Studentermedhjælp til visuel kommunikation

KFUM-Spejderne i Danmark Publiceret 27. november 2019

Den vilde natur har brug for dig: Kreativ studentermedhjælp til visuel kommunikation 

Kan du udvikle inspirationsmateriale og koncepter for små videoer til spejdere, og har du lyst til at gøre en forskel for den danske natur imens? Så har vi et spændende job med mening, ansvar og gode kolleger.

KFUM-Spejderne sætter sammen med en række andre organisationer og DR fokus på "Vores natur" i 2020. Derfor søger vi en studentermedhjælper, som skal være med til at producere video og udvikle inspirationsmateriale til børn, unge og voksne. KFUM-Spejderne er med i projektet, som skal skabe vild bynatur lokalt, hvor man bor. Projektet handler om at skabe mere vild natur og biodiversitet. Læs mere om projekt "Vores natur" her: https://www.friluftsraadet.dk/vores-natur

Dine opgaver

 • Være med til udvikle inspirationsmateriale til børn, unge og voksne

 • Være med til at udvikle og planlægge små film om biodiversitet. Det tekniske står andre, men du skal være idérig, skrive manus og  planlægge produktionerne

 • Være med til at udvikle et kursus i videoproduktion, hvor fokus er videooptagelser i naturen - dit fokus vil være ideer og planlægning.Andre står for det tekniske.

 • Koordinere frivillige og interessenter fra de andre deltagere i projektet

 • Skrive artikler til og opdatering af hjemmesider

 • Deltage i koordinationsmøder og løse praktiske opgaver

Som medarbejder på et af KFUM-Spejdernes eksternt finansierede projekter får du et stort ansvar for at nå i mål projektet sammen med  en ansat projektleder. Samarbejdet beror på stor grad af selvledelse og din egen evne til at tænke proaktivt og kreativt i løsningen af opgaverne. Der er med andre ord stor mulighed for at sætte et personligt præg på projektet og opgaveløsningen.

Din profil

Du holder af struktur og har lyst til at arbejde med koordinering af frivillige spejderledere, samtidig er du ikke bange for at tage fat og bidrage med egne ideer. Du har viden om kommunikation og formidling og er  måske i gang med et studie, der handler om; natur, naturbeskyttelse, kommunikation, web eller medieproduktion. Det kan også være, du har en helt anden baggrund, men bare er optaget af at skabe mere biodiversitet og kan inspirere andre til at gøre det samme.

Du får kontorplads på Spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale. Vi forventer, at du taler og skriver flydende dansk. Der er tale om en projektansættelse hele 2020. Arbejdstiden er cirka 15 timer om ugen med start 1. januar 2020. Kan du begynde tidligere, kan dette også aftales. Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Du skal regne med, at en del af din arbejdstid ligger uden for normal arbejdstid.Lønnen er 141 kr. i timen + feriepenge.

Vi er på udkig efter

 • En kreativ og iderig person, som brænder for at skabe mere vild bynatur

 • En person, der er proaktiv og følger op på aftaler

 • En person, der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål

 • En person, der er god til at kommunikere ud af projektet og med frivillige spejderledere

 • En person, der sætter en ære i at levere et flot og gennemarbejdet produkt

 • En person, der har lyst til at indgå i det kreative team af projektmedarbejdere og konsulenter, som har deres daglige arbejde på kontoret.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Grouleff morten@kfumspejderne.dk">morten@kfumspejderne.dk, Tlf. 22 22 94 25

Vi skal have din ansøgning senest 5. januar 2020.

Tip en ven