Salgschef med en baggrund som maskiningeniør

Akkerman, København, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 16. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af vores kunde Akkerman, søger vi en initiativrig og forretningsorienteret salgschef med en baggrund som maskiningeniør, der kan udvikle salget af ingeniørydelser primært på Sjælland.

Om virksomheden

Akkerman har siden 2013 leveret ingeniørydelser til industrielle virksomheder i Danmark og resten af EU. Akkerman kombinerer strategisk forretningsforståelse med specialiserede ingeniørkompetencer, og virksomheden varetager herigennem en afgørende rolle for sine kunder som ekstern leverandør af ingeniørydelser. Akkerman er et 100% danskejet selskab med mere end 100 ingeniører og programmører ansat i Odesa, Kyiv, Lviv og Kharkiv, hvor Akkerman har kontorer. Se mere om Akkerman her.

Om jobbet

Vi søger en hands-on salgschef, der gennem stort drive og engagement vil få ansvaret for eksekvering af Akkermans salgsstrategi på Sjælland. Som salgschef kommer du til at arbejde med salg til eksisterende kunder, rådgivning på højt teknisk niveau samt løbende udvikling af kundeporteføljen. Det vil være gennem opsøgende nysalg og relationssalg, du udbygger kundeporteføljen. Der er ikke personaleansvar i stillingen.

Hovedopgaverne vil være

 • udvikling og gennemførsel af salgsaktiviteter, hvor du bliver budgetansvarlig for salgsmål
 • selvstændig planlægning og gennemførsel af kundebesøg hos eksisterende og nye kunder
 • forretningsudvikling gennem bearbejdning og udvikling af nye kunder inden for udvalgte segmenter
 • struktureret opfølgning på kunder og salgsprocessen.

Du skal forvente at besøge hovedkvarteret i Odesa 1-2 gange årligt, når det ikke længere frarådes at rejse til Ukraine.

Om dig - din baggrund og erfaring

Vi forestiller os, at du har erfaring med teknisk salg og rådgivning, og at du er uddannet maskiningeniør.

Personlige kvalifikationer:

 • gode kommunikationsevner og forhandlingsevner
 • kompetent og professionel sælger, hvor du når dine mål gennem rådgivning
 • vant til at kommunikere og rådgive i forhold til tekniske løsninger
 • initiativrig, resultatorienteret og selvstændig.

Din bopæl er i København.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du i meget stort omfang er med til at præge udviklingen i en vækstorienteret virksomhed. Du får den nødvendige oplæring, engagerede kollegaer og refererer til virksomhedens direktør, som assisterer dig i salgsarbejdet. Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke, som består af fast løn og resultatløn med meget attraktivt indtjeningspotentiale, bil på gule plader, hjemmekontor m.v.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Automationsspecialist til Gram Equipments Data & Teknologi-team dedikeret til fremtidens automatiseringsteknologier

Gram Equipment A/S, Kolding, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 15. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Gram Equipment A/S i Kolding søger vi en automationsspecialist til udvikling af fremtidens teknologier i en globalt førende virksomhed. Forestil dig at blive en del af et voksende team, hvor teknologi, passion og udvikling er i fokus. Hvis tanken om at forbedre og udfordre dagens teknologi vækker din interesse, så læs mere om denne mulighed for at blive en del af Data & Teknologi-teamet dedikeret til nye automatiseringsteknologier.

Om jobbet

Ud af Gram Equipments 550 medarbejdere arbejder 40 i automationsafdelingen. Teamet er globalt og består af engagerede medarbejdere, der p.t. er fordelt på sites i Kolding (hovedparten), Tyrkiet, Kina og USA. Med reference til Global Head of Automation vil du som automationsspecialist indgå i det nyoprettede Data & Teknologi-team, der skal fokusere på udvikling af fremtidens teknologier til virksomheden.

Da Gram Equipment er den førende producent inden for iscremeindustrien, har man en stærk dedikation til altid at være på forkant med nye og innovative digitale løsninger. Data & Teknologi driver innovation og standardisering af automatiseringsløsninger. Teamet sidder sammen med de 3 andre teams: Hardware, Software og Standardprodukter i automatiseringsafdelingen på førstesalen i nogle indbydende, lyse lokaler i det nybyggede domicil i Kolding nær motorvejen. 

