Studentermedhjælper - Digitalisering

HQ Published 17. januar 2020

GPVs HQ i Vejle søger en studentermedhjælper til Robot Process Automation.

 

Stillingen hører under vores digitaliseringsafdeling, som har ansvaret for den strategiske og taktiske digitale udvikling i GPV. Dette indebærer bl.a. ledelse og support af store som små digitaliserings-projekter - både på group niveau og hos lokale business units.

 

Med reference til Director Digitalisation vil du som studentermedhjælper få ansvaret for vores RPA (Robot Process Automation) implementering. Du vil stå for implementering af værktøjet og efterfølgende drive implementeringen af manuelle processer f.eks. fra HR, finans, salg eller produktion, som kan håndteres via RPA.  Du skal facilitere dataindsamling, proceskortlægning og design i RPA værktøjet og efterfølgende sikre overdragelse til den daglige drift.

 

Derudover kan du blive tilknyttet andre relevante digitaliserings-projekter, men også i vid udstrækning få til opgave at løse forskellige ad hoc opgaver.

 

Vi foretrækker, at du har mulighed for at møde fysisk på kontoret i Vejle én til to dage om ugen. Efter en oplæringsperiode vil det være muligt at udføre visse opgaver delvist hjemmefra, hvis det ønskes.

 

Vi forstiller os, at du har påbegyndt kandidatstudiet inden for en relevant uddannelse. Det kan være som Cand. IT, Production Engineer, ITKO eller lignende. Du kan lide at arbejde med processer, Lean og robot-automatisering og få disse til at mødes, til gavn for vores kollegaer, der udfører disse processer.

 

Du formår at skabe struktur i en hverdag præget af mange afbrydelser og trives i en afdeling med et højt energiniveau. Arbejdstiden forventes at være 10-15 timer om ugen.

 

Send din ansøgning og CV via linket nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på e-mail.  Forventet opstart - så hurtigt som muligt

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Digitalisation Lars Ellegaard på telefon 30 10 27 78. 

Tell a friendDetails

Industritekniker

DMU-bearbejdningsteam, GPV Mechanics Published 17. januar 2020

I GPV leder vi efter en dygtig, faglært industritekniker til en fuldtidsstilling i vores CNC-bearbejdningsafdeling i Tarm.

Hos GPV specialiserer vi os i højteknologisk og kompleks produktion af elektroniske og mekaniske komponenter og løsninger. Vi har rygende travlt i produktionshallen, og derfor har vi brug for en industritekniker med Heidenhain-ekspertise, som kan blive en del af vores hold bestående af 7 dygtige medarbejdere.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en fuldtidsstilling på vores mekanik-fabrik i Tarm med konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring og ordnede forhold under Industriens Overenskomst. Du bliver en del af Danmarks største elektronikvirksomhed med 4.000 medarbejdere på verdensplan - heraf cirka 80 i Tarm.

Der er de seneste år investeret massivt i afdelingens maskinpark, som indeholder State-of-the-art indenfor DMU-bearbejdningscentre.

Du får stor mulighed for medbestemmelse i dine arbejdsopgaver og frihed under ansvar i opgaveløsningen. Det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi arbejder hos GPV. Vi lægger desuden stor vægt på, at det skal være både sjovt og givende at gå arbejde. Her er højt til loftet, og vi engagerer os i hinanden.

 

Om dig og dine arbejdsopgaver

Som vores nye industritekniker vil du indgå i et kompetent DMU-bearbejdningsteam i et travlt og levende miljø, hvor vi har stort fokus på automation-processer, der øger vores konkurrenceevne. Du vil primært arbejde med aluminiumsemner af høj kvalitet i små og mellemstore serier, og dit arbejde vil ofte være i måleenheder helt ned til 0,01 mm. Det er ikke et krav, at du har flere års erfaring - du må gerne være frisk fra skolebænken - men vi forventer, at du:

 • har indgående kendskab til DMU-centre med Heidenhain-styring, og at du sætter en ære i godt håndværk

 • har hænderne og hovedet skruet lige godt på, og at du er både kvalitets- og ansvarsbevidst

 • sætter en ære i godt håndværk, har lyst til at lære nyt og er klar på at dele ud af din egen viden

 • at du er lige så dygtig til at programmere, som du er til at styre CNC-maskiner.

