Udlejningskonsulent

Go' BoligPubliceret 10. september 2020
Ansøgningsfrist 1. oktober 2020

UDLEJNINGSKONSULENT i KØBENHAVN

 

FULDTIDSSTILLING I SUCCESFULD INVESTERINGSVIRKSOMHED

Vi får et stigende antal ejendomme i drift og for at kunne følge med væksten, åbner vi nu et kontor i København. I den forbindelse har vi brug for en ny kollega i en nyoprettet stilling. Du får, sammen med en anden kollega, ansvaret for udlejning af lejeboliger på Sjælland. Ligeledes får du frihed til at tiltrække de rigtige lejere på din måde, og dine kolleger i kommunikation og marketing står klar til at hjælpe dig med at få budskabet ud.

 

JOBBET

Som Koncentons nye udlejningskonsulent deler du ansvaret for vores ejendomsportefølje med vores syv kolleger i afdelingen. Du står for både førstegangsudlejning og genudlejning af vores lejemål. Det indebærer blandt andet, at du arrangerer og afholder åbent hus-arrangementer. På den måde får du henvendelser fra interesserede lejere, og du står for at matche dem med de ledige lejemål. Herefter sørger du for at videregive information om lejerne til vores udlejningskoordinator, som vil sørge for at der bliver udsendt og underskrevet en lejekontrakt.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med det selskab, som varetager administrationen af vores ejendomme. De tager sig blandt andet af huslejeopkrævning og klagesager.

Din arbejdsdag vil indeholde:

  • Fremvisning af boliger
  • Afholdelse af åbent hus
  • Ansvar for ejendomme i tæt samarbejde med teamet

 

EVNEN TIL AT SKABE EN GOD OPLEVELSE

For at få succes i denne stilling er det vigtigt, at du kan skabe overblik over dine sager og få et godt samarbejde med dine kolleger. Vi lægger vægt på, at vores lejere oplever en god og professionel service, så du skal have lysten til at yde fremragende kundeservice og gå langt for at holde vores tomgangsprocent i lejemålene nede. Vi giver dig frihed til at planlægge udlejningen selv, hvorfor en snært af "tænk ud af boksen" mind-set vil være en god kompetence i denne stilling.

Derudover forventer vi, at du:

  • Trives i en udadvendt rolle, hvor du skal være i dialog med mange forskellige mennesker
  • Er struktureret i din tilgang til arbejdsopgaver
  • Har gennemslagskraft, som du kan bruge på dine mange fremvisninger
  • Er fleksibel og trives med at tage fat i forskellige arbejdsopgaver
  • Trives i en omskiftelig hverdag med fart over feltet
  • Har erfaring med lignende opgaver

 

BLIV EN DEL AF ET VINDERHOLD

Du får et spændende, afvekslende og udfordrende job sammen med engagerede og dygtige kolleger. Vi har et motiverende arbejdsmiljø, og vi møder hinanden med et smil, selvom vores hverdag kan være hektisk. Vores hovedkontor er placeret i Aarhus C, hvor vi sidder sammen med vores søsterselskab, Obton, der udbyder investeringer i solenergi. Tilsammen er vi 178 medarbejdere. Vi er en dynamisk virksomhed med fart over feltet både fagligt og socialt. Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når det lykkes.

Vi vil være Danmarks stærkeste investeringsalternativ, og dét kræver, at vi har de stærkeste medarbejdere. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og bestræber os konstant på at udvikle vores kompetencer og udnytte nye muligheder. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere investerer i vores virksomhed gennem flid, glæde, handlekraft, ordentlighed og vindermentalitet.

 

ER DU INTERESSERET?

Hvis du gerne vil være vores nye udlejningskonsulent i København, skal du sende din ansøgning samt CV via linket "søg stillingen" nedenfor. Der vil løbende blive afholdt samtaler. Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udlejningschef, Søren Helm på tlf. 2581 0686. Besøg evt. vores hjemmeside www.gobolig.dk for mere information.

Tip en ven