Som automationsspecialist vil du udføre forskellige opgaver. Fra at designe og implementere visionære projekter til at undersøge nye løsninger og udvikle ny teknologi vil din læringskurve pege opad. Andre opgaver vil inkludere:

 • brug af maskinlæring til at optimere produktionslinjer
 • vedligeholdelse af virksomhedens automatiseringsværktøjskasse og standarder
 • VPN-løsninger
 • analyse af data
 • udvikling og vedligeholdelse af websteder på SharePoint.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en relevant teknisk uddannelse som softwareingeniør, automationsingeniør, maskinmester eller lignende med erfaring inden for højniveau PLC- og HMI-programmering. Du trives i en rolle, der forpligter dig til at anvende ekspertise og teknologi i dine daglige opgaver. Du nyder at dykke ned i tekniske detaljer samt at arbejde praktisk. Derudover lægger vi vægt på, at du har:

 • mindst 5 års erfaring inden for automationsbranchen
 • erfaring med visionsystemer og opstillinger
 • arbejde med data og analyse af data
 • erfaring med netværksdesign og konfiguration
 • programmeringsfærdigheder inden for PLC og gerne højniveau-sprog.

Har du erfaring med programmeringsprojekter i forbindelse med udvikling af større og komplekse procesanlæg især i fødevareindustrien, er det et stort plus. 

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale. 

Personlig profil

Det er altafgørende, at du trives med en bred kontaktflade i et professionelt og internationalt miljø. 

Din arbejdsform er struktureret, systematisk og organiseret samtidig med, at du evner at udfordre det bestående og finde nye, kreative løsninger. Dine kollegaer betegner dig som samarbejdsorienteret, en Ole-opfinder-type og en god sparringspartner. 

Som person er du udadvendt, vedholdende, og du kommunikerer åbent og ærligt på alle niveauer i organisationen og med eksterne partnere. Du har en naturlig gennemslagskraft, der bygger på din konstruktive tilgang til opgaverne, og ikke mindst dit gode humør. 

Gram Equipment A/S tilbyder

Du bliver en del af en markedsledende, solid virksomhed i vækst, der arbejder med branchens nyeste teknologier. Du kan se frem til fleksible arbejdstider, mulighed for at arbejde hjemmefra to dage om ugen, en populær massageordning, en frokostordning, en aktiv personaleforening og sociale arrangementer i løbet af året. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige personlige og faglige udvikling. Særlige begivenheder og milestones bliver selvfølgelig fejret med is!

Læs mere om Gram Equipment A/S her

Ansøgning    

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og indkalder derfor kandidater til samtaler løbende. 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Revisor/revisorassistent til veldrevet revisionskontor

Dansk Revision, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 11. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Dansk Revision Esbjerg søger vi en revisor eller revisorassistent, der brænder for den tætte dialog med egne kunder og kan sikre den gode kundeoplevelse og opbygning af langvarige relationer. Drømmer du om at arbejde i en lokalforankret, solid og veldrevet virksomhed, hvor man sætter samspillet mellem job og fritid højt? Så læs videre her!

Om jobbet

Dansk Revision Esbjerg er et partnerdrevet, lokalt forankret revisionskontor. Du vil få 26 kollegaer, der som dig beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. Hos Dansk Revision Esbjerg hjælper man primært små og mellemstore virksomheder, både personligt drevne samt selskaber. Her assisteres med alt fra bogholderi og regnskab til rådgivning og erklæringsopgaver inden for revision. Dansk Revision Esbjerg er ejet af 4 partnere, der alle er godt lokalt forankret i byen. 

Dansk Revision Esbjerg er en del af en landsdækkende kæde med 28 kontorer og ca. 500 medarbejdere fordelt over hele Danmark, som gør, at den faglige kvalitet altid er i top. Dansk Revision Esbjerg er partnerejet, hvilket sikrer stabilitet og den lokale forankring og kendskabet til det lokale erhvervsliv.

Se mere her.

Hvad forventer vi af dig?

Du er kundeminded, nysgerrig og har lyst til at udvikle dig sammen med dine kunder. Du har en stor aktie i at udvikle og sætte dit præg på din fremtidige arbejdsplads. Som revisor/revisorassistent får du nemlig din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher, som du har direkte kontakt med. Alt afhængig af din uddannelse, erfaringsniveau og jobønsker, vil man kunne strikke en jobbeskrivelse og kundeportefølje sammen, der helt sikkert vil kunne udfordre dig.

