Lift operatør til lastbillift

Hvidovre, RIWALPubliceret 30. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed med en stærk kultur, hvor fællesskab og samarbejde er nøgleord, så har du nu mulighed for at blive en del af vores chauffør-/lift operatør team hos AH Lift.

 

Til vores afdeling i Hvidovre (AH-Lift) søger vi en serviceminded lift operatør til vores lastbillifte. Arbejdet vil primært være i Københavnsområdet, hvor vi servicere alt fra skades virksomheder til vinduespudserer.

Hos AH-Lift har vi lastbillifte fra 30-64 meter, hvor vi tilstræber at vores lift operatører kan betjene alle vores lastbillifte. Du vil blive tilknyttet en fast lastbillift, men skal være klar på at hjælpe på andre lastbillifte eller fejeblade ved travlhed eller sygdom.

Vi tilbyder

 • Et onboarding program der sikre, at du som ny medarbejder får grundig oplæring i betjening af lifte samt kørsel og håndtering af vores lastbillifte.
 • Vi sørger løbende for, at du får den efteruddannelse, der er behov for i forbindelse med arbejdet.
 • Du kommer til at arbejde med en effektiv vognpark af nyere og velholdte biler.
 • Lokalaftale samt overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F Bygge & Anlæg.

Du bliver en del af et chauffør-/lift operatør team bestående af dygtige og engagerede kollegaer, som hver dag sørger for præcis og punktlig levering til vores udlejnings kunder. Som lift operatør giver den bedste og mest sikre oplevelse for vores kunder, som har brug for en bemandet lift.

Vi søger en ny kollega der

Trives med at arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret

Kan samarbejde på tværs af afdelinger

Er serviceminded og kan sikre den ’gode og sikre kundeoplevelse’

Er i besiddelse af kørekort i kategorierne B, C & CE samt førerbevis og gyldigt EU-certifikat.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Depot Manager Michael Dahl på telefon 2112 2250.

Der indkaldes løbende til samtaler.

 

AH LIFT er et selvstændigt depot under Riwal gruppen. Virksomheden har gennem 36 år specialiseret sig i lastbillifte, lifte og teleskoplæssere. Du kan læse mere om AH Lift på deres hjemmeside www.ah-lift.dk

Tip en venDetaljer

Aften-chauffør til maskintransport

Odense, RIWALPubliceret 25. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Til vores afdeling i Odense søger vi en serviceminded aften-chauffør til levering af lifte og teleskoplæssere i Danmark.

 

Riwal tilbyder

 • Du bliver en del af et chaufførteam bestående af dygtige og engagerede kollegaer, som hver dag sørger for præcis og punktlig levering til vores udlejningskunder.
 • Et on-boarding program der sikre, at du som ny medarbejder får grundig oplæring i kørsel og håndtering af vores materiel.
 • Vi sørger også løbende for, at du får den efteruddannelse, der er behov for i forbindelse med arbejdet.
 • Du kommer til at arbejde med en effektiv vognpark af nyere og velholdte biler
 • Overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F Industri samt lokalaftale.

Din arbejdsdag begynder kl. 16:00 med udgangspunkt fra depotet i Odense. 

 

Vi søger en ny kollega der

 • Trives med at arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret
 • Kan samarbejde på tværs af afdelinger
 • Er serviceminded og kan sikre den ’gode kundeoplevelse’ når materiellet afleveres
 • Er i besiddelse af kørekort i kategorierne B, C & CE samt førerbevis og gyldigt EU-certifikat.

 

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Transport Controller Gitte Vester på tlf. 6040 6433.

Ansøgning modtages kun elektronisk via vores hjemmeside www.riwal.dk eller linket i opslaget.

Der indkaldes løbende til samtaler.

 

Vil du være en del af holdet, så send os en ansøgning i dag!

 

Tip en venDetaljer

Økonomielev

Odense, RIWALPubliceret 23. januar 2023
Ansøgningsfrist 1. august 2023

Ønsker du en økonomiuddannelse med fokus på både faglig og personlig udvikling? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed med stor kontaktflade på tværs af landegrænser? Så har vi en ledig elevstilling i vores økonomiafdeling fra august 2023.

 

Riwal Danmark A/S er en del af den internationale Riwal koncern med hovedkontor i Holland. Riwal i Danmark fungerer som det skandinaviske hovedkontor og vi varetager derfor også økonomifunktionen for Riwal i Sverige og Norge.

