Handlingsorienteret projektleder/teamleder til karrierefokus i Frie

 Publiceret 17. januar 2020

Frie og DANA er fusioneret pr. 1. januar 2020, og vi er i fuld gang med udvikling på en række områder. Vil du stå i spidsen for en stab af karrierekonsulenter? 

Stillingen er en tidsbegrænset projektlederstilling/teamlederstilling med en varighed på 9 måneder. Den fysiske placering vil som udgangspunkt være på vores kontor i Værløse, men det må påregnes, at du også indimellem har arbejdsdage på lokationer rundt i landet.

Vi søger en professionel, handlings- og samarbejdsorienteret projektleder/teamleder, der kan være med til at udvikle vores karrierefokusteam igennem den kommende periode og samtidig have "hands-on" på samtaler og andre opgaver i teamet, når der opstår behov.  

Ansvarsområde

Konsulenterne i karrierefokus er fordelt på lokationer i hele landet og løser følgende opgaver:

 • CV-samtaler og CV-fællesmøde
 • Rådighedssamtaler
 • Fællessamtaler
 • Fagforeningsindsatser
 • Afgørelser
 • Job-log/opfølgning
 • UPH
 • Arrangementer for 50+

Du bliver projektleder/teamleder for et hold af karrierekonsulenter og har ansvaret for planlægning, daglig drift, logistik, udvikling af arbejdsmetoder (digitale redskaber) m.v. Du bidrager også selv i forhold til løsning af opgaverne, herunder afholdelse af samtaler m.v.

Det overordnede ansvar for opgaveporteføljen i karrierefokus er placeret hos a-kassechefen. Du vil derfor have et tæt samarbejde og koordinere med a-kassechefen og daglig teamleder i Værløse i forhold til den samlede opgaveportefølje.

Vi sætter en ære i at levere god service til vores medlemmer, målrettet vejledning og høj kvalitet i opgaveløsningen. 

Din profil

Du har en relevant uddannelse og solid erfaring med projekt- eller teamledelse - meget gerne fra en anden a-kasse. Du kan arbejde udviklingsorienteret med fokus på medlemmerne - og er frontløber i forhold til innovation og effektivitet. Det falder dig naturligt at motivere og engagere dine medarbejdere/projektdeltagere, og som person er du helheds- og samarbejdsorienteret. Desuden er du i besiddelse af stærke sociale kompetencer og stor gennemslagskraft. 

Andre væsentlige kompetencer

 • Du har et godt kendskab til arbejdsmarkedet og arbejdsmarkedspolitiske forhold, herunder afholdelse af samtaler vedr. rådighed, cv, karrieresparring m.v.
 • Du er en dygtig formidler, der både mundtligt og skriftligt kommunikerer klart
 • Du er dygtig til at have overblik og styre både drift og udvikling sikkert i mål
 • Du kender værdien af et godt samarbejde og kan arbejde på tværs af organisationen
 • Du kan gennemskue komplekse problemstillinger og er i stand til at træffe beslutninger
 • Du er udadvendt og trives i et dynamisk og højt fagligt miljø, med medlemmernes interesser i centrum. 

Vi tilbyder

En spændende midlertidig projektlederstilling/teamlederstilling, hvor du er nøglefigur i udviklingen af karrierefokus gennem resten af 2020. Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor vi vægter anerkendelse og kreativitet højt - og tror på, at begejstring smitter. 

Tiltrædelse

Hurtigst muligt. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet eller Frie generelt, er du velkommen til at kontakte a-kassechef Helle Banggaard Hansen på hbh@frie.dk">hbh@frie.dk

Interesseret?

Har jobbet fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning med CV og referencer ved at trykke på "Søg stillingen" nedenfor. Vi ansætter løbende, så send din ansøgning i dag. Jobopslaget bliver fjernet, når vi har fundet vores nye leder.

Tip en venDetaljer

Juridisk konsulent

 Publiceret 16. januar 2020

Frie søger til den juridiske afdeling i Odense en kompetent og engageret juridisk konsulent med interesse for ansættelsesret

 

Juridisk afdeling

Den juridiske afdeling i Frie arbejder for, at vores medlemmers interesser bliver varetaget på professionel og proaktiv vis.

Vi yder juridisk rådgivning overfor vores medlemmer indenfor arbejds- og ansættelsesrettens områder, og varetager forhandlinger og retssager i forbindelse med ansættelsesretlige forhold i bred forstand. Vi fører sager ved by- og landsret, når der er brug for det. Herudover yder afdelingens socialrådgiver råd og vejledning inden for det rummelige arbejdsmarked.

Udover de direkte medlemssager inden for ansættelsesret omfatter afdelingens opgaver interessevaretagelse gennem høringssvar og bidrag til profilering af Frie.

Afdelingen består af i alt 11 medarbejdere, der tæller 4 jurister/advokater, 2 juridiske konsulenter, 1 socialrådgiver og 4 jurastuderende.

Jobbet

Opgaverne vil omfatte rådgivning af vores medlemmer, når disse ringer eller skriver til os om ansættelsesretlige spørgsmål. Herudover kontakt med arbejdsgivere og myndigheder samt i et vist omfang administrative opgaver.

Du vil få et nært samarbejde med den anden juridiske konsulent i afdelingen.

Din profil

Vi forestiller os, at du kommer fra en stilling ved en faglig organisation, er advokatsekretær eller arbejder i en HR-organisation. Du har erfaring med ansættelsesretlige emner - og gerne også konkursbehandling.

Vi lægger derudover vægt på, at du

 • har en relevant teoretisk uddannelse eller efteruddannelse.
 • besidder den nødvendige gennemslagskraft i forhandlingssituationer
 • er i stand til at tage ansvar og træffe beslutninger
 • er empatisk og har en positiv indfaldsvinkel til andre mennesker
 • trives i et travlt miljø og kan lide en udfordrende arbejdsdag
 • kan arbejde selvstændigt, men samtidig værdsætter et godt og konstruktivt samarbejde med dine kolleger
 • er udadvendt og imødekommende samt sætter en ære i at yde den bedste service.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job, hvor du fra dag ét vil få et stort selvstændigt ansvar for den juridiske vejledning af vores medlemmer, afhængig af dine faglige kvalifikationer. Vi lægger stor vægt på videre- og efteruddannelse, og for den rette vil der derfor være mulighed for at udvikle sig i stillingen.

Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor vi vægter anerkendelse og kreativt højt - og tror på, at begejstring smitter.

Vi bor i charmerende omgivelser i centrum af Odense, tæt på banegården.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet eller Frie generelt, er du velkommen til at kontakte juridisk chef Ole Østergaard på tlf. 63 13 86 57 eller HR-partner Birthe Matzon på tlf. 63 13 86 03

Interesseret?

Har jobbet fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning med CV og referencer ved at klikke på "Søg jobbet" nedenfor. Vi inviterer til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Jobopslaget bliver fjernet, når vi har fundet vores nye kollega.

 

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.