Studentermedhjælper til logistikanalyse

Electronics, DKPubliceret 11. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du lyst til et studierelevant fritidsjob indenfor logistikanalyse og HR?

GPV Electronics I Aars er en EMS-partner (Electronics Manufacturing Services), som producerer elektronikløsninger. Vores kunder er typisk internationale virksomheder, som er blandt de bedste i verden indenfor forskellige industrier. Vi oplever en kraftig vækst og søger derfor en studentermedhjælper, der kan bidrage til forskellige produktionsoptimerende projekter samt kvalitetssikre vores kompetencesystem.

Du vil blive budt velkommen af over 100 kolleger, og organisatorisk kommer du til at referere til fabrikkens Managing Director. Afhængig af opgavetyperne bliver du tilkoblet forskellige afdelinger.

 

Dine opgaver

Som studentermedhjælper hos GPV er dine arbejdsopgaver tæt knyttet til kvalitetssikring og optimering i produktionen:

 • Vedligeholde kompetencesystem - herunder uddannelsesregistrering og planlægning
 • Indgå i forskellige projekter omkring procesudvikling o.l.
 • Udarbejde logistikanalyser som skal bruges til optimering af produktion
 • Herudover vil der være forskellige ad hoc opgaver

Du får stor mulighed for indflydelse på dit arbejde og frihed under ansvar i opgave-løsningen. Hvis du udviser det rette engagement - og har evnerne - er der gode udviklingsmuligheder. Det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi arbejder hos GPV!

 

Om dig

Vi forstiller os, at du netop har påbegyndt kandidat studiet eller afslutning af din bachelor inden for en relevant uddannelse som fx engineering, business administration, organisation el.l. Du arbejder struktureret og detaljeorienteret og er ikke bange for selv at tage fat på nye opgaver. Det er let for dig, at blive fortrolig med nye IT-systemer. Vi lægger særligt vægt på gode evner indenfor Excel. Herudover er gode præsentationsegenskaber en fordel.

 

Det praktiske

Det er nødvendigt at du har mulighed for at møde fysisk på kontoret i Aars én dag om ugen. Efter en oplæringsperiode vil det være muligt at udføre visse opgaver delvist hjemme fra, hvis det ønskes. Arbejdstiden forventes at være ca. 10-15 timer om ugen. Vi stiller en laptop til rådighed.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt via linket herunder. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via e-mail.  Opstart efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Nicolaj Ulnits på telefon 22 24 19 87. 

 

Om GPV

GPV blev grundlagt i Danmark i 1961 og er i dag en af Europas førende elektronikproducenter. GPV er en kundedrevet EMS-partner (Electronics Manufacturing Services) med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden inden for high mix/low-medium volumenproduktion. GPV har hovedkontor i Vejle, Danmark og produktionsfaciliteter i Danmark, Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka, Thailand og Mexico. GPV har en årlig omsætning på ca. 3,0 mia. kroner og beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. GPV har siden 2016 været ejet af det danske industrikonglomerat Schouw & Co.

Tip en venDetaljer

Service Office Assistant

Hovedkontoret i VejlePubliceret 5. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du serviceminded, fleksibel og ansvarsbevidst? Trives du med udadvendte serviceopgaver og forskellige kontoropgaver i et internationalt miljø? Og har du lyst til at være kontorets samlingspunkt med stor kontaktflade til kolleger og gæster, danske som udenlandske. Så er det måske dig, vi er på udkig efter.  

Vi søger en kollega til vores hovedkontor i Vejle, hvor vi sidder omkring 20-25 personer i diverse supportfunktioner til resten af vores organisation, som tæller 12 fabrikker i hele verden og i alt ca. 4.000 medarbejdere. Vi mener, at resultater skabes gennem mennesker, og vi har en anerkendende og respektfuld tilgang til hinanden. Vores kultur bærer præg af vores internationale fundament, og vi sætter stor pris på mangfoldigheden, som giver en ekstra dimension til vores egen og vores fælles udvikling.