 

Formaliteterne

Ansættelse vil ske løbende. Stillingen som industritekniker er fuldtid og beliggende i Tarm.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til afdelingsleder Lasse Hansen på telefon 51604210.

Tell a friendDetails

Lærling - Industritekniker

 Published Monday, January 6, 2020

Vi leder efter en dygtig, initiativrig og lærelysten industritekniker-lærling til vores CNC-bearbejdningsafdeling.  Har du hænderne og hovedet skruet lige godt på, og er du både kvalitets- og ansvarsbevidst? Har du lyst til en karriere indenfor EMS-branchen, så er det dig, vi er på udkig efter!

Hos GPV specialiserer vi os i højteknologisk og kompleks produktion af elektroniske og mekaniske komponenter og løsninger. Vi har brug for en dygtig industritekniker-lærling, som bliver en del af afdelingen med 10 dygtige medarbejdere.

 

Vi tilbyder…

Du bliver en del af Danmarks største EMS-virksomhed med ca. 3.800 medarbejdere på verdensplan - heraf cirka 250 i Danmark. Vi tilbyder en læreplads som industritekniker på vores mekanikfabrik i Tarm med fuld skrue på læring. Du får stor mulighed for indflydelse på dit arbejde og frihed under ansvar i opgaveløsningen. Det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi arbejder hos GPV.

 

Vi lægger stor vægt på, at det skal være både sjovt og givende at gå arbejde. Her er højt til loftet og vi engagerer os i hinanden. Du har gode muligheder for fastansættelse efter din læretid.

 

Kom i lære hos GPV

Som lærling hos GPV vil du hele tiden få udfordringer, der passer til dit niveau og interesser, så du løbende udvikler dig gennem de opgaver, du får stillet. Du vil fortrinsvis arbejde med emner i aluminium i små til mellemstore serier, og dit arbejde vil ofte være i måleenheder helt ned til 0,01 mm. Du får tilknyttet en fast mentor, som vil sørge for både din trivsel og læring på arbejdspladsen.

 

Vores lærling-forløb medvirker til, at lærlinge hos GPV oftest afslutter uddannelsen med flotte karakterer.  Din alder er ikke vigtig, og vi modtager også gerne ansøgninger fra voksenlærlinge. Vi forventer bare, at du har lyst til at lære, siger mere ’ja’ end ’nej’, og at du sætter en ære i godt håndværk.

 

Formaliteterne

Send os din ansøgning hurtigst via linket nedenfor. Stillingen som industritekniker-lærling er fuldtid - 37 t/u. Løn efter industriens overenskomst.  Hvis du matcher ovenstående profil og har lyst til at vide mere om jobbet, så kontakt gerne afdelingsleder Lasse Hansen på telefon 51 60 42 10.

Tell a friendDetails

Mitarbeiter Vertrieb

Vertrieb Published Thursday, December 12, 2019

Ihr Beitrag

 • Eigenverantwortliche Betreuung und Ausbau des Kundenstamms
 • Koordination von Kundenanforderungen mit internen Abteilungen
 • Ausarbeitung und Verfolgung von Angeboten
 • Abstimmung der Liefertermine und Auftragsinhalte intern und extern
 • Enge Zusammenarbeit mit Einkauf und Produktion
 • KPI- und Budgetverantwortung

 

Ihre Kompetenz

 • Erfolgreich abgeschlossene kaufmännische Ausbildung
 • 3-5 jährige Berufserfahrung im Vertrieb, gerne im EMS Umfeld
 • Ausgeprägte Kundenorientierung und Kommunikationsfähigkeit
 • Sicherer Umgang mit ERP-Systemen und MS Office
 • Gute Englischkenntnisse in Wort und Schrift

 

Ihre Vorteile

 • Möglichkeit neue Wege zu gehen und die Zukunft aktiv mitzugestalten
 • Kollegiales Arbeitsumfeld
 • Ehrliche Wertschätzung
 • Flache Hierarchien mit kurzen Entscheidungswegen

 

Sind Sie bereit für diese spannende Herausforderung? Wir freuen uns über Ihre aussagekräftige Bewerbung!

Tell a friendMore about this openingDetails

ApplicantTracker

Sign up and receive notice on openings matching your preferences as soon as they become available 

If you do not find an opening, we suggest that you sign up for one of our ApplicantTrackers. By doing so you will automatically receive openings fitting your preferences as soon as they become available.