Erhvervskundechef (med potentiale til filialdirektør)

Middelfart filial Publiceret 27. september 2019

OM JOBBET

Vi søger en kompetent og proaktiv erhvervskundechef til vores filial i Middelfart.

Du vil indgå i et velfungerende team, og dit job vil bestå i at rådgive nuværende kunder og i særdeleshed at tage godt imod de mange nye kunder, der søger mod Nordfyns Bank.

Filialen er beliggende i moderniserede lokaler centralt i Middelfart by. Filialen er velfungerende og kendetegnet ved en positiv vækst.

OM DIG

Du befinder dig godt med proaktiv rådgivning af erhvervskunder, og du er kompetent i forhold til de relevante fagområder, der indgår heri. Du er fortrolig med kreditvurdering.

Du er løsningsorienteret og evner også at se alternative løsninger. Du har gode formidlingsevner og er forhandlingsvant både i relation til kundemøder og i relation til den interne formidling til dine kolleger i filialen. Du ser det som en helt naturlig del af jobbet at deltage i relevante netværks- og kundearrangementer.

Du har i dag et job som erhvervsrådgiver - eller et tilsvarende job. Du har en teoretisk ballast, der er relevant for jobbet og har et højt drive og en god portion humor. Du ser dig selv som en naturlig del af et kommende generationsskifte i filialen i forhold til at overtage jobbet som filialdirektør i løbet af en kort årrække.

OM OS

Nordfyns Bank er en særdeles innovativ bank og har alle de produkter og services, som vores kunder forventer af os.

Vi trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. Vi lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, vi agerer på. Vi er bevidste om vores begrænsninger men i langt højere grad om vores muligheder.

Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Vi arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

Vores filialer træffer beslutningerne lokalt, og det er her, man som kunde møder sin rådgiver. Er der rådgivningssituationer, der kræver en særlig ekspertise, har vi en stab af fagspecialister, der kan deltage i rådgivningsmøder i vores filialer.

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Filialdirektør Leif Andersson på tlf. 59 48 95 71 (mobil: 20 57 21 33)  eller

Personale- og administrationschef Flemming Tholsgaard på tlf. 59 48 93 63.

Du kan søge jobbet online via nedenstående link med CV og foto. Ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venAndre stillinger