Dine ansvarsområder

Din primære opgave bliver at holde orden på vores kontor og hjælpe vores supportfunktioner med diverse kontoropgaver. Du bliver en væsentlig go-to-person for dine kolleger, hvor du får ansvaret for en række opgaver såsom at

 • sørge for at kontoret og køkkenet er ryddeligt og pænt (ikke rengøring)
 • forberede mødelokaler, når der er gæster på besøg eller bestyrelsesmøder
 • tjekke op på rengøring og være kontaktperson til ejendomsadministrationen
 • ansvarlig for arkivrum (system og ryddelighed)
 • varierende kontoropgaver såsom arkivering, mailkorrespondance, breve, referater etc.
 • udarbejdelse og tilretning af præsentationer
 • håndtering af forsendelser, bl.a. til vores udenlandske lokationer
 • servicere kaffemaskine og håndtere frokostordning
 • booke hoteller, taxa, flybilletter mm. i forbindelse med rejser og besøg af kolleger og gæster
 • bestille kontorartikler, visitkort, forbrugsvarer, give aways, blomster/gaver mm
 • køre ærinder ved behov - blomster, kage m.m.
 • ad hoc opgaver.

Desuden får du en vigtig rolle i at håndtere aftaler med diverse leverandører af administrative ydelser (planteservice, rejsebureau, kantine/forplejning, avisabonnementer, taxaordning, m.m.). Ad hoc opgaver kan blandt andet være support til Communications & Marketing i forbindelse med forsendelse af gaver til kunder, koordinering af events, salgsmøder og messer samt til ledelsen.

Din profil 

Du besidder et udpræget servicegen og holder af den daglige kontakt med både interne og eksterne interessenter. Du er imødekommende, serviceminded og har lyst til at gøre en forskel. Du har flair for at bruge IT, herunder et godt kendskab til Microsoft Office-pakken, særligt Word, Excel og Power-point. Samtidig er du flydende til engelsk i skrift og tale, som er vores koncernsprog.

Da du bliver kontorets go-to-person, er det vigtigt, at du er engageret, positiv og tager ansvar for dine opgaver. Der er både travle og stille perioder i løbet af en arbejdsdag eller måned, og derfor er du omstillingsparat og i stand til at bevare overblikket.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en spændende og mangfoldig organisation med et stærkt fællesskab. Vi har en anerkendende og respektfuld tilgang til hinanden, og vi lægger vægt på, at arbejdet foregår i en god stemning.

Interesseret? 

Så send din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Communication & Marketing Mette Jørvad på 20 90 26 59. Vi kalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen. Vi håber, du kan starte hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om GPV

GPV blev grundlagt i Danmark i 1961 og er i dag en af Europas førende elektronikproducenter. GPV er en kundedrevet EMS-partner (Electronics Manufacturing Services) med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden inden for high mix/low-medium volumenproduktion. GPV har hovedkontor i Vejle, Danmark og produktionsfaciliteter i Danmark, Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka, Thailand og Mexico. GPV har en årlig omsætning på ca. 3,0 mia. kroner og beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. GPV har siden 2016 været ejet af det danske industrikonglomerat Schouw & Co.

Tip en venDetaljer

Elektronikmedarbejder til SMD

GPV Electronics i Aars, DKPubliceret 18. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Trives du i en hverdag med fart over feltet og er du fingersnild? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har et godt sammenhold samt faglige udviklingsmuligheder? Så er du måske vores nye medarbejder.

Vi er fortsat i en rivende udvikling og får nye spændende opgaver. Derfor søger vi en medarbejder til SMD-afdelingen i Aars. Hos GPV får du et job i en global virksomhed i vækst med mere end 100 kolleger på vores fabrik og kontor i Aars. Du bliver en del af et inspirerende, uformelt og travlt miljø.

