Samtykkeerklæring for JobAgenten

Idet jeg afslutter udfyldelsen af registreringen i JobAgenten og klikker på ”Indsend” samtykker jeg i, at virksomheden, jeg har søgt optagelse hos og Garuda (udbyder af systemet), registrerer de oplysninger, som jeg har afgivet. Herefter accepterer jeg, at virksomheden kan anvende de givne oplysninger. Jeg bekræfter ligeledes, at jeg er orienteret om, at formålet med ovennævnte behandling af de af mig afgivne oplysninger efterfølgende i anonymiseret form indgår i Garudas statistikker med henblik på vurdering og videreudvikling.

Registrering i JobAgenten er naturligvis 100 % frivillig. Men undladelse af at besvare spørgsmålene bevirker, at virksomheden ikke vil være i stand til at vurdere mine kompetencer på den forudsatte måde, hvilket kan få indflydelse på bedømmelsen af mine kvalifikationer.

Jeg har til enhver tid ret til at få indsigt i de personoplysninger, der er registreret om mig. Hvis jeg vil redigere eller fjerne noget, kan jeg når som helst opdatere mine oplysninger. De indtastede oplysninger slettes automatisk seks (6) måneder efter indsendelse af min ansøgning, hvis jeg ikke aktivt har bekræftet en forlængelse. Hvis jeg i løbet af denne seks (6) måneders periode ændrer mine oplysninger eller aktivt bekræfter en forlængelse, vil der gå seks (6) måneder fra det tidspunkt, jeg ændrede eller bekræftede min forlængelse, til at oplysninger bliver slettet.

Slutteligt er Garuda og virksomheden forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er, at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger hos eller for virksomheden.