 

Start din karriere hos Riwal

Som økonomielev vil du, via en hands-on tilgang, få en uddannelse hvor teori og praksis kombineres. Du vil derfor blive godt rustet til din fremtidige karriere. Du vil indgå i et team af 5 medarbejdere, som alle vil støtte dig i din faglige udvikling.

Vi betragter vores elever som ligeværdige kolleger, så du kommer til at tage aktiv del i de daglige opgaver i afdelingen. Opgaverne omfatter blandt andet

 • Debitor og kreditorstyring
 • Kundeoprettelser
 • Diverse bogføringsopgaver
 • Afstemning af konti
 • Fakturering
 • Betalinger
 • Moms/told
 • Klargøring af måneds- og årsafslutning

Du vil få en grundig oplæring og vil i løbet af din elevtid blive tildelt mere og mere ansvar, og du vil opleve, at vi både stiller krav til dig og samtidig støtter dig i din faglige og personlige udvikling. Så snart du er klar til det, får du både egne opgaver og områder, som du er ansvarlig for. Det vil sikre dig, at du står stærkt efter din elevtid, hvis du beslutter at søge nye udfordringer uden for Riwal.  

 

En uddannelsesplan der passer til dig

Vi har fuldt fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale, så det er kun dig selv der sætter grænsen for din læring hos os.

Du vil få en individuel uddannelsesplan, som vi løbende evaluerer i forbindelse med dine faste elevsamtaler. Uddannelsesplanen kan løbende tilrettes ud fra, hvordan du vokser med opgaverne, afdelingens behov og selvfølgelig dine interesser.

Elevuddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor du vil have 8-10 ugers skoleophold på Tiegtenskolen. Du modtager elevløn under hele uddannelsen.

 

Hvem er du?

Du er mødestabil og har en positiv indstilling. Du er nysgerrig og har lyst til at lære og udvikle dig. Du drømmer om en fremtid indenfor økonomi og har en god talforståelse.

Du elsker at fordybe dig i opgaverne og er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver.

Du behersker dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk.

Derudover opfylder du adgangskravene til en elevuddannelse: HHX - EUX eller lignende uddannelse.

 

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Finance Manager Per Eli Andersen på telefon 2322 1843.

Tip en venDetaljer

Handelselev

Odense, RIWALPubliceret 23. januar 2023
Ansøgningsfrist 1. august 2023

Ønsker du en uddannelse med fokus på både faglig og personlig udvikling? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed med på stor kontaktflade og sparring på tværs af afdelinger og landegrænser? Så har vi en ledig elevstilling i vores kundesupport fra august 2023.

 

Start din karriere hos Riwal

Som elev i vores udlejningsafdeling i Odense bliver du godt rustet til din fremtidige karriere. Du vil indgå i et team af 8 medarbejdere i Odense og 4 i Taastrup. De to afdelinger har et tæt samarbejde. Du vil få kompetencer inden for salg og service, så dine fremtidsmuligheder er mange.

Vi betragter vores elever som ligeværdige kolleger, så du kommer til at tage aktiv del i de daglige opgaver i afdelingen.  Opgaverne omfatter blandt andet

 • Rådgivning af kunder
 • Registrering af ordre i ERP system samt opfølgning
 • Koordinering med logistikafdelingen
 • Back-up for eksterne sælgere
 • Diverse ad-hoc opgaver

Du vil få en grundig oplæring og vil i løbet af din elevtid blive tildelt mere og mere ansvar, og du vil opleve, at vi både stiller krav til dig og samtidig støtter dig i din faglige og personlige udvikling. Så snart du er klar til det, får du både egne opgaver og områder, som du er ansvarlig for. Det vil sikre dig, at du stå stærkt i branchen efter din elevtid, hvis du beslutter at søge nye udfordringer uden for Riwal.  

 

En uddannelsesplan der passer til dig

Vi har fuldt fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale, så det er kun dig selv der sætter grænsen for din læring hos os.

Du vil få en individuel uddannelsesplan, som vi løbende evaluerer i forbindelse med dine faste elevsamtaler. Uddannelsesplanen kan løbende tilrettes ud fra, hvordan du vokser med opgaverne, afdelingens behov og selvfølgelig dine interesser.

Elevuddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor du vil have 8-10 ugers skoleophold på Tiegtenskolen. Du modtager elevløn under hele uddannelsen.

 

Hvem er du?