Det betyder, at du kommer hele vejen rundt om kunden, når du arbejder med: 

 • rådgivning og sparring med dine kunder
 • budgetudarbejdelse og prognoser i samarbejde med kunderne
 • skatteassistance og rådgivning om økonomiske forhold
 • afstemning og assistance med udarbejdelse af årsrapporter mv.
 • moms og afgifter.

Du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling og sikkert en HD-R i rygsækken. Du er skarp, lærenem, omstillingsparat, ansvarsbevidst og ærekær omkring dine opgaver. Du arbejder selvstændigt, struktureret og er god til at overholde deadlines.

Hvad tilbyder Dansk Revision Esbjerg?

Du tilbydes:

 • mulighed for at arbejde med en bred vifte af kunder og opgaver
 • direkte ansvar for egne kunder og deres økonomiske sundhed
 • kontinuerlig faglig udvikling og støtte til videreuddannelse
 • et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø med god work-life balance
 • gode, hjælpsomme kollegaer og en aktiv personaleforening
 • konkurrencedygtig lønpakke og personalegoder.

Der er højt til loftet, en positiv, afslappet omgangstone med plads til sjov, og man vægter den gode kemi på kontoret. Det forventes, at du tilsvarende vil tage del i sammenholdet.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

 

Tip en venDetaljer

Revisor med partnerpotentiale til veldrevet revisionskontor

Dansk Revision, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 11. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Dansk Revision Esbjerg søger vi en revisor med partnerpotentiale, der brænder for ledelse, udvikling og den tætte dialog med egne kunder. Drømmer du om at arbejde i en lokalforankret, solid og veldrevet virksomhed, hvor man sætter samspillet mellem job og fritid højt? Så læs videre her!

Om jobbet

Dansk Revision Esbjerg er et partnerdrevet, lokalt forankret revisionskontor. Du vil få 26 kollegaer, der som dig beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. Hos Dansk Revision Esbjerg hjælper man primært små og mellemstore virksomheder, både personligt drevne samt selskaber. Her assisteres med alt fra bogholderi og regnskab til rådgivning og erklæringsopgaver inden for revision. Dansk Revision Esbjerg er ejet af 4 partnere, der alle er godt lokalt forankret i byen. Man har en god tilgang af spændende nye kunder, hvilket er årsagen til, at man ønsker at udvide ejerkredsen med en partner.

Dansk Revision Esbjerg er en del af en landsdækkende kæde med 28 kontorer og ca. 450 medarbejdere fordelt over hele Danmark, som gør, at den faglige kvalitet altid er i top. Dansk Revision Esbjerg er partnerejet, hvilket sikrer stabilitet og den lokale forankring og kendskabet til det lokale erhvervsliv.

Se mere her.

Hvad forventer vi af dig?

Du er en erfaren revisor med nogle års erfaring fra revisionsbranchen med direkte kundekontakt. Enten er du registreret eller statsautoriseret revisor, eller også er du SR-studerende eller på vej til det.

 • Du har arbejdet med rådgivning, regnskabsudarbejdelse, skat, moms, revision og andre erklæringsopgaver.
 • Du har godt kendskab til IT, herunder Officepakken og har et digitalt mindset med henblik på effektivisering af arbejdsgange.
 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og er god til at overholde deadlines.
 • Du er god til vidensdeling og tager del i oplæring og coachingen af medarbejdere i et positivt læringsmiljø. 

Din arbejdsdag vil til tider blive dynamisk, og du skal derfor være god til at kunne strukturere din tid. Omvendt tilbydes høj fleksibilitet og et godt arbejdsmiljø, hvor man altid hjælper hinanden i mål. 

Hvad tilbyder Dansk Revision Esbjerg?

Som partner eller kommende partner, er det din opgave at være med til åbent at drøfte selskabets nuværende situation, udvikle kontoret og sætte retningen for fremtiden. 

Du tilbydes:

 • egen kundeportefølje og direkte kundekontakt
 • frihed under ansvar og god work-life balance
 • stor indflydelse på hverdagen og strategien, da du er med i ledelsesbeslutninger som partner
 • mulighed for løbende ajourføring af viden og specialisering i et interessefelt
 • flere sociale aktiviteter gennem en aktiv personaleforening
 • yderst attraktiv gagepakke med ejerandel, overskudsdeling og benefits.

