printshare

Salgsbackup til B2B

Sales Support
6705 Esbjerg, Sports Connection Danmark
Publiceret 19. maj 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Salgsbackup til B2B

Brænder du for at hjælpe dine kunder til den rette løsning? Trives du i et job hvor ikke 2 dage er ens? Så er du måske vores nye salgsbackup.

 

Skechers er kendt for smarte og funktionelle sko med høj komfort teknologi. Vores produktportefølje spænder bredt fra den komfortable sneakers over den funktionelle sportssko til den professionelle arbejdssko. Som vores nye Salgsbackup kommer du helt tæt på produkterne for sammen med vores kørende sælger at kunne hjælpe og supportere vores B2B kunder med at vækste deres forretning.

 

Om Jobbet:

En af vores dygtige salgsbackup har søgt nye udfordringer tættere på sin bopæl, derfor mangler vi nu en ny kollega til teamet i Esbjerg. Du skal kunne lide at tale i telefon og kunne overskue flere bolde i luften på én gang, for du har kunderne i røret det meste af dagen med mange forskellige forespørgsler. Du kommer til at have et tæt samarbejde med vores kørende sælgere i Danmark og det øvrige Norden omkring kunderne.

 

Typiske opgaver i stillingen er:

 • Modtagelse af ordrer, ændring af ordrer og ordreindtastning
 • Hjælpe og rådgive om alternative modeller på udsolgte varer
 • Dialog med kunden om lagerstatus og rådgivning omkring supplering
 • Udtræk fra Navision og up-loads i kundernes EDI system
 • Hjælp / deltagelse ved messer og i showroom

 

Som vores nye kollega kan du se frem til at møde op hver dag på en arbejdsplads, hvor der er fokus på arbejdsglæde, udvikling og trivsel.

 

Om Dig:

For at blive en succes i stillingen forventer vi at du er positiv og imødekommende og forstår værdien af at give god service.

Desuden forventer vi, at du:

 • er nysgerrig og har lyst til hele tiden at blive klogere på såvel produkterne som de systemer og værktøjer du skal bruge i din hverdag
 • er selvkørende i hverdagen - du kan gribe de bolde der kastes til dig og løber med dem
 • bruger din struktur og ordenssans til at holde styr på dine mangeartede opgaver i løbet af dagen og sikrer at du når det du har lovet
 • har en fleksibel indstilling til opgaveløsning, så vi kan sadle om undervejs hvis nødvendigt
 • Du kommer med en kommerciel baggrund og/eller uddannelse.

 

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et afvekslende job i en ambitiøs vækstvirksomhed med rig mulighed for faglig udvikling.
 • Et godt arbejdsmiljø med masser af plads til gode idéer.
 • En arbejdsplads med fokus på den sunde livsstil, hvor der er plads til det hele menneske og med personalegoder som massageordning, sundhedsforsikring, lækker & sund kantine, en aktiv personaleforening mm.

 

Om Os:

Sports Connection ApS er eksklusiv distributør af det amerikanske skomærke Skechers i de nordiske lande. Vi driver Skechers konceptbutikker over hele Norden og i Nordtyskland, og Skechers webshop i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores produkter forhandles også via vores stærke forhandlernetværk af over 1.600 forhandlere indenfor skobranchen, sportsbranchen samt udvalgte netbutikker. Vores team består af ca. 250 dedikerede og skoelskende medarbejdere. Vi har hovedsæde i Esbjerg og har datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Du bliver del af en uformel organisation med kort vej fra idé til beslutning og handling. Vi er ejerledet og du vil hurtigt mærke energien i organisationen som stammer fra den gode balance mellem ambitiøst købmandskab, vindermentalitet og "vi kærer os om hinanden" indstilling.

 

Interesseret?

Kan du se dig selv i jobbet som vores nye Salgsbackup, så send din ansøgning snarest.  Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Tiltrædelse hurtigst muligt.  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Product Manager Marianne Lassen på telefon 7612 1988.

 

 

 

Tip en ven