Arbejdsopgaverne i SMD-afdelingens lager og klargøringsområde indebærer blandt andet:

 • Forberedelse og klargøring af komponenter til pick-and-place maskiner
 • Finde SMD-komponentruller ud fra pluklister
 • Forberedelse af SMD-komponentruller til maskinoperatører

Vi forventer at du er positiv, arbejdsom og stabil med hænderne skruet rigtigt på. Det er en fordel hvis du har brancheerfaring fra elektronikindustrien men herudover vil vi sikre den nødvendige oplæring.

Vi afholder løbende samtaler, så send CV og ansøgning hurtigst muligt via linket nedenfor, hvor du begrunder, hvorfor netop du passer perfekt til jobbet. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Schmidt på telefon 22 24 20 46.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Lead MES Solution Architect

HQ - Vejle, DenmarkPubliceret Wednesday, November 17, 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Ansøg

Manufacturing Execution Systems

Are you interested in working in a market leading company? Do you thrive in working with complex business processes? Are you passionate by digitalization and innovation? And would you like to work in an international company offering great professional and personal opportunities?

For GPV Group Cruit  Consult is searching for a passionate lead MES Solution Architect to support the implementation of MES (Manufacturing Execution System) on GPVs global manufacturing sites in Europe, Asia, and Americas.

Your role will be to lead the global MES team and to build and implement an efficient and sustainable MES Architecture that supports GPVs global manufacturing setup. You will also help to drive the MES roll-out project in close collaboration with the Project Manager.

Specific tasks of this position: 

 • Functional leading the MES team
 • Supporting MES projects (together with Project Manager)
 • Collection of data from operation equipment
 • Linking MES with other data sources or/and business applications
 • Ensuring efficient reports
 • Ensuring efficient cross-functional collaboration of all stakeholders
 • Prepare materials for decision forum
 • Planning and execution of activities
 • Handling incoming business requests
 • Ensuring efficient documentation
 • Design and sharing of training materials
 • Local Super User training
 • Facilitating workshops
 • Change Management handling
 • Vendor management

GPV is offering you:

You will be part of an acknowledged international organization, where you will be able to influence the scope of your own role within the company. You will have a challenging position in the IT & Digitalization organisation and can look forward to working together with passionate colleagues in a strong community. You will have a wide range of contacts in an international environment and very diverse tasks and projects. You will be offered a competitive salary matching your qualifications.

Expectations for you:

We are looking for a technical skilled candidate, that has senior software knowledge and understands business processes in depth combined with an extensive knowledge about MES solutions.

The perfect candidate is capable of analysing GPVs manufacturing processes and to link GPVs business needs to the chosen MES platform to help gaining competitive advantage.

The candidate must be fluent in English. Personality wise, the candidate must be empathic and possess the ability to work both proactive and structured, and to be able to communicate and collaborate with people from all organizational levels.

The role is based at GPV Group HQ in Vejle. The candidate must expect travel activity 30 - 50 days per year.

 

About GPV

GPV was founded in Denmark in 1961 and is today one of Europe’s leading electronics manufacturers. GPV is a customer-driven EMS (Electronics Manufacturing Services) partner providing complex electronics, cable-harness, mechatronics and box-build solutions including design and engineering activities to customers worldwide within high mix / low-medium volume. Headquartered in Denmark, GPV has production facilities in Denmark, Switzerland, Germany, Austria, Slovakia, Sri Lanka, Thailand and Mexico. GPV generates annual revenue of about DKK 2.9 billion and has around 3,700 employees. Since 2016, GPV has been owned by the Danish industrial conglomerate Schouw & Co.

