Salgs- og kvalitetskoordinator, produktionsteknolog

BredebroPubliceret 15. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af FINSØ A/S i Bredebro søger vi en initiativrig og kompetent produktionsteknolog, med en håndværksmæssig baggrund, til en stilling i internt salg.

Om opgaven

Til en nyoprettet stilling søger FINSØ A/S en kollega, der træder ind i det interne salgsteam. I teamet håndteres bl.a. kundehenvendelser, kalkulationer, CAD-tegninger, ordrebehandling, kvalitets- og reklamationsbehandlinger, 8D-rapporter m.v.

Teamet er præget af høj faglighed, holdånd, hjælpsomhed og ikke mindst godt humør. Afdelingen er bindeleddet imellem virksomhedens kunder, der tæller nogle af regionens største maskinfabrikker, samt produktionen hos FINSØ A/S. FINSØ A/S fungerer ofte som en integreret partner hos sine kunder og er kendetegnet ved at være en foretrukken samarbejdspartner.

Hovedopgaverne vil være:

 • kalkulationer og tilbudsberegning med baggrund i kundespecifikke forespørgsler
 • ordremodtagelse, ordrebehandling og efterkalkulationer
 • reklamationsbehandling, afvigelser, 8D-rapporter og interne korrigerende justeringer
 • kundedialog, opfølgning og support
 • ad hoc-opgaver i samarbejde med kollegaer og ekstern support relateret til kvalitet, ISO-audits, APV, sikkerhed og miljø samt SoMe marketing og opdateringer af hjemmeside.

Din baggrund og erfaring

Du er uddannet produktionsteknolog eller maskintekniker og har en håndværksmæssig baggrund som smed eller maskinarbejder.

Du er ansvarsfuld og kan gennemskue tekniske problemstillinger. Du kan træffe beslutninger selvstændigt, er smilende, imødekommende og en ægte holdspiller, der bidrager til teamet med fleksibilitet og positiv indstilling til, at opgaverne skal løses i fællesskab.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en intern teknisk stilling i en salgs-, kvalitets- eller konstruktionsafdeling hos en maskinfabrik, et større smedeværksted eller en produktionsvirksomhed med mekanisk produktion af komponenter eller maskiner.

Personlige kvalifikationer:

 • gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • kompetent og professionel, hvor du når dine mål gennem samarbejde, din faglighed og rådgivning
 • vant til at kommunikere i forhold til tekniske løsninger
 • arbejder selvstændigt
 • IT-kompetencer på relativt højt niveau
 • erfaring med CAD og læsning af konstruktionstegninger
 • du er flydende i dansk skrift og tale og behersker engelsk på et godt niveau. Taler du tysk er det en fordel.

Din bopæl er maksimalt 1 times kørsel fra virksomhedens adresse i Bredebro.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du er med til at præge udviklingen i en solid og veldrevet virksomhed med en god teamkultur, sammenhold, højt humør samt et tillidsfuldt og godt samarbejde på tværs af virksomhedens afdelinger. Stillingen aflønnes på et konkurrencedygtigt niveau. FINSØ A/S prioriterer medarbejdertrivsel højt og tilbyder bl.a. kantineordning, sundhedsforsikring m.v.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Jonas Jørgensen på telefon 3152 8191 eller pr. mail jj@pay-back.dk eller seniorkonsulent Tonny Lang på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om FINSØ A/S

FINSØ A/S blev etableret i 2013 som en familieejet virksomhed med afsæt i det værdi- og forretningsgrundlag, der blev etableret tilbage i 1997 af Søren Walz og Finn Jørgensen for FINSØ Maskinfabrik I/S. Virksomheden har til huse i Bredebro i Sønderjylland og beskæftiger cirka 30 medarbejdere.

FINSØ A/S er en ordreproducerende virksomhed, som arbejder med spåntagning, smedearbejde, produktion af delkomponenter samt vådlakering og brunering iht. kundespecifikke behov.

Læs mere om FINSØ A/S her: www.finsoe.dk.

Tip en venDetaljer

Projektorienteret udviklingsingeniør, mekatronik

BrammingPubliceret 14. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger en faglig kompetent og engageret mekatronikingeniør med stærke kompetencer inden for elektronik, data og mekanik, der i samarbejde med kollegaer i R&D-teamet kan løfte opgaver inden for udvikling og optimering af Bramidan A/S’ produktportefølje.

Om virksomheden

Bramidan A/S er én af verdens største producenter af ballepressere til affald. Virksomhedens hovedkontor og produktion ligger i Bramming. Herudover har selskabet egne og associerede virksomheder forskellige steder i Europa og USA. Produktionen bygger på et solidt fundament af dygtige medarbejdere, udnyttelse af robotter ifm. svejse- og malearbejde, en stærk forsyningskæde og digitalisering.

Læs mere om Bramidan A/S på www.bramidan.dk.

Om dig og jobbet

Med reference til udviklingschefen bliver du en del af R&D-teamet med i alt 8 medarbejdere. Du får en central rolle i at drive særligt de eltekniske, datadrevne og mekaniske projekter lige fra idégenerering og udvikling til færdiggørelse og løbende optimeringer af produktet. Med produktionen lige ved siden af kontorerne vil du kunne følge dine projekter, teste dine løsninger og se resultatet af det færdige produkt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • idégenerering og udvikling af nye produkter både mekaniske og IoT
 • medvirkende ved udvikling af nye styringer i samarbejde med leverandører
 • sikre at styringer lever op til gældende normer og EN-standarder
 • opfølgning på prototyper og 0-serier
 • medvirkende til optimering af eksisterende produktportefølje inkl. elektriske styringer
 • kontakt til leverandører, forhandlere og kunder ifm. udviklingsopgaver og opfølgning på produkter.

Fælles for opgaverne er produktudvikling og projektledelse. Dette kræver et bredt samarbejde, hvor du dagligt interagerer med dine kollegaer i andre afdelinger i Bramidan, ligesom du er i tæt kontakt med både leverandører og forhandlere. Derfor er det vigtigt, at du trives i en teknisk og udadvendt projektrolle, hvor du har et skarpt blik for, hvordan du bidrager til Bramidans produktudvikling.

Herudover forventer vi, at du

 • er uddannet mekatronikingeniør gerne med 2-5 års relevant erfaring
 • har kendskab til elektronik, data og programmering - gerne kendskab til hydraulik
 • har erfaring med mekaniske konstruktioner
 • har erfaring med brugen af 3D CAD-systemer og rutineret bruger af Office-pakken
 • kan udarbejde teknisk dokumentation
 • taler og skriver dansk samt engelsk.

Arbejdssted er Bramming. Du har eller er indstillet på at tage bopæl maks. 45 minutters kørsel fra fabrikken. Stillingen kræver 20-30 rejsedage om året.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Tip en venDetaljer

Økonomichef med solide IT-kompetencer

EsbjergområdetPubliceret 8. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af kunde med base i Esbjergregionen, en produktionsvirksomhed i SMV-segmentet, søger vi en økonomichef med solide IT-kompetencer.

Om dig og jobbet

Som økonomichef kan du glæde dig til at blive en del af en spændende, industriel produktionsvirksomhed, hvor du vil arbejde sammen med motiverede og specialiserede kollegaer. Virksomheden er velkonsolideret, har en professionel ledelse og ejerkreds og har succes som leverandør og partner inden for et nicheområde. Produktet er eftertragtet, virksomheden vækster og rummer et betydeligt potentiale.

Med reference til den adm. direktør, og som en del af virksomhedens lederteam, bliver dit ansvar at styrke og løfte økonomifunktionen, så denne imødekommer de fremtidige forventninger, som stilles til funktionen i en ambitiøs vækstvirksomhed. 

Du har styr på virksomhedens tal og er i stand til at præsentere dem i oversigter og rapporter, der kan danne grundlag for gode og rigtige beslutninger. Du har en god forretningssans, og derudover har du solide IT-kompetencer og erfaring med business intelligence (BI)- værktøjer, da virksomheden med din ansættelse sætter fokus på en modernisering og digitalisering af forretningen.

Dine opgaver og ansvarsområder ligger inden for:

 • optimering og digitalisering af processer, rapporteringssystemer og KPI’er
 • financial og business controlling
 • likviditetsstyring 
 • kontakt til og samarbejde med revisor
 • budget, kalkulationer, forecasts, perioderapportering
 • årsregnskab og selvangivelse
 • analyser af investeringscases og udviklingsprojekter
 • masterdata-ansvarlig
 • IT-funktionen (overvejende outsourcet)
 • deltagelse i bestyrelsesmøder efter behov.