Der er højt til loftet, en positiv, afslappet omgangstone med plads til sjov, og man vægter den gode kemi på kontoret. Det forventes, at du tilsvarende vil tage del i sammenholdet.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Produktionscontroller

C&D Foods, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 10. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at udvikle og forbedre performance i et højautomatisk produktionsmiljø, og kan du bidrage til, at produktionskapaciteten udnyttes optimalt? Så er stillingen som produktionscontroller hos C&D Foods Denmark A/S måske interessant for dig?  

Et job med fokus på udvikling og tal

C&D Foods er én af verdens førende producenter af private label hunde- og kattefoder. Med direkte reference til produktionschefen, vil du få en vital rolle i forhold til, at produktionen kontinuerligt optimeres og udvikles bedst muligt. Dette gør du ved at skabe overblik over KPI’er og OEE’er, så produktionskapaciteten udnyttes optimalt og forbedringsmuligheder synliggøres. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • opfølgning på driften i samarbejde med produktions- og fabriksledelsen
 • opfølgning på daglige produktionsrelaterede KPI’er og support i forhold til ugentlig KPI-rapportering på tværs af koncernen
 • administration samt overordnet ansvar for den daglige rapportering i produktionsstyringssystemet AROLINK
 • daglig rapportering af affaldsregnskab
 • koordinering af periodeafslutning mellem produktion og økonomiafdeling
 • ad hoc-opgaver for fabriks- og koncernledelsen.

Dine kvalifikationer 

Vi søger en kompetent person, der med sit store overblik og personlige drive kan være med til at sikre den fortsatte succes. Uddannelsesmæssigt har du en baggrund på bachelor-/kandidatniveau inden for regnskab, produktionsplanlægning eller lignende samt +3 års erfaring fra en lignende stilling. 

Som person falder det dig naturligt at arbejde systematisk og struktureret med dine arbejdsopgaver. Du trives derfor i en hverdag, hvor det er nødvendigt at have et struktureret overblik over flere igangværende arbejdsopgaver. Derudover er du vedholdende og resultatorienteret og formår at gå forrest i dagligdagen. Da du kan forvente en stor kontaktflade og tværgående rolle i organisationen, er det desuden afgørende, at du mestrer at skabe relationer og er i stand til at kommunikere med flere forskellige faggrupper. Du har god erfaring med regnskabs- og rapporteringssystemer samt med ERP-systemer i produktionsmiljøer, og du er superbruger i Excel. 

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Du tilbydes

Et selvstændigt og alsidigt job i en international virksomhed, der er én af verdens førende inden for private label hunde- og kattefoder. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du vil få en central position. Produktionen er i en rivende udvikling, hvorfor der vil være store faglige og personlige udfordringer og udviklingsmuligheder i stillingen.

Lønnen forhandles individuelt og modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191.

Om virksomheden

C&D Foods er én af Europas førende private label pet food-producenter, som producerer våd- og tørfoder til kæledyr. Virksomheden blev grundlagt i 1969 og er ejet af den irske koncern ABP Food Group. C&D Foods har 7 produktionsfaciliteter i 6 lande: Irland, Danmark, Østrig, Spanien, Holland og Storbritannien. Virksomheden har desuden 2 salgskontorer i Tyskland og Italien. C&D Foods’ hovedkontor ligger i Mullingar, Irland. På fabrikken i Esbjerg er der mere end 300 medarbejdere. C&D Food Groups omsætning er på +300 millioner euro.

Tip en venDetaljer

Konstruktionsingeniør

Byggeteknisk virksomhed, Østjylland, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 9. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at udvikle projekter lige fra idéfase til projektafslutning? Og ønsker du at blive en del af en succesfuld virksomhed, der har specialiseret sig i byggetekniske løsninger inden for industrisegmentet? Så har vi drømmejobbet til dig! 

Om virksomheden og jobbet

Vi søger en bygningsingeniør med speciale i konstruktioner til en udfordrende stilling, hvor du bliver et centralt omdrejningspunkt i byggerier inden for virksomhedens kompetenceområder. Du kommer til at arbejde med projekter inden for forskellige former for byggerier, der kræver, at du er fagligt ambitiøs og selvstændig i dit arbejde.

