VVS-ingeniør, 0-5 års erfaring

Odense/Aarhus/AalborgPubliceret 1. december 2021
Ansøgningsfrist 31. januar 2022

Har du lyst til at videreføre din karriere i EKJ, og har du mod på at arbejde på spændende projekter som f.eks. PFA Domicil Cortex Park, SDU Mærsk McKinney Møller Instituttet, Nyt SUND, HimmerLand Golf Hotel og konferencehal og Statens Naturhistoriske Museum, så er du måske vores nye kollega!

BLIV EN DEL AF VORES VVS-AFDELING

Hos EKJ påtager vi os opgaver indenfor både nybyggeri og renovering og vores projektportefølje spænder bredt lige fra laboratorier til hoteller. Vi har mange projekter i ordrebogen, og vi leder derfor efter en erfaren VVS-ingeniør, som kan føre fagtilsyn med sikker hånd på vores tværfaglige projekter.

Dine primære arbejdsopgaver vil ligge indenfor VVS-rådgivning herunder projektering af og tilsyn med VVS-installationer og ventilation i byggeri. Du vil skulle rådgive bygherrer og kunder i forbindelse med planlægningen af forskellige former for projekter, og vi ser derfor gerne, at du har kendskab til forskellige former for byggeri. Det er derfor vigtigt, at du kan trives i en hverdag, som i høj grad er kendetegnet af samarbejde i teams på tværs af fagdiscipliner.

Du vil i dit daglige virke koordinere mellem faggrupper på tværs af EKJ’s kontorer, og du vil sparre med gode kolleger i stærke tværfaglige projektteams. Du tilknyttes efter eget valg et af vores kontorer i enten Odense, Aalborg, Aarhus eller Viborg. Du bliver en del af en stærk VVS-faggruppe bestående af 45 medarbejdere på tværs af EKJ’s lokationer, og du vil i din stilling have stor mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og udvikle dig fagligt, ligesom du forventes at bidrage til EKJ’s løbende udvikling.

DINE KOMPETENCER

Du er uddannet VVS-ingeniør, og du mindst 0-5 års erfaring. Derudover forestiller vi os, at:

  • du har projekteringserfaring med de grundlæggende projekteringsdiscipliner inden for VVS og ventilation
  • du har kendskab til bæredygtighed indenfor VVS-faget
  • du evner at planlægge og gennemføre opgaver selvstændigt og i tæt dialog med kunder, kollegaer og projektleder
  • du har erfaring med energirammeberegninger i henhold til Bygningsreglementet
  • du har erfaring med indeklimasimulering for overholdelse af bygherres krav og ønsker til indeklima
  • du er velformuleret på dansk i skrift og tale

OM EKJ

EKJ er et uafhængigt rådgivende ingeniørfirma med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961. I dag er vores ca. 250 medarbejdere en blanding af fagnørder og tværfaglige generalister. Fælles for vores medarbejdere er dog, at de brænder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere. I EKJ tilbyder vi et positivt arbejdsmiljø, hvor vi vægter medarbejdertrivslen højt. Vi går op i motion og har et stærkt socialt fokus, som har gjort EKJ til det, det er i dag.

DIN ANSØGNING

Tryk "Ansøg" herunder for at søge stillingen. Samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat med tiltrædelse snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forretningschef Mads Sølvsten Dahl (20577157).

Tip en venAndre stillinger