Projekter og udviklingsopgaver som drives af dig:

 • udarbejde og implementere nye workflows, hvor digitalisering, transparens og sporbarhed sættes i højsædet
 • sikre optimal udnyttelse af mulighederne i ERP- og BI-systemerne
 • beregning af kostpriser og kontinuerlig dialog om fastsættelse af salgspriser
 • udarbejde performanceværktøjer til salg, indkøb og produktion/lager
 • sparring med direktør og lederteamet om udvikling af virksomheden.

Teoretisk er du sikkert uddannet cand.merc.aud., HD (R), cand. merc. i økonomistyring eller har en tilsvarende relevant uddannelse. Det er et krav, at du kommer med praktisk erfaring fra en lignende stilling som regnskabs- eller økonomichef i en produktionsvirksomhed. Måske er du ansat som financial controller, hvor du nu er parat til at tage et større ansvar og næste skridt i din karriere.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk. Virksomhedens identitet vil forblive fortrolig frem til personlige møder med virksomhedens repræsentanter.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Konstruktør, specialist i maskinkonstruktion

KjellerupPubliceret 8. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at udvikle fremtidens blokstensanlæg over hele verden hos vores kunde, KVM INDUSTRIMASKINER A/S i Kjellerup?

KVM er markedsledende inden for asfaltanlæg og betonstensmaskiner og har mere end 50 års erfaring i at producere effektive maskiner. Den position skal ansættelsen af en række nye nøglepersoner i udviklingsafdelingen være med til at fastholde ved, at der skabes helt nye løsninger baseret på nyudviklede teknologier og fremsynet innovation baseret på det eksisterende, brede produktprogram.

Stillingen og dine opgaver

Med fokus på at tænke ud af boksen skal du i samarbejde med det øvrige udviklingsteam vedligeholde og videreudvikle det eksisterende produktprogram og skabe helt nye løsninger for virksomhedens kunder, så de sikres en effektiv, driftssikker og økonomisk produktion.

Hos KVM er produktionen fysisk placeret i forbindelse med teknisk afdeling, og du er derfor også en del af at få den teoretiske løsning ført ud i livet i samarbejde med produktionen.

I teknisk afdeling er der flere underafdelinger med bl.a. el og styring. Den opslåede stilling vil være en del af den gruppe, der tager sig af den mekaniske konstruktion.

Dine væsentligste opgaver vil være:

 • maskinkonstruktion i 3D og fremstilling af produktionsgrundlaget
 • opfølgning med leverandører og egen produktion
 • udvikling af virksomhedens omfattende produktprogram
 • deltagelse i kundetilpassede projektopgaver
 • beregnings- og analyseopgaver
 • medvirkende i kundeprojekter
 • leverandørkontakt.

Dine kvalifikationer

Du er uddannet som f.eks. produktionsteknolog eller maskiningeniør og har eventuelt også en relevant håndværksmæssig baggrund og gerne erfaring med arbejdsopgaver af ovenstående karakter. Du er vant til udfordringer og løsninger på et højt fagligt niveau og arbejder engageret med 3D CAD.

Du har en bred teknisk viden og interesse for teknik og maskinudstyr, der sammen med en praktisk tilgang til opgaverne er bærende for dine løsninger.

Herudover:

 • behersker du dansk og engelsk
 • er du åben og udadvendt
 • arbejder du struktureret og har styr på både de store linjer og detaljerne
 • tager du ejerskab og er proaktiv
 • har du let ved at kommunikere - både forståeligt og entusiastisk
 • er du robust og vedholdende, men evner samtidig at være løsningsorienteret.

Virksomheden tilbyder dig

Et spændende job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling. Organisationen er kendetegnet ved en positiv og ligefrem kultur, hvor du kan se frem til en hverdag med stor frihed i udførelsen af dit arbejde og tillid til, at du gør det godt og driver udviklingen i den rigtige retning. Du vil få gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i dynamiske teams med dygtige og kompetente kollegaer i både udvikling og produktion.

Løn forhandles efter kvalifikationer - herunder personalegoder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller pr. mail: jj@pay-back.dk.

Om KVM INDUSTRIMASKINER A/S

KVM fremstiller maskiner, håndteringsanlæg, robotter og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Salget sker i Europa, Mellemøsten og USA. Virksomheden har i dag datterselskaber i USA, England, Tyskland og Sverige. KVM har ca. 135 medarbejdere med størstedelen i Kjellerup.

Læs mere på www.kvm.dk

Tip en venDetaljer

Montageleder

BrammingPubliceret 7. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Til en nyoprettet stilling søger vi en montageleder, som kan optimere og drifte produktionsflowet i montagen af virksomhedens produkter.

Om virksomheden

Bramidan A/S er én af verdens største producenter af ballepressere til affald. Virksomhedens hovedkontor og produktion ligger i Bramming. Herudover har selskabet egne og associerede virksomheder forskellige steder i Europa og USA. Produktionen bygger på et solidt fundament af dygtige medarbejdere, udnyttelse af robotter ifm. svejse- og malearbejde, en stærk forsyningskæde og digitalisering.

Læs mere om Bramidan A/S på www.bramidan.dk.

Om dig og jobbet

I rollen som leder af montagen bliver du ansvarlig for en afdeling med 15 medarbejdere fordelt på 2 linjer. Du refererer til fabrikschefen, bliver en del af produktionsledelsen og er derigennem en nøgleperson for fabrikkens udvikling og performance, KPI-styring, målnedbrydning, eksekvering og optimering.

Dine primære opgaver er:

 • daglig drift af montagen, opfølgning på produktionsplan, sikring af optimal produktionsflow, justering af takttider samt kontrol og support af produktionsstyklister 
 • personaleledelse
 • løbende fokus på effektivitet og strukturering, optimering og forbedring gennem Lean-værktøjer, bl.a. via 5S
 • kvalitetssikring
 • ansvarlig for sikkerheden i montagen
 • aktivt bidrage til et tæt samarbejde med virksomhedens teams i PTA, Supply Chain og R&D. 

Du leder og motiverer dine medarbejdere ved at være synlig, åben og dygtig til at eksekvere på en tillidsfuld og empatisk måde. Igennem din faglighed, dit engagement, gode humør, evnen til at samarbejde, en god portion struktur og en vis pondus, får du dit team med og skaber en fælles forståelse af montagens bidrag til Bramidans vækststrategi.

Vi ønsker, at du har en relevant uddannelse f.eks. som maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende og har erfaring med "Lean Produktion", herunder 5S. Medbringer du en håndværksmæssig baggrund, er det en fordel.

For at komme i betragtning til jobbet er det et krav, at du medbringer erfaring fra en stilling som f.eks. værkfører eller produktionsleder, hvor du har haft personaleansvar.

Arbejdssted er Bramming. Du har eller er indstillet på at tage bopæl maks. 45 minutters kørsel fra fabrikken.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Tip en venDetaljer

Legal & Compliance Officer

RødovrePubliceret 31. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Cashpoint Denmark ApS søger vi en Legal & Compliance Officer.

Om virksomheden

Cashpoint er en ledende bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som et innovativt benchmark for branchen og er samtidig den næststørste bookmaker på det landbaserede marked for sportsbetting i Danmark.

Organisationen i Danmark tæller p.t. ca. 50 medarbejdere. Internationalt er Cashpoint en del af Merkur Sports med mere end 1.000 medarbejdere i Europa. Merkur Sports indgår i den internationale, privatejede Gauselmann-koncern med 14.000 medarbejdere.

Om dig og jobbet

Som person er du smilende, positiv og teamorienteret. Du er vedholdende, struktureret og fokuseret på at få afsluttet påbegyndte opgaver. Du er detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget arbejde samtidig med, at du sætter en ære i at optimere inden for dit fagområde.

Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, store som små, og løser dem i samarbejde og dialog med de øvrige afdelinger i Cashpoint Denmark og kollegaer internationalt.

Du er uddannet jurist (cand.merc.jur) eller advokat (cand.jur) og har nogle års erfaring fra f.eks. advokatbranchen, offentlig myndighed, som in-house jurist i en større virksomhed eller fra den finansielle sektor. Du har erfaring med kontraktforhold, markedsføringsret, hvidvask- og GDPR-lovgivningen. Interesse for sport og spil er en fordel, men ikke et krav. Stillingen refererer til selskabets CFO og er en del af afdelingen Finance & Administration.

