Mekaniker

HvidovrePubliceret 19. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du mekaniker og har du lyst til nye udfordringer med reparation og service af lastbiler, lifte og teleskoplæssere? Så er der en god mulighed til dig på vores værksted i Hvidovre. 

 

AH Lift er en liftudlejningsvirksomhed, med ordnede forhold og plads til din faglige udvikling.

Vi arbejder for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. Som et vigtigt led i kæden, er du som mekaniker med til at sikre leveringen af fejlfrit og velfungerende materiel.  

Arbejdsdagen på værkstedet består typisk af opgaver som

 • Fejlfinding og reparation
 • Vedligeholdelse og lovpligtige eftersyn
 • Skadesreparationer
 • Klargøring til syn af biler og lastbiler
 • Eftersyn, reparation og service på eksterne maskiner

For den rette kandidat vil der være mulighed for periodisk udekørende arbejde.  

Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.30 - 18.00.

Vi lægger vægt på, at du er god til dit fag, og at du har evnen til at finde løsninger. Du skal have en faglig uddannelse og erfaring indenfor mekanik. Hvis du kender noget til hydraulik og/eller elektroteknik, vil det være en fordel.

Det er vigtigt, at du er åben for at lære nyt. Vi sørger for, at du løbende får den efteruddannelse du har behov for i forhold til arbejdet. Blandt andet vil du, som en fast del af din ansættelse, få kursus i lovpligtigt sikkerhedseftersyn af personlifte og teleskoplæssere.

Hos AH Lift trives vi bedst med at have indflydelse på egen arbejdsdag, og skabe succes gennem teamwork. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og funktioner, og det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og en teamplayer. Det forventes, at du byde ind med initiativ og har lyst til at være med til at gøre en forskel.

AH Lift er et selvstændigt depot under Riwal gruppen. Virksomheden har gennem 35 års specialiseret sig i lastbillifte, lifte og teleskoplæssere.

Du kan læse mere om AH Lift på deres hjemmeside www.ah-lift.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Kristian Labuz på telefon 2119 6557 eller Gert Mikkelsen på telefon 3052 2723.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venDetaljer

Materielkonsulent

TaastrupPubliceret 16. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du smile i telefonen og sætter du en ære i professionel kundebetjening? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Back-office team.

Vi søger en ansvarsfuld og selvstændig Materialekonsulent Back-office til vores afdeling i Taastrup. 

Som Materialekonsulent Back-office i vores udlejningsafdeling er du en vigtig medarbejder, der med din evne inden for rådgivning og god kundeservice er med til at gøre virksomheden og produktet til noget ud over det sædvanlige. Riwals mission er "gennem engagerede medarbejdere at levere den bedste kundeoplevelse i branchen", og det bliver du en vigtig del af.

 

STILLINGEN

Med reference til virksomhedens Rental desk Teamleder bliver du en del af vores Back-office team bestående af 12 dygtige og engagerede kolleger med base i henholdsvis Odense eller Taastrup. 

Dine arbejdsopgaver

 • Sikre en professionel og korrekt telefonisk rådgivning
 • Registrering af kundeordrer i ERP system, samt opfølgning på disse
 • Koordinering med logistikafdelingen
 • Back up for eksterne sælgere
 • Diverse ad-hoc opgaver

Du vil igennem din arbejdsdag være i kontakt med mange af vores kunder, og du vil få en vigtig rolle i, at sikre at kundernes ordre behandles effektivt og korrekt uden at gå kompromis med sikkerheden.

Det er afgørende for os, at du trives med en hverdag der er afvekslende, udfordrende og til tider uforudsigelig. Et højt serviceniveau, grundighed og løsningsorienteret er derfor vigtige nøgleord for at lykkes i jobbet.

 

KANDIDATEN

Som person er du kendetegnet ved et højt engagement og positiv indstilling. Du er fleksibel og imødekommende og kan arbejde effektivt og målrettet uden at gå på kompromis med kvalitet og ordentlighed. Du trives med at rådgive folk og sætter en ære i god kundebetjening, også når tingene går stærkt. Din arbejdsstil er selvstændig, struktureret og omhyggelig.

Som kollega er du hjælpsom, og du bidrager til teamet med et godt humør.

