Vedligeholdelsestekniker

M-DK, Tarm, GPV International A/S

Brænder du for teknik og kan du holde vores avancerede produktionsapparat kørende? Har du lyst til nye udfordringer og til at blive en del af et lille team, hvor vi garanterer en afvekslende hverdag? Så er det dig vi søger! 

 

Om jobbet

Som tekniker hos GPV vil du i samarbejde med dine kollegaer være ansvarlig for sikker drift af vores maskinpark. På vores mekanikfabrik kan vi udføre en række forarbejdningsprocesser indenfor CNC, Stans, Laser, Svejsning, Buk, Montage og Overfladebehandling. Dette kræver en alsidig maskinpark, hvor vi hele tide arbejder på at automatisere med robotter og andre optimeringer.

Da vi er underleverandør af mekanik til nogle af verdens førende virksomheder indenfor forskellige brancher, er det vigtigt at produktionen kører sikkert og stabilt. En af dine vigtigste opgaver bliver at sikre dette. Derudover vil du være med i spændende projekter fx i forbindelse med udskiftning eller anskaffelse af maskiner. GPV udfører også service af produkter hos enkelte kunder, så du skal trives med at komme ud af fabrikken, selvom dette er en mindre del af jobbet. 

De primære arbejdsopgaver:

 • Optimere / udføre fast vedligehold på produktionsudstyr 
 • Fejlfinde på maskiner samt reparere ved nedbrud 
 • Installere / indkøre nyt udstyr 
 • Samarbejde med eksterne håndværkere samt sikre, at de overholder GPV’s interne regler 
 • Udskiftning af komponenter / vedligehold af bygninger 
 • Udføre særligt komplekse montageopgaver ad hoc når nødvendigt på produktionslinje 
 • Rejsedage kan forekomme i forbindelse med vedligehold på maskiner ved kunder

Vi tilbyder attraktive arbejdstider på daghold med ordnede forhold under Industriens Overenskomst. Løn aftales individuelt i henhold til kvalifikationer 

Din baggrund

Din uddannelse er ikke det vigtigste for os, men det kunne være elektriker, automatiktekniker eller lignende. Der imod er det vigtigt, at du har forståelse for teknik / automation og bred teknisk interesse, samt et mindset, hvor du er villig til at lære, og ikke er bange for nye udfordringer. Sikkerhed er også vigtig hos GPV, og du skal derfor være fokuseret på at udføre arbejdet på den mest sikre måde i henhold til både lovgivning og GPV’s regelsæt. Herudover forestiller vi os at du

 • evt. har en uddannelse som automatiktekniker, industritekniker, industrielektriker, elektriker eller lignede 
 • kan kommunikere på dansk / engelsk
 • har erfaring med fejlfinding 
 • gerne har erfaring fra tidligere job med vedligehold / montage arbejde 
 • kan anvende IT på minimum brugerniveau 
 • er i god fysisk form, idet en typisk arbejdsdag kræver at du går rundt på vores 13.000 kvadratmeter produktionsareal. 

Send din ansøgning nu

Er du interesseret i denne spændende stilling, så send os dit CV hurtigst mulig.  Ansøgninger behandles løbende til ansættelse snarest. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Facility Manager Alex Nicholas på telefon 22 52 54 86.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

About GPV
GPV was founded in Denmark in 1961 and is one of Europe’s leading electronics manufacturers. Headquartered in Denmark our more than 8,500 employees deliver Electronics Manufacturing, inhouse mechanics and cable-harness, mechatronics, and box-build solutions including ODM design & engineering as well as test development services from our production sites in Europe, Asia, and the Americas. GPV generates an annual revenue of about DKK 10 billion / EUR 1.3 billion. Learn more at gpv-group.com.

Tip en venAndre stillinger

Arbejdsstedets adresseHåndværkervej 3, 6880 Tarm, DanmarkÅbn i Google Maps