Dine arbejdsopgaver hos Cashpoint vil hovedsageligt være relateret til

 • juridisk sparring til organisationen i Danmark
 • implementering af interne guidelines/group policy
 • markedsføringsret, GDPR, hvidvask og compliance
 • kontaktperson til juridiske samarbejdspartnere
 • kontrakter
 • dialog med Spillemyndigheden og andre relevante myndigheder.

Vi forventer, du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Taler du tysk, er det en fordel, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en virksomhed i vækst. Du vil få en bred kontaktflade i et uformelt arbejdsmiljø med stor grad af frihed under ansvar, herunder også mulighed for hjemmearbejde. Du vil gennem en engageret indsats kunne præge din egen såvel som virksomhedens udvikling.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

_____________________________________________________________

Cashpoint

Cashpoint er grundlagt i 1996. Siden da har Cashpoint positioneret sig som én af de ledende udbydere af sportsvæddemål og er et etableret og udbredt brand, som er meget anerkendt.

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 14.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dk 

www.gauselmann.com

Tip en venDetaljer

Byggeleder

SjællandPubliceret 30. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Om virksomheden

MUFFBYG A/S har en ambition om at blive blandt de markedsledende totalentreprenører og foretrukne samarbejdspartnere inden for fag- ,hoved- og totalentrepriser i Danmark.

Uanset entreprisens omfang og karakter, er kvalitet, stram projektstyring samt en klar og holdbar tidsplan, strategiske pejlemærker og kerneværdier. Virksomheden er velkonsolideret og beskæftiger ca. 110 medarbejdere.

Læs mere om MUFFBYG her: www.muffbyg.dk.

Om jobbet

Vi søger en byggeleder, som kan træde ind i igangværende og nye opgaver på Sjælland. De kommende år vil du bl.a. være tilknyttet projekterne Cirkelhuset og Skovgaarden i Køge, som begge udføres i totalentrepriser. Sideløbende med disse projekter vil du blive involveret i nye opgaver.

Du kommer til at arbejde på byggepladsen med ansvaret for bl.a.

 • ajourføring og opfølgning af tidsplan
 • lede og koordinere byggepladsen
 • styring og ajourføring af byggepladsområdet
 • samarbejde med AMK
 • kvalitetssikre/opfølgning på UE.

Om dig

Du er uddannet konstruktør, eventuelt kombineret med en håndværksmæssig uddannelse som tømrer.

Er du nyuddannet konstruktør, hører vi også gerne fra dig.  

Bopæl

Din bopæl er på Sjælland.

Velkommen hos MUFFBYG A/S

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en virksomhed med højeste standarder og et højt ambitionsniveau.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Projektleder/senior projektleder

Jylland/SjællandPubliceret 30. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Om virksomheden

MUFFBYG A/S har en ambition om at blive blandt de markedsledende totalentreprenører og foretrukne samarbejdspartnere inden for fag-, hoved- og totalentrepriser i Danmark.

Uanset entreprisens omfang og karakter, er kvalitet, stram projektstyring samt en klar og holdbar tidsplan, strategiske pejlemærker og kerneværdier. Virksomheden er velkonsolideret og beskæftiger ca. 110 medarbejdere.

Læs mere om MUFFBYG her: www.muffbyg.dk

Om jobbet

Vi søger projektledere og senior projektledere, som kan træde ind i igangværende og nye opgaver på Sjælland (totalentrepriser) og Jylland/Fyn (fag- og totalentrepriser).

Du vil få ansvar og opgaver, som til fulde kan udfordre dine kompetencer og ønsker, hvor du bliver involveret i nye opgaver fra den indledende fase af projektet frem til, at afleveringsforretningen finder sted.

Du bliver en del af byggeledelsen og får ansvaret for den daglige praktiske ledelse af byggepladsen herunder:

 • tidsplanlægning og styring/opfølgning
 • økonomistyring og opfølgning 
 • kontrahering af UE samt forhandling 
 • afholdelse af byggemøder
 • kontakt til leverandører og underentreprenører
 • bygherrekontakt/-møder
 • indkøb og styring af materiel
 • kvalitetssikring af projektet  
 • rådgiverkontakt.

Om dig

Du er uddannet konstruktør eller ingeniør, kombineret med en håndværksmæssig uddannelse.

Du har minimum 3 års erfaring inden for byggeledelse eller projektledelse af fag- og/eller totalentrepriser.

Helt grundlæggende elsker du at bygge og brænder for det, du laver! Du har flair for økonomi og kvalitet samt et godt kendskab til IT og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

På pladsen er du holdspilleren, som agerer med et sikkert overblik blandt projektets mange aktører. Du er løsningsorienteret, har styr på detaljerne, er struktureret og ansvarsfuld. Herudover er du glad og positiv og i besiddelse af et højt personligt drive og ikke mindst et godt humør.

Som leder opleves du som tillidsskabende og kommunikerer klart og tydeligt med de forskellige aktører inden for byggeriet.

Du sætter stor pris på samarbejde, og påtager dig også naturligt ansvaret og arbejder selvstændigt og struktureret med sans for detaljer uden at miste tempo og overblik.

Bopæl

Bopæl på Sjælland eller Fredericia, Vejle og Kolding.

Velkommen hos MUFFBYG A/S

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en virksomhed med højeste standarder og et højt ambitionsniveau.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende udfordringer inden for byggeri og ledelse, men som også giver dig mulighed for at arbejde strategisk.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

 

Tip en venDetaljer

VVS-ingeniør/-tekniker, byggeri

EsbjergPubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For INGENIØRVÆRKET i Esbjerg søger vi en alsidig VVS-ingeniør/-tekniker, der gerne vil udfordres og være en del af en succesfuld virksomhed med vokseværk. INGENIØRVÆRKET har stor ordretilgang med mange nye, spændende og udviklende projekter. Derfor søger vi endnu en ildsjæl til at styrke virksomhedens installationsafdeling.

Om INGENIØRVÆRKET og stillingen

INGENIØRVÆRKET er et dynamisk ingeniørhus med 12 medarbejdere, der dækker alle byggeriets faggrupper. Hos INGENIØRVÆRKET får du ansvar og stor indflydelse på processen samt varierende og fagligt udfordrende opgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med både offentlige/private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder og interne kollegaer. Som projekterende ingeniør får du mulighed for at arbejde på tværs af faggrænser og er tæt på kunderne.

INGENIØRVÆRKET er en teknisk moderne virksomhed med fokus på sammenhold, teamspirit og godt købmandskab. Man er tæt på sine kunder, og der er meget kort fra tanke til handling.

Som VVS-ingeniør/-tekniker bliver du en nøgleperson i virksomheden, hvor du får selvstændigt ansvar for egne projekter, der varierer fra industri- og domicilbyggeri til undervisningsfaciliteter, boligforeninger og sygehuse. Du får en spændende hverdag med opgaver, der omfatter rådgivning, medprojektering og tilsyn inden for VVS. Opgaverne kan skifte mellem deltagelse i projekteringsopgaver, design og gennemførsel af byggeprojekter. Du får ansvaret for beregninger og projektering, og dit ejerskab følger projektet fra start til slut.

Du er

 • uddannet ingeniør eller installatør inden for projektering af installationer og har minimum 5 års erfaring som projekterende ingeniør/installatør og har et godt kendskab til 3D, IKT og BIM
 • ambitiøs, ansvarsbevidst, pligtopfyldende og har et højt humør, der bidrager positivt til det gode kollegiale miljø og sammenhold
 • god til at arbejde selvstændigt og struktureret, er fleksibel og kan have flere bolde i luften
 • udadvendt og kan føre en god dialog med virksomhedens samarbejdspartnere på dansk i skrift og tale på højt niveau.

Har du erfaring med projektledelse af større byggerier, er det et plus.

Du tilbydes

Du tilbydes ansættelse i et ingeniørhus, der de sidste år har haft vokseværk og en solid indtjening. Det er en bundsolid og veldrevet virksomhed med spændende og udviklende byggeprojekter i alle størrelser til en voksende portefølje af faste kunder.

