Industritekniker/Industriassistent

 Publiceret 17. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

 

GPV i Tarm søger til avanceret mekanik-produktion

Industritekniker eller industriassistent

 

Bliv en del af vores DMU-bearbejdningsteam

I GPV leder vi efter en dygtig, faglært industritekniker eller -assistent til en fuldtidsstilling i vores CNC-bearbejdningsafdeling i Tarm.

Hos GPV specialiserer vi os i højteknologisk og kompleks produktion af elektroniske og mekaniske komponenter og løsninger. Vi har travlt i produktionshallen, og derfor har vi brug for en industritekniker/assistent gerne med Heidenhain-ekspertise, som kan blive en del af vores hold bestående af 8 dygtige medarbejdere. Vi er 75 kollegaer på fabrikken.

 

Vi tilbyder gode forhold og udviklingsmuligheder

Hvis du har evnerne og interessen, vil jobbet indeholde oplæring i programmering til CMM-opmåling. Vi bruger softwaren RationalDMIS.

Du får stor mulighed for medbestemmelse i dine arbejdsopgaver og frihed under ansvar i opgaveløsningen. Det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi arbejder hos GPV. Vi lægger desuden stor vægt på, at det skal være både sjovt og givende at gå arbejde. Her er højt til loftet, og vi engagerer os i hinanden.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling på vores mekanik-fabrik i Tarm med sundhedsforsikring og ordnede forhold under Industriens Overenskomst. Arbejdstiden kan både være dag, aften og nat. Du bliver en del af Danmarks største elektronikvirksomhed med mere end 3.600 medarbejdere på verdensplan - heraf cirka 80 i Tarm.

 

Om dig og dine arbejdsopgaver

Som vores nye industritekniker eller industriassistent vil du indgå i et kompetent bearbejdningsteam i et travlt og levende miljø, hvor vi har stort fokus på automation-processer, der øger vores konkurrenceevne. Du vil primært arbejde med aluminiumsemner af høj kvalitet i små og mellemstore serier. Det er ikke et krav, at du har flere års erfaring - du må gerne være frisk fra skolebænken - men vi forventer, at du:

  • sætter en ære i godt håndværk
  • har hænderne og hovedet skruet lige godt på, og at du er både kvalitets- og ansvarsbevidst
  • har lyst til at lære nyt og er klar på at dele ud af din egen viden

 

Søg stillingen

Hvis du matcher ovenstående profil og har lyst til at vide mere om jobbet, så registrer din ansøgning hurtigst muligt via linket her på siden. Ansættelse vil ske løbende, så send din ansøgninge med det samme. Stillingen er fuldtid og beliggende i Tarm.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til afdelingsleder Lasse Hansen på telefon 51604210

Tip en venAndre stillinger