Allround praktikplads i marketing for digital Ninja

Houens Odde SpejdercenterPubliceret 19. januar 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du lidt af hvert og lide frihed, er god til selvmotivering og er glad for "learning by doing", så er Houens Odde, KFUM-Spejdernes Uddannelsescenter, det helt rigtig praktiksted for dig. 

Vi glæder os til at møde dig, der gerne vil arbejde med friluftsliv i form af 

  • Opdatering af hjemmesiden www.houensodde.dk med fokus på SEO
  • Content creation med inspiration fra medarbejdere og omgivelser på Odden
  • Blog og video til hjemmeside og sociale medier
  • Oplæg til ny SOME markedsføringsstrategi
  • Andre digitale markedsføringstricks, som du mener, vi mangler

Houens Odde er ejet af KFUM-Spejderne og drives som både et spejdercenter og et kursus- og oplevelsescenter, med rigtig mange forskellige kundegrupper. Vi er 8 ansatte hvoraf 2 direkte arbejder med markedsføring, salg og booking.

Med rod i spejderbevægelsen er vi en arbejdsplads med meget stærk kultur, hvor vi viser stor tillid, forventer ansvarlighed af hinanden, har fokus på handlinger, viser glæde og rummelighed. Vi tilbyder naturligvis sparring fra både kolleger og ledelse under praktikopholdet. Digital marketing glæder vi os til gengæld til at få DIN sparring på.

Pt. er vi påvirket af corona, men netop derfor vil vi gerne øge vores markedsføring og kommunikation til omverden. Til gengæld er det vigtigt at du har styr på det tekniske, der kræves for at løse opgaverne, da vi ikke har mulighed for at rådgive/give sparring på den del. Du skal også kunne arbejde selvstændigt, da vi pga. Corona kun er til stede på skiftende dage. Hvis du er bekendt typo3 cms er det en ekstra fordel.

Houens Odde ligger på en naturskøn halvø ud i Kolding Fjord. Derfor skal du selv kunne transportere sig til Houens Odde. I nogle perioder være behov for fysisk fremmøde f.eks. i forbindelse med video/fotografering etc. men du har også mulighed for at arbejde hjemmefra. Dette vil især være aktuelt, så længe vi er underlagt restriktioner som følge af Corona.

Arbejdssted: hjemmefra og på Houens Odde 

Arbejdstid: Fuldtid

Start: Efter aftale

Ved spørgsmål, kontakt centerleder Karsten Vilken Mulvad, 2222 9428

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Tip en venAndre stillinger