Endvidere tilbydes du

 • et spændende job i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en yderst positiv stemning og gode kollegaer, du fagligt kan sparre med, hvor du får meget stor medindflydelse på egen arbejdssituation
 • et udfordrende job i et dynamisk miljø præget af godt humør, hjælpsomhed, effektivitet og faglighed
 • ​​en firmakultur, som er præget af en flad organisation, højt prioriteret medarbejdertrivsel, hurtige beslutninger samt en sund balance mellem arbejde og fritid
 • ​en ugentlig arbejdstid på 37 timer samt en attraktiv løn inkl. pension, sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, studieture mv.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 / cp@pay-back.dk eller Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 / jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Dynamisk projektleder, byggeri

EsbjergPubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For INGENIØRVÆRKET i Esbjerg søger vi en dynamisk projektleder, der gerne vil udfordres og være en del af en succesfuld virksomhed med store ambitioner. For den rette vil der være en unik mulighed for medejerskab. INGENIØRVÆRKET har stor ordretilgang med mange nye, spændende og udviklende projekter. Derfor søger vi endnu en projektleder med baggrund som konstruktionsingeniør eller installationsingeniør, der kan styre projekteringen fra start til slut og sikre tilfredse kunder og samarbejdspartnere.

Om INGENIØRVÆRKET og stillingen

INGENIØRVÆRKET er et dynamisk ingeniørhus med 12 medarbejdere, der dækker alle byggeriets faggrupper. Ambitionerne er store, og der er spændende opgaver på et fagligt højt niveau og vokseværk i dobbelt gazelle-tempo på såvel top- som bundlinje. Firmaets stærke vækst bygger på en professionel håndtering af byggesagerne, hvor der er styr på tingene, og hvor de mange byggesager trods stor travlhed håndteres solidt og ordentligt.

Hos INGENIØRVÆRKET får du ansvar og stor indflydelse på processen samt varierende og fagligt udfordrende opgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med både offentlige/private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder og interne kollegaer. Som projektleder får du mulighed for at arbejde på tværs af faggrænser og er tæt på kunderne.

INGENIØRVÆRKET er en teknisk moderne virksomhed med fokus på sammenhold, teamspirit og godt købmandskab. Man er tæt på sine kunder, og der er meget kort fra tanke til handling. Som projektleder bliver du en nøgleperson i virksomheden, hvor du får selvstændigt ansvar for egne projekter, der varierer fra industri- og domicilbyggeri til undervisningsfaciliteter, boligselskaber og sygehuse. Det forventes, at du sikrer et højt fagligt niveau i projekterne samt formår at kommunikere professionelt med relevante interessenter.

Om dig

Du er

 • uddannet ingeniør inden for projektering af installationer eller konstruktioner og har erfaring med projektering samt projektledelse
 • god til at arbejde selvstændigt og målrettet og løser de udfordringer, som opstår med udgangspunkt i "kundens bedste"
 • ambitiøs og vil gerne selv bidrage til den fortsatte vækst og udvikling af organisationen
 • forhandlingsvant, forstår tværfaglige problemstillinger og kan have flere bolde i luften
 • hands-on ifm. projektet og den tilhørende økonomi og har måske også et købmandsgen        
 • er ansvarsbevidst og pligtopfyldende omkring dine opgaver og har et højt humør, der bidrager positivt til et godt kollegialt miljø
 • er udadvendt og kan føre en god dialog med virksomhedens samarbejdspartnere på dansk i skrift og tale på højt niveau.

Har du erfaring med projektledelse af større byggerier, er det et plus.

Du tilbydes

Du tilbydes ansættelse i et ingeniørhus, der de sidste år har haft dobbelt gazelle-vækst på såvel top- som bundlinje. Det er en bundsolid og veldrevet virksomhed med spændende og udviklende byggeprojekter i alle størrelser til en voksende portefølje af faste kunder.

Endvidere tilbydes du

 • et spændende job i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en yderst positiv stemning og gode kollegaer, hvor du får meget stor medindflydelse på egen arbejdssituation
 • et udfordrende job i et dynamisk miljø, præget af godt humør, hjælpsomhed, effektivitet og faglighed
 • ​​en firmakultur, som er præget af en flad organisation, højt prioriteret medarbejdertrivsel, hurtige beslutninger samt en sund balance mellem arbejde og fritid
 • ​en ugentlig arbejdstid på 37 timer samt en attraktiv løn inkl. pension og sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, studieture mv.

Desuden er der for den rette ildsjæl mulighed for medejerskab. Virksomheden præsterer høje vækstrater og solide afkast og står på et meget spændende sted, hvor du kan være en central spiller i virksomhedens næste væksteventyr.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 / cp@pay-back.dk eller Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 / jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Projektleder med key account-ansvar for innovative automationsprojekter

IkastPubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec-gruppen søger vi en multidynamisk projektleder med key account-ansvar for automationsprojekter til afdelingen i Ikast. Da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver, søger vi en profil, som trives i brændpunktet mellem kunderne og konstruktionsafdelingen. En teknisk profil, der forstår kunderne og kan udvikle deres ideer, specificere projektet og overdrage opgaven til konstruktionsafdelingen.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af et kompetent team af dedikerede medarbejdere. Når én af Holtecs sælgere har "åbnet døren", skal du som projektleder med key account-ansvar deltage i den første dialog med nye kunder omkring udvikling af ideer, indtil rammen er defineret for det færdige projekt. Du er den tekniske kapacitet, der kan gå i dialog med kunderne omkring løsningsmuligheder. Når rammen for projektet er sat, beregner du en pris, evt. sammen med den ansvarlige konstruktør, og afleverer projektet videre til teamet, når kunden er klar.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

 • hovedansvar for udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme
 • udvikling, sparring og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning.

Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være elinstallatør, maskinmester, elingeniør, automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdsmængden kan veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø
 • har erfaring fra jobs i branchen
 • har gode kommunikationsegenskaber f.eks. ved præsentation af løsninger over for kunder og kollegaer.

Har du erfaring med projektering af UL-, CSA-, eller ATEX-tavler er det et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Projektleder med byggeteknisk baggrund som ingeniør eller konstruktør

VejlePubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ønsker du at blive en del af en succesfuld virksomhed, der har specialiseret sig i byggetekniske løsninger inden for levnedsmiddelindustrien, transportsektoren, cateringbranchen og pharmaindustrien, så har vi drømmejobbet til dig!

Om virksomheden og jobbet

A/S Ajcon har siden 1975 skabt byggetekniske løsninger funderet på særlige specialistkompetencer til en lang række af faste kunder i hele Danmark. A/S Ajcon arbejder ud fra en vækststrategi, og virksomheden har en ambition om at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område og levere nøglefærdige byggerier fra idéoplæg til ibrugtagning.

Som projektleder i A/S Ajcon får du ansvaret for byggeprojek­ter fra indkøb, kontrakter med underentreprenører, over­holdelse af kvalitet og tid samt det økonomiske ansvar for projektets gennemførelse. Kort sagt er du nøgle­personen mellem bygherre, myndigheder, A/S Ajcons egen tegnestue samt underentreprenører igennem hele byggeforløbet.

Du får 7 kompetente og erfarne projektledere som nærmeste kollegaer, og I vil have rig mulighed for at sparre og understøtte hinanden i det daglige arbejde. Projekterne varierer i størrelse og kompleksitet (ofte mellem 10-100 mio. kr.).

Læs mere om A/S Ajcon og se nogle af deres spændende referencer på www.ajcon.dk.

Dine kvalifikationer

Du har en byggeteknisk baggrund som ingeniør eller bygningskonstruktør og har minimum 5 års erfaring inden for erhvervsbyggeri. Du er selvstændig i dagligdagen, men er samtidig en teamplayer med en smittende og vindende personlighed, der naturligt indtræder i den konstruktive dialog med kollegaer og samarbejdspartnere. Endvidere er du kendetegnet ved, at du

 • har et godt overblik og har evnen til at imødegå de daglige udfordringer, du bliver stillet overfor
 • har et godt kendskab til AB18 og ABT18 samt de kvalitets-, miljø- og sikkerhedskrav, der stilles til ledelse af en professionel byggeplads
 • formår at holde fast på dine idéer over for både interne som eksterne samarbejdspartnere
 • som person er resultatorienteret og udadvendt, viser inspiration og samarbejdsvilje
 • er systematisk, energisk og har et godt humør
 • trives i et team med fart over feltet og en uformel omgangstone
 • formår at skabe gejst og begejstring omkring dig og forstår derved at motivere og inspirere folk til at yde deres bedste.

