printshare

Kommunikationspraktikant til KFUM-Spejderne

KFUM-Spejderne i Danmark, KFUM-Spejderne i DanmarkPubliceret 15. marts 2023
Ansøgningsfrist 1. maj 2023

 

Vi er på udkig efter en kommunikationspraktikant til kommunikations- og SoMe-arbejde i efterårssemestret 2023. Du får erfaring fra NGO-verdenen og bliver en del af holdet, der formidler fortællingen om, hvordan det gode spejderarbejde giver børn og unge mod til at ansvar for en bedre verden. Hos os kommer du til at gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt. Du får lov til at afprøve dine kompetencer i forskellige kommunikationsdicipliner, såvel skriftligt, digitalt, analogt og visuelt. Hvis det lyder som noget for dig, er det dig, vi søger som praktikant til KFUM-Spejdernes kommunikationsteam i København.

Som praktikant hos os får du masser af erfaring med journalistik og kommunikationsarbejde i en stor frivillig organisation i udvikling efter princippet learning-by-doing. Du bliver en del af et fantastisk fællesskab med højt til loftet. Hos os kan du forvente et forløb med mange forskellige opgaver og ansvar med tæt sparring fra en erfaren journalist og kommunikatør.

 

Praktikbeskrivelse

Du bliver en del af vores kommunikationsteam med gode muligheder for selvstændigt arbejde med stor indflydelse. Vi står klar med sparring og rådgivning, når vi i fællesskab løser de mange forskelligartede opgaver inden for kommunikations- og SoMe-arbejde.

I KFUM-Spejdernes kommunikationsteam arbejder vi med medlemskommunikation til korpsets mange frivillige, ekstern synlighed hos potentielle samarbejdspartnere samt pressearbejde. Lige nu har vi stor fokus på at udvikle de frivillige redaktioner og vores tilstedeværelse på de sociale medieplatforme. Den proces vil du blive særligt inddraget i. Vi ønsker ligeledes at producere mere video-content til vores kanaler, så den disciplin må du meget gerne have mod på at prøve af.

Dine muligheder for opgaver spænder derfor vidt fra udvikling og styring af vores sociale medier, lave content til vores kanaler, opdatering af hjemmeside, skrive artikler og nyheder til web og magasiner over billedredigering til selvstændige kommunikationstiltag.

 

Om dig

Vi leder efter en studerende med digital styrke, lyst til at kommunikere til og med frivillige og bidrage med faglige indspark samt med indgående interesse for kommunikation på sociale medier. Du er ikke bleg for at tage initiativ, og du trives med ansvar og en uformel omgangstone.

Vi forventer, at du er i gang med en relevant uddannelse. Du kan både være studerende på bachelor- og kandidatniveau. 

 

Vi tilbyder

Muligheden for at blive en del af en NGO, hvor du kan udvikle dig personligt og fagligt i en stor frivillig ledet organisation.

Vi vil meget gerne have, at du lærer så meget som muligt under dit praktikforløb, og du vil derfor løbende få feedback på dit arbejde og få stiftet bekendtskab med forskellige arbejdsopgaver. Du har også mulighed for at selv at være med til at præge dit praktikforløb, hvis der er noget særligt, du interesserer dig for. 

Mulighed for efterfølgende at bruge vores organisation som case i dit speciale.

 

Opstart og ansøgning

Vi leder efter en praktikant med opstart august 2023. Praktikken er som udgangspunkt fuld tid, men vi kan lave fleksible aftaler i forhold til dit studie. Vi ser gerne, at forløbet varer minimum 4 måneder, men vi er åbne over for en dialog om varigheden af praktikperioden. Vi kan desværre ikke tilbyde løn, men du får en masse spændende udfordringer - og kollegaer som glæder sig til at tage imod dig!

 

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef, Marie Oland Tanggaard på marie@kfumspejderne.dk eller 21 25 58 45. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ansøgningsfrist

Vi indkalder løbende til samtaler. Fristen for at indsende din ansøgning er 1. maj 2023.

 

Om KFUM-Spejderne 

KFUM-Spejderne er en landsdækkende organisation med omkring 27.000 medlemmer i hele Danmark, der hver uge giver børn og unge oplevelser, der udvikler dem til at blive hele mennesker. KFUM-Spejderne har gang i rigtig mange gode projekter, der er med til at rykke verden. Projekterne er både lokale, nationale og internationale. Du kan være med til at rykke verden ved at få historierne ud. 

Vores spejderarbejde er primært rettet mod børn og unge, som vi ønsker at støtte i at blive selvstændige, ærlige, demokratiske og ansvarlige voksne, der har respekt for deres omverden og naturen.

Vi er en frivillig ledet organisation med 450 lokale grupper, der er fordelt i hele landet og hver uge giver gode oplevelser og udvikler børn og unge til hele mennesker.

 

Tip en venAndre stillinger