Formænd og elektrikere til byggeriprojekter i Hovedstadsområdet

Brøndby, MariendalPubliceret 7. juni 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du en dygtig og dedikeret elektriker - måske med en formand gemt i maven - som har interesse for entreprise, og brænder for at være med til at skabe fremtidens bolig- og erhvervsprojekter? Så har vi en spændende mulighed til dig!

Vi søger lige nu dygtige formænd og elektrikere til vores byggeprojekter i Hovedstadsområdet. Her er der mulighed, at du som formand kan medbringe dit eget hold af elektrikere.

 

Jobbet

Du bliver tilknyttet vores entrepriseafdeling i Brøndby, hvorfra du allokeres til større såvel som mindre byggeprojekter i Hovedstaden og omegn, hvormed din daglige gang primært vil foregå på byggepladsen. I Mariendal udfører vi alle tekniske opgaver, som et projekt kan indeholde herunder tavlearbejde, data/fiber installationer, CTS, ABA/AVA, ABV samt UPS og ADK/AIA/TVO i samarbejde med samarbejdspartnere.

 

Dig som person

Du er uddannet elektriker og har erfaring fra branchen - erfaring fra et lignende job med entrepriseopgaver vil være et plus. Du trives med en dagligdag, hvor du er god til at bevare overblikket til trods for, at der er tempo på. Som medarbejder er du kvalitetsbevidst, selvstændig og ansvarsbevidst. Du evner både at arbejde selvstændigt såvel som i et team med dine kolleger.

 

Vi tilbyder dig

  • Ansættelse i en velrenommeret og 100 år gammel virksomhed med spændende projekter i støbeskeen 
  • Mulighed for at blive en del af branchens dygtigste team
  • Ansættelsesforhold, der følger overenskomsten
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Daglige udfordringer med spændende arbejdsopgaver, frihed og råderum

 

Ansøgning

Drømmer du om at tage det næste skridt i din karriere og være med til at løse spændende og udfordrende opgaver samt levere installationer af højeste kvalitet, så er dette din chance - send os din ansøgning allerede i dag via linket.

Har du spørgsmål til stillingen er du altid velkommen til at kontakte projektchef Henrik Søkvist på tlf. +45 25 42 78 83 eller projektchef Kasper Amdi Dupont Oxholm på tlf. +45 28 75 58 06. Alternativt kan du også sende en sms til dem ved interesse, så vil de ringe dig op.

 

Om Mariendal

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Mariendal har 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, installation og servicering af El, Sikring og Automation. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde, som en naturlig del af hverdagen - og vi gør os umage.

Tip en venAndre stillinger