Landinspektør til Jylland

 Publiceret 5. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

LANDINSPEKTØR TIL JYLLAND

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, der sætter barren højt? Vil du have et job med ansvar og kan du arbejde selvstændigt? Er du tilmed uddannet landinspektør med beskikkelse, så er det dig, vi søger.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Spotland Landinspektør ApS er et nystartet landinspektørfirma, der åbnede sit første kontor i 2019 i Svenstrup, Aalborg. Vi sætter pris på innovation og fornyelse, hvor du som landinspektør får rig mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af firmaet. Du vil stå for egen kundekontakt med ansvar for sager, hvor du kan tilrettelægge din egen arbejdsdag. Der vil være udfordrende arbejdsopgaver både indenfor det matrikulære og tekniske område med mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi har en uformel omgangstone og du vil indgå i et samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer. Hvis du har ønske om på sigt at indtræde som partner, vil dette også være en mulighed.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Kundekontakt
  • Matrikulær sagsudarbejdelse
  • Planlægning af tekniske og matrikulære opgaveløsninger
  • Daglig faglig sparring med landinspektørassistenter og teknikere

Du vil referere direkte til ejer og landinspektør, Jens-Peter Lund.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Du er uddannet landinspektør med beskikkelse og er faglig stærk inden for dit felt. Du er som person engageret, åben og løsningsorienteret. Du motiveres af at skabe synlige og attraktive resultater gennem ledelse og udførelse af spændende projekter i samarbejde med dine kollegaer. Samtidig har du lyst til at tage ansvar for dine egne sager og kunder. Kendskab til Trimble og Leica måleudstyr, samt Microstation vil være en fordel.  

 

KONTAKT

Har du lyst til at vide mere, så henvend dig endelig til direktør, Jens-Peter Lund, på +45 5374 6901 eller send en mail til jpl@spotland-lsp.dk. Lyder stillingen som noget for dig, så opfordrer vi til, at du allerede ansøger nu. Vi læser alle ansøgninger med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingen besat hurtigst muligt. Der er ansøgningsfrist den 30. september 2020.

 

Spotland Landinspektører er et landinspektørfirma med solide og erfarne medarbejdere. Vi udspringer af landmåler- og ingeniørselskabet Spotland A/S - en del af Barslund Group A/S. Udover at være en del af landinspektørfirmaet i Aalborg bliver du dermed også en del af en stor koncern og vil indgå i et fællesskab med mange engagerede kollegaer samt have hjælpen fra koncernens back office. Læs mere om Spotland Landinspektører på www.spotland-lsp.dk eller www.spotland.dk eller besøg os på de sociale medier .

Tip en ven