printshare

Førstehjælpsaspirant - Frivillig

Event Safety Publiceret 9. juli 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Event Safety søger frivillige Førstehjælpere, som kan skabe tryghed på nogle af de største events i Danmark. Vores Præhospitale afdeling leverer førstehjælpsberedskaber til events året rundt. Vi sørger for, at gæsterne trygt kan gå til koncert, og hjælper dem, hvis noget skulle gå galt. Vi har et højt fagligt niveau, og går aldrig på kompromis med kvalitet eller udstyr.

 

Din profil

Du er en kvalitetsbevidst, professionel frivillig med hjerte på rette sted og lyst til at lære. Du er kompromisløs i din indstilling til at levere den bedste service og den højeste kvalitet.

Du er nysgerrig, opsøgende, socialt anlagt - og du har fritid i overskud. Du har selvfølgelig en interesse for det præhospitale og du kommer nødvendigvis ikke med en sundhedsfaglig baggrund. Vi tilstræber en sund fordeling af sundhedsfaglige og ikke-sundhedsfaglige frivillige. 

 

Hvem er vi?

Vi er resultatet af fusionen mellem sikkerhedsorganisationerne i Muskelsvindsfonden og Skanderobrg Festival Klub (Smukfest). Alt overskud fra organisationensarbejde går til velgørende formål. De to moderorganisationer er hovedaftagere af integrerede sikkerhedsydelser på eksempelvis Grøn, Cirkus Summarum, og Smukfest. Samtidigt servicerer vi eksterne kunder og medvirker til at udvikle branchen generelt.

Event Safety uddanner også Event Vagter, som varetager Crowd Safety opgaver ved events. Du kan læse mere om uddannelsen til Event Vagt her: https://www.eventsafety.dk/bliv-frivillig/event-vagt 

 

Lidt om at være frivillig Førstehjælpesaspirant

Når du har gennemført de første to weekender, vil du blive tilbudt at komme med på opgaver sammen med erfarne Førstehjælpsassistenter og Førstehjælpsbehandlere. Du er naturligvis forpligtet til at holde din uddannelse vedlige og blandt andet deltage i en årlig repetionsdag. Hvis du senere uddanner dig til Førstehjælpsassistent afsluttes denne uddannelse med en eksamen og herefter halvårlige re-eksaminationer. Vi lægger beslag på en stor del af din fritid - både til uddannelse og operative opgaver.

Du skal være indstillet på at prioritere og skabe plads til Event Safety. På vores on-line forum kan du altid se, hvor vi har opgaver ved events. Du vælger selv, hvilke opgaver du tilmelder dig - og vi fortæller dig, hvor du er med (nogle gange er der ikke plads til alle tilmeldte). Vi forventer at se dig som frivillig på minimum seks arrangementsdage om året, men du er velkommen på så mange, som har tid og lyst til.

Vi arbejder med flere uddannelsesniveauer i vores organisation. Når du er uddannet Førstehjælpesaspirant (to weekender), kan du søge om at uddanne dig til Førstehjælpsassistent (kræver yderligere fire weekender). Har du efterfølgende lyst mere, er der mulighed for at blive Førstehjælpsbehandler (kræver yderligere to weekender).

 

Kommende uddannelser

Næste uddannelse til Førstehjælpsaspirant er i novemberv 2021. Bliver du udvalgt til at gennemfører uddannelsen til førstehjælpsaspirant skal du deltage i uddannelse den 5. til 7. november og den 26. til 28.  november. Begge weekender skal du møde til uddannelse fredag aften og du er på uddannelsesstedet indtil søndag kl. 16.00. Vi følger nøje udviklingen af Covid-19, som hele vores samfund er påvirket af. Uddannelsen afholdes i Skanderborgområdet og vi dækker din omkostninger til (offentlig)transport, sørger for forplejning samt et sted at sove. 

Næste mulighed for uddannelse er 2022 - tidspunktet er endnu ukendt. 

Vi vælger de bedste kandidater til vores uddannelse og de gennemfører en af Danmarks bedste og mest omfattende førstehjælpsuddannelse. Forsætter du som Førstehjælpsassistent starter uddannelsen i efteråret 2022 og afsluttes i foråret 2023 med eksamen.

Vi gælder os til at modtage en motiveret ansøgning fra dig, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvorfor du ønsker at blive førstehjælpsaspirant og hvad du kan og vil bidrage med.

Send din ansøgning afsted med det samme - vi rekrutter og udvælger løbende.

Tip en venAndre stillinger