Du er mødestabil og har en positiv indstilling. Du er nysgerrig og har lyst til at lære og udvikle dig. Du kan lide at tale i telefon, da det vil være en stor del af din dagligdag.

Du er hjælpsom af natur og har måske erfaring fra et fritidsjob eller aktivitet, hvor du er vant til at samarbejde.

Du behersker dansk i skrift og tale, og kan begå dig på engelsk.

Derudover opfylder du adgangskravene til en elevuddannelse: EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse.

 

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mie Andersen på telefon 2288 4153.

Tip en venDetaljer

servicetekniker

Gävle, RIWALPubliceret den 16 januari 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du erfarenhet av att reparera liftar och teleskoplastare eller andra maskiner och vill ha en spännande och varierad arbetsdag med mycket kundkontakt? Då kan du vara den servicetekniker vi letar efter!

Som servicetekniker hos Riwal är du en viktig del av vårt team, där lagkänsla och social kompetens, tillsammans med ditt kunnande säkerställer att vår utrustning alltid levereras felfritt och väl fungerande till våra kunder. Riwals vision är att leverera den bästa kundupplevelsen i branschen och du kommer att bli en viktig del av det.

 

Dina primära uppgifter:

 • Service och underhåll av liftar och teleskoplastare hos kunder och på verkstaden i Gävle
 • Felsökning och reparation av liftar och teleskoplastare.
 • Reparation av skador på utrustning.

Vi erbjuder ett mångsidigt och utvecklande jobb, både professionellt och personligt, i ett spännande och växande företag.

Vi ser gärna att du:

 • Har relevant yrkesutbildning och erfarenhet som mekaniker (reparation och felsökning). Särskilt meriterande är kunskaper inom liftar och/eller el och hydraulik.
 • Arbetar systematiskt och är bra på att hitta lösningar.
 • Är social och kan representera RIWAL professionellt hos våra kunder. Många av våra kunder är utländska, så kunskaper i engelska är meriterande.
 • Har vana att jobba med IT-system, eftersom vi dagligen använder oss av dator och telefon.

 

RIWAL erbjuder:

 • Ett självständigt jobb och en varierad arbetsdag med stabila arbetsförhållanden i ett snabbt utvecklande företag.
 • Vi har goda sociala förhållanden och du blir en del av ett starkt, produktmedvetet, team där alla arbetar för varandra och där fokus ligger på kunderna. Vi skapar resultat utan att kompromissa med säkerheten och den goda arbetsmiljön.
 • Vi har kollektivavtal och erbjuder förutom månadslönen även friskvårdsbidrag och möjlighet att ta del av ett bonusprogram.

 

Om du har några frågor om befattningen så är du välkommen att kontakta oss. Ring Depåchef Mattias Eriksson på 070-6030098 eller maila mattias.eriksson@riwal.com.

Ansökan görs digitalt via länken här i annonsen.

Vi håller intervjuer löpande och vi vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Tip en venDetaljer

Lastvognschauffør

AH Lift, Hvidovre, RIWALPubliceret 16. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed med en stærk kultur, hvor fællesskab og samarbejde er nøgleord, så har du nu mulighed for at blive en del af vores chauffør team hos AH Lift.

 

Til vores afdeling i Hvidovre (AH Lift) søger vi en serviceminded lastvognschauffør til levering af lifte og teleskoplæssere på Sjælland.

 

Vi tilbyder

 • Du bliver en del af et chaufførteam bestående af dygtige og engagerede kollegaer, som hver dag sørger for præcis og punktlig levering til vores udlejningskunde.
 • Et on-boarding program der sikre, at du som ny medarbejder får grundig oplæring i kørsel og håndtering af vores materie
 • Vi sørger løbende for, at du får den efteruddannelse, der er behov for i forbindelse med arbejdet.
 • Du kommer til at arbejde med en effektiv vognpark af nyere og velholdte biler
 • Lokalaftale samt overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F Bygge & Anlæg.

 

Vi søger en ny kollega der

 • Trives med at arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret
 • Kan samarbejde på tværs af afdelinger
 • Er serviceminded og kan sikre den ’gode kundeoplevelse’
 • Er i besiddelse af kørekort i kategorierne B, C & CE samt førerbevis og gyldigt EU-certifikat.
 • Evt. har interesse i uddannelse til vores liftbiler 

 

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Depot Manager Michael Dahl på telefon 2112 2250.

