Kundechef til erhvervsejendomme

publiceret 8. marts 2017 14:13:02

Kan du se dig selv som spillende træner for en portefølje bestående af ca. 80 erhvervsejendomme, med mere end 595.000 m² til en værdi der overstiger kr. 10,0 mia.,  så har vi måske jobbet til dig!

Management & Udlejning i DATEA søger landets dygtigste kundechef til - i tæt samarbejde med kunden - at arbejde med de tiltag, der sikrer at DADES portefølje af erhvervsejendomme, til enhver tid er rustet til at imødekomme fremtidens udfordringer.

Som kundechef får du det daglige ledelsesansvar for et team, der pt. består af 6 kompetente personer og sammen med dem, skal du sikre høj lejertilfredshed og fastholdelse af lejerne.

I samarbejde med dine kolleger i DATEAs øvrige afdelinger, skal du og teamet være proaktive omkring udvikling og værdiskabende tiltag på porteføljen. Det betyder, at du skal være en aktiv medspiller i forhold til de daglige opgaver samtidig med, at du motiveres ved det ledelsesmæssige ansvar for teamet.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder omfatter udover ovenstående

 • Løbende rapportering til kunden om status og udvikling på porteføljen, herunder gennemgang af rapporter
 • Løbende opfølgningsmøder med kunden
 • Gennemførelse af lejertilfredshedsanalyser og opfølgning herpå
 • Udlejning af tomme lejemål, markedsføring m.m.
 • Genforhandling af bestående lejekontrakter
 • Fastholdelse af bestående såvel som nye lejere 
 • Optimering af ejendommenes Cash flow

Kundefokus kræver sammenspil mellem forskellige kompetencer i organisationen

Management og Udlejning er en af Danmarks førende operatører inden for management, udlejning samt udvikling af erhvervsejendomme, boligejendomme og shoppingcentre. For os handler det om at skabe resultater for vores kunder. Vi ser værdien i kundens ejendomme og skaber udviklingen. Dette er muligt for os, fordi vi har alle kompetencer samlet under et tag. I DATEA arbejder vi nemlig ud fra ét samlet mindset, og vi forholder os proaktivt til mulighederne uanset ejendommenes karakter og historik.

Af dig forventer vi:

 • At du er uddannet ejendomsmægler eller har anden relevant uddannelsesbaggrund
 • At du som minimum kan dokumentere 3 års ledelseserfaring som "spillende træner"
 • At du er fortrolig med lejeloven inden for erhverv
 • At du har kendskab til ejendomsmarkedet i og omkring Storkøbenhavn
 • At du er erfaren med forhandling på alle niveauer på både dansk og engelsk

Som leder for et dynamisk team er det vigtigt, at du som person kan motivere og skabe relationer. Du er derfor udadvendt og evner at kommunikere med alle lag i en organisation. Du har stor forretningsforståelse og er god til at fokusere og prioritere. Du motiveres af både egen og andres succes og er et forbillede for dine omgivelser. Du eksekverer i tide og trives i et job, hvor der stilles store krav til performance og evnen til at inddrage organisationens forskellige kompetencer i forhold til opgaven og kunden.

Hvad får du

I DATEA får du et job i en organisation med korte beslutningsveje, og hvis du tager udfordringen op og tager ansvar, får du stor mulighed for at have indflydelse på hverdagen. En dynamisk og til tider hektisk hverdag, hvor det kræver, du holder tungen lige i munden.

Løn efter kvalifikationer med pensionsordning, sundhedsordning samt øvrige personalegoder.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thorkild Aas på telefon 45 26 02 03 eller e-mail taa@datea.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning allerede i dag og senest den 5. april 2017 via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg stillingen | Tip en ven | Se andre stillinger hos DATEA

Kundechef til erhvervsejendomme – Ansøg

Indtast navn og e-mail adresse og tryk Fortsæt

eller Annuller