Virksomheden har skabt byggetekniske løsninger funderet på særlige specialistkompetencer til en lang række af faste kunder over hele landet igennem de seneste 50 år. Man arbejder ud fra en ambitiøs vækststrategi og har en ambition om at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område og levere nøglefærdige byggerier fra idéoplæg til ibrugtagning. Du bliver en del af hele processen lige fra den indledende idéfase til selve projektudviklingen og frem til projektafslutningen. 

Du vil komme til at arbejde med kvalitetsbyggerier, og du bliver en del af et miljø med mange spændende opgaver og en positiv pipeline. 

Din baggrund - fagligt og personligt

Du er faglig kompetent og har lyst til at være en del af et team, som gør projekter til virkelighed! Du vil få et tæt samarbejde med byggelederne og de relevante beslutningstagere. Det giver en smidig og effektiv projekteringsproces, hvor du kan fokusere på det faglige. Du ser dig selv som en dygtig rådgiver, er handlekraftig og løsningsorienteret og har både den teoretiske og kreative faglighed, der gør, at du kommer i mål med projekterne. 

 • Du er uddannet diplom- eller civilingeniør og har minimum 5 års erfaring fra en rådgivende ingeniørvirksomhed.
 • Du har lyst til at involvere dig i projekterne lige fra idéfasen til projektudviklingen og frem til projektafslutningen. 
 • Medindflydelse på valg af det statiske system samt optimering af byggemetoder.
 • Du skal beskæftige dig hovedsageligt med KK1 projekter, da projekterne primært er inden for lager- og industrisegmentet, og ved KK2 projekter samarbejdes der med eksterne samarbejdspartnere.
 • Du har erfaring med projektering af bygningskonstruktioner. 
 • Du har interesse og lyst til såvel skitsering som detailprojektering samt optegning i Revit, dog ikke et krav.
 • Du har projekteringserfaring inden for beton- og stålbyggeri og en god statisk forståelse.
 • Som person er du ansvarlig, systematisk og energisk.
 • Du trives i et team og er god til at kommunikere med kollegaer fra andre afdelinger i huset.

Derudover lægges der vægt på, at du er i stand til selvstændigt at projektere byggerier, at du er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kollegaer og har en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde.

Virksomheden tilbyder dig

Du bliver du en del af et kompetent team, der arbejder ud fra virksomhedens flotte og inspirerende lokaler i Østjylland. Du vil opleve et stærkt fokus på arbejdsmiljø, og en virksomhed der er velvidende om, at medarbejderne er virksomhedens stærkeste og mest unikke ressource. Du bliver derfor en del af en kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt, og hvor "frihed under ansvar" er en selvfølge. 

Såfremt du har et ønske om at blive certificeret statiker, så bakker virksomheden gerne op om den proces. 

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Intern kundeservicemedarbejder Skandinavien

Klauke, Karlslunde, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 22. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Klauke, som er en del af Emerson Global Professional Tools, søger vi en intern kundeservicemedarbejder, der kan supportere salgs- og marketingaktiviteterne i Skandinavien. 

Om Klauke 

Klauke er kendt som benchmark for innovation og sikkerhed, hvor kunden er professionelle brugere af installationsværktøjer og tilbehør primært i el- og industrisegmentet. Klauke sikrer omkostningseffektivitet og leverer pålidelige produkter af højeste kvalitet. 

Om jobbet

Med base i Karlslunde ved København bliver du en del af den skandinaviske "Emerson-organisation", som tæller 12 medarbejdere - heraf 8 i Danmark. Som kundeservicemedarbejder bliver du en del af det europæiske kundeserviceteam, hvor du supporterer kunder i de skandinaviske lande. På salgskontoret i Karlslunde får du 5 dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver kontaktperson for eksterne kunder (inkl. key account kunder) og interne afdelinger, og du sikrer en hurtig og pålidelig kommunikation og opfølgning. 

Dine opgaver vil bl.a. være

 • rådgivning og support via telefon og mail
 • konvertering af produkter fra konkurrenter
 • tilbud, support og ordrehåndtering, herunder rådgivning om leveringstider m.v.
 • salgsrapportering i SAP
 • marketingaktiviteter og support bl.a. vedr. indhold til sociale medier, kampagner, checkup-opkald, assistance på messer og udstillinger
 • administrativ support til salgsteamet i Skandinavien 
 • ad hoc-opgaver relateret til funktionen.