Kompetencer

 • Elsker at tale i telefon
 • Struktureret og detaljeorienteret
 • Ser muligheder frem for begrænsninger
 • Flair for IT
 • Kan kommunikere på engelsk i skrift og tale

Grundet virksomhedens åbningstider er det et krav, at du kan arbejde inden for tidsrummet 07.00-16.30, samt deltage i telefonvagtordning.

Kendskab til branchen er ikke en forudsætning, da du vil få grundig oplæring i vores produktsortiment. En naturlig nysgerrighed for at lære nyt og sætte dig ind i vores produkter og arbejdsgange vil være et krav.

 

RIWAL TILBYDER

Et alsidigt job, hvor der sættes pris på initiativ, beslutsomhed og selvstændighed.

Hos os får du mulighed for både at udfolde og udvikle din faglighed, og vi investerer gerne i din videre uddannelse.

Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø, og du vil komme til at arbejde i en dynamisk virksomhed, som er præget af en uformel omgangstone blandt engagerede kollegaer.

Der er tale om et spændende job med gode sociale forhold og en løn der modsvarer dine kvalifikationer. Ligeledes tilbydes der sundhedsforsikring og pensionsordning.

 

KONTAKTPOLYSNINGER

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rental desk Teamleder Mie Andersen på telefon 2288 4153.

Der indkaldes løbende til samtaler. 

 

 

Tip en venDetaljer

Personliftmekaniker til fast opgave - Femern, Rødby

 Publiceret 12. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du mekaniker og har du lyst til arbejde som fast montør på ét af landets mest visionære byggeprojekter med service og reparation af lifte og teleskoplæssere som opgave? Så har vi en helt særlig job-mulighed til dig på Lolland. 

 

Riwal er samarbejdspartner i konstruktionsarbejdet med at skabe verdens længste sænketunnel.

Til denne særlige opgave har vi brug for en fast servicemontør på byggepladsen som kan vedligeholde og servicere de lifte og teleskoplæssere som er i udlejning til vores kundes entreprise på projektet

Hos Riwal arbejder vi for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. Som vores koordinator på pladsen bliver du en vigtig del af vores service til den aktuelle kunde.

Det bliver således din opgave, ved levering af fejlfrit og velfungerende materiel, at hjælpe kunden til højst mulig driftstids på projektet, så det kan færdiggøres til tiden.  

  Din arbejdsdag som fast tilknyttet til byggepladsen består typisk af opgaver som

 • Fejlfinding og reparation af materiel
 • Reparation af skader på materiel
 • Udførelse af lovpligtige eftersyn
 • Koordinering af leveringer og afhentninger

Vi lægger vægt på, at du er god til både at finde fejl og løsninger, men det er lige så afgørende for os at du kan holde overblikket og har evnen til at samarbejde om at få opgaverne løst hurtigt og effektivt for kunden.

Du skal have faglig uddannelse og erfaring indenfor mekanik. Hvis du kender noget til hydraulik og/eller elektroteknik, vil det være en fordel men ikke noget krav.

Det vil være at foretrække, hvis du har erfaring med reparation af lifte og eventuelt andre former for entreprenørmaskiner.

Kundeservice og kvalitetsbevidsthed er kernen i vores servicearbejde, så det forventer vi naturligvis også at dit arbejde er præget af. Dine samarbejdsevner skal være rigtigt gode. Det er vigtigt at du forstår kundens behov og kan se muligheder fremfor udfordringer i arbejdet med at møde det.

I jobbet vil du møde samarbejdspartnere af mange forskellige nationaliteter og du vil derfor få behov for at kunne gøre dig forståelig på engelsk.

Som Riwals servicemontør på Femern projektet får du fast bil og tilhørssted på byggepladsen.

Selv om jobbet er meget selvstændigt og du for det meste arbejder alene, vil du både fagligt og kollegialt få fuld backup i arbejdet. Hos os vi har et usædvanligt godt kollegaskab. Også vores tekniske ekspertise er i særklasse, så vi kan levere dig effektiv hjælp og rådgivning i det omfang du har behov for det til den enkelte opgave.

Serviceopgaverne koordinerer du i samarbejde med vores Helpdesk i Odense, ligesom flere af dine kollegaer fra salgsafdelingen vil have deres faste gang på selve projektet. Du vil således indgå i et team som arbejder sammen om at få tingene til at lykkes på byggepladsen.

