Inseminører/reproduktionsspecialister

 Publiceret 2. september 2019

VikingDanmark søger medarbejdere, som brænder for at levere reproduktionsservice af høj kvalitet til vores medlemmer. Har du interesse for at arbejde med kvæg og mennesker, er jobbet som inseminør/reproduktionsspecialist måske noget for dig.  Vi søger medarbejdere i hele Danmark.

For at blive inseminør/reproduktionsspecialist hos VikingDanmark skal du gennemføre og bestå uddannelsen som inseminør. Uddannelsen består af et 12-ugers kursus med teori og praksis samt et 6-måneders praktikophold, som afsluttes med et 2-ugers autorisationskursus. Gennemfører du uddannelsen med et tilfredsstillende resultat, og har du de rette personlige kompetencer, er du garanteret fastansættelse i VikingDanmark. Undervisningen påbegyndes den 6. januar 2020 og foregår på Nordjyllands Landbrugsskole.

Om jobbet

Som inseminør/reproduktionsspecialist bliver du ansvarlig for at udføre reproduktionsarbejde inden for et  geografisk område med udgangspunkt i din bopæl.

De primære arbejdsopgaver er:

  • inseminering, forundersøgelse, drægtighedsundersøgelse samt rådgivning og sparring med Vikings medlemmer om reproduktion

  • igangsætning af projekter/handleplaner for reproduktion i samarbejde med medlemmer og kolleger

  • formidling af Vikshop produkter til medlemmerne

  • varetagelse af særlige opgaver/specialistfunktioner udover det primære reproduktionsarbejde

  • formidling af VikingDanmarks værditilbud til medlemmerne

Din profil

Vi lægger vægt på, at du har en relevant faglig viden og erfaring - det kan være i kraft af din uddannelse som landmand, jordbrugsteknolog, dyrlæge eller lignende, men dine personlige egenskaber er mindst lige så vigtige. Her er det afgørende, at du er god til at opbygge relationer til både kunder og kolleger, og at du arbejder struktureret og gerne tager initiativ til forbedringstiltag samt følger op.

Endvidere forventer vi, at du løbende er indstillet på at omstille og udvikle dig, da branchen og fagområdet er i konstant udvikling.

Vi tilbyder

VikingDanmark tilbyder et selvstændigt job, hvor du vil indgå i et team, hvor I i fællesskab har det overordnede ansvar for en gruppe af medlemmer. I tilrettelægger selv arbejdet og fastlægger jeres arbejdsplan.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og der insemineres alle ugens dage i tidsrummet kl. 7-16.

Omkostninger til uddannelse samt undervisningsmaterialer afholdes af VikingDanmark, og der udbetales løn under praktikopholdet iht. den på området gældende overenskomst. Under skoleopholdet er der mulighed for et lønforskud svarende til 80 % af dagpengeindsatsen. Du kan læse mere om selve uddannelsesforløbet og på http://www.vikinggenetics.dk/vi-tilbyder/vikingdanmark/inseminoeruddannelse.

Interesseret?

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Karsten Bording på tlf. 2129 0526, og har du spørgsmål til selve jobbet som inseminør hos VikingDanmark, kan du kontakte Mads Fjorside, Business Manager på tlf. 40743481.

Samtalerne finder sted på vores kontor i Aarhus Nord.

Din ansøgning 

Upload CV og ansøgning senest 20. oktober 2019 via vores hjemmeside: http://www.vikinggenetics.dk/om-os/ledige-stillinger

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Om virksomheden:

VikingDanmark er en virksomhed, der er ejet af 5.000 danske kvægbrugere. At VikingDanmark er medlemsejet betyder, at alt hvad virksomheden beskæftiger sig med, skal bidrage til kvægbrugerens bundlinje. Herudover er VikingDanmark medejer af en række virksomheder, blandt andet SimHerd A/S, et software/management program, og 50 % af VikingGenetics, som er en avlsvirksomhed, der producerer tyresæd. VikingDanmarks kerneopgave er og bliver rådgivning og reproduktionsservice til danske kvægbrugere.

Tip en venAndre stillinger