Kvalitetschef

Electronics DK, AarsPubliceret 16. november 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Ansøg

Avancerede elektronikløsninger med høj kvalitet

For at løfte produktionen til næste niveau ansættes nu en erfaren kvalitetschef, som bliver ledelsens repræsentant med ansvar og kompetencer i alle forhold vedr. kvalitet og miljø. Du refererer til virksomhedens administrerende direktør, du er medlem af virksomhedens ledergruppe og dit ansvar er tæt koblet til den strategiske udvikling. Du bliver ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af kvalitets- og miljøstyringssystemet med alle relaterede opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af kvalitets- & miljøledelsessystemet, så det til stadighed opfylder gældende udgave af ISO9001, ISO14001, ISO13485 og ATEX ISO/ IEC80079-34
  • Behandle kundereklamationer, herunder udarbejdelse af 8D-rapporter samt udarbejdelse af kvalitetsrapporter til udvalgte kunder
  • Ansvarlig for frigivelse af indgående komponenter ved indgangskontrol og for frigivelse af udgående produkter i forbindelse med slutkontrol
  • Udarbejdelse af KPI rapporter til topledelsen og det lokale ledelsesteam
  • Leverandørgodkendelse/vurdering i samarbejde med indkøbsafdelingen
  • Planlægning og gennemførelse af interne uddannelser vedrørende miljø og kvalitet
  • Deltage i funktionelle teams på tværs af GPV-fabrikkerne i både ind- og udland

Du sidder formentligt i dag med ansvaret for kvalitet i en mellemstor produktionsvirksomhed og ved, hvad der skal til for at levere til professionelle, internationale kunder, hvor kvalitet og leveringssikkerhed er forudsætninger for succesen.

Den succesfulde kandidat skal være i stand til at diskutere og forstå kvalitets- og måletekniske detaljer med udgangspunkt i forskellige kvalitetsværktøjer og kvalitetssikring og tilhørende dokumentation er også en del af din faglige ballast.

Du har ud over erfaringen en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, gerne inden for produktion eller kvalitet.

Kvalitetsopgaven falder dig naturligt, og du vil trives med at løfte medarbejderne til næste niveau. Det er afgørende, at du har lyst til at udvikle funktionen og ligeledes trives med de kunderettede elementer i jobbet.

Du mestrer engelsk på professionelt niveau.

Du er kvalitets- og ansvarsbevidst i tanke og handling, og evner at have det store overblik med sans for detaljerne, samtidig med at du optræder struktureret og systematisk i din arbejdsform.

Positiv, åben og engageret kommunikation kendetegner din ageren i og udenfor organisationen. Du skal kende din data og gå forrest i vanskelig kommunikation både internt og eksternt. Således fremstår du naturligt professionel, robust og beslutningsdygtig ud fra et kunde-/kvalitetsperspektiv.

Du tilbydes en attraktiv stilling, hvor du får det overordnede ansvar for kvalitet i en af Danmarks bedste produktionsapparater inden for elektronik. I takt med virksomhedens vækstrejse er der rig mulighed for, at du udvikler dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

HansenToft er rekrutteringspartner for GPV på dette job. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant ved HansenToft Line Thorhauge på tlf. 4940 8255.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

AnsøgTip en venAndre stillinger