AnsøgTip en venDetaljer

Kvalitetschef

Electronics DK, AarsPubliceret 16. november 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Ansøg

Avancerede elektronikløsninger med høj kvalitet

For at løfte produktionen til næste niveau ansættes nu en erfaren kvalitetschef, som bliver ledelsens repræsentant med ansvar og kompetencer i alle forhold vedr. kvalitet og miljø. Du refererer til virksomhedens administrerende direktør, du er medlem af virksomhedens ledergruppe og dit ansvar er tæt koblet til den strategiske udvikling. Du bliver ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af kvalitets- og miljøstyringssystemet med alle relaterede opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af kvalitets- & miljøledelsessystemet, så det til stadighed opfylder gældende udgave af ISO9001, ISO14001, ISO13485 og ATEX ISO/ IEC80079-34
 • Behandle kundereklamationer, herunder udarbejdelse af 8D-rapporter samt udarbejdelse af kvalitetsrapporter til udvalgte kunder
 • Ansvarlig for frigivelse af indgående komponenter ved indgangskontrol og for frigivelse af udgående produkter i forbindelse med slutkontrol
 • Udarbejdelse af KPI rapporter til topledelsen og det lokale ledelsesteam
 • Leverandørgodkendelse/vurdering i samarbejde med indkøbsafdelingen
 • Planlægning og gennemførelse af interne uddannelser vedrørende miljø og kvalitet
 • Deltage i funktionelle teams på tværs af GPV-fabrikkerne i både ind- og udland

Du sidder formentligt i dag med ansvaret for kvalitet i en mellemstor produktionsvirksomhed og ved, hvad der skal til for at levere til professionelle, internationale kunder, hvor kvalitet og leveringssikkerhed er forudsætninger for succesen.

Den succesfulde kandidat skal være i stand til at diskutere og forstå kvalitets- og måletekniske detaljer med udgangspunkt i forskellige kvalitetsværktøjer og kvalitetssikring og tilhørende dokumentation er også en del af din faglige ballast.

Du har ud over erfaringen en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, gerne inden for produktion eller kvalitet.

Kvalitetsopgaven falder dig naturligt, og du vil trives med at løfte medarbejderne til næste niveau. Det er afgørende, at du har lyst til at udvikle funktionen og ligeledes trives med de kunderettede elementer i jobbet.

Du mestrer engelsk på professionelt niveau.

Du er kvalitets- og ansvarsbevidst i tanke og handling, og evner at have det store overblik med sans for detaljerne, samtidig med at du optræder struktureret og systematisk i din arbejdsform.

Positiv, åben og engageret kommunikation kendetegner din ageren i og udenfor organisationen. Du skal kende din data og gå forrest i vanskelig kommunikation både internt og eksternt. Således fremstår du naturligt professionel, robust og beslutningsdygtig ud fra et kunde-/kvalitetsperspektiv.

Du tilbydes en attraktiv stilling, hvor du får det overordnede ansvar for kvalitet i en af Danmarks bedste produktionsapparater inden for elektronik. I takt med virksomhedens vækstrejse er der rig mulighed for, at du udvikler dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

HansenToft er rekrutteringspartner for GPV på dette job. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant ved HansenToft Line Thorhauge på tlf. 4940 8255.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

AnsøgTip en venDetaljer

Project Manager - Digitalization projects

HQ - Vejle, DKPubliceret Tuesday, November 9, 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøg

Do you thrive in managing various IT projects? Are you interested in working in a market leading company? And would you like to work with IT & digitalization in a international company offering great professional and personal opportunities?

For GPV Group in Vejle "Cruit Consult" is searching for a passionate Project Manager to join and  manage a wide portfolio of IT and digitalization related projects. You are invited aboard on an ambitious digitalization journey and you can look forward to numerous of projects across the group. With a broad responsibility of corporate IT projects, you will be driving a portfolio of projects to ensure, that deliverables are delivered within the agreed time, cost and scope. As Project Manager you will also act as an important strategy enabler who helps to fulfil GPV’s digital targets, policies and development. 

