printshare

GEÅ-Kommunikation

KFUM-Spejderne i Danmark, KFUM-Spejderne i DanmarkPubliceret 26. januar 2023
Ansøgningsfrist 16. april 2023

Nu kan DU blive Giv-Et-År Spejder!

 

Er du ung (18-24 år), og kunne du tænke dig at blive en del af arbejdspladsen på Spejdercenter Cph.? 

Har du mod på at bruge et år af dit liv på at være en del af KFUM-Spejdernes kommunikationsafdeling, hvor du blandt andet kommer til at arbejde med at producere indhold, video og billeder til alle platforme, magasiner og SoMe?

Har du lyst til at bo sammen med en anden GEÅ i en lejlighed tilknyttet til Spejdercenter Cph.? 

Kan du se dig selv arbejde både selvstændigt og sammen med de andre medarbejdere i kommunikationsafdelingen og frivillige?

Så vil vi blive glade for at se din ansøgning til stillingen som Giv-Et-År i kommunikationsafdelingen på KFUM-Spejdernes Spejdercenter Cph., der ligger i det mangfoldige Sydhavn tæt på by og grønne områder. 

Du kan læse mere om stillingen her: https://kfumspejderne.dk/jobs/#geaa

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Marie på 21255845. Hvis du vil høre mere om de konkrete opgaver er du også velkommen til at kontakte nuværende GEÅ projekt Sara på 29401768. 

Vi glæder os til at høre om dig, hvad du er god til, og hvorfor du gerne vil være Giv-Et-År spejder. Du ansøger ved at trykke på linket nedenfor. Vi har ikke mange krav til din ansøgning, så du vælger selv om du sender en "almindelig" ansøgning, en brevdue, en video, et powerpoint eller noget helt andet. Vi ser frem til at høre fra dig.

  

 

Som Giv-Et-Spejder får du lommepenge samt fri kost og logi. Desuden vil du få mange spændende spejderoplevelser og møde nye spejdervenner fra nær og fjern,

 

Tip en venAndre stillinger