Virksomheden tilbyder dig

Hos A/S Ajcon bliver du en del af et kompetent team, der arbejder ud fra virksomhedens inspirerende lokaler i Vejle. Du vil opleve et stærkt fokus på arbejdsmiljø, og en virksomhed der er velvidende om, at medarbejderne er A/S Ajcons stærkeste og mest unikke ressource. Du bliver derfor en del af en kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt, og hvor "frihed under ansvar" er en selvfølge.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Udviklingsingeniør/maskiningeniør, der vil gøre en grøn forskel

EsbjergPubliceret 18. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For Ellepot A/S i Esbjerg søger vi en udviklingsingeniør til at styrke teamet i udviklingen af nye maskiner og komplette dyrkningssystemer. Ønsker du et job i en markedsledende virksomhed på verdensplan, hvor du skal udvikle og designe fremtidens grønne maskiner? Så har vi her drømmejobbet til dig!  

Ellepot A/S udvikler, producerer og sælger maskiner og dyrkningssystemer til primært prydplante- og grøntsagsgartnerier samt skovvirksomheder. Virksomheden sælger sine systemer globalt med en eksportandel på 98%. Virksomheden beskæftiger ca. 70 ansatte og er beliggende i Esbjerg, hvor man råder over 7.800 m2 produktions- og administrationsfaciliteter. Ellepot har salg til mere end 130 lande, over 1.500 solgte maskiner og en markedsledende position. 

Du finder yderligere oplysninger om Ellepot på hjemmesiden: www.ellepot.dk.

Om jobbet

For at styrke virksomhedens udviklingsteam, der udelukkende arbejder med udvikling af nye maskiner og systemer, søges en erfaren maskiningeniør eller tekniker med gode projektlederegenskaber. Du vil komme til at arbejde med produktudvikling og konstruktion af tekniske turnkey-løsninger til virksomhedens kunder verden over. Du bliver ansvarlig for styring og udvikling af projekter fra idéfase til tegning og dokumentation frem til overdragelsen til produktionen og opfølgning på erfaringer fra installation og drift.

Da du kommer til at arbejde med fremtidens teknologier, er det vigtigt, at du trives med udvikling af prototyper. Herefter bliver du ansvarlig for test af maskinen, foretager ændringer og forbedringer og udarbejder fuldt produktionsgrundlag i form af detailtegninger og styklister. Du vil hurtigt lære at sætte pris på den dynamik og puls, der er i branchen, og opleve at Ellepot har sat kunden i centrum og mener det.

Din profil

Du har minimum 5 års og gerne 10 års erfaring med 3D-konstruktion - optimalt hos en maskinbygger. Uddannelsesmæssigt er du sikkert maskiningeniør eller tekniker med "tung" erfaring. Håndværksmæssig baggrund som smed, mekaniker eller industritekniker vil være et yderligere plus. Udover at være specialist, evner du også at arbejde godt og konstruktivt sammen med andre mennesker for i fællesskab at frembringe ultimative løsninger. Den gode idé til en ny løsning kan nemlig lige så godt komme fra en montør, kunde eller samarbejdspartner.

Vi forventer, at du

 • arbejder målrettet og struktureret, så tidsplaner og budgetter overholdes
 • har minimum 5 års erfaring med 3D-konstruktion som maskiningeniør - gerne i Inventor
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer
 • er en teamplayer, der involverer og samarbejder med andre samtidig med, at du får afsluttet dine projekter
 • taler og skriver dansk og engelsk på rimeligt højt niveau.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Esbjerg eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Du tilbydes

Et spændende og udviklende job, hvor du i høj grad selv kan være med til at præge retningen i dit fremtidige job. Der er en stærk, åben medarbejderkultur med et godt sammenhold, som er præget af frihed under ansvar. Ellepot har en kultur, der er kombineret af viden, erfaring og et solidt værdigrundlag. Dette er en unik mulighed, hvor du med kompetent sparring kan opbygge egen produktportefølje, der bidrager til at gøre verden lidt grønnere.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Dynamisk konstruktionsingeniør, byggeri

EsbjergPubliceret 13. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For INGENIØRVÆRKET i Esbjerg søger vi en dynamisk konstruktionsingeniør (gerne certificeret), der vil udfordres og være en del af en succesfuld virksomhed med store ambitioner. For den rette vil der være en unik mulighed for medejerskab. INGENIØRVÆRKET har stor ordretilgang med mange nye, spændende og udviklende projekter. Derfor søger vi endnu en konstruktionsingeniør til at styrke virksomhedens konstruktionsafdeling.

Om INGENIØRVÆRKET og stillingen

INGENIØRVÆRKET er et dynamisk ingeniørhus med 18 medarbejdere, der dækker alle byggeriets faggrupper. Ambitionerne er store, og der er spændende opgaver på et fagligt højt niveau og vokseværk i dobbelt gazelle-tempo på såvel top- som bundlinje. Firmaets stærke vækst bygger på en professionel håndtering af byggesagerne, hvor der er styr på tingene, og hvor de mange byggesager trods stor travlhed håndteres solidt og ordentligt.

Hos INGENIØRVÆRKET får du ansvar og stor indflydelse på processen samt varierende og fagligt udfordrende opgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med både offentlige/private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder og interne kollegaer.

INGENIØRVÆRKET er en teknisk moderne virksomhed med fokus på sammenhold, teamspirit og godt købmandskab. Man er tæt på sine kunder, og der er meget kort fra tanke til handling. Virksomheden udnytter de muligheder, teknologien tilbyder, og anvender bl.a. de nyeste FEM- og 3D-tegneprogrammer. Som konstruktionsingeniør får du selvstændigt ansvar for egne konstruktionsprojekter, der varierer fra industri- og domicilbyggeri til undervisningsfaciliteter, boligselskaber og sygehuse. Det forventes, at du sikrer et højt fagligt niveau i sagerne samt formår at kommunikere professionelt med relevante interessenter.

Om dig

Du er

 • uddannet diplom- eller civilingeniør og har minimum 3 års erfaring med projektering af bærende konstruktioner. Er du certificeret statiker eller har ønske om at blive det, er det et plus
 • god til at arbejde selvstændigt og struktureret og løser de udfordringer, som opstår med udgangspunkt i "kundens bedste"
 • ambitiøs og vil gerne selv bidrage til den fortsatte vækst og udvikling af organisationen
 • er ansvarsbevidst og pligtopfyldende omkring dine opgaver og har et højt humør, der bidrager positivt til et godt kollegialt miljø.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med projektering af bærende konstruktioner i forbindelse med industri, domicilbyggeri, undervisningsfaciliteter, boligforeninger og sygehuse. Du vil have kontakt til bygherre, myndigheder, entreprenører og producenter.

Du tilbydes

Du tilbydes ansættelse i et ingeniørhus, der de sidste år har haft dobbelt gazelle-vækst på såvel top- som bundlinje. Det er en bundsolid og veldrevet virksomhed med spændende og udviklende byggeprojekter i alle størrelser til en voksende portefølje af faste kunder.

Endvidere tilbydes du

 • et spændende job i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en yderst positiv stemning og gode kollegaer, hvor du får meget stor medindflydelse på egen arbejdssituation
 • et udfordrende job i et dynamisk miljø, præget af godt humør, hjælpsomhed, effektivitet og faglighed
 • ​​en firmakultur, som er præget af en flad organisation, højt prioriteret medarbejdertrivsel, hurtige beslutninger samt en sund balance mellem arbejde og fritid
 • ​en ugentlig arbejdstid på 37 timer samt en attraktiv løn inkl. pension og sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, studieture mv.

Desuden er der for den rette ildsjæl mulighed for medejerskab. Virksomheden præsterer høje vækstrater og solide afkast og står på et meget spændende sted, hvor du kan være en central spiller i virksomhedens næste væksteventyr.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 / cp@pay-back.dk eller Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 / jj@pay-back.dk

 

Tip en venDetaljer

Multidynamiske elkonstruktører/projektledere til automationsprojekter

Esbjerg, Kolding, Ikast, Hobro og AarhusPubliceret 12. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne elkonstruktører/projektledere til 5 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Ikast, Hobro og Aarhus, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver. 

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af dedikerede medarbejdere. Som elkonstruktør og projektleder, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende elkonstruktører, varetage udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme. Dette gøres i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning
 • udvikling og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • design og dokumentation i PCSCHEMATIC, EPLAN eller SEE Electrical (CADdy ++)
 • indkøb af komponenter/materialer
 • opfølgning på fremdrift i tavleværkstedet.

Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø.

Har du erfaring med projektering af UL-, CSA-, eller ATEX-tavler er det et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Multidynamiske PLC-softwareudviklere

Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg og AarhusPubliceret 12. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne PLC-softwareudviklere til 5 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg og Aarhus, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver.  

