printshare

Group Financial Controller til BORG Automotive

BORG Automotive A/S Publiceret 8. september 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du en detaljestærk teamspiller med flair for IT? Brænder du for financial controlling på tværs af en europæisk koncern? Så er jobbet som Group Financial Controller hos BORG Automotive måske noget for dig.

Du bliver en del af en velfungerende finansafdeling på koncernens hovedkvarter i Silkeborg. Herfra driftes og konsolideres koncernregnskaberne og der ydes support, controlling og sparring til datterselskaberne i ind- og udland. Med reference til vores Group Finance Manager bliver du en del af et stærkt team med ti kolleger, hvor faglig sparring om stort og småt samt hjælpsomhed er en vigtig del af hverdagen.

BORG Automotive er i vækst - både organisk og via opkøb - og vi har derfor brug for endnu en financial controller. BORG er også inde i en transition, hvor der oprettes flere ekspertfunktioner i Danmark med fokus på lokal og international compliance. Der vil derfor være mulighed for løbende udvikling og på sigt eventuel specialisering indenfor dine særlige interesseområder. Stillingen er som udgangspunkt meget alsidig og kan indeholde op til ti årlige rejsedage.

Arbejdsopgaverne spænder bredt

Opgaverne forventes at omfatte følgende:

  • Deltage i månedsregnskab
  • Controlling opgaver i gruppen i tæt samarbejde med dine kolleger
  • Deltagelse i ad hoc projekter herunder implementering af ERP-projekter
  • Øvrige driftsopgaver

Der vil være en grundig oplæring i alle opgaver. Finansteamet består pt. af en Group Finance Manager, tre bogholdere, seks financial controllere (hvoraf to er eksperter i moms og en er ekspert i transfer pricing) og derudover er der et business controlling team på fire medarbejdere, som også bliver dine kolleger. En stor del af de daglige driftsopgaver varetages af vores Shared Service Center i Polen, hvorfor langt hovedparten af opgaverne i den danske finansafdeling er relateret til controlling.

Kvalifikationer

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig kandidatgrad i økonomi eller tilsvarende
  • Du er ny-uddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling
  • Flair for IT og erfaren bruger af Office pakken
  • Flydende dansk og engelsk i skrift og tale er et krav

Personlighed

Dit drive, din akkuratesse og din evne til at nå deadlines er afgørende. Du bevarer overblikket men ser de detaljer, der gør forskellen. Derfor trives du med til tider at arbejde med en høj grad af detaljer i dine analyser, drift og rapportering. Et godt samspil er meget vigtigt i din sparring med kolleger i ind- og udland. Din bopæl skal ligge inden for daglig køreafstand til Silkeborg.

Et dynamisk miljø med god holdånd

BORG er en succesrig, dynamisk og motiveret virksomhed med en åben ledelsesstil og stort ansvar hos den enkelte. Firmaet tilbyder gode forhold (herunder fleksibilitet) og har en stærk virksomhedskultur, hvor værdier går hånd i hånd med markedets udfordringer.

Vi har et velfungerende team af dedikerede kolleger i en dynamisk og ambitiøs international virksomhed, hvor hverdagen ofte byder på nye og interessante udfordringer. Omgangstonen er uformel og vi har en gensidig tillid og respekt for hinanden.

 Har vi fanget din interesse?

Så send din ansøgning og CV ved at klikke på "Ansøg" hurtigst muligt, da vi løbende har samtaler. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Group Finance Manager, Lotte B. Hansen på lhan@dk.borgautomotive.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Tip en venAndre stillinger