Fagligt klæder vi dig godt på til opgaven. Som ny medarbejder hos Riwal indgår du i et nøje planlagt introduktionsforløb, ligesom vi også sørger for at du løbende får den efteruddannelse du har behov for i forhold til arbejdet. Blandt andet vil du, som en fast del af din ansættelse, få kursus i lovpligtigt sikkerhedseftersyn af personlifte og teleskoplæssere. Dine dygtige og erfarne kollegaer lærer også gerne fra sig og med fire værksteder i Danmark har vi masser af viden og erfaring at dele ud af.

Opgaven er tidsbegrænset til kundens projektperiode som forventes afsluttet i 2023. Herefter vil du have gode muligheder for at forsætte din ansættelse hos os; eventuelt som udekørende eller som fast mand på ét af vores andre spændende projekter på Sjælland

I tillæg til lønnen tilbyder vi værkstedsbonus og pensionsordning. Vores lokalaftale omfatter også firmabetalt fagforenings- og a-kasse kontingent.

Bliv en del af et spændende byggeprojekt og af landets førende liftudlejningsvirksomhed og send din ansøgning allerede i dag.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores Serviceleder, Thomas Dyhre, på tlf. 30890840 eller sende en mail til thomas.dyhre@riwal.com. Vi glæder os til at møde dig!

 

Tip en venDetaljer

Teknisk Service Supporter til Helpdesk - Taastrup

 Publiceret 12. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Teknisk Service Supporter til Helpdesk - Liftudlejning - Taastrup

Er du problemknuser, med stor teknisk forståelse og evne til at  foretage fejlsøgning over telefonen? Og har du lyst til nye udfordringer med at yde teknisk assistance til vores udlejningskunder? Så har vi en god mulighed til dig i vores afdeling i Taastrup.

 

Riwal er en liftudlejningsvirksomhed med fokus på kunden og på kvalitet. Vi arbejder for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. I vores Tekniske Helpdesk, er du med til at sikre velfungerende og fejlfrit materiel under hele udlejningsforløbet.

Som service supporter hos Riwal på Sjælland arbejder du på vores kontor i Taastrup som del af et landsdækkende team, bestående af 12 udekørende montører og 5 helpdesk medarbejdere.

Selv om I arbejder med hinanden på distancen, er samarbejdet tæt om at løse de forskellige serviceopgaver effektivt både hvad angår kvalitet og sikkerhed og ikke mindst kundens behov.

Din hovedopgave i dagligdagen vil være at varetage den telefoniske betjening af kundehenvendelser om driftsmæssige forhold eller om vejledning i brugen af det lejede materiel.

Efterhånden som serviceopgaverne opstår, vurderer du om opgaven er bedst løst ved vores egne montører eller ved assistance fra én af vores samarbejdspartnere på serviceområdet.    

Stillingen omfatter også en administrativ del med oprettelse af serviceordrer, arbejdskort og tildeling af reservedele til opgaven.

Vi lægger vægt på, at du kan yde teknisk assistance til brugerne af vores udlejningsmateriel og støtte vores teknikere ude på vejene ved udveksling af din faglige viden og erfaring.

Du skal have lyst til at indgå aktivt i kundeservicearbejdet og samtidig være en teknisk problemknuser som, over telefonen, formår både at fejlsøge og finde løsninger.

Af natur er du tålmodig og kan bevare roen og overblikket i arbejdet med såvel den kunderettede som den administrative del.

Du vil i jobbet skulle kommunikere med både kunder og kollegaer på dansk og engelsk. Eftersom stillingen rummer en vis del skrivebordsarbejde, er det også nødvendigt at du er rimeligt vant til at arbejde med IT.

Teknisk erfaring med fejlfinding og reparation af lifte og teleskoplæssere er ikke nogen forudsætning men det vil være en fordel for dig i arbejdet. Vi klæder dig på med den viden du mangler og sørger også for at du får internationalt liftcertifikat i forbindelse med ansættelsen.

Som supporter skal du kunne arbejde indenfor helpdeskens åbningstid (mandag-torsdag 07:00 - 16:00 og fredag 07:00-12:00) . Du indgår ikke i nogen vagtordning - hverken weekend eller aften.

Hos Riwal, bliver du del af et omfattende og erfarent team, hvor du kommer til at arbejde sammen med såvel den foresatte serviceleder, som den tekniske specialist og dine kollegaer i værkstedsadministrationen og skadeafdelingen. Her vil du opleve et stærkt kollegaskab og få god faglig sparring.