Dine kvalifikationer

 • Minimum 2 års erfaring inden for kundeservice eller i et salgsmiljø. 
 • Teknisk kendskab til elbranchen er en fordel.
 • Serviceminded, omhyggelig og ansvarsfuld.
 • Initiativtager med et kundeorienteret fokus.
 • Taler dansk på et højt niveau og behersker engelsk på et godt niveau. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til svensk, norsk, finsk eller tysk.
 • Gode IT-færdigheder, herunder erfaring med ERP - SAP og CRM.

Virksomheden tilbyder

 • En grundig oplæring og introduktion til Klaukes produktsortiment.
 • Et spændende og afvekslende salgsjob i et internationalt, multikulturelt miljø.
 • Et lille, lokalt team med en tæt forbindelse til dine kollegaer.
 • Et job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Tonny Lang, tlf. 60 888 444 eller pr. mail: tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om Klauke og Emerson-koncernen

Klauke er en del af den globale Emerson-koncern, der har hovedsæde i St. Louis, Missouri (USA). Emerson skaber innovative løsninger til kunder på markeder inden for industri, handel og byggeri og producerer en bred portefølje af pålideligt og professionelt værktøj og teknologi til virksomheder, der arbejder i brancher relateret til det mekaniske, elektriske samt VVS. Med ekspertise fra RIDGID, Greenlee og Klauke leverer Emerson produkter, som yder driftssikkerhed til industriens hårdeste udfordringer.

Emerson-koncernen har forpligtet sig til at fremme en kultur, hvor hver enkelt medarbejder værdsættes og respekteres. Hos Emerson bidrager et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø til en rig udveksling af idéer, der inspirerer til innovation og frembringer de bedste løsninger til virksomhedens kunder. Emerson støtter flere medarbejderledede ressourcegrupper, der fremmer en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads og støtter medarbejdernes faglige udvikling for at få adgang til ledelsesmuligheder. Denne filosofi er grundlæggende for Emersons værdier, og der tages dermed ansvar for at efterlade verden et bedre sted.

Læs mere om Klauke her og om Emerson her.

Tip en venDetaljer

Kvalitets- og certificeringsansvarlig der vil gøre en grøn forskel

Ellepot, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 20. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ønsker du et job, der kombinerer kvalitet, grøn teknologi, kundefokus, og elsker du at se ting gro? Så har vi drømmejobbet til dig her! 

Da Ellepot ønsker en endnu mere fokuseret indsats på kvalitet og miljøcertificeringer, har de valgt at oprette en dedikeret stilling til netop dette. Ellepot A/S ønsker at finde en grøn ildsjæl, der som fokusområder har kvalitet og certificering. Papiret er selve hjertet i Ellepotten, og det er med papiret som omdrejningspunkt, du skal få tingene til at gro - i bogstaveligste forstand. Vi forventer ikke, at du er gartneruddannet, men at du er kvalitetsbevidst, teknisk nysgerrig - og så kan det da godt være, at du har et drivhus og en velplejet have derhjemme. 

Om virksomheden
Ellepot A/S udvikler, producerer og sælger maskiner og dyrkningssystemer, der erstatter plastpotter med papirpotter til prydplante- og grøntsagsgartnerier samt skovvirksomheder. Virksomheden sælger sine systemer globalt med en eksportandel på over 98%. Virksomheden beskæftiger ca. 80 ansatte og er beliggende i Esbjerg, hvor man råder over 8.000 m2 produktions- og administrationsfaciliteter. Virksomheden er i kraftig vækst og har tocifrede vækstrater årligt. 

Du finder yderligere oplysninger om Ellepot A/S her.

Om jobbet

Med base i Esbjerg får du en spændende hverdag fyldt med alsidige arbejdsopgaver inden for kvalitetsstyring og certificering. Du bliver en integreret del af et globalt team, der arbejder tæt sammen, hvor kvalitet og kundeservice er i højsædet. Du vil kunne sparre med Ellepots nuværende udviklingsansvarlige samt kvalitetschefen, som efter 3 år i virksomheden med ansvar for kvalitet og certificering har skiftet spor og fremover skal lede digitale udviklingsprojekter. Du vil få reference til den nuværende kvalitetschef samt få hovedansvaret for kvalitet og overholdelse af certificeringer. 

