ES-aspirant - Frivillig

Event Safety Publiceret 9. juli 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Event Safety søger frivillige, som kan skabe tryghed på nogle af de største events i Danmark. Vores sikkerhedsafdeling og vores Præhospitale afdeling leverer beredskaber til events året rundt. Vi sørger for, at gæsterne trygt kan gå til koncert, og hjælper dem, hvis noget skulle gå galt. Vi har et højt fagligt niveau, og går aldrig på kompromis med kvalitet eller udstyr.

 

Din profil

Du er en kvalitetsbevidst, professionel frivillig med hjerte på rette sted og lyst til at lære. Du er kompromisløs i din indstilling til at levere den bedste service og den højeste kvalitet.

Du er nysgerrig, opsøgende, socialt anlagt - og du har fritid i overskud. Du har selvfølgelig en interesse for førstehjælp, sikkerhed og at hjælpe og servicer andre. Du behøver ikke at have en sundhedsfaglig baggrund eller en baggrund som dørmand. Vi tilstræber en sund fordeling af sundhedsfaglige og ikke-sundhedsfaglige frivillige i vores præhospitale enhed og en god mangfoldig blanding i vores sikkerhedsafdeling. 

 

Hvem er vi?

Vi er resultatet af fusionen mellem sikkerhedsorganisationerne i Muskelsvindsfonden og Skanderobrg Festival Klub (Smukfest). Alt overskud fra organisationensarbejde går til velgørende formål. De to moderorganisationer er hovedaftagere af integrerede sikkerhedsydelser på eksempelvis Grøn, Cirkus Summarum, og Smukfest. Samtidigt servicerer vi eksterne kunder og medvirker til at udvikle branchen generelt.

 

Lidt om at være frivillig ES-aspirant

Når du har gennemført de første to weekender, vil du blive tilbudt at komme med på opgaver sammen med erfarne Førstehjælpsassistenter og Førstehjælpsbehandlere og komme med som Front Stages og Indgangs-sikkerhedspersonale på forskellige arrangementer. Du er naturligvis forpligtet til at holde din uddannelse vedlige og blandt andet deltage i en årlig repetionsdag. Hvis du senere uddanner dig til Førstehjælpsassistent afsluttes denne uddannelse med en eksamen og herefter halvårlige re-eksaminationer. Vælger du Crowd Safety uddannelsen, kræver denne vedligeholdelse minimum hvert andet år. Vi lægger beslag på en stor del af din fritid - både til uddannelse og operative opgaver.

Du skal være indstillet på at prioritere og skabe plads til Event Safety. På vores on-line forum kan du altid se, hvor vi har opgaver ved events. Du vælger selv, hvilke opgaver du tilmelder dig - og vi fortæller dig, hvor du er med (nogle gange er der ikke plads til alle tilmeldte). Vi forventer at se dig som frivillig på minimum seks arrangementsdage om året, men du er velkommen på så mange, som har tid og lyst til.

Vi arbejder med flere uddannelsesniveauer i vores organisation. Når du er uddannet ES-aspirant (to weekender), kan du søge om at uddanne dig til Crowd Safety (yderligere en weekend) og/eller Førstehjælpsassistent (kræver yderligere fire weekender). Har du efterfølgende lyst mere, er der mulighed for at blive Førstehjælpsbehandler (kræver yderligere to weekender).

 

Kommende uddannelser

Næste uddannelse til ES-aspirant er den 3.til  5. marts og den 17. til 19. marts 2023. Begge weekender skal du møde til uddannelse fredag aften og du er på uddannelsesstedet indtil søndag kl. 16.00. Uddannelsen afholdes i Skanderborg/Aarhusområdet og vi dækker din omkostninger til (offentlig)transport, sørger for forplejning samt et sted at sove. 

Vi forventer at uddanne næste hold 1. - 3. og 15. - 17. marts 2024

Forsætter du som Førstehjælpsassistent starter uddannelsen i efteråret 2023 og afsluttes i foråret 2024 med eksamen. Mere om det, når du er uddannet ES-aspirant. 

Vi gælder os til at modtage en motiveret ansøgning fra dig, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvorfor du ønsker at blive ES-aspirant, være frivillige i Event Safety samt hvad du kan og vil bidrage med.

Send din ansøgning afsted med det samme - vi rekrutter og udvælger løbende.

Tip en venAndre stillinger