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder, vil du indgå i afdelingens softwareteam, der består af dedikerede medarbejdere. Du vil arbejde i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Som softwareudvikler/programmør, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende programmører i afdelingen, varetage udviklingen af software og automation samt styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Opgaverne vil spænde bredt fra brainstorming til ideudvikling, hvor parter fra forskellige faggrupper er repræsenteret. Projekterne følges videre fra idefasen over udvikling til idriftsætning hos virksomhedens kunder.

Herudover kan du agere projektleder på dine egne softwareprojekter og være ansvarlig for kundekontakten fra ide til aflevering.

Introduktionen til Holtec vil foregå sammen med virksomhedens erfarne programmører og teknikere. Holtecs kunder er nationale som internationale, hvorfor jobbet vil kræve 30-50 rejsedage årligt, typisk af 1-2 ugers varighed.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt med et naturligt fokus på tilfredse kunder
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle efter ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • har erfaring med programmering i Siemens, Beckhoff, Allen-Bradley eller Omron på forholdsvist højt niveau - har du også kendskab til frekvensomformere og servosystemer, er dette også et plus.

Som et aktivt medlem af det tekniske team, bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe af softwareudviklere, konstruktører og teknikere, som samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Sales Manager Denmark

AalborgPubliceret 12. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Wärtsilä Biogas Solutions, søger vi en Sales Manager inden for biogasindustrien. Vi søger en energisk og struktureret Sales Manager med teknisk flair, der bliver en del af et team på 6 Sales Managers i Europa, der alle rapporterer til Wärtsiläs Global Sales Manager i Sverige. Man arbejder ud fra sin bopæl i Jylland eller Wärtsilä Danmarks kontor i Aalborg (Nørresundby).

Om virksomheden

Wärtsilä leverer førende løsninger inden for biogasindustrien med henblik på en kulstoffri og bæredygtig fremtid.

Wärtsilä Biogas Solutions er en del af Wärtsilä, der har cirka 18.000 ansatte og over 200 lokationer i 70 lande. Wärtsilä Biogas Solutions leverer turnkey solutions til biogasopgradering og liquefaction af biomethan/methan.

Wärtsilä Biogas Solutions har 65 ansatte spredt ud over Europa og USA med kompetencecentre i Sverige (upgrading) og Norge (liquefaction).

Læs mere om Wärtsilä på www.wartsila.com.

Om jobbet

Du bearbejder kunder i hele Danmark (dog primært i Jylland) med proaktivt, struktureret og selvstændigt salg, hvor du har det overordnede budget- og kundeansvar. Der er både tale om salg til eksisterende biogasanlæg, samt nye hvor man er med i processen helt fra start.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • udvikle det danske marked for biogas-opgradering og liquefaction
 • salgs- og marketingrelaterede aktiviteter, kontakt med såvel nye som eksisterende kunder samt andre relevante interessenter
 • identificere nye forretningsmuligheder
 • omsætte leads til ordrer
 • opbygge netværk og pleje forholdet med nøglekunder
 • holde styr på markedsudviklingen samt konkurrencen og rapportere tilbage samt give feedback til de relevante interessenter ved Wärtsilä.

Dit høje, personlige drive er således nøglen til din succes.

For den rette kandidat er der tale om en unik karrierestilling med rig mulighed for personlig udvikling og indflydelse på fremtiden i en spændende virksomhed. 

Om dig

Den ideelle kandidat er en udadvendt profil, med teknisk baggrund, og gerne med erfaring inden for biogasbranchen.

Vi forventer, at du:

 • er udadvendt, er en selvstarter og har erfaring med B2B-salg
 • har et kundefokuseret mindset
 • trives med både at arbejde selv og i teams
 • er flydende på dansk med et godt niveau på engelsk, både mundtligt og skriftligt
 • et godt niveau på tysk betragtes som en fordel
 • har et gyldigt kørekort.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv kultur. Virksomheden tilbyder derudover fast løn, der forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau og inkluderer firmabil, telefon, PC, pension og sundhedsordning.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Dynamisk Key Account Manager

Midt- og Nordjylland eller SjællandPubliceret 11. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For kunde søger vi 2 dynamiske Key Account Managere til salg af hjælpemidler til det offentlige i distrikterne Sjælland og Jylland midt/nord. Ønsker du et job, der kombinerer arbejdsmiljø, kvalitet og salg til konkurrencedygtige priser samtidig med, at du gør en forskel for de ældre og svage? Så har vi her jobbet til dig!  

Virksomheden er en solid, jysk virksomhed, der forhandler, udvikler og sælger en række hjælpemidler til forflytning, mobilitet og indeklima til offentlige institutioner, kommuner og regioner i hele Danmark. Det startede med en enkelt kør-selv el-kørestol til i dag at indeholde et bredt program inden for mobilitet, forflytning, ergonomi og indeklima.

Virksomheden har kontor og lager centralt i Danmark, hvorfra man sender varerne ud dag-til-dag.

Om jobbet

Du bliver en del af et stærkt team, der skal sælge, hjælpe, vejlede og træne dine kunder i dit distrikt. Kunderne er kommuner, plejehjem, hjælpemiddeldepoter, sygehuse, hospice m.v. Virksomhedens løsninger er afgørende for at skabe et bedre arbejdsmiljø for både borgere og personale. Produkterne har markedets bedste pris, og kvaliteten matcher eller overgår, hvad der ellers er på markedet. Dette giver en meget høj grad af kundetilfredshed og gensalg, og det er derfor forholdsvist let at præsentere produkterne fra det voksende produktprogram.

I samarbejde med firmaets ejer, skal du udbygge eksisterende markeder og relationer samt være med til at skabe nye markeder i dit område. Du vil hurtigt lære at sætte pris på den dynamik og uformelle tone, der er i firmaet, og opleve at virksomheden har sat kunden i centrum og mener det.

Med et gennemprøvet koncept, stærk kvalitet og konkurrencedygtige priser, har du hele dit distrikt som legeplads. Du ser det som en spændende opgave at udbygge samhandlen med eksisterende kunder samt opbygge kundeporteføljen gennem segmentering, opsøgende salg, kundebesøg, demonstration, opfølgning og masser af flid.  

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i ét af de 2 distrikter, Midt- og Nordjylland eller Sjælland.

Din profil

Indgangene til jobbet kan være mange. Det kan være, at du er fysioterapeut, ergoterapeut eller ved meget om arbejdsmiljø eller forflytning, gerne kombineret med salgserfaring til det offentlige.

Men fællesnævneren er en lyst til og viden om at gøre arbejdsmiljøet bedre for plejepersonalet og livsglæden højere for borgerne.

 • Du er dynamisk, udadvendt og har et udpræget hunter-gen der gør, at du aldrig giver op.
 • Du har en kommerciel tankegang og jagter den gode handel, hvor der er to vindere.
 • Du arbejder målrettet og struktureret således, at tidsplaner og budgetter overholdes.
 • Du har erfaring med salg og gerne til det offentlige.

Du tilbydes

Du tilbydes et spændende og alsidigt job med gode kollegaer og en stor grad af frihed under ansvar, hvor du selv har mulighed for at præge din hverdag. En unik mulighed for at gøre en forskel og at kunne opbygge egen kundeportefølje. Er du ikke uddannet forflytningsinstruktør, vil uddannelsen blive betalt for dig. Telefon, PC, firmabil på gule plader, god fast løn og en attraktiv bonusordning.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Applikationsingeniør til international virksomhed i vækst

BrammingPubliceret 27. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For Cold Jet i Bramming søger vi en applikationsingeniør med masser af drive og teknisk knowhow.

Om virksomheden

Cold Jet er beliggende i Bramming ved Esbjerg, tæt på den vestjyske motorvej, og er verdens største og førende inden for CO2-/tørisproduktionsmaskiner. Cold Jet er en global virksomhed med hovedsæde i USA og afdelinger i flere lande. Virksomheden er inde i en god og spændende udvikling i et stærkt stigende marked.  

Cold Jet er ekspert i miljøvenlige og bæredygtige løsninger og med mere end 10.000 anlæg over hele verden, er virksomheden markedsledende inden for sit felt. Det danske kontor og den danske produktionsenhed ligger i Bramming, hvor du vil få 27 kollegaer.

Om stillingen og dine opgaver

Hos Cold Jet er der travlt! Virksomheden er i vækst og fremtidsudsigterne meget lovende. For at styrke den fortsatte udvikling søges en applikationsingeniør til ES & IBS (Engineered Systems and Integrated Blasting System).

