Administrationselev til spændende produktionsvirksomhed

 Publiceret 28. november 2019
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

KMC a.m.b.a søger en ny administrationselev til at indgå i et lille stærkt team. Som elev kommer du helt tæt på vores produktion af fødevareingredienser baseret på kartoffelstivelse (Derivater) samt vores pro-duktion af kartoffel-pulver (Granules) og kartoffel-flager (Flakes). Begge produktionsfaciliteter ligger i Brande ligesom vores hovedkontor.

Jobbet som elev: Hos KMC har vi igennem mange år øget produktionen ved konstant at kigge efter optimeringer og effekti-viseringer samt udvidet vores produktionsfaciliteter, som i dag fremstår som højproduktive fabriksanlæg.

Som elev hos KMC vil du få en bred og alsidig kontoruddannelse indenfor administration, hvor du gennem vores SCM organisation vil komme i berøring med hele virksomheden og få kendskab til de administrative og økonomiske aspekter, der er forbundet med at drive en produktionsvirksomhed.

Du vil som elev hos KMC indgå i det team, som understøtter produktionsplanlægningen, og som følger op på den løbende produktion. Som en del af dette team vil du i dit daglige arbejde også arbejde tæt sammen med det øvrige administrative personale, produktionsmedarbejderne samt fabriksledelsen.

Du vil deltage i en lang række spændende opgaver, som eksempelvis produktionsplanlægning, produkti-onsregistreringer, lagerstyring, indkøb, analyse af produktionseffektivitet, og dermed afvigelser, optime-ringsmuligheder samt kvalitetssikring. Herudover vil du tage del i bogføring samt i øvrige forefaldende opgaver.

Du vil få en bred kontaktflade både internt og eksternt - også på engelsk.

Hvem er du? Du har afsluttet grundforløb og EUX inden for specialet administration og er nu klar til et praktikophold.

Som person er du nysgerrig og elsker at forstå processer og sammenhænge, du har flair for tal og har desuden en god analytisk sans.

Du er god til at samarbejde og kan have mange bolde i luften, ligesom du er fleksibel - og løser alle opgaver store som små med et positivt syn på tingene.

Du er god til IT og behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder:  Vi kan tilbyde dig et spændende og varieret praktikforløb i en økonomisk stærk virksomhed i vækst med gode personaleforhold og engagerede kolleger. Du vil få en personlig uddannelsesplan og en god faglig platform for dit fremtidige arbejdsliv.

Vi har et internt slogan: "KMC - et godt sted at være", og det gør vi meget for at leve op til.

Ansøgning:  Er du interesseret, så klik på linket herunder og send din ansøgning mærket "Administrationselev" . Vi behandler ansøgningerne løbende.Har du lyst til at høre nærmere omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Production Søren Blaabjerg Jepsen på tlf. 53391733.

KMC udvikler, producerer og sælger fødevareingredienser til ca. 85 lande over hele verden. Med base i Brande omsætter vi for ca. 1,7 mia. kr. årligt, hvoraf over 95% går til eksport. KMC er en velkonsolideret virksomhed, der i de seneste år har investeret et trecifret millionbeløb for at realisere de vedtagne vækst-planer. Læs mere på www.kmc.dk

Tip en venAndre stillinger