Du får muligheden for at arbejde i en specialiseret og driftig, international organisation med en moderne udlejningsflåde som løbende suppleres med nyt udstyr.

Vi sørger for, at du får den uddannelse, du har behov for i forhold til arbejdet, og giver plads til den faglige udvikling som du måtte have ambitioner om.

Hvis du vil vide mere om stillingen så giv vores Serviceleder Thomas Dyhre et kald på tlf. nr. 30890840 og hør hvad vi kan tilbyde dig som medarbejder i vores Tekniske Helpdesk.

Vi glæder os til at høre fra dig!  

Tip en venDetaljer

Kantinemedarbejder

TaastrupPubliceret 11. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Til vores afdeling i Taastrup søger vi en deltidsmedarbejder til at hjælpe med anretning og oprydning i vores kantine. 

Du vil blive beskæftiget med anretning af morgenmad og frokost til cirka 30 medarbejdere. Derudover skal der sættes varer på plads samt varetages forskelligt forberedende- og forefaldende arbejde, herunder også opvask og lettere rengøring. Du vil skulle bestille varer og koordinere frokostleverance med vores eksterne leverandør. 

Arbejdet foregår stående og indebærer løft såsom at bære madlevering fra stueetagen til 1 sal. 

Arbejdstiden vil være mandag til fredag fra kl. 8.30 - 14.00. 

 

Vi søger en medarbejder der

 • Trives med selvstændigt at varetage kantine funktionen samt lettere rengøring
 • Er positiv og glad og som elsker at hygge om sine kolleger
 • Kan sikre at køkkenet lever op til hygiejne og rengøringsstandarder
 • Har lyst til at bage en kage ved lejlighed

Din baggrund er ikke så vigtig, men vi forventer at du er selvkørende og effektiv. 

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Løn & HR Assistent Hanne Andersen på telefon 2679 7677.

 

Tip en venDetaljer

Materielkonsulent, Back office

OdensePubliceret 11. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du smile i telefonen og sætter du en ære i professionel kundebetjening? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Back office team.

 

Til vores afdeling i Odense søger vi en ansvarsfuld og selvstændig Materielkonsulent back office . 

Som Materielkonsulent backoffice i vores udlejningsafdeling er du en vigtig medarbejder, der med din evne inden for rådgivning og god kundeservice er med til at gøre virksomheden og produktet til noget ud over det sædvanlige. Riwals mission er "gennem engagerede medarbejdere at levere den bedste kundeoplevelse i branchen", og det bliver du en vigtig del af.

 

STILLINGEN

Med reference til virksomhedens Rental desk Teamleder bliver du en del af vores Backoffice team bestående af 12 dygtige og engagerede kolleger med base i henholdsvis Odense eller Taastrup. 

Dine arbejdsopgaver

 • Sikre en professionel og korrekt telefonisk rådgivning
 • Registrering af kundeordrer i ERP system, samt opfølgning på disse
 • Koordinering med logistikafdelingen
 • Back up for eksterne sælgere

Du vil igennem din arbejdsdag være i kontakt med mange af vores kunder, og du vil få en vigtig rolle i, at sikre at kundernes ordre behandles effektivt og korrekt uden at gå kompromis med sikkerheden.

Det er afgørende for os, at du trives med en hverdag der er afvekslende, udfordrende og til tider uforudsigelig. Et højt serviceniveau, grundighed og løsningsorienteret er derfor vigtige nøgleord for at lykkes i jobbet.

 

KANDIDATEN

Som person er du kendetegnet ved et højt engagement og positiv indstilling. Du er fleksibel og imødekommende og kan arbejde effektivt og målrettet uden at gå på kompromis med kvalitet og ordentlighed. Du trives med at rådgive folk og sætter en ære i god kundebetjening, også når tingene går stærkt. Din arbejdsstil er selvstændig, struktureret og omhyggelig.

Som kollega er du hjælpsom, og du bidrager til teamet med et godt humør.

Kompetencer

 • Elsker at tale i telefon
 • Struktureret og detaljeorienteret
 • Ser muligheder frem for begrænsninger
 • Flair for IT
 • Kan kommunikere på engelsk i skrift og tale

Grundet virksomhedens åbningstider er det et krav, at du kan arbejde inden for tidsrummet 07.00-16.30, samt deltage i telefonvagtordning.

