Førstehjælpsaspirant - Frivillig

 Publiceret 9. juli 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Event Safety søger frivillige ulønnede Førstehjælpere, som kan skabe tryghed på nogle af de største events i Danmark. Kan du holde hovedet koldt i pressede situationer? Sætter du en ære i at levere høj kvalitet i alt, hvad du laver? Og vil du arbejde sammen med os i en professionel frivillig enhed, med meget højt fagligt kompetenceniveau, så hører vi gerne fra dig.   

 

Hvem er vi?

Vi er resultatet af fusionen mellem sikkerhedsorganisationerne i Muskelsvindsfonden og Smukfest. Alt overskud fra organisationensarbejde går til velgørende formål. De to moderorganisationer er hovedaftagere af integrerede sikkerhedsydelser på eksempelvis Grøn, Cirkus Summarum, og Smukfest. Samtidigt servicere vi eksterne kunder og medvirke til at udvikle branchen generelt.

Event Safety uddanner også Event Vagter, som varetager Crowd Safety opgaver ved events. Du kan læse mere om uddannelsen til Event Vagt her: https://www.eventsafety.dk/bliv-frivillig/event-vagt 

Den Præhospitale afdeling leverer førstehjælpsberedskaber til events året rundt. Vi sørger for, at gæsterne trygt kan gå til koncert, og hjælper dem hvis noget skulle gå galt. Vi har et højt fagligt niveau, og går aldrig på kompromis med kvalitet eller grej.

Vi vælger de bedste kandidater til vores uddannelse og giver dem en af Danmarks bedste og mest omfattende førstehjælpsuddannelser.

Vi arbejder med flere niveauer i vores organisation. Efter uddannelsen som Førstehjælpesaspirant (to weekender), kan du uddanne dig til Førstehjælpsassistent (kræver yderligere fire weekender). Har du efterfølgende lyst mere, er der mulighed for at blive Førstehjælpsbehandler (kræver yderligere tre weekender).

Vi optager primært kandidater på Førstehjælpsaspirant uddannelsen med henblik på videreuddannelse til Førstehjælpsassistenter i det efterfølgende  efterår eller på et senere tidspunkt. 

 

Din profil

Du er en kvalitetsbevidst, professionel frivillig med hjerte og hjerne på rette sted. Du er kompromisløs i din indstilling til at levere den bedste service og den højeste kvalitet.

Du er nysgerrig, opsøgende, socialt anlagt - og du har tid i overskud. Du har selvfølgelig en interesse for det præhospitale miljø, men du kommer ikke nødvendigvis med en sundhedsfaglig baggrund. Vi tilstræber en sund fordeling af sundhedsfaglige og ikke-sundhedsfaglige frivillige i den præhospitale afdeling.

 

Din familie, dit netværk og dit lønnede arbejde eller studie er vigtigst

… det er der ingen tvivl om og du kan ikke have 25 andre fritidsaktiviteter ved siden af Event Safety-arbejdet. Vi lægger beslag på en stor del af din fritid - både til uddannelse og operative opgaver. Du skal derfor være indstillet på at prioritere og skabe plads i dit liv til Event Safety.   

 

Hvor meget tid skal du bruge?

Når du har gennemført de første to weekender, vil du blive tilbudt at komme med på opgaver sammen med erfarne Førstehjælpsassistenter og Førstehjælpsbehandlere. Du er også forpligtet til at holde din uddannelse vedlige og blandt andet deltage i en årlig repetionsdag. Hvis du senere uddanner dig til Førstehjælpsassistent afsluttes denne uddannelse med en eksamen og har herefter halvårlige re-eksaminationer. Derudover skal du være indstillet på at dække vagter ved events. Du kan altid se, hvor vi har opgaver ved events og du vælger selv, hvilke opgaver du tilmelder. Vi forventer at se dig som frivillig på minimum 6 arrangementsdage om året, men du er velkommen på så mange som har tid og lyst til.

 

Datoer for kommende uddannelser: 

Næste uddannelse til Førstehjælpsaspirant er i foråret 2020 og afvikles i . 

Weekenden den 22. til  24. maj og weekenden den 5. til 7. juni.  

Du møder ind fredag aften og er på uddannelsesstedet indtil søndag kl. 17.00 begge weekender. Uddannelsen afholdes i Horsens. Vi dækker din omkostninger til (offentlig)transport, sørger for forplejning samt et sted at sove.

Forsætter du som Førstehjælpsassistent starter uddannelsen i efteråret 2020 og afsluttes i foråret 2021 med eksamen.

 

Vi gælder os til at modtage en motiveret ansøgning fra dig, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvorfor du ønsker at blive førstehjælpsaspirant og hvad du kan og vil bidrage med.

 

Send din ansøgning afsted med det samme - vi rekruttere og udvælger løbende.

Tip en venAndre stillinger