MASKINFÖRARE- arbetsområde Kalmar län

Nybrogrus AB 

Maskinförare sökes!

Har du erfarenhet av att hantera olika maskiner och brinner för att arbeta fritt under ansvar i en dynamisk miljö? Då är detta är din chans att bli en del av ett väletablerat företag! Hos AB Nybrogrus får du möjlighet vara en viktig del av vårt produktionsarbete vid våra täkter runt om i hela Kalmar län.

Den vi söker: Just nu söker vi en skicklig maskinförare som är van vid att köra grävmaskin, hjullastare och dumper. Som maskinförare hos oss kommer du att arbeta i en mångsidig och utmanande miljö där ingen dag är den andra lik. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra projekt utförs med precision och effektivitet. Vi söker medarbetare som kan utvecklas inom vår organisation och bli framtida ledare varför god fallenhet för struktur samt ledaregenskaper är meriterande. Vi välkomnar flexibla kandidater med god planeringsfråga som kan arbeta på samtliga av våra olika anläggningar och täkter. 

Roll och Uppgifter: Som maskinförare kommer du att arbeta med flera viktiga uppgifter, inklusive:

  • Avtäckning av berg med grävmaskin och dumper. 
  • Matning och undanbärning av material till kross- och sorteringsverk med hjullastare.
  • Transport av material till upplag med dumper.
  • Utförande av grävmaskinsarbeten såsom sortering av sten och matning av sorteringsverk.
  • Utföra underhållsarbete på fordon, krossar och annan utrustning.

Du kommer att arbeta självständigt men tidvis även i små produktionsgrupper under ledning av platsansvarig och produktionschef. Arbetstiden är vardagar, vanligen i tidsrymden mellan kl. 06-19 (40 h/v men tiderna kan variera beroende på anläggning) med förekommande övertidsarbete. Arbetsplatsen kan variera mellan olika anläggningar i södra och norra Kalmar län. 

Om dig: För att lyckas i rollen som maskinförare hos oss ser vi att du är mångsidig och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Vi värdesätter noggrannhet, ordning och reda samt flexibilitet. Du bör vara driven, ansvarstagande och ha viljan att utvecklas både personligt och professionellt. Det är också fördelaktigt om du har möjlighet att ligga ute på arbetsplatserna under veckorna, när eller om så krävs.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av grävmaskin- och hjullastarkörning är ett krav
  • Goda tekniska kunskaper inom underhåll och svetsning är fördelaktigt
  • God problemlösningsförmåga och förmåga att fatta snabba beslut

Intresserad? Om du är intresserad av denna spännande möjlighet och uppfyller kvalifikationerna, skicka då in din ansökan så snart som möjligt! 
Sista ansökningsdag är 21 april. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tjänsten är heltid och tillträde sker så snart som möjligt.

Om Företaget: AB Nybrogrus är ett väl etablerat familjeägt företag med över 60 års erfarenhet inom tillverkning och försäljning av sand och bergprodukter. Vi är en ledande aktör inom branschen och strävar efter hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Med en stabil ekonomi och starka ambitioner har vi potential att fortsätta utvecklas och växa ytterligare. Besök vår hemsida på www.nybrogrus.se för mer information.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team av dedikerade och professionella medarbetare!

Tipsa en vän

Publiceradden 22 mars 2024

Sista ansökningsdagden 21 april 2024

Arbetsplatsens adressRuntorp 502 388 99 PårydÖppna i Google Maps