Stud.jur. til Fries juridiske afdeling

 Publiceret 25. juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Frie søger 2 - 3 dygtige jurastuderende med interesse for ansættelsesret

 

Den juridiske afdeling i Frie arbejder for, at vores medlemmers interesser bliver varetaget på professionel og proaktiv vis.

Vi yder juridisk rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesrettens områder, og varetager forhandlinger og retssager i forbindelse med ansættelsesretlige forhold i bred forstand. Vi fører sager ved domstolene, når der er behov for det. Herudover yder afdelingens socialrådgivere råd og vejledning inden for det rummelige arbejdsmarked.

Udover de direkte medlemssager inden for ansættelsesret omfatter afdelingens opgaver interessevaretagelse gennem høringssvar og bidrag til profilering af Frie.

Afdelingen består af advokater, jurister og juridiske assistenter, og vi søger nu 2 - 3 jurastuderende til at styrke vores juridiske hotline. Du vil indgå i et team på 4 - 5 jurastuderende, som bl.a. har til opgave at besvare vores medlemmers telefoniske henvendelser.

Vi bor i centrum af Odense, tæt på banegården og har hyggelige kontorer i den gamle bydel.

Jobbet

Som studentermedhjælper vil du indgå i Fries juridiske afdeling og bistå med lettere juridisk sagsbehandling og rådgivning.

Dine arbejdsopgaver vil være inden for ansættelsesretten med vægt på individuel arbejds- og funktionærret.

Indledningsvist vil der være tale om afgrænsede områder som kontraktgennemgang og lettere telefonisk rådgivning. På sigt kan der være mulighed for mere omfattende medlemsrådgivning og sagsbehandling.

Din profil

Du er stud.jur. og har senest juli 2020 gennemført kurset Arbejdsret, og gerne tillige faget Individuel Ansættelsesret. Vi lægger generelt vægt på, at du har interesse i arbejds- og ansættelsesret og kan dokumentere kendskab til området via relevante ansættelsesretlige fag og/eller praktisk erfaring inden for området.

Herudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du kan lide at arbejde med sagsbehandling og rådgivning
  • Du har gode formidlingsevner i skrift og tale
  • Du er struktureret, omhyggelig og ansvarsbevidst
  • Du er empatisk og har en positiv indfaldsvinkel til andre mennesker
  • Du er imødekommende og sætter en ære i at yde god service over for vores medlemmer

Vi tilbyder

Et spændende og afvekslende studenterjob på ca. 15 timer om ugen blandt dygtige og kompetente kolleger. Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor vi vægter anerkendelse og kreativitet højt og tror på, at begejstring smitter.

Vi tager naturligvis hensyn til dit studie ved fastlæggelse af arbejdstiden.

Tiltrædelse

Tiltrædelse senest 1. september 2020, men gerne før.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet eller til Frie generelt, er du velkommen til at kontakte juridisk chef Ole Østergaard på telefon 63 13 86 57 eller souschef Rune Henneberg på telefon 63 13 86 58.

Interesseret?

Har jobbet fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning med CV ved at klikke på "Søg jobbet" nedenfor. Vi inviterer til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Jobopslaget bliver fjernet, når vi har fundet vores nye kollegaer.

 

Tip en venAndre stillinger