Advokat med erfaring inden for fast ejendom

publiceret 17. marts 2017 13:19:50

DATEA søger advokat med interesse og viden om fast ejendom samt erfaring med større ejendomstransaktioner.

Om jobbet

Som advokat i DATEA indgår du i vores juridiske afdeling, der arbejder med alle juridiske aspekter inden for ejendomsadministration, Property Asset Management og ejendomstransaktioner, herunder erhvervslejeret, boliglejeret, entrepriseret, miljøret, planlovgivning og tinglysning. Arbejdet vil veksle mellem intern support til vores kolleger i andre afdelinger og løsning af opgaver i tæt samarbejde med vores kunder, som bl.a. tæller pensionskasser samt større og mindre ejendomsselskaber. Du vil indgå i et dedikeret team, som har fokus på rådgivning i forhold til vores moderselskab DADES, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber med en ejendomsportefølje på over 17 mia. kr., og som fortsat har store vækstambitioner.

Din profil

Du er en kompetent advokat med gode teoretiske og praktiske kvalifikationer inden for udlejning, drift og udvikling af fast ejendom. Vi forestiller os derfor, at du har nogen års erfaring som advokat enten fra en advokatvirksomhed eller som virksomhedsjurist, hvor du hovedsageligt har arbejdet med fast ejendom. Det er en fordel, hvis du også har et godt kendskab til større ejendomstransaktioner, ligesom der lægges vægt på en god forretningsforståelse og evnen til at sætte dig ind i kundens behov.

Som person er du resultatorienteret, selvkørende, initiativrig og har gode samarbejdsevner. Du kan ligeledes arbejde selvstændigt og som en del af et team. Du trives i en hverdag, hvor det kan gå stærkt, og der skal træffes juridisk og kommercielt holdbare beslutninger, hvorfor du skal være god til at prioritere og eksekvere. Du motiveres også af resultater og værdiskabelse.

Vi tilbyder

Et job i en professionel og uformel organisation, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes, og hvor mange forskellige faggrupper mødes og samarbejder. Vi lægger vægt på en fleksibel hverdag med god Work/Life Balance, hvor du selv kan være med til at planlægge og tilrettelægge dine opgaver.

Vi tilbyder derudover gode muligheder for faglig og personlig udvikling kombineret med en række attraktive personalegoder som for eksempel en god personalekantine, pensionsordning, sundhedsforsikring og massageordning.

Vi har til huse i Kongens Lyngby i grønne omgivelser med fri parkering.

Løn fastsættes efter kvalifikationer. 

Vil du vide mere om jobbet eller den profil, som vi søger, er du meget velkommen til at kontakte juridisk chef Niklas Winther Kejlskov på telefon 45 26 09 46.

Lyder jobbet interessant, og passer det med din profil, så send din ansøgning og CV allerede nu eller senest den 9. april 2017 via nedenstående link.  Ansøgningerne behandles løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Søg stillingen | Tip en ven | Se andre stillinger hos DATEA

Advokat med erfaring inden for fast ejendom – Ansøg

Indtast navn og e-mail adresse og tryk Fortsæt

eller Annuller