Your main working areas will be:

 • Drive and manage a project portfolio of group wide IT and digitalization projects
 • Stakeholder for management on both execution and management level in the projects and during rollout
 • Internal communication regarding status and progress of the project portfolio within the GPV Group
 • Driving the change management ERP transition on both production, management and reporting level
 • Preparing project charters and decision material for new projects in close corporation with the business responsible
 • Involvement in other initiatives or projects, that further helps the continues operational excellence journey in the GPV Group production sites 

GPV is offering you:

You will be part of an acknowledged international organization, where you will be able to influence the scope of your own role within the company. You will have a challenging position in the IT & Digitalization organisation and can look forward to working together with passionate colleagues in a strong community with a shared goal of continuously improving the maturity in projects execution. You will have a wide range of contacts in an international environment and very diverse tasks and projects. You will be offered a competitive salary matching your qualifications. 

Expectations for you:

 • A Master’s or Bachelor’s degree or equivalent practical experience
 • Minimum 5 years of project management experience within a production company - either internally of externally from an IT consultancy
 • Experience with digital and innovative business solutions
 • Experience with business IT systems, e.g. ERP, MES., etc.)
 • Strong PM skills and PRINCE2 qualified or similar
 • You have strong communication skills - fluency in English (both written and spoken)
 • Danish and/or German language is an advantage but not a requirement

Travelling up to 30 - 40 days per year should be expected depending on tasks / projects. In order to succeed as Project Manager, it is crucial that you hold an international mindset - with experience from international projects. You are process oriented and able to plan and prioritize individually as well as in close cooperation with colleagues and project stakeholders. You are passionate, look for opportunities and have a well-developed business understanding. You are analytical and structured, and you can present solutions and processes to business managers. We expect the transport time from your place of residence to be a maximum of approx. 60 minutes from the company office in Vejle.

Further information about the job: Please contact Senior Consultant Jens Peter Holm by email jph@cruitconsult.dk for further information.

 

About GPV

GPV is a customer-driven EMS partner providing complex electronics, cable-harness, mechatronics and box-build solutions to customers worldwide. We make the hardware to digital solutions for customers in the fields of Cleantech, Industry & Instruments, Transportation and MedTech. GPV generates an annual revenue of about DKK 2.9 billion and more than 3,600 people work at sites in Europe, Asia and the Americas.

AnsøgTip en venDetaljer

Elektronikfagtekniker

E-DK, AarsPubliceret 8. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Trives du i en hverdag med fart over feltet og hænderne på mange forskellige produkter? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har et godt sammenhold samt en masse spændende opgaver? Så er du måske vores nye medarbejder.

GPV er en af Europas førende elektronikproducenter med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden inden for high mix/low-medium volumenproduktion. Vores kunder er førende i verden indenfor Cleantech, Instruments & Industry, Medtech og Transportation. 

Hos GPV får du et job med en masse spændende opgaver i en global virksomhed i vækst med 100 kolleger på vores fabrik og kontor i Aars. Du bliver en del af et inspirerende, uformelt og travlt miljø med gode udviklingsmuligheder

Arbejdsopgaverne i jobbet er blandt andet:

 • Test og opdatering af print - herunder tilpasning af test setup
 • Fejlfinding
 • Reperation af print
 • Udskiftning af komponenter (leaded og SMD)

Du er uddannet tekniker eller har anden relevant uddannelse. Det er en fordel hvis du har erfaring fra lignende elektronikproduktion. Vi har brug for en medarbejder, der er kvalitetsbevidst og fleksibel da vi producerer for en række forskellige og højtspecialicerede kunder.

Vi tilbyder fleksibel arbejdstid og ordnede forhold under Industriens Overenskomst.

 

Interesseret?

Vi afholder løbende samtaler, så send CV og ansøgning hurtigst muligt via linket nedenfor. Ansøgninger som ikke indsendes via ansøgningsportalen tages ikke i betragtning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Operations Manager Tom Egmose på telefon 22117808.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om GPV

GPV blev grundlagt i Danmark i 1961 og er i dag en af Europas førende elektronikproducenter. GPV er en kundedrevet EMS-partner (Electronics Manufacturing Services) med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden inden for high mix/low-medium volumenproduktion. GPV har hovedkontor i Vejle, Danmark og produktionsfaciliteter i Danmark, Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka, Thailand og Mexico. GPV har en årlig omsætning på ca. 2.9 mia. kroner og beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere. GPV har siden 2016 været ejet af det danske industrikonglomerat Schouw & Co.

