Associeret Konsulent - PPC

København / Aarhus / Odense, Obsidian Digital A/SPubliceret 11. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Som Associeret Konsulent i PPC vil du komme til at forme og udfolde strategier inden for Google Ads - alt inden for Search, Shopping, Display og YouTube. Du vil hurtigt få ansvaret for udarbejdelse af digitale strategier, processen herfor og udviklingen af resultater fra måned til måned. En stor del af opgaven er også at holde møder med potentielle kunder og de eksisterende for at afklare vækstpotentiale inden for deres digitale markedsføring.

Du vil hurtigt få ansvaret for dine egne projekter og kunder, godt bakket op af dine erfarne kolleger.

Du vil blive guidet igennem stillingen af to erfarne folk på området. Hør mere om hvad de mener om jobbet i PPC: https://youtu.be/FIJ5COS3YVU

 

Hvad kræver det af dig?

Du tænker måske at vi søger en ekspert i digital marketing eller Google annoncering, men der tager du fejl. Vi søger først og fremmest en som…

  • Har en naturlig interesse i digital marketing - naturligvis er det et plus hvis du har en speciel interesse for de mange muligheder med Google annoncering
  • Har et ønske om at blive den bedste på sit område
  • Er lærenem og nysgerrig på at udvikle sine kompetencer

Vi har allerede nævnt lidt om det tidligere, men hvem synes ikke om at få informationer opstillet i punktform. Din rolle og opgaver vil blandt andet bestå af:

  • Opsætning, budjustering af kampagner på tværs af Google Ads (Search, Shpping, Display og YouTube)
  • Splitteste annoncer, budgivning, kampagne struktur og rapportere resultater til kunden
  • Analysere data, opbygge rapporter og måle kampagners effektivitet

 

Hvad bliver du en del af?

Du bliver en del af et stærkt team af kolleger, som er utrolig dygtige til det de laver (det har vi vist også allerede nævnt en gang, men gentagelse er altid godt).

Teamet tager sig af alle grene af Google annoncering og alt der binder sig op til det. Du vil komme til at sidde blandt dine kolleger i PPC, men vil også indgå i projekter på tværs af de andre teams i Obsidian.

Mangler du lidt overbevisning endnu? Så kast lige et blik på hvad nogle af dine potentielt kommende kolleger har at sige:

"Ingen video eller bog kan løfte dig til det niveau du får i Obsidian. Det skyldes at vi alle har fokus på at spille hinanden bedre og løfte opgaverne i flok. Her er plads til at tænke i nye baner og lære af hinanden, hvorfor du også får mulighed for at forsøge at implementere dine ideer. Det skyldes at mange kunder bruger os som deres eksterne marketing manager til at løfte deres performance til nye højder." - Albert Lindeberg, Konsulent

"En typisk dag i Obsidian Digital varierer utroligt meget, hvorfor to dage aldrig er ens eller kedelig. Nogle dage har jeg eksterne møder med mine klienter, hvor andre dage kan være interne møder med fokus på læring og udvikling. Du sidder med en stor diversitet af opgaver, fordi du er i en konstant læringsfase, som er alt fra eksekvering til afrapportering mod at optimere performance." - Nadja Bremer, Associeret Konsulent

Udover det faglige har vi også en lang række af sociale arrangementer du kommer til at nyde godt af. Få at nævne nogle få så har vi årlig getaway, løbeklub, fodboldhold og jævnlig aftenhygge på kontoret med kollegerne.

 

Nu er det så tid til at søge!

Du er sikkert blevet overbevist om at dette job er lige noget for dig, så du trykket på "ansøg" her over eller under!

Når du har uploadet din ansøgning, CV og karakterer, vil vi straks gå i gang med at læse din ansøgning. Det er vigtigt at du beskriver hvorfor du netop gerne vil arbejde i Obsidian Digital og hvorfor et job med digital marketing er drømmejobbet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Har du spørgsmål til Obsidian eller det at være Associeret Konsulent hos os, så er du velkommen til at kontakte People & Culture Manager, Jeff Frederiksen på careers@obsidian.dk eller 20579262.

Tip en venAndre stillinger