Køleteknikere til Mobilservice

Sønderjylland, Østjylland & Hovedstadsområdet Publiceret 28. marts 2019

Mobilservice

KH OneStop udvider deres mobilafdelinger i hele landet

Vi søger derfor køleteknikere til Sønderjylland/Østjylland/Hovedstadsområdet

Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King- og Frigoblock transportkøleanlæg. Kort sagt: Vi holder transportbranchen godt kørende - og derfor er vores forretning en succes.

Vores unikke OneStop koncept gør det muligt for vores kunder, at få udført alle deres services ét sted, hvilket har været med til at effektivisere transportbranchen markant.

Den samlede medarbejderstab tæller på nuværende tidspunkt 180 mand fordelt på servicecentre og mobileservice over hele landet.

Arbejdsopgaver

Du får ansvaret for din egen servicebil, hvor du, med din egen adresse som udgangspunkt, kører ud og servicerer vores kunder i dit distrikt. Du planlægger selv din arbejdsdag ud fra indkomne opgaver, servicelister eller opsøgende arbejde.

Din struktur og ordenssans sætter præg på dit arbejde og din servicebil. Du trives i en dynamisk hverdag og forstår vigtigheden af at blande kortene i løbet af dagen, sommetider med få minutters varsel, for at sikre kunderne får den bedste service.

Detaljerede opgaver:

  • Service og vedligehold af kølemaskiner
  • Reparation af lys og lifte på trailere
  • Kundekontakt.

Kvalifikationer:

Du har en solid baggrund som køletekniker eller maskinarbejder med kølecertifikat og forstår vigtigheden i at give vores kunder den bedste service og vedligehold på deres materiel.

Opgaver varetages effektivt med sans for detaljen og fokus på et rettidigt godt resultat. Der er tale om et selvstændig arbejde inden for en branche i rivende udvikling, så du skal kunne trives i en hektisk hverdag, hvor vi har det sjovt samtidig med at vi har travlt.

Derudover:

  • Er serviceminded og har overskud til at håndtere mange opgaver på én gang.
  • Kommunikerer tydeligt både skriftligt og mundtligt.
  • God forretningsforståelse.
  • Vant til at arbejde selvstændigt

Personligt

Du skal være vant til en hektisk arbejdsdag, hvor der er mange forskellige opgaver, der skal løses samtidig, og du trives med at træffe selvstændige beslutninger. En struktureret tilgang til administrative opgaver og god ordenssans vil blive værdsat højt.

Ansøgning

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Driftschef Lars Larsen på tlf. 73302550 Vi gennemgår ansøgningerne løbende og vil derfor afholde samtaler med relevante kandidater efter behov. 

Tip en venAndre stillinger