printshare

GEÅ - Aktivitet og Udvikling

KFUM-Spejderne i Danmark, KFUM-Spejderne i DanmarkPubliceret 26. januar 2023
Ansøgningsfrist 16. april 2023

Nu kan DU blive Giv-Et-År Spejder!

 

Er du ung (18-24 år), og kunne du tænke dig at blive en del af arbejdspladsen på Spejdercenter Cph.? 

Har du mod på at bruge et år af dit liv på at være en del af KFUM-Spejdernes administrationscenter, hvor du kommer til at arbejde med en bred palette af både praktiske, administrative og udviklende opgaver? Og hvor du arbejder med dit eget projekt, som tager afsæt i dine idéer?

Har du lyst til at bo sammen med en anden GEÅ i en lille lejlighed tilknyttet til Spejdercenter Cph.? 

Kan du se dig selv arbejde både selvstændigt og sammen med andre medarbejdere og frivillige?

Så vil vi blive glade for at se din ansøgning til stillingen som Giv-Et-År i udviklingsafdelingen på KFUM-Spejdernes Spejdercenter Cph., der ligger i det mangfoldige Sydhavn tæt på by og grønne områder. 

Du kan læse mere om stillingen her: https://kfumspejderne.dk/jobs/#geaa

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jakob Frost på 22229477. Hvis du vil høre mere om de konkrete opgaver er du også velkommen til at kontakte nuværende GEÅ Andreas på 22229478. 

Vi glæder os til at høre om dig, hvad du er god til, og hvorfor du gerne vil være Giv-Et-År spejder. Du ansøger ved at trykke på linket nedenfor. Vi har ikke mange krav til din ansøgning, så du vælger selv om du sender en "almindelig" ansøgning, en brevdue, en video, et powerpoint eller noget helt andet. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Som Giv-Et-Spejder får du lommepenge samt fri kost og logi. Desuden vil du få mange spændende spejderoplevelser og møde nye spejdervenner fra nær og fjern,

 

 

Tip en venAndre stillinger