Associeret Konsulent - Social Media

København / Aarhus, Obsidian Digital A/SPubliceret 11. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Går du med en drøm om hver dag at arbejde sammen med nogen af de skarpeste kolleger inden for digital marketing og samtidig gøre det for nogle af Danmarks største kunder? Så er det nu du skal læse videre. Det er nemlig hverdagen, hvis du lander jobbet som Associeret Konsulent i Social Media.

Som Associeret Konsulent i Social Media vil du komme til at arbejde med kunder i alle størrelser, lige fra de små startups, som du måske kender nogen af fra Løvens hule, og til de helt store virksomheder i både Danmark og internationalt. Du vil få ansvaret for at forme og eksekvere strategier, på egen hånd, med et erfarent team i ryggen.

Du vil arbejde med alt inden for sociale medier lige fra Facebook, Instagram og LinkedIn til Pinterest, TikTok og Snapchat. Din opgave vil være strategisk udvikling af kunderne, styre processen og levering af resultater. Du vil fra starten opleve at en stor del af jobbet indebærer møder med potentielle nye kunder og eksisterende for at afklare vækstpotentiale og være opdateret på kampagnemålsætninger.

Du kan høre en af vores dygtige konsulenter fortælle om hvad det kræver at være Associeret Konsulent i Obsidian, og hvad det giver dig som medarbejder:

https://youtu.be/WeOfu1gw6wY

 

Hvad forventes der af dig?

Nu virker det hele måske lidt omvendt, men vi vil hellere starte med at fortælle hvad vi ikke forventer af dig. Vi forventer nemlig ikke at du har flere års erfaring med annoncering på sociale medier. Vi har en lidt anden type forventning, vi forventer nemlig passion.

Det bedste er når vi ansætter en ny, som kommer ind og brænder for at arbejde med digital marketing, derfor forventer vi at:

  • Du har en naturlig interesse for digital marketing - meget gerne med fokus på sociale medier
  • Har lyst til at arbejde benhårdt for at blive en af de bedste på dit område
  • Er lærenem og kun ser en vej - fremad

 

Hvad får du hos Obsidian?

Du vil fra dag et blive en del af et team af ultra passionerede digitale marketeers. Dine primære kolleger og vil være i team social media, men du vil også få kolleger i alle de andre afdelinger, som elsker at dele ud af deres viden og (desværre) af deres far-jokes.

Teamet du vil indgå i tager sig af alle dele af social media og de er super skarpe til det, så du skal stå tidligt op for at følge med. Heldigvis er de også gode til at lære fra sig og sørge for at du bliver en social del af teamet også.

Hvis du endnu ikke er helt overbevist - hvilket du naturligvis burde være på nuværende tidspunkt - så kan du læse lidt om hvad nogen af dem synes om at være en del af team Obsidian:

"Jeg startede som helt grøn indenfor annoncering på sociale medier, men læringskurven hos Obsidian Digital er meget stejl, og du vokser ekstremt hurtigt. To dage er aldrig ens. Som et performance drevet bureau bliver du specialiseret indenfor strategi til eksekvering baseret med en datadrevet tilgang med fokus på kundernes mål og ønsker, som løftestang til at imødekomme deres ønsker og behov for at skabe vækst." - Nadja Bremer, Associeret Konsulent

"Når du søger et job hos Obsidian Digital, skal du være klar på en spændende tid i dit liv, hvor dit arbejde i høj grad mere bliver en passion end en pligt. Vi går også derfor mere op i at få fat i de dig der har motivation, drive og vilje til at blive den bedste, end dig der ved en masse på forhånd." - Oliver Dall Vang, Associeret Konsulent

Én ting er det faglige, som er helt i topklasse hos os, noget andet er det sociale, som vi vist alle er enige om også er vigtigt, når man skal være sammen med sine kolleger så mange timer hver dag. Heldigvis har vi i Obsidian en kultur med en masse sociale tilbud. Vi har løbeklub, årlig getaway, fredagsbar og fodboldhold. Der er altid plads til et socialt arrangement eller en hyggelig aften på kontoret med en drink eller to.

 

Det er så nu vi lader det være op til dig!

Hvis du har læst hertil, er jeg sikker på at du er klar til at søge drømmejobbet hos os. Det gør du ved at trykke "ansøg" her over eller under.

Når du har uploadet din ansøgning, CV og karakterer vil vi med det samme give os til at læse din ansøgning, som naturligvis forklarer hvorfor du mener at det eneste rigtige er at arbejde med digital marketing og hvorfor Obsidian Digital er det helt rigtige sted at gøre det.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Har du spørgsmål til Obsidian eller det at være Associeret Konsulent hos os, så er du velkommen til at kontakte People & Culture Manager, Jeff Frederiksen på careers@obsidian.dk eller 20579262.

 

Tip en venAndre stillinger