Regnskabschef

publiceret 3. april 2017 14:00:47

DATEA gennemgår en spændende udvikling, og vi er nu på udkig efter en faglig dygtig regnskabschef, der selvstændigt kan sikre, at opgaver løses effektivt og med høj kvalitet.

Jobbet

Som regnskabschef vil dit fokus være at sikre hurtig tilgængelig og retvisende regnskabsinformation til forretningen. De økonomiske beregninger er forretningsunderstøttende for hele virksomheden, hvorfor tallene er et vigtigt bidrag til de strategiske beslutninger.

Du skal gennem forretningsforståelse og et solidt fagligt håndværk sikre det økonomiske overblik og bidrage aktivt til, at der løbende optimeres, hvor det er muligt.

Dine opgaver i hovedtræk

  • Udarbejdelse af  årsrapport og kvartalsrapporter til bestyrelse og  afdelingsdirektører
  • Udarbejdelse af budget samt forecast
  • Ansvar for løn, skat, moms og afgifter
  • Controlling og analyse
  • Løbende optimering af processer
  • Rapportering til moderselskabet
  • Kontaktperson til revisor mv.

Som regnskabschef vil du naturligvis være en vigtig spiller i analysen af toplinjen og controlling af regnskabets poster, og du vil med reference til økonomidirektøren få ansvaret for den daglige drift og udvikling af DATEAs interne økonomifunktion på i alt tre medarbejdere, hvoraf de to arbejder med løn. Endvidere får du ansvaret for én regnskabsmedarbejder, som udfører de daglige rutineopgaver i gruppen. Du bidrager selv hands on i hverdagen.

Gruppen er en del af DATEAs økonomiafdeling på ca. 80 personer, og du vil derfor indgå i ledergruppen i Økonomiafdelingen på 6 personer, hvor vi har fokus på vidensdeling og faglig sparring.

Om dig

Din regnskabsmæssige værktøjskasse er solid med en relevant videregående uddannelse som f.eks. HD kombineret med erfaring fra revisionsbranchen samt praktisk erfaring i arbejdet med regnskab fra A til Å i en større virksomhed. Du besidder solid erfaring med ERP-systemer og er naturligvis superbruger i Excel. Herudover har du erfaring med ledelse, udvikling og motivation af medarbejdere.

Som person er du kendetegnet ved at være analytisk, kvalitetsbevidst, struktureret, fleksibel og  i stand til at bevare overblikket, også når det går stærkt. Du evner selvstændigt at eksekvere dine opgaver til tiden, og du har lyst og evne til aktivt at bruge din økonomiske viden til at videreudvikle og optimere processer. Du er en god kommunikator, skriftligt og mundligt, og du er typen, som ser muligheder og som trives godt, når jobbet byder på nye spændende udfordringer.

Vi tilbyder

Et job med stor mulighed for at præge udviklingen og dagligdagen i et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, hvor du også selv udvikler dig både fagligt og personligt.

Løn efter kvalifikation med tilhørende pension og sundhedssikring samt øvrige personalegoder.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt økonomidirektør Lotte Pind på telefon 22 16 42 27.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning allerede i dag og senest den 28. april 2017 via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen | Tip en ven | Se andre stillinger hos DATEA

Regnskabschef – Ansøg

Indtast navn og e-mail adresse og tryk Fortsæt

eller Annuller