Selskabsansvarlig

Driftsafdelingen Publiceret 25. juni 2019

Brænder du for investorpleje og kommunikation i topklasse? Så er du måske den nye selskabsansvarlige i Koncenton.

Vækstvirksomhed med høj arbejdsglæde

Hos Koncenton er vi specialister i at skabe værdi for investorer gennem formidling, forvaltning og udvikling af boligejendomme. Vi investerer udelukkende i ejendomme med de bedste beliggenheder i Danmarks største vækstbyer. På den måde giver vi semi-professionelle og professionelle investorer nem adgang til ejendomsinvesteringer med løbende udbytter, robuste opsparinger og god sikkerhed.

Du får en spændende dagligdag

Som selskabsansvarlig får du reference til driftschefen, og du bliver ansvarlig for en række fonde og selskaber med en bemyndiget kapital på mere end DKK 3 mia. Du får en løbende og tæt dialog med investorer, og din opgave som selskabsansvarlig er blandt andet at informere vores investorer om driften og udviklingen i selskabet. Du vil få rig lejlighed til at sparre og samarbejde med kolleger både i og udenfor afdelingen.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

  • Ansvar for håndtering af din portefølje af selskaber.
  • Afvikling af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i de enkelte selskaber.
  • Regnskabsaflæggelse og afvigelsesforklaring.
  • Sikring af en professionel information og fremragende kundeservice til de mange investorer.

Du har en solid erfaring og evner at skabe tryghed

Koncenton søger en ambitiøs og kompetent kollega, der:

  • Har en relevant uddannelse indenfor finansiering som f.eks. cand.oecon., cand.merc.aud., HD, mægler, revisor, fra banksektoren eller noget lignende.
  • Gerne har 5 års erfaring med finansieringsarbejde, og har du erfaring med håndtering af netop. investeringsaktiver som fx ejendomme, så vil det være et stort plus.
  • Har forstand på investeringer og kan gennemskue finansieringskonstruktioner.

Som person er du imødekommende og god til at bevare overblikket, når tingene går stærkt, eller der opstår nye udfordringer. Din naturlige gennemslagskraft, proaktivitet og seriøsitet sætter dig i stand til troværdigt at sikre, at investorerne får den viden og tryghed, der skal til i forbindelse med investeringer af denne kaliber. Din baggrund gør dig i stand til hurtigt at sætte dig ind i Koncentons projektselskaber, og du formår at kommunikere og argumentere på et passende niveau, uanset om det er med investorer, samarbejdspartnere eller kolleger. Du tager ansvar for ’dine’ selskaber og udviklingen heri, og du engagerer dig i selskabernes såvel som virksomhedens fortsatte succes.

Virksomheden tilbyder dig ansvar og indflydelse

Du får her en unik mulighed for at få en nøgleposition med perspektiv i en virksomhed med et stort potentiale, hvor du kan kombinere din stærke talmæssige faglighed med kommunikation og samarbejde på højt plan. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med gode kolleger samt gode arbejdsvilkår og sociale rammer.

Vi har hovedsæde i Aarhus C, og sammen med søsterselskabet Obton, der investerer i solenergi, er vi tilsammen over 125 medarbejdere. Vi arbejder ud fra værdierne flid, glæde, handlekraft, vindermentalitet og ordentlighed, og hos Koncenton arbejder vi sammen mod visionen om at blive Danmarks stærkeste investeringsalternativ.

Har du spørgsmål til denne unikke mulighed?

Hvis du gerne vil være vores nye selskabsansvarlige, skal du sende din ansøgning samt CV via linket "søg stillingen" nedenfor. Der vil løbende blive afholdt samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef, Christina Ruus Frost, på mail crf@koncenton.com eller telefon 25800915.

Tip en ven