Program Manager

Electronics - DK, GPV International A/SPubliceret 24. maj 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Trives du i en hverdag med fart over feltet og stor kontakt til dine danske og internationale kunder? Vil du være en del af en afdeling, hvor vi hjælper hinanden og har et godt sammenhold samt en masse spændende opgaver? Så er du måske vores nye medarbejder i Program Management-afdelingen.

 

Videreudvikl din kundeportefølje

I jobbet som Program Manager får du ansvaret for videreudvikling af samarbejdet med din egen kundeportefølje. Det indebærer både servicering i form af support og ordreadministration, ordreopfølgning, fakturering og mersalg primært på e-mail og telefon. Dine opgaver løses i tæt samspil med dine kunder og den øvrige organisation.

Du er med fra starten i salgs- og tilbudsfasen og sikrer, at produktionsgrundlaget er afklaret. Det er din opgave at registrere og vedligeholde salgsordrer i vores ERP-system og at disse lever op til vores standarder og kvalitetskrav. Derudover sikrer du projektets integration og forankring i organisationen, så kunden får den rigtige løsning til rette tid.

 

Bliv en del af en global virksomhed i vækst

Hos GPV får du et job med en masse spændende opgaver i en global virksomhed i vækst med 125 kolleger på vores fabrik og kontor i Aars. Du bliver en del af et inspirerende, uformelt og travlt miljø, hvor der er mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Du kommer løbende i berøring med forskellige GPV’s selskaber og mange eksterne partnere. Endelig sørger vi for, at du er godt klædt på til at løse dine opgaver i form af grundig oplæring i både arbejdsopgaver og i vores branche.

 

En seriøs samarbejds- og sparringspartner

Vi forestiller os, at du har erfaring med at udvikle og arbejde med kundespecifikke løsninger i tæt samarbejde med mange interne og eksterne interessenter. Du er en seriøs samarbejds- og sparringspartner overfor alle parter i projektforløbet.

Derudover forestiller vi os;

 • at du måske har en kommerciel baggrund fra elektronikbranchen eller et par års erfaring fra en lignende stilling med stor kundekontakt, udarbejdelse af tilbud og ordreadministration
 • at du har erfaring med at arbejde i et ERP-system, vi arbejder i Axapta
 • at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale - kan du også tysk er det kun et plus

 

Da du har kontakt til mange eksterne og interne interessenter er det nødvendigt, at du er analytisk og systematisk i din projektplanlægning - også i perioder med travlhed. Som person er du udadvendt og god til at kommunikere. Du forstår dig på godt købmandskab og har lyst til at forhandle aftaler. Du er dynamisk og trives med mange bolde i luften på en gang og bevarer overblikket i pressede situationer.

 

Interesseret?

Der afholdes løbende samtaler, så send CV og ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Program Manager Søren Christiansen på telefon 2224 2054.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om GPV

GPV blev grundlagt i Danmark i 1961 og er i dag en af Europas førende elektronikproducenter. GPV er en kundedrevet EMS-partner (Electronics Manufacturing Services) med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden inden for high mix/low-medium volumenproduktion. GPV har hovedkontor i Danmark og produktionsfaciliteter i Danmark, Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka, Thailand og Mexico. GPV har en årlig omsætning på ca. 3.2 mia. kroner og beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. GPV har siden 2016 været ejet af det danske industrikonglomerat Schouw & Co.

Tip en venDetaljer

Business Development Manager am Standort Aichach

GPV International A/S Publiceret Montag, 8. Juni 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Zielsetzung

Verantworten und Führen der Verkaufspipeline mit starkem Focus auf der Akquise von neuen Projekten in enger Zusammenarbeit mit den operativen Fachbereichen

Verantwortungsbereich

 • Akquirieren von Neukunden und Projekten im EMS-Umfeld
 • Erstellen strategischer Marktanalysen, Aufzeigen geeigneter Potentiale
 • Führen von Vertriebsprojekten (Projektqualifizierung, Kalkulationen, Angebotskonzepte, Präsentation)
 • Durchführen von Vergabe- und Vertragsverhandlungen
 • Überwachen und Sicherstellen der Projekt- und Budgetziele

 

Qualifikation

 • Abgeschlossenes Studium der Fachrichtung Elektrotechnik, Informatik, Wirtschaftsingenieurwesen oder vergleichbare Ausbildung
 • Branchenkenntnisse in der Elektronikfertigung oder EMS-Industrie
 • Ausgewiesene, solide betriebswirtschaftliche Kenntnisse
 • Mehrjährige Erfahrung und ausgewiesene Erfolge in vergleichbarer Position
 • Know how in Projektmanagement inkl. Budget- und Führungserfahrung
 • Verhandlungssicher in Deutsch und Englisch (W/S)
 • Versiert im Umgang mit MS Office und MS Project

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.