Ejendomsadministratorer til foreningskunder

 Publiceret 14. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for administration, og har du lyst til at være del af et motiverende og imødekommende arbejdsmiljø i Newsec, som har et mål om at blive en af Danmarks bedste arbejdspladser? 

Du bliver en del af Newsec Property Asset Management, som er et af de største ejendomsforvaltningsselskaber i Danmark. Newsec beskæftiger ca. 575 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde inden for administration af foreninger og investeringsejendomme, udlejning, drift- og projektstyring og regnskab.

Vi sætter medarbejderen først, da vi er overbeviste om, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder - vi kalder det "passion for Colleagues and Clients". 

Newsec er i en rivende udvikling, både forretningsmæssigt og kulturelt, og derfor søger vi ejendomsadministratorer med særlig interesse for foreninger til vores afdelinger i Lyngby, Næstved og Aarhus.

Vores afdeling for foreningsadministration er blandt Danmarks mest professionelle leverandører af løsninger inden for foreningsadministration. Vi har fokus på det værdifulde samarbejde med kunden, uanset dennes størrelse eller behov. For os er det vigtigt, at vores aktiviteter er vendt mod kunden, og at vi leverer det, der giver størst værdi for deres forening og bolig. Dette understøttes af ca. 100 kvalificerede og engagerede medarbejdere i foreningsafdelingen på tværs af landet.

Alsidige opgaver og egen portefølje af ejendomme

Som ejendomsadministrator er din opgave at:

 • stå i spidsen for den daglige administration af en portefølje af andels- og ejerforeninger. herunder bl.a. besvarelse af beboerhenvendelser, ekspedition af forsikringssager, lejereguleringer, rykkerprocedure, og i øvrigt ansvarlig for den daglige juridiske og økonomiske rådgivning til kunden.
 • være vores kontakt og bindeled til både bestyrelser, beboere og leverandører
 • være ansvarlig for at lede og koordinere generalforsamlinger

Fleksibilitet og tværfagligt samarbejde

Selvom du i jobbet skal kunne arbejde selvstændigt, er du ikke alene. Vi lægger stor vægt på samarbejde, hvor vi til enhver tid er klar til at hjælpe hinanden, uagtet om du sidder på ét af vores kontorer i Aarhus, Næstved eller Lyngby.

Som person lægger vi vægt på at du er:

 • god til at sætte kunden i fokus og evner at sætte forskellige fagligheder i spil efter opgaven
 • god til at kommunikere med mennesker med forskellige faglige baggrunde
 • interesseret i og nysgerrig på nye opgaver og mennesker

Derudover ønsker vi, at vores nye kollega:

 • er uddannet ejendomsadministrator (dog ikke et krav) eller har en anden relevant uddannelse
 • kommer fra en lignende stilling eller alternativt har en baggrund som bankrådgiver eller ejendomsmægler og har lyst til at skifte spor
 • er god til at håndtere forskelligartede opgaver med skarpe deadlines
 • arbejder struktureret og løsningsorienteret med opgaverne
 • har lyst til at deltage som mødeleder på generalforsamlinger

Vil du være en del af Newsec kulturen?

Vi tilbyder en arbejdsplads i fleksible rammer, hvor balance mellem arbejdsliv og privatliv er en vigtig parameter. Vi vægter ekspertise, integritet og innovation højt i målet om at skabe ét Newsec, hvor samarbejde på tværs af organisationen er altafgørende for den rejse vi er på.  Vi har et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt, og selvom vores hverdag i perioder kan være travl, er der også plads til sjov, hvor vi møder hinanden med et smil.

Attraktive medarbejdergoder

Vi har meget attraktive goder til vores medarbejdere og tilbyder løn efter kvalifikationer og kompetencer tillagt pensionsordning og sundhedssikring.  Det betyder blandt andet, at arbejdstiden er inklusiv frokostpause, og at vi tilbyder specielle fridage, som vi kalder "Newsec dage". Vi har desuden en omfattende bruttolønsordning med mange fordele, herunder bl.a. massage på arbejdspladsen.

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål eller brug for at vide mere om stillingen eller Newsec, kan du kontakte vores ledere på følgende lokationer på telefon 45 26 01 02.   Lyngby: Camilla Faber, Næstved: Inge-Marie Holm Rud, Aarhus: Eva Brandt

Vi behandler ansøgninger og holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Tip en venAndre stillinger