Der indkaldes løbende til samtaler.

 

AH Lift er et selvstændigt depot under Riwal gruppen. Virksomheden har gennem 35 år specialiseret sig i lastbillifte, lifte og teleskoplæssere. Du kan læse mere om AH Lift på deres hjemmeside www.ah-lift.dk

Tip en venDetaljer

Account Manager

Östergötland/Västergötland, RIWALPubliceret den 21 december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Drivs du av försäljning och gillar du att utveckla långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet av försäljningsarbete inom maskin- och byggbranschen? Då ska du läsa vidare!

 

Nu söker Riwal en driven Account Manager som vill vara med och utveckla Riwals affärer i Östergötland/Västergötland. Riwal erbjuder dig ett stimulerande arbete i en positiv och resultatorienterad miljö. Du kommer att ingå i ett team med engagerade, stöttande och erfarna kollegor som arbetar mot gemensamma mål. Kontoret är beläget i Norrköping och du rapporterar till försäljningschef i Malmö. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om tjänsten

Riwal är specialister på mobila arbetsplattformar så som liftar, teleskoplastare och gaffeltruckar och du får förmånen att arbeta med en kvalitativ och bred maskinpark. Här får du driva och utveckla försäljningen mot både befintliga och nya kunder, stora som små. Kunderna består främst av byggentreprenörer och industri, samt alla kunder som använder liftar i sin arbetsprocess. Din roll som Account Manager blir central i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak och du driver försäljningen från ax till limpa.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom kundanpassad B2B försäljning. Du brinner för affärsutveckling och trivs att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du har bakgrund från bygg- och/eller industribranschen, med fördel inom maskinuthyrning och maskinförsäljning. Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska mycket väl i tal och skrift samt engelska. Som person är du serviceinriktad, resultatorienterad och strukturerad med förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer. Du trivs bäst ute på fältet där du träffar kunder och samarbetspartners. Vidare är du kommunikativ, lösningsfokuserad och flexibel och du trivs att arbeta självständigt i en roll med stort eget ansvar.

 

Om verksamheten

Somliga företag försöker vara allt för alla, inte Riwal. Vi har medvetet valt att specialisera oss på ett specifikt område - mobila arbetsplattformar, dvs. liftar, teleskoplastare och gaffeltruckar. Totalt har vi en flotta på 20 000 enheter. Vi är övertygade om att vi med ett riktat fokus kan erbjuda våra kunder överlägsen service som ger säkerhet, effektivitet och lönsamhet till våra kunder.

 

Kontakt vid frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Tobias Håkansson på 72 221 21 62 eller via mail tobias.hakansson@riwal.com.    

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Tip en venDetaljer

Mekaniker

Taastrup, RIWALPubliceret 15. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du mekaniker, og søger du en hverdag hvor kvalitet, samarbejde og faglig udvikling er nøgleord? Hvis ja, så har vi den helt rigtige stilling til dig på vores værksted i Taastrup.

 

RIWAL er Danmarks største liftspecialist.

Efter indflytning i større og nyistandsatte lokaler i Taastrup, er vi klar til vækste forretningen på Sjælland. Derfor søger vi mekanikere til vores værksted, som skal være med til løfte Riwal til nye højder.

 

Arbejdsdagen på værkstedet består typisk af opgaver som

 • Fejlfinding og reparation
 • Vedligeholdelse og lovpligtige eftersyn
 • Skadesreparationer

 

Vi tilbyder

 • Du bliver en del af et værkstedsteam bestående af dygtige og erfarende kollegaer, som gerne lærer fra sig.
 • Et on-boarding program der sikrer, at du som ny medarbejder får grundig oplæring i vores materiel.
 • Vi sørger også løbende for, at du får den efteruddannelse, der er behov for i forbindelse med arbejdet og din faglige udvikling, herunder lovpligtigt sikkerhedseftersyn af personlifte og teleskoplæssere samt IPAF certifikat.
 • Overenskomst mellem Dansk Byggeri og Dansk Metal - Blik & Rør, samt lokaleaftale der udover lønsats bl.a. også indeholder værkstedsbonus, firmabetalt fagforenings- og a-kasse kontingent.

