A-kassekonsulent til A-kassen Frie

 Publiceret 8. juli 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger en fagligt dygtig a-kassekonsulent, som er professionel, handlingsorienteret og klar til at tage fat på de mange opgaver i a-kassen  

Du bliver en del af et team, som vægter faglighed og medlemsservice højt og ikke går på kompromis med kvaliteten i vores sagsbehandling og vejledning af medlemmerne.

Jobbet

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor arbejdsløshedsforsikringsloven, primært med fokus på selvstændigområdet, herunder bl.a. ledighedserklæringer og efterløn. Derudover skal du løse opgaver på lønmodtagerdelen, ledighedserklæringer, beskeder, telefoniske henvendelser, efterlønssager, kontrolreguleringer, supplerende dagpenge, samt rådgivning og vejledning til både lønmodtagere og selvstændige.

Din profil

  • Du har en relevant uddannelse og solid a-kassekonsulenterfaring - meget gerne fra en anden a-kasse
  • Du har god erfaring med sagsbehandling inden for selvstændigområdet og efterlønsområdet
  • Du har et godt kendskab til arbejdsmarkedet og arbejdsmarkedspolitiske forhold, herunder arbejdsløshedsforsikringsloven
  • Det falder dig naturligt at yde en meget høj service overfor vores medlemmer og er grundig i din vejledning og sagsbehandling.

Andre væsentlige kompetencer

  • Du er en dygtig formidler, der både mundtligt og skriftligt kommunikerer klart
  • Du vægter samarbejde højt, tænker selvstændigt og byder ind
  • Du kan gennemskue komplekse problemstillinger i sagerne og bidrage med gode løsninger
  • Du er helheds- og resultatorienteret og trives med udfordringer.

Det overordnede ansvar for opgaveporteføljen i a-kassen er placeret hos a-kassechefen. I forhold til daglig drift er det vores chefkonsulent, som sikrer det samlede overblik og koordinerer opgaverne i teamet. 

Vi tilbyder

Et spændende og afvekslende job med dygtige og kompetente kolleger. Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor vi vægter anerkendelse og kreativitet højt - og tror på, at begejstring smitter. Vi bor i charmerende omgivelser i centrum af Odense, tæt på banegården.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte a-kassechef Helle Banggaard Hansen på mail: hbh@frie.dk">hbh@frie.dk, hvorefter du vil blive kontaktet.

Interesseret?

Har jobbet fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning med CV og referencer ved at trykke på "Søg stillingen" nedenfor. Jobopslaget bliver fjernet, når vi har fundet vores nye kollega.

Tip en venAndre stillinger