Kendskab til branchen er ikke en forudsætning, da du vil få grundig oplæring i vores produktsortiment. En naturlig nysgerrighed for at lære nyt og sætte dig ind i vores produkter og arbejdsgange vil være et krav.

 

RIWAL TILBYDER

Et alsidigt job, hvor der sættes pris på initiativ, beslutsomhed og selvstændighed.

Hos os får du mulighed for både at udfolde og udvikle din faglighed, og vi investerer gerne i din videre uddannelse.

Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø, og du vil komme til at arbejde i en dynamisk virksomhed, som er præget af en uformel omgangstone blandt engagerede kollegaer.

Der er tale om et spændende job med gode sociale forhold og en løn der modsvarer dine kvalifikationer. Ligeledes tilbydes der sundhedsforsikring og pensionsordning.

 

KONTAKTPOLYSNINGER

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rental desk Teamleder Mie Andersen på telefon 2288 4153.

Der indkaldes løbende til samtaler. 

 

 

Tip en venDetaljer

Klargøringsmedarbejder

 Publiceret 5. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kunne du tænke dig et godt job med klargøring af lifte og teleskoplæssere som arbejdsområde? Så har vi en oplagt mulighed til dig på vores udlejningsdepot i Høje Taastrup.

 

Riwal er en liftudlejningsvirksomhed, med ordnede forhold og en glad arbejdsdag i et godt arbejdsmiljø.

Vi arbejder for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. Som et vigtigt led i kæden, er du som klargøringsmedarbejder med til at sikre leveringen af velfungerende og godt klargjort udstyr.

Arbejdet vil typisk bestå i klargøring, kvalitetstjek og rengøring af lifte og teleskoplæssere, som kommer retur fra udlejning. Det vil også være dig som stiller udstyr klar til vores lastbiler og hjælper chaufførerne, når der skal læsses af eller på. 

Vi lægger vægt på at du er struktureret og god til at holde overblik. Du skal være kvalitetsbevidst omkring dit arbejde og kunne arbejde selvstændigt og med sikkerheden for øje.  Af natur skal du have mod på nye opgaver og lyst til at være en aktiv del af et hold.  

Du må gerne have erfaring fra en lignende stilling og er du maskinfører eller har du erfaring med kørsel af entreprenør- eller landbrugsmaskiner generelt, vil det være en fordel. Det er dog ikke noget krav for at komme i betragtning.

Stillingen kræver at du har gyldigt kørekort (B) og at du kan tale dansk.

I det daglige arbejde vil du få brug for at kunne slå noget op på en computer, men stillingen kræver ingen særlige færdigheder i IT.

Det vigtigste er, at du er fleksibel og har lyst til at lære nyt. Du vil blive grundigt oplært af dygtige og erfarne kollegaer som gerne lærer fra sig.

Riwal sørger også for, at du får den efteruddannelse du har behov for i forhold til arbejdet. For eksempel tilbyder vi dig certifikater til både teleskoplæsser og truck, hvis du ikke har det i forvejen. Med stillingen vil du også få et internationalt certifikat som liftfører (IPAF-certifikat).

Arbejdstiden i vores klargøringsafdeling strækker sig fra 06:00 til 18:00. For at passe ind i stillingen skal du kunne arbejde inden for det tidsrum og også have mulighed for at indgå i skift mellem at have morgenvagt og aftenvagt.

I tillæg til lønnen tilbyder vi værkstedsbonus og pensionsordning. Vores lokalaftale omfatter også firmabetalt fagforenings- og a-kasse kontingent.  

Din henvendelse om stillingen modtager vi helst direkte. Giv vores tekniske chef, Jens Dahl, et kald på tlf. 60406405 og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig som ansat på vores udlejningsdepot.  Ansøg om stillingen her: Klargøringsmedarbejder - Høje Tåstrup

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Tip en venDetaljer

Handelselev til kundesupport

TaastrupPubliceret 1. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ønsker du en uddannelse med fokus på både faglig og personlig udvikling? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed med på stor kontaktflade og sparring på tværs af afdelinger og landegrænser? Så send os din ansøgning allerede i dag.

 

Start din karriere hos Riwal

Som elev i vores udlejningsafdeling i Taastrup bliver du godt rustet til din fremtidige karriere. Du vil indgå i et team af 3 medarbejdere i Taastrup og 8 i Odense, heraf 2 elever. De to afdelinger har et tæt samarbejde. Du vil få kompetencer inden for salg og service, så dine fremtidsmuligheder er mange.

