Procesoperatør

KMC - Derivat, KMC AmbaPubliceret 1. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

PROCESOPERATØR

Er du en dygtig, positiv og stabil Procesoperatør, som kan bidrage til høj kvalitet og sikkerhed i vores våd- og sprayteam? Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor samarbejde, udvikling og ansvarlighed er kendetegnet? Så er jobbet som Procesoperatør hos os måske lige noget for dig.

KMC er ejet af danske kartoffelavlere. I mere end 80 år har vi dyrket, udviklet og produceret kartoffelbaserede ingredienser til den globale fødevareindustri - og vi opererer i mere end 80 lande over hele verden. Vi er i en rivende udvikling, og vi arbejder især målrettet på vores serier af funktionelle ingredienser, som vi leverer til en lang række fødevarevirksomheder. Derfor skal vi have udvidet vores våd/spray-team på KMC Derivat.

JOBBET:

Dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet:    

 • Blanding af produkter
 • Overvågning af processerne
 • Nedtørring af produkter på vacuumhjul / spraytårne
 • Vask på hydrocykloner
 • Prøveudtagning og analyser
 • Håndtering og modtagelse af kemi
 • Mindre vedligeholdelsesopgaver
 • Proceskontrol jf. ISO-certificeringer
 • Fejlfinding på procesanlægget

Du får succes i jobbet ved at indgå i vores team med faglig stolthed og selvstændighed i dine opgaver.

Jobbet er på skiftehold med 12 timers vagter fordelt på 3-4 vagter i streg.

Arbejdstiderne er som følger: Dag kl. 06.00-18.10 og nathold kl. 18.00-06.10. Nathold altid efterfulgt af 7 dages friperiode.

VI FORVENTER, AT DU:

 • Forstår vigtigheden af sikkerhed
 • Møder positiv og veloplagt
 • Har et godt overblik i pressede situationer
 • Er fleksibel og har gode samarbejdsevner og kan lide at arbejde i teams
 • Har fysik til at deltage i vedligeholdelsesopgaver
 • Har PC-færdigheder/Office-pakken

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil være en fordel hvis du har oparbejdet erfaring som enten Procesoperatør, Procesteknolog eller Mejerist (erfaring med pulver). Du kan også have maskinteknisk indsigt eller håndværksmæssig baggrund indenfor VVS, EL eller lign.

Det vil være en fordel for os, hvis du som vores nye kollega har erfaring med LEAN-processer, Navision eller tilsvarende ERP-system, våd-blandinger og/eller erfaring med spraytørring.

VI TILBYDER:

Et job i en dynamisk virksomhed med et frit og uformelt miljø, hvor du hver dag er i tæt dialog med ledelsen, og hvor vi alle sammen arbejder ud fra vores slogan "KMC - et godt sted at være".

Du får engagerede kolleger med mange års erfaring til at oplære dig. Du bliver en del af en arbejdsplads hvor vi samarbejder på tværs af afdelinger, og din hverdag bliver især præget af at vi, som virksomhed, netop nu gennemgår en spændende udvikling i vores tekniske processer.

Arbejdssted: Markedspladsen 7-9, 7330 Brande

Afdeling: Produktion, Derivat

Arbejdstid: Skiftehold

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Løbende

HAR DU SPØRGSMÅL?

Er du velkommen til at kontakte: Production Manager Jacob Rønning Nielsen på telefon 53391802 mellem 8-16.

ANSØGNING

KLIK på knappen herunder og send et motiveret cv til os hurtigst muligt.

 

 

 

 

 

Tip en venDetaljer

Elektriker

KMC Granules, KMC AmbaPubliceret 21. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du en fagligt dygtig, positiv og stabil elektriker, som brænder for at sikre en høj kvalitet i vedligeholdelsen og optimeringen af procesanlæg? Har du lyst til at blive en del af en lille team, hvor samarbejde, åbenhed og ansvarlighed er kendetegnet? Så er jobbet som elektriker hos os måske lige noget for dig.

KMC Granules, som er en del af KMC-koncernen, blev etableret i 2003 og producerer kartoffelflager (Flakes) og kartoffelpulver (Granules) af høj kvalitet, som afsættes til fødevarevirksomheder over hele verden. Vi har travlt og søger derfor en elektriker til vores tekniske afdeling.

Du bliver en del af vedligeholdelsesteamet og får tre dygtige kollegaer. I vores team vægter vi åbenhed, humor og samarbejde højt, og vi tager hver især ansvar for de opgaver vi løser på fabrikken, store som små. Vi er alle nørder, i den mest positive forstand, inden for vores område og høj kvalitet er vigtigt for os, og der er ingen tvivl om at vi gør en stor forskel for produktionen og vores kollegaer hver eneste dag.

