Uopfordret ansøgning

Alle kontorer, airteamPubliceret 19. marts 2019
Ansøgningsfrist: Løbende

airteam A/S udvikler og projekterer ventilationsinstallation, og servicerer avancerede ventilationssystemer til bl.a. kontorbygninger, sygehuse, butikscenter, varehuse, fabrikker og medicinalfirmaer i hele Danmark.

airteam er stiftet i 1998 og er en af Danmarks førende aktører inden for tekniske ventilations­løsninger med godt 200 medarbejdere, og er en solid og velfunderet virksomhed i vækst.

Vi er derfor altid interesseret i dedikerede og dygtige medarbejdere, som søger arbejde som:

  • Projektleder
  • Beregner
  • Teknisk designer
  • Servicetekniker
  • Montør
  • Ingeniørpraktikant
  • Teknisk design elev

airteam har hovedsæde i Aarhus og afdelinger i Horsens, Kolding, Sønderborg, Esbjerg, Odense, Nibe, Hillerød, Roskilde og København og tre afdelinger i Sverige. Læs mere om airteam og vores projekter klik her.

airteams værdier og kultur

Vores kunder, deres behov og forventninger er udgangspunktet for alt, hvad vi gør. Vi arbejder for langvarige relationer med kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, og vi sætter ordholdenhed og troværdighed højt. Vi forlader aldrig byggepladsen før arbejdet er helt udført og det kan vi gøre, fordi vi står sammen som et team.

Hos airteam er der en uformel omgangsform i et godt socialt miljø, og arbejdsdagen er præget af en høj grad af frihed. Alle medarbejdere tilbydes løbende kompetenceudvikling, ligesom der er grundig Onboarding i opstartsfasen.

Det praktiske

Lyder det interessant for dig, så send gerne en uopfordret ansøgning til os.

Det er frivilligt om du laver en motiveret ansøgning. Hvis du kun sender dit CV, vil vi bede dig om kort, at beskrive hvorfor du søger job i airteam.

Husk at angive, hvilken type stilling (fx. projektleder) du er interesseret i samt, hvilken afdeling (fx. Aarhus) du ønsker at komme i betragtning til. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du ansøger ved at klikke på nedenstående "ansøg" knap.

Tip en venAndre stillinger