Financial Controller praktikanter Januar 2022, Lyngby

 Publiceret 22. marts 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Newsec, som er en af Nordens førende virksomheder inden for ejendomsadministration, rådgivning og udvikling af ejendomme, søger Financial Controller praktikanter til vores kontor i Lyngby med opstart i januar 2022.

Newsec tilbyder en praktikplads med mulighed for en fremtid med fast job, gode og engagerede kolleger og en hverdag, hvor det både går stærkt, og hvor vi har tid til at have det sjovt sammen.

Fra din første dag får du tilknyttet en mentor, og du får en grundig introduktion til både jobbet som Financial controller praktikant samt vores virksomhed.

Du vil blive tilknyttet en af vores afdelinger; Forening (Associations) eller Invest. Her varetager vi dagligt bogføring, controlling og regnskabsudarbejdelse for både erhvervsejendomme, andelsboligforeninger, ejerforeninger m.m.

Du vil blive introduceret til flg. opgaver i dit praktikforløb:

  • Kvartals- og/eller månedsrapportering
  • Klargøring af materiale til revisor/ opstilling af årsregnskaber
  • Udarbejdelse af budgetter
  • Vand- og varmeregnskaber for foreninger
  • Bankafstemninger
  • Evt. spørgsmål fra bestyrelse/ejer/revisor
  • Diverse bogførings- og administrative opgaver

Unik erfaring og viden

Som Financial Controller praktikant vil du i dagligdagen arbejde tæt sammen med ejendomsadministratorerne i Forening eller Invest med det overordnede mål at skabe værdi til vores kunder.

Vi vægter faglighed højt og er gode til at lytte til kundens ønsker og behov. Det er derfor vigtigt, at du trives godt med at være opsøgende blandt dine kolleger og i forhold til løsningen af de enkelte opgaver.

Hos os får du ikke en uddannelse, du tager en uddannelse

Det betyder, at vi forventer, at du allerede fra starten af din praktikperiode tager ansvar for din egen læring samt går til opgaverne med nysgerrighed, engagement og godt humør. Du får mulighed for at tilegne dig en masse praktisk erfaring, og vi kan derfor garantere dig, at din praktikperiode både bliver spændende og udfordrende. Mange af vores praktikanter bliver ansat efter praktikperioden.

Vi prioriterer din praktikperiode og din uddannelse højt, hvorfor det i forbindelse med din opgaveskrivning er muligt at vælge et aktuelt emne fra Newsec og samtidig trække på alle de forskellige kompetencer i huset for at komme i mål med opgaven.

Læs mere her om hvordan du kickstarter din karriere hos Newsec.

Vil du med på en rejse ind i Newsec kulturen?

I Newsec er vi kendte for at være der for hinanden og vi sætter medarbejderen først, da vi er overbeviste om, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder - vi kalder det passion for colleagues and clients.

Newsec er i en rivende udvikling, både forretningsmæssigt og kulturelt. Vores medarbejdere har mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvilket giver en stor mangfoldighed i dagligdagen, hvor ekspertise, integritet og innovation vægtes højt. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om at være Financial Controller praktikant i Newsec, Property Asset Management Denmark, så ring på telefon 4526 0102 og spørg efter Stephanie Mønster Pluchar eller Christina Schaeffer Storm.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside.

Tip en venAndre stillinger