Studentermedhjælper i salg

 Publiceret 13. juli 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi har travlt i Danmarks bedste fagforening og a-kasse og søger til vores hovedkontor i Odense en studentermedhjælper, der er skarp til salg over telefonen. 

Jobbet

Som studentermedhjælper hos Frie bliver du en del af et salgs- og marketingteam på 15 engagerede og ansvarsbevidste medarbejdere. I salgsteamet er I 10 medarbejdere med reference til teamlederen for salg. Vi vægter anerkendelse og kreativitet højt og tror på, at begejstring smitter. Det er kernen i vores værdigrundlag. 

Du kommer til at arbejde målrettet med salg af medlemskaber, herunder:

 • Telefonisk salg af medlemskaber
 • Opkald til kommende medlemmer af Frie, der har ønsket at blive kontaktet
 • Servicekald til eksisterende medlemmer.

Hos Frie samler vi på tilfredse medlemmer, som har lyst til at være hos os i lang tid. Derfor er det vigtigt for os, at vores medlemmer har præcis det medlemskab, der passer det enkelte medlem. Det betyder, at en central del af din opgave bliver at spørge ind, analysere medlemmets behov og finde det helt rigtige forsikringsprodukt.

Din profil

Som sælger ved Frie forventer vi, at:

 • Du er god til at sælge
 • Du er udadvendt med højt humør
 • Du er selvkørende og ansvarlig.

Vi tilbyder

 • Et udfordrende job i et team af salgskonsulenter
 • Salgstræning og coaching, så du ved, hvornår du er en succes
 • Et uformelt arbejdsmiljø med fokus på resultater og god trivsel.

Høj fast timeløn

Vi bor i charmerende omgivelser i centrum af Odense, tæt på banegården.

Arbejdstid

Arbejdstiden er 8-10 timer om ugen og er placeret på hverdage

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til teamleder Josephine Ryder på tlf.nr. 63138656

Ansøgningsfrist

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt ved at klikke på "Søg stillingen" nedenfor. Jobopslaget bliver fjernet, når vi har fundet vores nye kollega.

 

Tip en venDetaljer

A-kassekonsulent til A-kassen Frie

 Publiceret 8. juli 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger en fagligt dygtig a-kassekonsulent, som er professionel, handlingsorienteret og klar til at tage fat på de mange opgaver i a-kassen  

Du bliver en del af et team, som vægter faglighed og medlemsservice højt og ikke går på kompromis med kvaliteten i vores sagsbehandling og vejledning af medlemmerne.

Jobbet

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor arbejdsløshedsforsikringsloven, primært med fokus på selvstændigområdet, herunder bl.a. ledighedserklæringer og efterløn. Derudover skal du løse opgaver på lønmodtagerdelen, ledighedserklæringer, beskeder, telefoniske henvendelser, efterlønssager, kontrolreguleringer, supplerende dagpenge, samt rådgivning og vejledning til både lønmodtagere og selvstændige.

Din profil

 • Du har en relevant uddannelse og solid a-kassekonsulenterfaring - meget gerne fra en anden a-kasse
 • Du har god erfaring med sagsbehandling inden for selvstændigområdet og efterlønsområdet
 • Du har et godt kendskab til arbejdsmarkedet og arbejdsmarkedspolitiske forhold, herunder arbejdsløshedsforsikringsloven
 • Det falder dig naturligt at yde en meget høj service overfor vores medlemmer og er grundig i din vejledning og sagsbehandling.

Andre væsentlige kompetencer

 • Du er en dygtig formidler, der både mundtligt og skriftligt kommunikerer klart
 • Du vægter samarbejde højt, tænker selvstændigt og byder ind
 • Du kan gennemskue komplekse problemstillinger i sagerne og bidrage med gode løsninger
 • Du er helheds- og resultatorienteret og trives med udfordringer.

Det overordnede ansvar for opgaveporteføljen i a-kassen er placeret hos a-kassechefen. I forhold til daglig drift er det vores chefkonsulent, som sikrer det samlede overblik og koordinerer opgaverne i teamet. 