 

Vi lægger vægt på

 • At du er god til dit fag, og at du har evnen til at finde selvstændige løsninger
 • At du har en faglig uddannelse og erfaring indenfor mekanik
 • At du har lyst til at være med til at gøre en forskel og byder ind med initiativ
 • At du er en teamplayer og bidrager til teamet med positivitet og godt humør  

Hvis du kender noget til hydraulik og/eller elektroteknik, vil det være en fordel, men det er ikke noget krav for at blive en del af teamet. Vi investerer gerne i dig og din fremtid hos Riwal med den rette efteruddannelse.

 

Bliv en del af et stærkt, produktbevidst team. Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig som ansat på vores værksted, så kontakt vores værkstedsleder Thomas Ernst telefon 6040 6409.

Tip en venDetaljer

Værkførerassistent

Taastrup, RIWALPubliceret 25. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du mekanikerfærdigheder, teknisk indsigt, lederevne og erfaring med planlægning af serviceopgaver, så har du nu muligheden for at blive assistent til vores værkfører i Taastrup.

 

STILLINGEN

I nyistandsatte lokaler i Taastrup er vi i gang med at udvide og udvikle vores værksted. Derfor søger vi en værkførerassistent, som har lyst og drive til at deltage i rejsen.

Værkstedet består i dag af 9 mekanikere, 4 klargøringsfolk og 1 servicemedarbejder. Din hovedopgave vil være planlægning og prioritering af værkstedets daglige opgaver. Du vil skulle stå for elektronisk oprettelse af arbejdsordrer og samtidig bære ansvaret for at sikre korrekt, sikker og rettidig gennemførelse af de enkelte værkstedsopgaver. Desuden vil du få til opgave løbende at udarbejde og opdatere vedligeholdsmanualer for udlejningsflådens materiel.

I værkstedslederens fravær skal du stedfortræde for denne, ligesom du også vil blive inddraget i arbejdet med udarbejdelse af vagtplaner og afholdelse af teammøder.

 

For at hverdagen kan fungere på værkstedet, er det vigtigt, at du har god gennemslagskraft og kan holde overblik, samtidig med at du bevarer et højt niveau af kvalitetsbevidsthed. Du skal kunne indgå i en åben og ligeværdig dialog med afdelingens medarbejdere og mestre balancen mellem rollen som effektiv arbejdsleder og loyal assistent.

Udover værkføreren og værkstedets ansatte, løses de daglige opgaver i tæt samarbejde med lagerfunktionen og med Riwals andre værksteder. Derfor er det afgørende, at du formår at samarbejde, både internt i afdelingen og på tværs af organisationen og depoterne.

 

KANDIDATEN

Fagligt skal du kunne møde det specialiserede og høje tekniske niveau i afdelingen. Erfaring som Personlift-, entreprenørmaskin-, lastvognsmekaniker, eller lignende, er derfor en nødvendighed.

Du skal have erfaring som arbejds-/teamleder og skal desuden kunne demonstrere gode planlægningsevner, eksempelvis gennem erfaring med planlægning af serviceopgaver eller værkstedsopgaver.

Sprogligt begår du dig flydende på dansk og kan kommunikere på engelsk i skrift og tale.

Kendskab til liftbranchen er ikke en forudsætning, da oplæring i vores liftflåde vil være en del af introduktionsprogrammet.

 

RIWAL TILBYDER

 • Opgradering af dine kompetencer gennem løbende efteruddannelse
 • Mulighed for udfoldelse og udvikling af dine lederegenskaber
 • En dagligdag hvor vi har fokus på at skabe resultater uden at gå på kompromis med det gode arbejdsmiljø
 • Et uformelt miljø med en "flad" organisationsstruktur
 • Gode sociale forhold og en løn der modsvarer dine kvalifikationer.
 • Sundhedssikring og pensionsordning.

 

TILTRÆDELSE

Tiltrædelse snarest muligt.

 

KONTAKTOPLYSNINGER

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Thomas Ernst på telefon 6040 6409.

 

Tip en venDetaljer

Mekaniker

AH Lift, RIWALPubliceret 28. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for at levere et gdt stykke håndværk og har du lyst til nye udfordringer med reparation af lifte og teleskoplæssere? Så har vi en spændende stilling til dig på vores værksted i Hvidovre. 

 

AH Lift er en liftudlejningsvirksomhed, med ordnede forhold og plads til din faglige udvikling.

Vi arbejder for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. Som et vigtigt led i kæden, er du som mekaniker med til at sikre leveringen af fejlfrit og velfungerende materiel.  

