Installatørpraktikant til vores afdeling i Aalborg

Aalborg, MariendalPubliceret 8. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Praktikant søges til vores el-projekt afdeling i Aalborg

Er du i gang med en uddannelse som maskinmester eller el-installatør og står overfor din bachelor/4. semesters praktik? Har du lyst til at prøve kræfter i en entreprise-funktion i praksis, hvor du kan være med til at præge den digitale udvikling? Så er dette din chance for et spændende praktikforløb!

 

Om praktikken

Din primære opgave bliver at fungere som "projektleder assistent" i vores team. Her vil du beskæftige dig med dimensionering, beregning, kvalitetssikring samt drift og vedligehold. Du får også mulighed for at være med til at udvikle virksomhedens digitale profil både internt og eksternt samt medvirke i dokumentation og opdatering af "best practices".

 

Din profil

Udover at være studerende, kendetegnes du ved..

  • En nysgerrig og motiveret tilgang til at lære nyt
  • Du er struktureret og har stærke kommunikationsevner på dansk både skriftligt og mundtligt
  • Et stærkt personligt og fagligt engagement
  • Du evner at arbejde selvstændigt samtidig med, at du har gode samarbejdsevner
  • Et innovativt og kreativt mindset med lysten til omsætte idéer til handling

 

Vi tilbyder

I løbet af praktikperioden vil du opleve en dynamisk hverdag i højt tempo med mange spændende opgaver og projekter. Du vil i praktikperioden indgå på lige fod med øvrige medarbejdere i teamet med mulighed for at deltage i vores sociale arrangementer. Samtidig åbner praktikken døren for, at du kan skabe dit eget job hos Mariendal efter endt uddannelse.

Vi vil gøre os umage for at hjælpe dig med at opnå dine læringsmål og vil sørge for, at du får opgaver, der både interesserer og udvikler dig.

 

Praktikperiode

Praktikken er i andet halvår 2024 eller efter nærmere aftale. Passer den nævnte periode ikke? Så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning.

Bemærk: Der er tale om ulønnet praktik.

 

Kontakt:

Er du interesseret eller har spørgsmål til praktikforløbet? Så er du velkommen til at kontakte vores funktionschef Kim Kaldahl på mail kik@mariendal.dk eller tlf. +45 2542 7768. Send din ansøgning via linket allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om Mariendal 

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Mariendal har 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, installation og servicering af El, Sikring og Automation. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde, som en naturlig del af hverdagen - og vi gør os umage.

 

Tip en venAndre stillinger