Servicerådgivare

publicerad den 23 februari 2018 10:28:42

British Motorgroup

Vi söker en Servicerådgivare till vår anläggning i Årsta och en till vår anläggning i Vällingby! Är du en fena på professionellt kundbemötande? Brinner du för kundnöjdhet och kvalitet, samtidigt som du har en förmåga att arbeta effektivt? Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för kundmottagning på ett professionellt och serviceinriktat sätt

  • Kundbemötande över telefon

  • Tidsbokning till verkstaden

  • Hantera daglig fakturering och övrig administration 

Som servicerådgivare är det avgörande att du:

  • Brinner för hög kundnöjdhet och är väldigt serviceorienterad

  • Har en positiv inställning och ett välkomnande bemötande

  • Arbetar resultatorienterat, strukturerat och energiskt med fokus på att kunderna alltid får en premiumupplevelse

  • Trivs med många olika typer uppgifter och är inte rädd för att prova på nya uppgifter

Vi söker dig om har erfarenhet från en kundorienterad roll, tex som kundmottagare, receptionist eller butiksbiträde. Branschkunskap är en fördel, men inte ett krav. Gymnasial utbildningsnivå är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och engelska. Allmänna datorkunskaper är ett krav för att lyckas i rollen, erfarenhet av Kobra är mycket meriterande.

Intresserad?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Servicemarknadschef Andreas Rehme 08-409 093 52, andreas.rehme@britishmotorgroup.se .

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Välkommen till British MotorGroup Stockholm!

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd, Årsta och Vällingby är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover med siktet inställt på topp 20 i Europa 2020. I dagsläget levererar vi runt 600 nya och 400 begagnade Jaguar- och Land Rover-bilar om året. Bolaget har ca 45 anställda fördelat på försäljning, verkstad, reservdelar och administration.

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 730 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 5,5 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.

Ansök | Tipsa en vän | Andra tjänster hos British MotorGroup A/S

Servicerådgivare – Ansök

Ange namn och e-mail adress och klicka sedan på Fortsätt

eller Avsluta