JOBBET

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Fejlfinde, servicere, vedligeholde og optimere procesanlæg
 • Ombygning og ændring af procesanlæg
 • Byde ind med din viden og erfaringer ift. optimering af vores anlæg
 • Kommunikere med kollegaerne på hele fabrikken
 • Være en del af afdelingens vagtordning, som aftales ved behov.

Du får succes i jobbet ved at indgå i vores team med en faglig stolthed og selvstændighed i dine opgaver. Vi vil rigtig gerne have en ny kollega, som vil bidrage aktivt til den løbende udvikling af vores afdeling og som er nysgerrig på processerne og optimeringen heraf. 

VI FORVENTER, AT DU:

 • Er uddannet industrielektriker, elektriker, automatiktekniker eller på anden vis opnået en masse erfaring med el og fejlfinding på produktionsudstyr
 • Teknisk og systemmæssigt stærk og har en maskinteknisk indsigt
 • Med fordel har viden og kendskab til pneumatik
 • Er ansvarlig og god til at prioritere dine opgaver
 • Har en allround viden om arbejdet med procesanlæg og tager fat i alle slags opgaver, store som små
 • Har masser af gåpåmod, overblik og tager ejerskab
 • Kan begå dig i en produktion, hvor du får kontakt med forskellige mennesker
 • Er fleksibel, positiv og en god kollega
 • Er indstillet på, at to dage ikke er ens og nogle dage går det stærkt.

For at sikre en god vagtordning er det fordel, hvis du kan nå til fabrikken i Brande inden for max 45 min fra din bopæl.

VI TILBYDER

Et job i en dynamisk virksomhed med et frit og uformelt miljø, og hvor vi i hverdagen arbejder ud fra vores slogan "KMC - et godt sted at være". Du får engagerede kollegaer i et godt team, som samarbejder på tværs af afdelinger, hvorfor du også får en stor berøringsflade i virksomheden.

Løn gives efter kvalifikationer.

FAKTA OM JOBBET

Afdeling: Maintenance, KMC Granules

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Løbende

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder Rune K. Jørgensen på telefon 40640497.

ANSØGNING

KLIK på knappen herunder og send et motiveret cv til os hurtigst muligt.

Tip en venDetaljer

Marketing Student Assistant

KMC, KMC AmbaPubliceret 26. september 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Marketing Student Assistant - til Marketingfunktion i vækstvirksomhed

Grundet KMCs fortsatte vækst på det globale marked for fødevareingredienser er vi i gang med at løfte vores marketingfunktion til i endnu højere grad at være digitaliseret.

Jobbet 

Vi søger derfor en marketing student assistant, som kan supportere vores team med at opbygge vores digitale platform og SoMe kommunikation. Du vil indgå i vores Marketing afdeling og vil i samarbejde med vores sælgere, product managere og marketing koordinatorer udvikle indhold til SoMe samt sikre eksekvering og opfølgning af igangsatte aktiviteter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægning, udvikling af SoMe content samt lancering og opfølgning  
 • Ad hoc-opgaver inden for salg og marketing
 • Evt. video- og billedredigering

Hvem er du? 

Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og samarbejdende. Du trives med nye udfordringer og arbejder struktureret med opgaverne. Du er "digital by heart", analytisk, og resultatorienteret.

Du besidder gode formulerings- og kommunikationsevner og mestrer engelsk på højt niveau i skrift og tale. Erfaring med Hubspot og SoMe (LinkedIn) vil være en fordel. Herunder praktisk erfaring inden for salg og markedsføring.

Opstart gerne snarest muligt. Vi forventer, at du kan arbejde 10-15 timer pr. uge (kan variere alt efter eksamens- og læseplaner samt behov hos KMC). Stillingen er som udgangspunkt i Brande, men efter intro-periode er der mulighed for delvist hjemmearbejde, ligesom der vil være mulighed for samkørsel fra Århus. Stillingen er timelønnet til 150 DKK pr. time.

Vi tilbyder 

Vi kan tilbyde dig et job i en økonomisk stærk virksomhed i vækst med gode personaleforhold og 224 engagerede kolleger. Vi har et internt slogan: "KMC - et godt sted at være", og det gør vi meget for at leve op til.

Ansøgning 

Er du interesseret, så send os en kortfattet ansøgning samt dit CV via linket her på siden. Vi vil behandle de indkomne ansøgninger løbende.

KMC udvikler, producerer og sælger fødevareingredienser til ca. 85 lande over hele verden. Med base i Brande omsætter vi for ca. 2 mia. kr. årligt, hvoraf over 95% går til eksport. KMC er en velkonsolideret virksomhed, der i de seneste år har investeret et trecifret millionbeløb for at realisere de vedtagne vækstplaner. Læs mere på www.kmc.dk.

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.