Vi tilbyder

Et spændende og afvekslende job med dygtige og kompetente kolleger. Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor vi vægter anerkendelse og kreativitet højt - og tror på, at begejstring smitter. Vi bor i charmerende omgivelser i centrum af Odense, tæt på banegården.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte a-kassechef Helle Banggaard Hansen på mail: hbh@frie.dk">hbh@frie.dk, hvorefter du vil blive kontaktet.

Interesseret?

Har jobbet fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning med CV og referencer ved at trykke på "Søg stillingen" nedenfor. Jobopslaget bliver fjernet, når vi har fundet vores nye kollega.

Tip en venDetaljer

Stud.jur. til Fries juridiske afdeling

 Publiceret 25. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Frie søger 2 - 3 dygtige jurastuderende med interesse for ansættelsesret

 

Den juridiske afdeling i Frie arbejder for, at vores medlemmers interesser bliver varetaget på professionel og proaktiv vis.

Vi yder juridisk rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesrettens områder, og varetager forhandlinger og retssager i forbindelse med ansættelsesretlige forhold i bred forstand. Vi fører sager ved domstolene, når der er behov for det. Herudover yder afdelingens socialrådgivere råd og vejledning inden for det rummelige arbejdsmarked.

Udover de direkte medlemssager inden for ansættelsesret omfatter afdelingens opgaver interessevaretagelse gennem høringssvar og bidrag til profilering af Frie.

Afdelingen består af advokater, jurister og juridiske assistenter, og vi søger nu 2 - 3 jurastuderende til at styrke vores juridiske hotline. Du vil indgå i et team på 4 - 5 jurastuderende, som bl.a. har til opgave at besvare vores medlemmers telefoniske henvendelser.

Vi bor i centrum af Odense, tæt på banegården og har hyggelige kontorer i den gamle bydel.

Jobbet

Som studentermedhjælper vil du indgå i Fries juridiske afdeling og bistå med lettere juridisk sagsbehandling og rådgivning.

Dine arbejdsopgaver vil være inden for ansættelsesretten med vægt på individuel arbejds- og funktionærret.

Indledningsvist vil der være tale om afgrænsede områder som kontraktgennemgang og lettere telefonisk rådgivning. På sigt kan der være mulighed for mere omfattende medlemsrådgivning og sagsbehandling.

Din profil

Du er stud.jur. og har senest juli 2020 gennemført kurset Arbejdsret, og gerne tillige faget Individuel Ansættelsesret. Vi lægger generelt vægt på, at du har interesse i arbejds- og ansættelsesret og kan dokumentere kendskab til området via relevante ansættelsesretlige fag og/eller praktisk erfaring inden for området.

Herudover kan du genkende dig selv i følgende:

 • Du kan lide at arbejde med sagsbehandling og rådgivning
 • Du har gode formidlingsevner i skrift og tale
 • Du er struktureret, omhyggelig og ansvarsbevidst
 • Du er empatisk og har en positiv indfaldsvinkel til andre mennesker
 • Du er imødekommende og sætter en ære i at yde god service over for vores medlemmer

Vi tilbyder

Et spændende og afvekslende studenterjob på ca. 15 timer om ugen blandt dygtige og kompetente kolleger. Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor vi vægter anerkendelse og kreativitet højt og tror på, at begejstring smitter.

Vi tager naturligvis hensyn til dit studie ved fastlæggelse af arbejdstiden.

Tiltrædelse

Tiltrædelse senest 1. september 2020, men gerne før.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet eller til Frie generelt, er du velkommen til at kontakte juridisk chef Ole Østergaard på telefon 63 13 86 57 eller souschef Rune Henneberg på telefon 63 13 86 58.

Interesseret?

Har jobbet fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning med CV ved at klikke på "Søg jobbet" nedenfor. Vi inviterer til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Jobopslaget bliver fjernet, når vi har fundet vores nye kollegaer.

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.