Customer Relations Manager, Lyngby

 Publiceret 19. maj 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at indfri en kundevision for Newsec? Motiveres du af at engagere dig i kundernes strategier og bygge bro mellem leverance og kunde? Så er det måske dig vi leder efter. Vi er i fuld gang med at skabe fremtidens kundeteam for vores investeringskunder.

Newsec er Nordeuropas største ejendomsforvalter. Vi er et Full Service Property House, som rundt om vores administrationsforretning tilbyder en bred vifte af services, der skaber værdi for vores kunders ejendomme og deres lejere. Ejendomsbranchen oplever - ud over på de klassiske leverancer - et massivt fokus på nye teknologier, innovative måder at tænke ejendomme på med bæredygtighed og lejeroplevelsen i centrum. 

Det er vores kundevision, at Newsecs full service-løsninger bliver afgørende for vores investeringskunders ejendomme, når det gælder lejeroplevelse, holistiske afkaststrategier og bæredygtighed. Vi ser en udvikling i kundernes behov for en langsigtet samarbejdspartner, som forstår deres strategier og proaktivt kan medvirke til at indfri deres mål.

Det er vores CRM-afdeling, der sammen med de kundeansvarlige i leveranceorganisationen skal sikre, at vores stærke kompetencer gøres synlige, og at vi bringer viden om kundernes fokus ind i Newsecs strategiske og taktiske arbejde.

Din rolle som Customer Relations Manager

I rollen er du med til at udvikle vores CRM-afdeling og bliver en del af rejsen mod kundevisionen. CRM i Newsec udgøres af et team af CRM-ansvarlige og supportfunktioner, som arbejder tæt sammen med de kundeansvarlige fra vores afdelinger med leverancer af drift og vedligehold, administration og kunderegnskab samt bygherrerådgivning og projektledelse.

Du skal bygge bro mellem leverance og kunde

Din opgave bliver at opbygge og pleje relationerne til vore investeringskunder - og sammen med de kundeansvarlige specialister, skal du bygge bro mellem leverance og kunde.

På det strategiske niveau skal du analysere og forstå ejendomsmarkedet i et samarbejde med vores Business Development og leveranceafdelinger. Du ved hvilke trends, konkurrenter, bevægelser hos kunder, konkurrentanalyse samt prisstrukturer, der er afgørende viden for Newsec og vores kunder.

På det taktiske niveau skal du monitorere kundetilfredshed, rentabilitet og drive tilbudsarbejdet samt sikre at vores services bringes i spil i forhold til kundens strategi og mål.

På det operationelle niveau skal du facilitere rapportering til kunden, koordinere onboarding af kunder og ejendomme samt omsætte vores mange successer til "gode historier" via vores kommunikationsafdeling.

Dine forudsætninger

Du skal have erfaring med og motiveres af at arbejde med ejendomme og gerne med internationale B2B-kunder. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det afgørende er, at du har brugt din teoretiske baggrund som et ståsted til at arbejde målrettet med ejendomme og har interesse for at følge med i udviklingen i forhold til markedstrends, teknologisk udvikling og lovgivning, ligesom du forstår de dynamikker, der udgør en ejendoms livscyklus for en investeringskunde. 

Som person skal du være en teamplayer og relationsskabende mod både kunder og interne interessenter. Du skal drives af ønsket om at lykkes som helhed mellem Newsec og kunde.

Newsecs værdigrundlag

I Newsec har vi et stærkt værdigrundlag, nemlig "Passion for Colleagues and Clients". Vi vægter vores kerneværdier ekspertise, integritet og innovation højt i målet om at skabe ét Newsec, hvor samarbejde på tværs af organisationen er altafgørende for den udviklende rejse, vi er på. 

Du bliver en del af en international og dynamisk virksomhed, hvor vi værdsætter høj faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber, og hvor work-life balance opnås via gensidig fleksibilitet og samarbejde. 

Vi mener selv, at vi har et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder både personligt og professionelt. Selvom vores hverdag i perioder kan være travl, er der også plads til sjov og vi møder hinanden med et smil.

Løn tilbydes efter kvalifikationer og kompetencer tillagt pensionsordning samt en række attraktive personalegoder som for eksempel sundhedssikring, personaleforening, massageordning, kantine- og bruttolønsordninger samt "Newsecdage".

Din arbejdsplads vil være på Newsecs kontor i Lyngby.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du blevet nysgerrig og vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamchef Lars Kirstein på mobil +45 21 30 37 14 eller e-mail LAK@newsec.dk .

Vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at lave aftale med den rigtige kandidat snarest.  

Tip en venAndre stillinger