Førstehjælpsassistent - Frivillig

 Publiceret 9. juli 2019

Event Safety søger frivillige ulønnede Førstehjælpere til at hjælpe os med at skabe tryghed på nogle af de største events i Danmark. Kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, sætter du en ære i at levere høj kvalitet i alt, hvad du laver og vil du arbejde sammen med os i en meget professionel frivillig enhed, med meget højt fagligt kompetenceniveau, så hører vi gerne fra dig.   

 

Hvem er vi

Event Safety har eksisteret i mange år som Muskelsvindfondens egen sikkerhedsafdeling. Internt løses opgaver som Grøn Koncert og Cirkus Summarum, alt imens der eksternt løses ca. 250 større og mindre arrangementer for kunder over hele landet. Vi er sat i verden for at skabe tryghed, og gøre vores kunder endnu bedre til det de laver.

Muskelsvindfonden og Smukfest har besluttet at slå sig sammen om at drive og udvikle Event Safety, som en selvstændig forretning med de to moderorganisationer som hovedaftagere af integrerede sikkerhedsydelser. Samtidigt skal vi fortsætte med at servicere eksterne kunder og medvirke til at udvikle branchen generelt.

Event Safety består af to enheder, en Event Vagt enhed og en Præhospital enhed.

Læs mere om Event Vagt enheden her: http://www.eventsafety.dk

Den Præhospitale afdeling leverer førstehjælpsberedskaber til arrangementer året rundt. Vi sørger for, at gæsterne trygt kan gå til koncert, og hjælper dem hvis noget skulle gå galt. Vi har et meget højt fagligt niveau, og går aldrig på kompromis med kvalitet eller grej.

Vi vælger benhårdt de bedste kandidater til vores uddannelser og giver dem en af Danmarks bedste og mest omfattende førstehjælpsuddannelser.

Vi arbejder med flere niveauer i vores organisation. Efter uddannelsen som Førstehjælper (på to weekender), kan du uddanne dig til Førstehjælpsassistent (på yderligere fire weekender) og til Førstehjælpsbehandler (på yderligere tre weekender).

Vi optager primært kandidater på Førstehjælper uddannelsen med henblik på at videreuddanne dem til Førstehjælpsassistenter i det kommende efterår. Indtil da kan du så være med som Førstehjælper på div. arrangementer.

 

Din profil

Du er en kvalitetsbevidst, professionel frivillig med hjerte og hjerne på rette sted. Du er kompromisløs i din indstilling til at levere den bedste service og den højeste kvalitet.

Du er nysgerrig, opsøgende, socialt anlagt - og du har tid i overskud. Du har selvfølgelig en interesse for det præhospitale miljø, men du kommer ikke nødvendigvis med en sundhedsfaglig baggrund. Vi tilstræber en 50/50 fordeling af sundhedsfaglige og ikke-sundhedsfaglige i den præhospitale afdeling.

 

Din familie, dit netværk og dit lønnede arbejde eller studie er vigtigst

… det er der ingen tvivl om. Men du kan ikke have 25 andre fritidsaktiviteter ved siden af Event Safety-arbejdet. Vi lægger beslag på en stor del af din fritid - både til uddannelse og operative opgaver i fremtiden. Du skal derfor være indstillet på at skabe plads i dit liv til arbejdet for Event Safety.   

 

Hvor meget tid skal du bruge?

Hele uddannelsen til Førstehjælpsassistent tager 175 timer fordelt på 6 weekender. I første omgang uddannes du til Førstehjælper. Det tager ca. 50 timers uddannelse over to weekender. Derudover skal du være indstillet på at dække koncertopgaver efter en vagtplan, som du hele tiden har online-adgang til. Dvs. du altid kan se, hvor vi har koncertopgaver og du vælger selv hvilke opgaver du tilmelder. Vi forventer at se dig som frivillig på minimum 6 arrangementsdage om året, men du er velkommen på så mange som har tid og lyst til. Du er også forpligtet til at holde din uddannelse vedlige og blandt andet deltage i en årlig repetionsdag. Hvis du senere uddanner dig til Førstehjælpsassistent afsluttes denne uddannelse med en eksamen og har herefter halvårlige re-eksaminationer.

Når du har gennemført de første to weekender, vil du blive tilbudt at komme med på opgaver sammen med erfarne Førstehjælpsassistenter og Førstehjælpsbehandlere.

 

Datoer for kommende uddannelser: 

Der vil blive afviklet to Førstehjælper uddannelser i foråret 2020. Der er to forskellige hold og du bedes angive hvilket hold der passer dig bedst (skriv gerne hvis begge passer lige godt

Hold 1: Weekenden d. 17.-19 jan og weekenden d. 31. jan - 2. feb. 

Hold 2: Weekenden d. 20.-22. marts og weekenden d. 17-19. april. 

Du møder ind fredag aften og er på uddannelsesstedet indtil søndag kl. 17.00 begge weekender. Uddannelsen afholdes som udgangspunkt hos Event Safety på Birkevej 20 i Skanderborg i Jylland. Vi dækker din transport, sørger for forplejning samt et sted at sove.

De resterende fire ugers uddannelse fra Førstehjælper til Førstehjælpsassistent kommer til at ligge med to weekender i efteråret 2020 og to weekender i vinteren/foråret 2021.

 

Vi vil gerne have en motiveret ansøgning fra dig, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvorfor du søger og hvad tænker at du kan bidrage med.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrister er:

Hold 1: 7. december 2019 Hold 2: 7. februar 2020

Tøv dog ikke med at sende din ansøgning afsted, da vi løbende laver rekruttering og ansættelse.

Tip en venAndre stillinger