”Blæksprutte” med stærkt servicegen søges til kontor i Vejle (deltid)

 Publiceret 3. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Trives du i et praktisk og afvekslende job, og er du fleksibel, serviceminded og ansvarsbevidst? Har du tidligere arbejdet som sekretær, men ønsker nu et deltidsjob, hvor dine primære opgaver bliver at holde orden på vores kontor i Vejle? Kan du samtidig lide at være kontorets samlingspunkt med en stor kontaktflade til både interne og eksterne? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.  

Din primære opgave bliver at holde orden på vores hovedkontor i Vejle, hvor vi, sammen med ledelsen, sidder omkring 20-25 kolleger i diverse supportfunktioner til resten af organisationen, som tæller 12 fabrikker i hele verden og i alt ca. 3.700 medarbejdere.

Du bliver en væsentlig go-to-person for dine kolleger, hvor du får ansvaret for en række praktiske opgaver såsom

  • sørge for at køkkenet og kontoret er ryddeligt og pænt (ikke rengøring)
  • servicere kaffemaskinen, ordne frugt og dække op/rydde af i mødelokaler
  • bestilling af kontorartikler, forbrugsvarer, blomster/gaver mm
  • booke hoteller, taxa, flybilletter mm. i forbindelse med rejser og besøgende af udenlandske kolleger og gæster
  • tjekke op på rengøring og være kontaktperson til ejendomsadministrationen
  • køre ærinder ved behov - blomster, kage m.m.
  • ad hoc opgaver.

Desuden får du en vigtig rolle i at håndtere aftaler med diverse leverandører af administrative ydelser (planteservice, rejsebureau, kantine/forplejning, avisabonnementer, taxaordning, m.m.).

Din profil Vi forestiller os, at du er kontoruddannet. Måske har du arbejdet som sekretær i en årrække, og nu leder du efter en deltidsstilling på mellem 15-20 timer om ugen i formiddagstimerne.

Du besidder et udpræget servicegen og holder af den daglige kontakt med både interne og eksterne interessenter. Det er vigtigt, at du er imødekommende, serviceminded og har det rette gå-på-mod. Da du bliver kontorets go-to-person, er det vigtigt, at du er engageret og tager ansvar for dine opgaver. Der er både travle og stille perioder i løbet af en arbejdsdag, og derfor er du er omstillingsparat og i stand til at bevare overblikket.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en spændende og mangfoldig organisation. Hos os er det højt til loftet, vi har en anerkendede og respektfuld tilgang til hinanden, og vi lægger vægt på, at arbejdet foregår i en god stemning.

Jobbet er en deltidstilling på 15-20 timer om ugen, og arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Vejle.

Interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Communication & Marketing Mette Jørvad på 20 90 26 59. Vi kalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen. Vi håber, du kan starte hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om GPV

GPV blev grundlagt i Danmark i 1961 og er i dag en af Europas førende elektronikproducenter. GPV er en kundedrevet EMS-partner (Electronics Manufacturing Services) med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden inden for high mix/low-medium volumenproduktion. GPV har hovedkontor i Vejle, Danmark og produktionsfaciliteter i Danmark, Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka, Thailand og Mexico. GPV har en årlig omsætning på ca. 2.9 mia. kroner og beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere. GPV har siden 2016 været ejet af det danske industrikonglomerat Schouw & Co.

Tip en venAndre stillinger