Personliftmekanikerlærling

Odense, RIWALPubliceret 21. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for avanceret teknik og ønsker du en udfordrende hverdag blandt specialiseret kolleger?

 

 

Jobbet

Som lærling på vores værksted bliver du en del af et dedikeret team af mekanikere, som brænder for deres arbejde. Hos os kan du forvente en udfordrende og alsidig hverdag blandt branchens dygtigste specialister. I løbet af din lærlingeperiode vil du få indgående kendskab til alle aspekter af jobbet som personliftmekaniker, herunder klargøring, fejlsøgning og reparation af forskellige type lifte såsom saxlifte, teleskoplæssere og bomlifte. 

 

En erhvervsuddannelse med jobgaranti! 
Det tager fire år at blive uddannet personliftmekaniker. Under uddannelsen vil du få mulighed for at lære om en række områder såsom el, hydraulik, elektronik samt basale mekaniske opgaver. Uddannelsen er designet med fokus på sidemandsoplæring, hvilket betyder, at du hurtigt vil få mulighed for at arbejde selvstændigt med opgaverne, men med den nødvendige støtte fra erfarne mekanikere. 

En erhvervsuddannelse som personliftmekaniker er ikke den nemmeste uddannelse, men til gengæld er der en efterfølgende jobgaranti. Efterspørgsel på de færdigheder du opnår er stor, og derfor er denne erhvervsuddannelse den sikre vej til job efter endt uddannelse. 

 

 

Vi tilbyder

Vi har fuldt fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale, så det er kun dig selv der sætter grænsen for din læring hos os. Vi stiller krav til vores lærlinge og tror på, at frihed under ansvar er den rigtige vej til en god uddannelse.

Derfor kan du glæde dig til følgende :

  • En arbejdsplads hvor vi prioriterer et godt og sikkert arbejdsmiljø 
  • Et team af erfarne specialister, som alle vil bidrage til din uddannelse
  • Mulighed for at anvende din teoretisk viden i praktiske arbejdsopgaver og omvendt
  • Vi støtter op omkring dig og sikre god balance mellem praktik og teori
  • Et godt kollegialt sammenhold og personalefordele såsom kantineordning, personalearrangementer (padel, fodbold, firmafest osv), samt en aktiv personaleforening.

 

Vi tilbyder selvfølgelig ordnede forhold med overenskomstmæssig løn under uddannelse inkl. sundhedsforsikring og pension.

 

Arbejdstid

Mandag til Torsdag fra kl. 7.00 - 15.30 og fredag fra kl. 7.00 - 12.00.

 

Vi forventer at du…

har vilje og lyst til at udvikle dine faglige kompetencer. Du har hænderne skruet rigtigt på og er målrettet og kvalitetsbevidst. Derudover forventer vi, at du er pligtopfyldende, mødestabil og tager ansvar for dine opgaver. 

Du skal som minimum have gennemført GF1 (grundforløb) inden ansættelse.

 

Gode karrieremuligheder

Efter endt uddannelse hos Riwal har du mange muligheder som uddannet personliftmekaniker. Vi ansætter ofte vores egne lærlinge, og som en del af en dynamisk international koncern er der både nationale og internationale karrieremuligheder.

 

Bliv en del af en virksomhed med en stærk kultur, hvor fællesskab og samarbejde er nøgleord 

Har du mod på nye udfordringer, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkførerassistent Anders Jørgensen på telefon 6040 6481.

 

Tip en venAndre stillinger