Vi betragter vores elever som ligeværdige kolleger, så du kommer til at tage aktiv del i de daglige opgaver i afdelingen. Opgaverne omfatter blandt andet

 • Modtagelse af ordre
 • Registrering af ordre i ERP system samt opfølgning
 • Koordinering med logistikafdelingen
 • Back-up for eksterne sælgere
 • Diverse ad-hoc opgaver

Du vil få en grundig oplæring og vil i løbet af din elevtid blive tildelt mere og mere ansvar, og du vil opleve, at vi både stiller krav til dig og samtidig støtter dig i din faglige og personlige udvikling. Så snart du er klar til det, får du både egne opgaver og områder, som du er ansvarlig for. Det vil sikre dig, at du stå stærkt i branchen efter din elevtid, hvis du beslutter at søge nye udfordringer uden for Riwal.  

 

En uddannelsesplan der passer til dig 

Vi har fuldt fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale, så det er kun dig selv der sætter grænsen for din læring hos os.

Du vil få en individuel uddannelsesplan, som vi løbende evaluerer i forbindelse med dine faste elevsamtaler. Uddannelsesplanen kan løbende tilrettes ud fra, hvordan du vokser med opgaverne, afdelingens behov og selvfølgelig dine interesser.

Elevuddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor du vil have 8-10 ugers skoleophold. Du modtager elevløn under hele uddannelsen.

 

Hvem er du? 

 • Du er mødestabil og har en positiv indstilling.
 • Du er nysgerrig af natur og har lyst til at lære og udvikle dig.
 • Du kan lide at tale i telefon, da det vil være en stor del af din dagligdag.
 • Du er hjælpsom af natur og har måske erfaring fra et fritidsjob eller aktivitet, hvor du er vant til at samarbejde.
 • Du behersker dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk.

Derudover opfylder du adgangskravene til en elevuddannelse: EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse. Er du i tvivl kan du spørge din studievejleder om din grunduddannelse giver adgang.

 

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mie Andersen på telefon 2288 4153.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Mekaniker

GjerdrumPubliceret 7. juni 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

 

Riwal Norge er offisiell forhandler av JLG lifter og Telescoptruck i Norge. For å styrke vår service til våre kunder søker vi en dyktig mekaniker til vårt verksted i Gjerdrum. Riwals ambisjon er å levere "den beste kundeopplevelse i bransjen", og det blir du en viktig del av.

Som mekaniker hos Riwal er du en viktig medarbeider, som med en systematisk tilnærming til oppgavene, og med fokus på kvalitet, sikrer at Riwal kan levere feilfritt og velfungerende materiell til våre kunder. 

Du blir en del av et team som i dag utgjør 8 dyktige og engasjerte kollegaer med god humor og hvor latteren sitter løst. Ut av de er fire tilknyttet verkstedet.

 

Arbeidsoppgaver 

Service og reparasjoner av lifter og teleskoptrucker inne på verksted og ute hos kunde.

Dine dagligdag vil typisk bestå av oppgaver som…

 • feilsøking og reparasjoner av lifter og teleskoptrucker
 • vedlikehold og service 
 • sakkyndig kontroll 
 • klargjøring av nye og brukte maskiner
 • reparasjon av skader

 

Kvalifikasjoner

 • Relevant fagbrev, arbeidserfaring kan kompensere for manglende fagbrev.
 • Fordel med kjennskap til JLG sine produkter og feilsøkingsverktøy.
 • God kjennskap til elektro og hydraulikk.
 • Gode norsk og engelskkunnskaper skriftlig og muntlig
 • Arbeider systematisk og selvstendig
 • Har vilje og lyst til at yte en ekstra innsats, når dette er nødvendig.
 • Har truckførerbevis og førerkort B

Vi søker en kollega med et godt driv og god team-spirit, som bidrar aktivt til et godt arbeidsmiljø.

 

Hva kan vi tilby våre nye mekaniker?

Som mekaniker hos Riwal får du en varierende og faglig utfordrende hverdag. Vi har fokus på å skape resultater uten å gå på kompromiss med sikkerhet og et godt arbejdsmiljø. Vi har gode ansettelsesforhold, og du vil bli en del av et sterkt produkt bevist team med stabile arbeidsforhold.

Vi har flere personal arrangementer, samt felles lunsj og parkering.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Øyvind Abelset på telefon 41317475

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.