Maintenance Engineer

Rynkeby Foods A/SPubliceret 24. september 2021
Ansøgningsfrist 17. oktober 2021

Maintenance Engineer 

Er du en ambitiøs og erfaren tekniker med videregående uddannelse, overblik, analytisk sans? Vil du være med til at videreudvikle og optimere vores forbyggende vedligeholdelses-planer? Så er du måske den kandidat, vi søger.

Rynkeby Foods har som førende juiceproducent fokus på udvikling, optimering og udbygning af vores produktionsanlæg og -udstyr for at sikre robusthed og kvalitet i såvel vores produkter som i vores kundeservice.

Til en nyoprettet stilling søger vi en Maintenance Engineer til at drive og videreudvikle vores forebyggende vedligeholdelsesprocesser.

"Rynkeby er inde i en spændende udvikling, og vi er i gang med at udbygge og optimere vores vedligeholdelsesprocesser. Vi er derfor på udkig efter en Maintenance Engineer, der med analytisk tilgang kan stå i spidsen for optimering og rammesætning samt ikke mindst implementering af vores fremtidige forebyggende indsatser på området. Vi er et team på 15 engagerede medarbejdere, og vi glæder os til at tage en ny kollega med på vores rejse"

David Poorhamidi, Teknisk Chef

 

Om jobbet Med reference til teknisk chef, får du en overordnet og central rolle i forhold til at udvikle, definere og implementere forbyggende vedligeholdelseskoncept for Rynkeby’s produktionsanlæg. Jobbet har en stor kontaktflade og indeholder en bred vifte af opgaver. Du får bl.a. ansvar for at:

  • Udarbejde systematiske grundårsagsanalyser på maskinnedbrud
  • Udarbejde life cycle analyser på komponenter og udstyr på hele fabrikken
  • Facilitere FMEA processer på kritiske udstyr
  • Udarbejde diverse dokumentation for vedligeholdelsesprocessen
  • Sikre overholdelse af fastlagte KPI’er

Desuden får du en aktiv rolle i at være med til at undervise teknikere og operatører i vedligeholdelsessystemer og sikre de nødvendige færdigheder.

Om dig Vi forestiller os, du er maskinmester, maskin- eller produktionsingeniør eller har lignende teknisk uddannelsesmæssig baggrund samt har erfaring fra en lignende stilling.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, du har gode samarbejdsevner og er vant til at kommunikere tværorganisatorisk, ligesom du evner at drive og lede projekter ved at sætte retning, motivere og få folk med.

Du arbejder systematisk, er problemknuser med løsningsorienteret tilgang og holder hovedet koldt i pressede situationer.

Du kommunikerer ubesværet på dansk og har indgående kendskab til engelsk og tysk.

Desuden har du erfaring med:

  • Anvendelse af LEAN værktøjer
  • CMMS
  • Officepakken herunder især Excel og Powerpoint
  • 3D tegninger (Inventor)

 

Vi tilbyder Et udfordrende og spændende job i en ansvarlig virksomhed med et stærkt og velkendt brand.

I Rynkeby Foods er du som medarbejder en vigtig del af en holdet, hvor vi tager ejerskab for egne opgaver og samtidig spiller hinanden gode.

Vi tror på, at medarbejdernes sundhed er af stor betydning for trivsel, arbejdsglæde og velvære. Derfor tilbyder vi bl. a. sund kantinemad, morgengymnastik og træningsmuligheder.

Desuden tilbydes du pensionsordning, sundhedsforsikring og tandforsikring

 

Er du interesseret?

Vil du gerne vide mere er du velkomment til at kontakte Teknisk Chef David Poorhamidi på tlf. 40269236 eller dpo@rynkeby.dk

Er stillingen lige noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning. Der er deadline den 17. oktober 2021.

 

Rynkeby Foods Eckes-Granini er den største juiceproducent i Norden. I løbet af et år producerer Rynkeby Foods mere end 120 mio. liter juice baseret på de bedste frugter og grøntsager, som naturen byder på. Historien begynder i 1934, hvor Inger Rasmussen etablerer sin produktion. Gennem årene har Rynkeby udviklet sig til en ledende aktør i markedet, og siden 2016 har virksomheden været en del af den internationale Eckes-Granini koncern. Eckes-Granini har en position som en af de førende europæiske virksomheder i segmentet for frugtbaserede drikkevarer. Koncernen producerer primært juice og saft, men også smoothies og andre frugtdrikke. Rynkeby Foods i Ringe står for al produktion og distribution af de tre stærke brands Rynkeby, God Morgen og Brämhults. Rynkeby Foods har hovedkvarter i Ringe. Selskabet har 240 medarbejdere og omsatte i 2020 for ca. DKK 850 mio. 

Tip en venAndre stillinger