Endvidere bliver du ansvarlig for Ellepots kvalitetsstyringssystem indeholdende procedurer og behandling af afvigelser. Du vil også få en opsøgende rolle i forbindelse med test og forsøg med Ellepotsystemet hos kunder eller eksterne samarbejdspartnere - og dermed bringe ny viden og værdi ind i Ellepots produkter. 

Du vil få en bred vifte af opgaver såsom:

 • kontinuerlige kvalitetstests af modtaget papir til papirproduktionen, herunder spiretests
 • implementere nye certificeringer og vedligeholde de eksisterende 
 • opfølgning på kvalitetsrelaterede spørgsmål fra salgsafdelingen og eksisterende kunder
 • håndtere evt. reklamationer hvor der diskuteres dyrkningstekniske eller maskintekniske problemstillinger og en sjælden gang et fysisk kundebesøg i udlandet
 • ansvarlig for årlig auditering af blandt andet FSC, Soil Association samt andre miljøcertificeringer.

Det vil være en stilling med stor grad af frihed i planlægningen, og der er mulighed for at præge indholdet i forhold til din erfaring og uddannelse.

Din profil

Indgangene til jobbet kan være mange. Du behøver ikke have en grøn baggrund, men det er et krav, at du har arbejdet med hovedfokus på kvalitet f.eks. som kvalitetsansvarlig i en produktionsvirksomhed.

 • Du er omgængelig, udadvendt, kvalitetsbevidst og kan lide at få sat tingene i system.
 • Du er "problemløser", der får kundernes problemer løst og er i stand til selv at prioritere din tid.  
 • Du arbejder målrettet, struktureret og omhyggelig så tidsplaner overholdes, samtidig med at du ikke er bange for at udfordre status quo. 
 • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer.
 • Det er et krav, at du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau og er god til at formidle dit budskab.

Hvis du er teknisk nysgerrig, struktureret, serviceminded og har gåpåmod, så skal teamet nok lære dig resten.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. For den ambitiøse vil der være gode muligheder for at udvikle sig i denne stilling. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet. Oven i det, er du med til at gøre verden lidt grønnere og sikre grundlaget for en årlig produktion af mere end 8.000.000.000 miljørigtige papirpotter.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Praktisk funderet teknisk tegner/produktionsteknolog til greentech maskiner

Ellepot, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 14. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For Ellepot i Esbjerg søger vi en praktisk funderet teknisk tegner, produktionsteknolog eller maskintekniker. Trives du med en alsidig hverdag, hvor du vil få en central rolle i forbindelse med konstruktion af greentech maskiner? Ønsker du et job, der kombinerer maskiner, grøn teknik og kvalitet i en markedsledende virksomhed, der gør verden lidt grønnere? Så har vi her drømmejobbet til dig!

Om virksomheden
Ellepot A/S udvikler, producerer og sælger maskiner og dyrkningssystemer, der erstatter plastpotter med papirpotter til prydplante- og grøntsagsgartnerier samt skovvirksomheder. Virksomheden sælger sine systemer globalt med en eksportandel på over 98%. Virksomheden beskæftiger ca. 80 ansatte og er beliggende i Esbjerg, hvor man råder over 8.000 m2 produktions- og administrationsfaciliteter. Virksomheden er i kraftig vækst og har tocifrede vækstrater årligt. 

Du finder yderligere oplysninger om Ellepot A/S her.

Om jobbet

For at styrke virksomhedens fortsatte positive udvikling søges yderligere en teknisk tegner, produktionsteknolog eller maskintekniker med god forståelse for konstruktion af maskiner. Du vil referere til den tekniske chef og vil sidde sammen med det tekniske team og udviklingsafdelingen, hvor der vil være god mulighed for sparring. Du vil komme til at arbejde med 3D-tegning, produktudvikling, oprettelse af styklister, udarbejdelse af manualer og indkøb af varer. Du vil hurtigt lære at sætte pris på den dynamik og puls, der er i branchen, og opleve at virksomheden har sat kunden i centrum og mener det. 