Som applikationsingeniør bliver du Cold Jets tekniske rådgiver i en rolle, der er lige dele teknisk rådgivning, salgssupport og projektledelse. Du deltager i salgsmøder som den tekniske rådgiver for at støtte op om sælgerne. Her leverer du kompetent faglig viden om Cold Jets produkter og applikationer samt udarbejder tilbud. Desuden tilfører du værdi til kunden ved at designe, udvikle og agere nærmeste sparringspartner i implementeringsfasen af Cold Jets løsninger.

Du får mulighed for at følge projekterne fra tidligt design til endelig implementering, hvor de faglige udfordringer løses ved teamorienteret samarbejde på tværs af landegrænserne. Du er bindeled mellem kunde, salg, innovation og produktion, og du sørger for at inddrage interessenterne i processen. Dine primære ansvarsområder vil være:

 • facilitere og lede projekter hvor kundens ønsker imødekommes og konverteres til funktionelle produktkrav og færdige løsninger
 • udarbejdelse af projektplaner og gennemførelse af disse i samarbejde med engineering og produktionen
 • sikre at projekterne gennemføres i forhold til aftalte specifikationer og inden for den givne tids- og økonomiske ramme
 • gennemgang, vurdering og afklaring af specifikationer med kunderne, herunder vurdering af tekniske tegninger og specifikationer
 • teknisk support til kunden i forbindelse med installationsarbejdet
 • vedligeholdelse af projektdokumentation.

Der vil være forventet rejseaktivitet på cirka 50 dage årligt primært i Tyskland.

Din profil

Du har en uddannelse som ingeniør på bachelor- eller masterniveau eller har tilegnet dig en tilsvarende viden gennem din karriere. Du har herigennem erfaring med CAD SolidWorks (eller lignende).

Du er selvkørende og får tingene til at ske gennem konstruktiv dialog og samarbejde med kollegaer på alle organisatoriske niveauer og har bevist, at dine projektledelsesegenskaber er helt i top. Da du vil have megen kundekontakt, skal dine sproglige egenskaber inkludere både engelsk og tysk. Endelig er du altid ærlig og overholder dine aftaler, og dit gode humør bidrager til den gode stemning i teamet.

Cold Jet tilbyder

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk kultur, stor vækst og et godt navn i branchen. Gagepakke på et attraktivt niveau - efter aftale - med pensionsordning og sundhedssikring.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.                                

Om Cold Jet

Cold Jet i Bramming er ejet af det amerikanske selskab af samme navn. Virksomheden producerer og sælger tørisproduktionsanlæg og rengøringsmaskiner over hele verden og var den første leverandør på markedet af maskiner til rengøring via overfladebehandling med tøris for mere end 35 år siden. Virksomheden er i dag den største leverandør på verdensplan. Cold Jet har hovedkvarter i Cincinnati, Ohio, og har international repræsentation over hele verden. Yderligere informationer finder du på www.coldjet.com

Tip en venDetaljer

Automationsingeniør – KVM INDUSTRIMASKINER A/S

KjellerupPubliceret 6. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For KVM INDUSTRIMASKINER A/S søges en automationsingeniør, der brænder for at arbejde med løsninger på et højt niveau, hvor teknologi og innovation er i fokus. KVM INDUSTRIMASKINER A/S fremstiller maskiner, håndteringsanlæg, robotter og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Arbejdsstedet er virksomhedens domicil i Kjellerup.

Stillingen og dine opgaver

Som automationsingeniør hos KVM får du mulighed for at følge hele konstruktionen af anlæggene/maskinerne, og du får under hele forløbet en bred kontaktflade til både kunder og kollegaer i salg, projektledelse, produktion og montage.

KVM skaber hele tiden nye maskiner samt udvikler på de eksisterende for at give kunderne mulighed for at producere de bedst mulige produkter. Virksomheden er på forkant med teknologiske udviklinger inden for automation, og for den interesserede vil der ydermere være rig mulighed for at prøve kræfter med IT-sikkerhed, netværk, SQL-databaser, VBA-programmering m.m.

Produktionen er fysisk placeret i forbindelse med udviklingsafdelingen, og du er derfor også en del af at få den teoretiske løsning ført ud i livet i samarbejde med produktionen. Ligeledes får du muligheden for at følge produktet, fra start til det færdige anlæg står hos kunden, hvilket også giver dig mulighed for at rejse og se noget af verden (gennemsnitligt 40-60 rejsedage om året).

Det primære fokus i stillingen vil være PLC-programmering (hovedsageligt Rockwell), SCADA samt test og idriftsættelse af anlæg. Det vil være en fordel, såfremt du kan bidrage med yderligere kompetencer inden for følgende områder: maskinsikkerhed herunder risikovurdering efter DS/EN ISO 13849, IT-sikkerhed, SQL-databaser, .NET-programmering, udarbejdelse af specifikationer til styrings- og reguleringskoncepter, projektering af anlæg, frembringelse af dokumentation og driftsinstruktioner.

Dine kvalifikationer

Du har sikkert en baggrund som automationsteknolog, automationsingeniør, elingeniør eller lignende. Det er vigtigt, at du brænder for komplekse PLC-styringer og SCADA-systemer. Du behersker dansk og engelsk såvel skriftligt som mundtligt. Som person er du kendetegnet ved, at du

 • har lyst til at arbejde med komplekse opgaver på en struktureret måde, hvor du har styr på såvel de store linjer som detaljerne
 • er vant til at arbejde internationalt og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
 • er en teamplayer og tager naturligt ejerskab for dine opgaver og agerer proaktivt
 • har let ved at kommunikere - både forståeligt og præcist
 • trives med udfordringer og løsninger på et højt fagligt niveau
 • har en interesse for teknik og procesregulering, der sammen med en praktisk tilgang til opgaverne er bærende for dine løsninger.

Virksomheden tilbyder dig

Et spændende job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling. Organisationen er kendetegnet ved en positiv og ligefrem kultur, hvor du kan se frem til en hverdag med stor frihed i udførelsen af dit arbejde og tillid til, at du gør det godt og driver udviklingen i den rigtige retning. Du vil få gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i dynamiske teams med dygtige og kompetente kollegaer i både udvikling og produktion.

Løn forhandles efter kvalifikationer - herunder personalegoder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 3152 8191 eller pr. mail: jj@pay-back.dk.

Om KVM INDUSTRIMASKINER A/S

KVM fremstiller maskiner, håndteringsanlæg, robotter og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Salget sker i Europa, Mellemøsten og USA. Virksomheden har i dag datterselskaber i USA, England, Tyskland og Sverige. KVM har ca. 135 medarbejdere med størstedelen i Kjellerup.

Læs mere på www.kvm.dk

Tip en venDetaljer

Key Account Manager

SjællandPubliceret 2. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Klauke, som indgår i den amerikanske Emerson Electric koncern, søger vi en initiativrig og forretningsorienteret Key Account Manager, der kan udvikle salget af værktøjer til professionelle brugere i Danmark.

Om Klauke

Klauke er kendt som benchmark for innovation og sikkerhed, hvor kunden er professionelle brugere af installationsværktøjer og tilbehør primært i el- og industrisegmentet. Klauke sikrer omkostningseffektivitet og leverer pålidelige produkter af højeste kvalitet. Du bliver en del af den skandinaviske organisation, som tæller 11 medarbejdere, heraf 7 i Danmark, som arbejder med produkter relateret til VVS-branchen (RIDGID) og i fremtiden også elbranchen (Klauke). Se mere om Klauke her: www.klauke.com.

Om dig og opgaven

For at understøtte og videreudvikle Klaukes position i Danmark søger vi en KAM, som gennem stort drive og engagement medvirker til eksekveringen af Klaukes strategi. Du vil få en central position i krydsfeltet mellem Klaukes produktsortiment, distributøren, forhandlere samt slutkunden. Her er du produktspecialisten, som sælger gennem rådgivning, dér hvor værktøjerne anvendes. Det forventes du at gøre via en langsigtet, strategisk indsats, hvor kundesegmenterne bearbejdes over tid, men samtidig uden du mister det daglige fokus på salg.

