Forsyningschef Middelfart Fjernvarme

 Publiceret 18. januar 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Forsyningschef -  til grøn forsyningsselskab i hurtig vækst.

Du er ingeniør eller har tilsvarende teoretisk uddannelse. Meget gerne med kendskab til fjernvarme distribution og med stærk projektledelses erfaring.

Du parat til at tage ansvar for distributionsnettet og udbygning heraf samt af teknisk service til vore kunder i Middelfart/Vestfyn området.

Vi byder dig velkommen til et grønt forsyningsselskab i vækstfase, med mulighed for op til 60% forøgelse af kundegrundlaget og med snarlig udflytning til nybyggede administrationslokaler i Middelfart. Et fjernvarmeselskab som er yderst konkurrencedygtig og meget velkonsolideret.

Du vil blive chef for distributionsafdelingen og teknisk service, sparringspartner for direktøren samt fungerer som stedfortræder i dennes fravær.

Middelfart Fjernvarme har de sidste år været i stærk vækst og har en forretningsmæssig position der giver os mulighed for fortsat markant øget vækst samt deltagelse i - og styrkelse af  - den grønne omstilling.

Vi har en stab af erfarne og teknisk dygtige kollegaer, som sammen med den nye chef er klar til at byde de mange nye kunder velkommen hos Middelfart Fjernvarme

I den forbindelse mangler vi dig med et forretningsorienteret teknisk teoretisk fundament og med stor praktisk erfaring som leder af store udbygningsprojekter. Helst med ledelseserfaring.

Tip en venAndre stillinger