Ejendomsadministratorer – bolig- og/eller erhvervsejendomme, Lyngby

 Publiceret 14. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du bygge videre på din værdifulde viden inden for ejendomsadministration og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, der er Great Place To Work certificeret, så har vi måske jobbet til dig.

Newsec er i en rivende udvikling, både forretningsmæssigt og kulturelt. Vi har derfor brug for flere ejendomsadministratorer i Lyngby til at imødekomme tilgangen af nye kunder og ejendomme.

Newsec beskæftiger over 500 engagerede og kvalificerede medarbejdere med forskellige faglige baggrunde inden for udlejning, udvikling, drift-og projektstyring, regnskab og administration af ejendomme, foreninger og shopping centre. 

Inden for administration af investeringsejendomme bliver du en del af en afdeling på ca. 50 engagerede og dygtige ejendomsadministratorer og back office supportere fordelt i 5 teams. Hvert team består af op til 12 medarbejdere og her er højt til loftet og plads til forskelligheder. 

"Tilsammen har vi et højt fagligt niveau og er stolte af det, vi bidrager med. Hverdagen er alsidig og vi ved ikke altid, hvad den byder på, men stemningen er høj, og vi bevarer den gode teamspirit ved at hjælpe hinanden med at komme i mål med opgaverne", fortæller teamleder Malene Traulsen.

Vi har fokus på det værdifulde samarbejde med kunden, uanset dennes størrelse eller behov. For os er det vigtigt, at vores aktiviteter er vendt mod kunderne, og at vi leverer det, der giver størst værdi for deres investering. 

Fleksibilitet og medarbejderfokus

Det er vigtigt at vores medarbejdere trives, og det sikrer vi ved hjælp af vores fleksibilitetspolitik, der er lige for alle, der understøtter løsning af opgaven samt fremmer muligheden for gensidig fleksibilitet i hverdagen, som du selv er med til at planlægge og tilrettelægge.

Vi sætter medarbejderen først, da vi er overbeviste om, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder - vi kalder det "passion for Colleagues and Clients". 

Vil du være med til at levere de bedste løsninger inden for bolig og/eller erhvervsejendomme?

Som ejendomsadministrator i Newsec får du din egen portefølje, som består af bolig- og/eller erhvervsejendomme, afhængig af din erfaring og interesse.

Du vil få stor indflydelse på egne opgaver, og din dagligdag vil bestå af alle de opgaver, der udspringer af lejekontrakten med vores kunder, som fx:

 • Registrering af lejekontrakter 
 • Lejevarslinger og lejereguleringer
 • Varsling af skatter og afgifter
 • Varme- og fællesregnskaber
 • Daglig kontakt med lejere, ejere, driftsledere, m.fl. 

Med fokus på kunden vil du i tæt samarbejde med dygtige kolleger på tværs af afdelinger have løbende kontakt til vores kunder.

Vi ønsker, at vores nye kollega

 • Er uddannet ejendomsadministrator eller har en anden relevant uddannelse, suppleret med nogle års erfaring på området
 • Føler sig godt hjemme i lejelovgivningens teori og praksis 
 • Har flair for IT-systemer
 • Har interesse for ejendomsadministration

Det vil endvidere være en fordel med god regnskabsforståelse samt kendskab til Unik Bolig 4, men det er ikke et krav.

Som person lægger vi vægt på, at du:

 • Er serviceminded og god til at samarbejde på tværs af organisationen
 • Kan lide at have kontakt til og samarbejde med lejere, ejere, driftsledere og kolleger 
 • Er god til at håndtere og trives med forskelligartede opgaver med skarpe deadlines
 • Arbejder struktureret og løsningsorienteret med opgaverne samt er i stand til at eksekvere, når det er nødvendigt
 • Er kvalitetsorienteret

Endvidere motiveres du af at være en del af et team, der skal lykkes i det fælles samarbejde, og hvor alle deler og bidrager til succes.

Vil du være en del af Newsec kulturen?

Vi tilbyder en arbejdsplads i fleksible rammer, hvor balance mellem arbejdsliv og privatliv er en vigtig parameter. Vi vægter ekspertise, integritet og innovation højt i målet om at skabe ét Newsec, hvor samarbejde på tværs af organisationen er altafgørende for den rejse vi er på. 

Vi har et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt, og selvom vores hverdag i perioder kan være travl, er der også plads til sjov, hvor vi møder hinanden med et smil.

Attraktive medarbejdergoder

Vi har meget attraktive goder til vores medarbejdere og tilbyder løn efter kvalifikationer og kompetencer tillagt pensionsordning og sundhedssikring.  Det betyder blandt andet, at arbejdstiden er inklusiv frokostpause, og at vi tilbyder specielle fridage, som vi kalder "Newsec dage". Vi har desuden en omfattende bruttolønsordning med mange fordele, herunder bl.a. massage på arbejdspladsen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du brug for at vide mere om stillingen eller Newsec, er du velkommen til at kontakte teamleder Malene Lund Traulsen på 21 81 45 57 eller MLT@newsec.dk.

Send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende.

Tip en venAndre stillinger