 

Arbejdsdagen på værkstedet består typisk af opgaver som

 • Fejlfinding og reparation
 • Vedligeholdelse og lovpligtige eftersyn
 • Skadesreparationer
 • Eftersyn, reparation og service på eksterne maskiner

For den rette kandidat vil der være mulighed for periodisk udekørende arbejde.  

 

Vi lægger vægt på, at du er god til dit fag, og at du har evnen til at finde løsninger. Du skal have en faglig uddannelse og erfaring indenfor mekanik. Hvis du kender noget til hydraulik og/eller elektroteknik, vil det være en fordel.

Det er vigtigt, at du er åben for at lære nyt. Vi sørger for, at du løbende får den efteruddannelse du har behov for i forhold til arbejdet. Blandt andet vil du, som en fast del af din ansættelse, få kursus i lovpligtigt sikkerhedseftersyn af personlifte og teleskoplæssere.

Hos AH Lift trives vi bedst med at have indflydelse på egen arbejdsdag, og skabe succes gennem teamwork. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og funktioner, og det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og en teamplayer. 

 

AH Lift er et selvstændigt depot under Riwal gruppen. Virksomheden har gennem 35 års specialiseret sig i lastbillifte, lifte og teleskoplæssere. Du kan læse mere om AH Lift på deres hjemmeside www.ah-lift.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Depot Manager Michael Dahl på telefon 2112 2250.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venDetaljer

Udekørende service montør, Sjælland

RIWAL Publiceret 9. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Udekørende Servicemontør, Sjælland

 

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed  med en stærk kultur, hvor fællesskab og samarbejde er nøgleord, så har du nu mulighed for at blive en del af et team af udekørende servicemontører hos Riwal. 

 

Som udekørende servicemontør bliver du del af et erfarent og pligtopfyldende team, hvor alle løfter i flok for at sikre servicering af velfungerende og sikkert materiel til vores kunder.

 

Din arbejdsdag består typisk af opgaver som

 • Løse pludselig opståede fejl af udlejet materiel, samt reparation af  materiel
 • Reparation af skader på materiel
 • Vedligeholdelse/service på materiel
 • Udførelse af lovpligtigt eftersyn af udlejet materiel
 • Udvise professional og seriøs opførsel over for kunden

Jobbet omfatter en vagtordning som du vil skulle indgå i, med vagt hver 6. uge på hverdage i tidsrummet 16:00 til 22:00 samt i weekender 06:00-18:00. Som udekørende servicemontør vil der være opgaver på hele Sjælland.

 

Vi søger en kollega der

 • har faglig uddannelse og erfaring med mekanik
 • evt har kendskab til hydraulik og/eller elektronik
 • arbejder systematisk og selvstændigt
 • har erfaring med at køre som udekørende montør
 • er omstillingsparat, ingen dage er ens
 • har en god ordenssans og er kvalitetsbevidst
 • kan finde fejl og løsninger for at løse opgaverne hurtigt og effektivt
 • er en holdspiller og kan bidrage organisationen med et godt humør

 

Vi tilbyder

 • fast servicebil
 • Du bliver del af et team af udekørende montører, som har stor teknisk ekspertise, og som gerne deler ud af deres viden og erfaring
 • Serviceopgaverne fordeler sig overvejende på Sjælland. De ledes og koordineres af vores Helpdesk Team på vore depoter, som du derfor skal arbejde i tæt kontakt og samarbejde med.
 • Et nøje planlagt onboarding forløb, som sikre at du er klædt på til opgaven
 • Løbende efteruddannelse, som der er behov for i forbindelse med arbejdet.
 • Overenskomst mellem Dansk Byggeri og Dansk metal - Blik & Rør, samt lokalaftale der udover lønsats bl.a også indeholder værkstedsbonus, firmabetalt fagforening og A-kasse kontingent.
 • Tilbud om en 4 dages arbejdsuge, hvis det ønskes

 

Bliv en del af et stærkt, kvalitetsbevidst team - kontakte vores Serviceleder, Thomas Dyhre, på tlf. 30890840 eller sende en mail til thomas.dyhre@riwal.com, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

 

 

Tip en venDetaljer

Udekørende service montør Fyn

RIWAL Publiceret 9. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Udekørende Servicemontør Odense, Fyn

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed  med en stærk kultur, hvor fællesskab og samarbejde er nøgleord, så har du nu mulighed for at blive en del af et team af udekørende servicemontører hos Riwal.

