Elektronikmedarbejder

Electronics DKPubliceret 2. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Trives du i en hverdag med fart over feltet og hænderne på mange forskellige produkter (small to medium volume)? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har et godt sammenhold samt en masse spændende opgaver? Så er du måske vores nye medarbejder.

Vi er i fortsat i en rivende udvikling og får nye spændende opgaver. Derfor søger vi igen medarbejdere til elektronik montage og test i Aars. Hos GPV får du et job i en global virksomhed i vækst med mere end 100 kolleger på vores fabrik og kontor i Aars. Du bliver en del af et inspirerende, uformelt og travlt miljø.

Vi forventer at du er arbejdsom og stabil med hænderne skruet rigtigt på. Du skal gerne have brancheerfaring og elektronikindustriens grundkursus (Grundlæggende lodde og montage kursus).

Vi afholder løbende samtaler, så send CV og ansøgning hurtigst muligt via linket nedenfor, hvor du begrunder, hvorfor netop du passer perfekt til jobbet. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Operations Manager Tom Egmose på telefon 22117808.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venAndre stillinger