Mødebooker

Telemarketingafdelingen Publiceret 23. april 2019

Mødebooker til fuldtidsstilling i en vækstvirksomhed

Er du blevet træt af annonce- og forsikringssalg? Eller er turene på landevejen blevet for trivielle? Bliv en del af Koncenton, hvor vi har høje ambitioner, fart over feltet og godt fællesskab.

 

DIN SALGSKARRIERE HOS OS

Hos os får du en god grundløn, en attraktiv provisionsordning uden loft og en solid bonusordning samt pension. Du bliver altså belønnet godt for dine indsatser og resultater. Du får muligheden for at være en del af en succes og en arbejdsplads, hvor vi har fokus på individuel salgstræning. Derudover tilbyder vi en god frokostordning og en arbejdsplads, hvor du får indflydelse og stor mulighed for udvikling. Du bliver også del af et erfarent og engageret team, hvor gennemsnitsalderen er 39 år.

 

KAN DU SPARKE DØRE IND?

Som mødebooker hos Koncenton ringer du til potentielle kundegrupper for at præsentere vores stærke investeringsløsninger inden for boligejendomme. Du bliver specialist inden for området, og det er din opgave at fortælle om fordelene ved vores løsninger samt skabe en interesse herom. Du får en vigtig rolle i at åbne døre for vores investeringskonsulenter, hvilket du bidrager til gennem mange opkald og booking af møder med investorer med stort potentiale.

Arbejdstiden vil primært være mandag til fredag i tidsrummet 08.00 - 16.00.

 

VORES FORVENTNINGER TIL DIG

Du vil som mødebooker være kundens første møde med Koncenton. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende, viljestærk og slagkraftig.

Derudover forventer vi, at:

  • Du er drevet af vindermentalitet

  • Du er fuld af gåpåmod og er hurtig til at tilegne dig ny viden

  • Du gennem telefonen kan skabe kontakt, vække tillid og booke møder af høj kvalitet

  • Du har et stort personligt drive og engagement, der fører til resultater

Har du desuden interesse og/eller grundlæggende forståelse for økonomi, er det en fordel.

 

SEND DIN ANSØGNING

Hvis du gerne vil være vores nye mødebooker, skal du sende din ansøgning samt CV via linket "søg stillingen" nedenfor. Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sandra Houmann på tlf. 3038 6678.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

"Der er høje forventninger til mig, og min hverdag er tempofyldt og udfordrende. Der er dage, hvor det lykkes at fylde kalenderne, mens det andre dage kræver en ekstra indsats og stor vilje. Men min indsats belønnes, og dét motiverer mig - og giver mig ekstra blod på tanden ift. at få booket endnu flere møder" Kim Brandt-Ligaard, der har været i koncernen siden november 2012.

Tip en ven