Som udekørende servicemontør bliver du del af et erfarent og pligtopfyldende team, hvor alle løfter i flok for at sikre servicering af velfungerende og sikkert materiel til vores kunder.

 

Din arbejdsdag består typisk af opgaver som

 • Løse pludselig opståede fejl af udlejet materiel, samt reparation af  materiel
 • Reparation af skader på materiel
 • Vedligeholdelse/service på materiel
 • Udførelse af lovpligtigt eftersyn af udlejet materiel

Jobbet omfatter en vagtordning som du vil skulle indgå i, med vagt hver 6. uge på hverdage i tidsrummet 16:00 til 22:00 samt i weekender 06:00-18:00. Din hverdag vil være præget af en meget selvstændig arbejdsdag.

 

Vi søger en kollega der

 • har faglig uddannelse og erfaring med mekanik
 • evt har kendskab til hydraulik og/eller elektronik
 • arbejder systematisk og selvstændigt
 • har erfaring med at køre som udekørende montør
 • er omstillingsparat, ingen dage er ens
 • har en god ordenssans og er kvalitetsbevidst
 • kan finde fejl og løsninger for at løse opgaverne hurtigt og effektivt
 • er en holdspiller og kan bidrage organisationen med et godt humør

 

Vi tilbyder

 • fast servicebil
 • Du bliver del af et team af udekørende montører, som har stor teknisk ekspertise, og som gerne deler ud af deres viden og erfaring
 • Serviceopgaverne fordeler sig overvejende på Fyn. De ledes og koordineres af vores Helpdesk Team på vore depoter, som du derfor skal arbejde i tæt kontakt og samarbejde med.
 • Et nøje planlagt onboarding forløb, som sikre at du er klædt på til opgaven
 • Løbende efteruddannelse, som der er behov for i forbindelse med arbejdet.
 • Overenskomst mellem Dansk Byggeri og Dansk metal - Blik & Rør, samt lokalaftale der udover lønsats bl.a også indeholder værkstedsbonus, firmabetalt fagforening og A-kasse kontingent.

 

Bliv en del af et stærkt, kvalitetsbevidst team -  kontakte vores Serviceleder, Thomas Dyhre, på tlf. 30890840 eller på mail thomas.dyhre@riwal.com, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

 

 

 

Tip en venDetaljer

Mekanikerlærling

Odense, RIWALPubliceret 20. april 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for avanceret teknik og ønsker du en udfordrende hverdag i en international virksomhed? Hvis ja, så er en lærlingeplads hos Riwal Danmark A/S lige noget for dig. 

 

Vi søger lærlinge til vores afdeling i Odense, så har du interessen og viljen, har du nu mulighed for at komme i lære som Personliftmekaniker i et af landets største liftudlejningsfirmaer.

Riwal Danmark har i dag 160 ansatte fordelt på 4 afdelinger i landet. Afdelingen i Odense er vores største og fungerer samtidig som hovedkontor i Skandinavien.  Du vil få en hverdag blandt 24 dygtige og engagerede kollegaer på værkstedet, som alle vil være med til at sikre, at du får de bedst mulige rammer for en "stærk" uddannelse. 

 

Som lærling i Riwal får du…

 • Faglige udfordringer med frihed under ansvar
 • Solid fokus på dig og din udvikling
 • Gode og kompetente kollegaer som vil følge og vejlede dig
 • Mulighed for at blive en del af en international koncern med fokus på udvikling og nytænkning

 

Vi forventer at du…

 • Har afsluttet 9./10. klasse med minimum karakteren 4 i dansk og matematik
 • Er pligtopfyldende og har vilje og lyst til at lære nyt
 • Er loyal og holder dine aftaler

 

Hvad kan vi tilbyde vores ny lærling?

Som lærling hos Riwal får du en afvekslende og udfordrende hverdag. Vi tror på frihed under ansvar, så der vil være god mulighed for personlig såvel som faglig udvikling for dig som lærling. Vi er en virksomhed der altid stræber efter at gøre tingene lidt bedre end i går, og derfor betyder din mening noget for Riwal. Vi har gode personaleforhold og flere personalearrangementer om året.

Løn og ansættelsesvilkår Efter gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og Dansk Metal- og Blik- og Rørarbejderforbundet. 

Har du mod på nye udfordringer, og kunne du tænke dig at arbejde for landets førende liftudlejningsfirma, så kontakt Værkstedsleder Claus Nielsen på telefon 6040 6408.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.