Tip en venDetaljer

Indkøbsassistent

E-DKPubliceret 16. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Indkøbsassistent søges til vækstorienteret virksomhed

GPV International A/S, Aars

Har du erfaring med indkøb, og trives du med at samarbejde med afdelinger på tværs af en organisation? Så har vi brug for dig!

Hos GPV International A/S søger vi lige nu en detaljeorienteret kollega, der drømmer om at arbejde i en global virksomhed i vækst med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

 

Selvstændig indkøbsassistent til elektronikkomponenter

I stillingen som indkøbsassistent kan du se frem til en spændende hverdag, hvor du løbende vil have kontakt med vores mange leverandører og eksterne partnere. Du kommer til at arbejde i et inspirerende, uformelt og travlt miljø, hvor der er hurtig adgang til at kommunikere med dine kollegaer. Derudover kommer du til at have ansvar for følgende opgaver:

 • Indkøb af varer efter nettobehovsberegning
 • Leverandørdialog og dokumentstyring
 • Vedligeholdelse af data i vores ERP-system
 • Håndtere lokale samarbejder (internt og eksternt).

Det er vigtigt, at du interesserer dig for og er vant til at bruge IT-værktøjer. Du kommer primært til at arbejde med MS Office og vores ERP-system (Axapta), så hvis du har erfaring med disse programmer, er det en fordel.

Vi er en af Europas førende elektronikproducenter - vil du være med?

Når du arbejder hos GPV International A/S, bliver du en del af et engageret team bestående af fem medarbejdere. Teamet udgøres lige nu af to projektindkøbere og tre driftsindkøbere, hvoraf den ene også er teamleder for gruppen. Afdelingen befinder sig i et storrumskontor med ca. 16 kollegaer, hvor alle prioriterer et tæt samarbejde og en åben dialog.

Vi søger en indkøbsassistent, der:

 • har en relevant uddannelse som f.eks. indkøbsassistent
 • gerne har erfaring med en lignende virksomhed
 • behersker engelsk på samtaleniveau
 • er serviceminded, social og fleksibel.

Aflønning sker i forhold til kvalifikationer og jobbets profil.

Vil du med på væksteventyret?

Vi håber, at du er klar at blive en del af vores virksomhed snarest. Send dit CV og en motiveret ansøgning til os hurtigst muligt - vi ansætter løbende, men venter naturligvis på den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Hanne Jacobsen på tlf. 25 52 66 16.

Tip en venDetaljer

Industritekniker/Industriassistent

 Publiceret 17. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

 

GPV i Tarm søger til avanceret mekanik-produktion

Industritekniker eller industriassistent

 

Bliv en del af vores DMU-bearbejdningsteam

I GPV leder vi efter en dygtig, faglært industritekniker eller -assistent til en fuldtidsstilling i vores CNC-bearbejdningsafdeling i Tarm.

Hos GPV specialiserer vi os i højteknologisk og kompleks produktion af elektroniske og mekaniske komponenter og løsninger. Vi har travlt i produktionshallen, og derfor har vi brug for en industritekniker/assistent gerne med Heidenhain-ekspertise, som kan blive en del af vores hold bestående af 8 dygtige medarbejdere. Vi er 75 kollegaer på fabrikken.

 

Vi tilbyder gode forhold og udviklingsmuligheder

Hvis du har evnerne og interessen, vil jobbet indeholde oplæring i programmering til CMM-opmåling. Vi bruger softwaren RationalDMIS.