Hovedopgaverne vil være:

 • støtte og udvikling af eksisterende forhandlere gennem rådgivning og produkttræning
 • udvikling af nye kundesegmenter inden for f.eks. vind og solenergi, skibsbygning og MEP-segmentet (Mechanical Electrical Plumbing)
 • selvstændig planlægning og gennemførsel af kundebesøg hos eksisterende og nye kunder inden for elindustrien
 • forretningsudvikling gennem langsigtet og struktureret bearbejdning inden for udvalgte segmenter
 • igangsætning af initiativer der øger Klaukes brand awareness blandt potentielle slutbrugere
 • opfølgning på kunder og salgsprocessen.

Din baggrund og erfaring

Vi forestiller os, at du har flere års salgserfaring som KAM eller har arbejdet med teknisk projektledelse eller projektsalg til professionelle kunder inden for industrien, samt har erfaring med eltekniske produkter. Det er et krav at du har en elteknisk uddannelse, som f.eks. elektriker- og/eller installatør, stærkstrømstekniker eller ingeniør.

Personlige kvalifikationer:

 • relationsskabende med gode kommunikations- og forhandlingsevner
 • kompetent og professionel sælger, hvor du når dine mål gennem din faglighed og rådgivning
 • vant til at kommunikere og rådgive i forhold til tekniske løsninger
 • selvmotiverende, initiativrig, resultatorienteret og selvstændig
 • kan opretholde og følge en høj grad af etik i henhold til selskabets firmapolitik
 • arbejder sikkert i Office-pakken
 • flydende i dansk skrift og tale og behersker engelsk på et godt niveau. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

Din bopæl er sikkert på Sjælland, men kan være overalt i Danmark, hvor du til dels arbejder ud fra dit hjemmekontor, men også fra virksomhedens danske kontor. Du skal være indstillet på rejsedage, da du arbejder i hele Danmark og til tider støtter dine kollegaer i Skandinavien. Virksomheden har kontor i Karlslunde, hvor ledelsen samt støttefunktioner inden for service og support holder til. Du vil få en grundig oplæring og introduktion til Klaukes produktsortiment og løbende videreuddannelse fra den tyske organisation.  

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du er med til at præge udviklingen i en vækstorienteret virksomhed. Du får en særdeles grundig oplæring, engagerede kollegaer og refererer til virksomhedens danske direktør. Du tilbydes en attraktiv og konkurrencedygtig gagepakke, som består af fast løn og resultatløn med attraktivt indtjeningspotentiale, bil på hvide plader og fuldt udstyret hjemmekontor.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Pay-Back specialist rekruttering:

Seniorkonsulent Tonny Lang, tlf. 5055 5666 eller pr. mail: tl@pay-back.dk eller seniorkonsulent Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller pr. mail: jj@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om Emerson Electric

Emerson (NYSE: EMR), der har hovedsæde i St. Louis, Missouri (USA), er en global teknologi- og teknikvirksomhed, der leverer innovative løsninger til kunder på markeder inden for industri, handel og beboelse.

Emerson Automation Solutions hjælper virksomheder, der arbejder inden for process manufacturing, hybrid manufacturing og discrete manufacturing med at maksimere produktionen og beskytte medarbejderne og miljøet samtidig med, at energiforbruget og driftsomkostningerne optimeres.

Emerson Commercial and Residential Solutions bidrager til at sikre komfort og sundhed, beskytte fødevarekvaliteten og -sikkerheden, fremme energieffektiviteten og skabe en bæredygtig infrastruktur. Du finder yderligere information på www.emerson.com.

Emersons verdensomspændende Professional Tools-virksomheder tilbyder den bredeste portefølje af pålidelige værktøjer og teknologier for dem, der arbejder i mekaniske, elektriske og blikkenslagerbrancherne. Med udpræget ekspertise fra RIDGID, Greenlee og Klauke, leverer virksomheden pålidelige produkter, som yder driftssikkerhed til industriens hårdeste udfordringer.

Klauke, Greenlee og HDE-varemærkerne står for innovation, sikkerheds- og omkostningseffektivitet ved installationsteknologi, ubetinget og uden kompromis. Professionelle brugere verden over stoler på virksomhedens produkter og applikationsorienterede løsninger, både i forbindelse med elektrisk forbindelsesteknologi, værktøjer og måleudstyr. Du finder yderligere information på www.klauke.com.

Tip en venDetaljer

Electrical Engineer

EsbjergPubliceret 2. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Electrical Engineer med en baggrund som elinstallatør eller maskinmester.

Om virksomheden

Vores kunde er en velkonsolideret, stor produktionsvirksomhed med hovedsæde i Esbjerg kommune. Virksomheden arbejder som underleverandør med industriel produktion relateret til bl.a. fødevarebranchen. Virksomheden indgår i en koncernstruktur med produktionsenheder og associerede selskaber flere steder i Skandinavien.

Om jobbet

I samarbejde med funktioner relateret til produktionen, vil du arbejde som el-specialist på opgaver, der understøtter det nuværende og fremtidige produktionssetup. Stillingen kræver, at du effektivt kan overføre din viden til specifikke problemstillinger.

Primære opgaver

Dine primære opgaver vil være:

 • daglig drift af elafdelingen, herunder mandskabsplanlægning og sparring
 • koordinering ifm. planlagt vedligehold og driftsstop
 • eksekvering og ledelse af projekter
 • faglig ansvarlig for el samt at drive KLS.

Dine kvalifikationer samt den erfaring, som er nødvendig i stillingen

Du har/er:

 • uddannet elektriker og elinstallatør eller elektriker og maskinmester
 • praktisk erfaring med elektriske løsninger, som understøtter udfordringer relateret til en produktion
 • kendskab til/erfaring med PCSCHEMATIC
 • kendskab til Siemens S7 og TIA
 • kendskab til DS 60204-1.

Om dig

Din personlighed er udadvendt, samarbejdende og ærlig. Du er en "go-to" person, som evner at tale med kollegaer på alle niveauer og i alle funktioner.

Da arbejdspladsen er beliggende i Esbjerg kommune er det et krav, at du har eller er villig til at tage bopæl i en region, der afgrænses af Esbjerg + 1 times kørsel.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Virksomhedens identitet forbliver anonym frem til, at finalekandidater præsenteres personligt for virksomheden.

Spørgsmål

Yderligere specifikke spørgsmål til stillingen kan fås ved henvendelse til researcher Michael Ernst, Pay-Back specialist rekruttering pr. mail: mer@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Forretningsorienteret revisor

HerningPubliceret 5. maj 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For vores kunde Kreston SR søger vi en forretningsorienteret revisor.

Om teamet

Hos Kreston SR i Herning ser man det som den helt afgørende opgave at være med til at udvikle kundernes forretning - i tæt samarbejde med kunderne og med stort engagement og på et højt fagligt niveau. I al beskedenhed går det ret godt på det område, så kontoret har travlt og er på udkig efter en proaktiv og erfaren revisor.

Din profil

Du er sikkert uddannet revisor og har en cand.merc.aud. eller en HD med i bagagen. Har du ikke det, skal du nok forvente at skulle i gang med, eller have færdiggjort en HD.

Du er desuden:

 • ambitiøs - på kundernes vegne
 • serviceorienteret og drives af at skabe gode resultater

 • udadvendt og god til at skabe og fastholde relationer

 • klar til at engagere dig i nye kunder og starte nye samarbejder op

 • ansvarsfuld, selvstændig og skarp på de digitale værktøjer.

Du vil kæmpe for kunderne. Både for at skabe en positiv udvikling sammen med dem, men også når der er behov for hurtig og effektiv assistance. Har du erfaring som både revisor og fra en virksomhed uden for revisionsbranchen, kan det være en fordel - men det er ikke et must.

Dine arbejdsopgaver

De almindelige revisionsopgaver kender du allerede rigtig godt, og dem skal du også varetage hos Kreston SR. Men derudover skal du være en stærk dynamo i forhold til at udvikle dine kunders forretning - det forventer både de og Kreston nemlig.

Dine muligheder

Du kommer ind i et team, der har en uformel omgangstone og fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Og også ind på et revisionskontor med masser af initiativer i pipeline og ambitioner om at opbygge Hernings bedste revisorvirksomhed. Kort sagt, der er masser af muligheder for udvikling hos Kreston SR. Dine muligheder er noget, du selv er med til at definere ud fra dine personlige mål og de resultater, du er med til at skabe i dagligdagen.

Du tilbydes

Kreston SR tilbyder dig:

 • løn efter kvalifikationer

 • samtaler vil blive afholdt løbende

 • arbejdssted: Herning.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. senior rekrutteringskonsulent Søren Prehnum på tlf. 53 605 600.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.