Du får stor mulighed for medbestemmelse i dine arbejdsopgaver og frihed under ansvar i opgaveløsningen. Det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi arbejder hos GPV. Vi lægger desuden stor vægt på, at det skal være både sjovt og givende at gå arbejde. Her er højt til loftet, og vi engagerer os i hinanden.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling på vores mekanik-fabrik i Tarm med sundhedsforsikring og ordnede forhold under Industriens Overenskomst. Arbejdstiden kan både være dag, aften og nat. Du bliver en del af Danmarks største elektronikvirksomhed med mere end 3.600 medarbejdere på verdensplan - heraf cirka 80 i Tarm.

 

Om dig og dine arbejdsopgaver

Som vores nye industritekniker eller industriassistent vil du indgå i et kompetent bearbejdningsteam i et travlt og levende miljø, hvor vi har stort fokus på automation-processer, der øger vores konkurrenceevne. Du vil primært arbejde med aluminiumsemner af høj kvalitet i små og mellemstore serier. Det er ikke et krav, at du har flere års erfaring - du må gerne være frisk fra skolebænken - men vi forventer, at du:

 • sætter en ære i godt håndværk
 • har hænderne og hovedet skruet lige godt på, og at du er både kvalitets- og ansvarsbevidst
 • har lyst til at lære nyt og er klar på at dele ud af din egen viden

 

Søg stillingen

Hvis du matcher ovenstående profil og har lyst til at vide mere om jobbet, så registrer din ansøgning hurtigst muligt via linket her på siden. Ansættelse vil ske løbende, så send din ansøgninge med det samme. Stillingen er fuldtid og beliggende i Tarm.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til afdelingsleder Lasse Hansen på telefon 51604210

Tip en venDetaljer

Lærling - Industritekniker

 Publiceret 2. november 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi leder efter en dygtig, initiativrig og lærelysten industritekniker-lærling til vores CNC-bearbejdningsafdeling.  Har du hænderne og hovedet skruet lige godt på, og er du både kvalitets- og ansvarsbevidst? Har du lyst til en karriere indenfor EMS-branchen, så er det dig, vi er på udkig efter!

Hos GPV specialiserer vi os i højteknologisk og kompleks produktion af elektroniske og mekaniske komponenter og løsninger. Vi har brug for en dygtig industritekniker-lærling, som bliver en del af afdelingen med 10 dygtige medarbejdere.

 

Vi tilbyder…

Du bliver en del af Danmarks største EMS-virksomhed med ca. 3.700 medarbejdere på verdensplan - heraf cirka 250 i Danmark. Vi tilbyder en læreplads som industritekniker på vores mekanikfabrik i Tarm med fuld skrue på læring. Du får stor mulighed for indflydelse på dit arbejde og frihed under ansvar i opgaveløsningen. Det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi arbejder hos GPV.

 

Vi lægger stor vægt på, at det skal være både sjovt og givende at gå arbejde. Her er højt til loftet og vi engagerer os i hinanden. Du har gode muligheder for fastansættelse efter din læretid.

 

Kom i lære hos GPV

Som lærling hos GPV vil du hele tiden få udfordringer, der passer til dit niveau og interesser, så du løbende udvikler dig gennem de opgaver, du får stillet. Du vil fortrinsvis arbejde med emner i aluminium i små til mellemstore serier, og dit arbejde vil ofte være i måleenheder helt ned til 0,01 mm. Du får tilknyttet en fast mentor, som vil sørge for både din trivsel og læring på arbejdspladsen.

 

Vores lærling-forløb medvirker til, at lærlinge hos GPV oftest afslutter uddannelsen med flotte karakterer.  Din alder er ikke vigtig, og vi modtager også gerne ansøgninger fra voksenlærlinge. Vi forventer bare, at du har lyst til at lære, siger mere ’ja’ end ’nej’, og at du sætter en ære i godt håndværk.

 

Formaliteterne

Vi ansætter, så snart vi finder den rigtige, så send os din ansøgning hurtigst muligt via linket nedenfor. Stillingen som industritekniker-lærling er fuldtid - 37 t/u. Løn efter industriens overenskomst.  Hvis du har lyst til at vide mere om jobbet, så kontakt gerne afdelingsleder Lasse Hansen på telefon 51 60 42 10.

Tip en venDetaljer

Lærling til overfladebehandling/industrilakering

 Publiceret 17. september 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vær med til at skabe tilfredse kunder, der er de bedste i verden indenfor deres felt!

 

Vi tilbyder…

Du bliver en del af Danmarks største EMS-virksomhed med ca. 3.800 medarbejdere på verdensplan - ca 80 af os arbejder i Tarm. Vi tilbyder en læreplads indenfor overfladebehandling på vores mekanikfabrik i Tarm med fuld skrue på læring. Du får mulighed for indflydelse på dit arbejde og frihed under ansvar i opgaveløsningen. Det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi arbejder hos GPV.

 

Vi lægger stor vægt på, at det skal være både sjovt og givende at gå på arbejde. Her er højt til loftet og vi engagerer os i hinanden. Du har gode muligheder for fastansættelse efter din læretid.

 

 

Kom i lære hos GPV

Som lærling hos GPV vil du hele tiden få udfordringer, der passer til dit niveau og interesser, så du løbende udvikler dig gennem de opgaver, du får stillet. Du får tilknyttet en fast mentor, som vil sørge for både din trivsel og læring på arbejdspladsen.

 

Arbejdet indeholder både våd- og pulverlakering, forskellige kemiske processer og klargøring af overflader med slibeværktøj. Derfor skal du kunne lide manuelt og praktisk arbejde. Det er også en fordel, hvis du har flair for IT, da mange opgaver indebærer elektronisk dokumentation og registrering .

 

 

Om dig

Det vigtigste for os er, at du har gode samarbejdsevner, så du falder godt til i afdelingen og på fabrikken. Vi forventer, at du har lyst til at lære, siger mere ’ja’ end ’nej’, og at du sætter en ære i godt håndværk. Samtidig skal du kunne trives i en hektisk hverdag med skiftende arbejdsopgaver.

 

 

Formaliteterne

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, så send os straks din ansøgning via linket nedenfor. Det er evt. muligt at tage uddannelsen under Ny Mesterlære eller som voksenlærling. Løn efter industriens overenskomst.  Hvis du har lyst til at vide mere om jobbet, så kontakt gerne Production Manager Kim Larsen på telefon 51 22 43 59.

Tip en venDetaljer

Business Development Manager am Standort Aichach

 Publiceret Montag, 8. Juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Zielsetzung

Verantworten und Führen der Verkaufspipeline mit starkem Focus auf der Akquise von neuen Projekten in enger Zusammenarbeit mit den operativen Fachbereichen

Verantwortungsbereich

 • Akquirieren von Neukunden und Projekten im EMS-Umfeld
 • Erstellen strategischer Marktanalysen, Aufzeigen geeigneter Potentiale
 • Führen von Vertriebsprojekten (Projektqualifizierung, Kalkulationen, Angebotskonzepte, Präsentation)
 • Durchführen von Vergabe- und Vertragsverhandlungen
 • Überwachen und Sicherstellen der Projekt- und Budgetziele

 

Qualifikation

 • Abgeschlossenes Studium der Fachrichtung Elektrotechnik, Informatik, Wirtschaftsingenieurwesen oder vergleichbare Ausbildung
 • Branchenkenntnisse in der Elektronikfertigung oder EMS-Industrie
 • Ausgewiesene, solide betriebswirtschaftliche Kenntnisse
 • Mehrjährige Erfahrung und ausgewiesene Erfolge in vergleichbarer Position
 • Know how in Projektmanagement inkl. Budget- und Führungserfahrung
 • Verhandlungssicher in Deutsch und Englisch (W/S)
 • Versiert im Umgang mit MS Office und MS Project

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.