Din profil

Du er uddannet teknisk tegner, produktionsteknolog eller maskintekniker og har arbejdet med 3D-konstruktion af maskiner. Udover at være specialist evner du også at arbejde godt og konstruktivt sammen med andre mennesker for i fællesskab at frembringe ultimative løsninger. 

Du trives med en hverdag, der tidsmæssigt er ligeligt fordelt mellem tegning i Inventor og de mere praktiske opgaver såsom oprettelse af styklister i Navision, teknisk indkøb, udarbejdelse af manualer og andet ad hoc-arbejde.

Vi forventer, at du

 • arbejder målrettet og struktureret, således at deadlines overholdes
 • har erfaring med 3D-konstruktion af maskiner - gerne i Inventor
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer
 • har erfaring med indkøb og udarbejdelse af tegninger, manualer, dokumentation og styklister - gerne i Navision
 • taler og skriver dansk og engelsk på et godt niveau. 

Har du en håndværksmæssig baggrund som f.eks. smed eller industritekniker, er det et plus.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Esbjerg eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. For den ambitiøse vil der være gode muligheder for at udvikle sig i denne stilling. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet. Oven i det, er du med til at gøre verden lidt grønnere og sikre grundlaget for en årlig produktion af mere end 8.000.000.000 miljørigtige papirpotter.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Erfaren, stabil mødebooker

Dansk Salgsoptimering, Højbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 13. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan dit smil høres i telefonen, og kan du bruge telefonen effektivt, så der kommer møder i kalenderen? Så har du her alletiders mulighed for at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst! Er det dig? Så læs videre, for vi søger en erfaren mødebooker for Dansk Salgsoptimering i Højbjerg.

Om jobbet

Da der er en lang venteliste på kunder, der gerne vil bruge Dansk Salgsoptimering, søger vi en erfaren mødebooker 25-37 timer om ugen til B2B mødebooking, leadgenerering og markedsanalyse. Arbejdstiden ligger på hverdage mandag-fredag i tidsrummet 8-16 (fredag 8-13) på Axel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg. Grunden til ventelisten er, at Dansk Salgsoptimering har et lille dedikeret team af nogle af Danmarks mest erfarne og dygtigste mødebookere. Man lægger stor vægt på kvalitet og gennemsigtighed i alle faser af samarbejdet, da man tror fuldt og fast på, at det er nøglen til et langt og værdiskabende samarbejde.

Jobbet er kendetegnet ved fleksibel arbejdsplanlægning, hvor der i høj grad kan tages hensyn til dine fritidsaktiviteter og mulighed for hjemmearbejdsdage 1-2 dage om ugen. Det er udelukkende B2B-møder, så ingen aften- og weekendarbejde. Der er et godt og spændende arbejdsmiljø med en glad tone i et lille team af erfarne kollegaer, hvor målsætningen er, at du går hjem glad og tilfreds hver eneste dag.

Om dig

Vi forestiller os, at du er udadvendt, positiv, har erfaring med mødebooking, er drevet af at skabe resultater og lader dig ikke slå ud af et afslag. 

Vi forventer, at du:

 • har minimum 4 års erfaring med mødebooking
 • er nysgerrig og kan lide at tale med mange forskellige mennesker
 • er videbegærlig og frisk på at blive udfordret og smiler i telefonen
 • er stabil og engageret.

Virksomheden tilbyder

 • Høj fast løn med mulighed for kvartalsbonus via overskudsdeling.
 • Stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.
 • Mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.
 • Gode erfarne kollegaer til at bakke dig op.
 • Et stærkt fagligt miljø med masser af erfaring.
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Kenni Simmelsgaard, tlf. 239 239 74, ks@pay-back.dk.

Om virksomheden

Dansk Salgsoptimering er en mindre virksomhed i vækst og med stor efterspørgsel fra nye kunder. Hos Dansk Salgsoptimering bliver der fokuseret på kvalitet over kvantitet, og derfor giver man gerne en fast høj løn til de rette medarbejdere, så man kan fokusere lige så meget på processen som på selve resultaterne. Virksomheden booker møder for mange forskellige slags virksomheder, også til egne sælgere, og man får mulighed for at få den opgave, der passer bedst til lige præcis én selv.

Dansk Salgsoptimerings koncept går ud på at strukturere og optimere salget for virksomheder, hovedsageligt i brancherne byggeri, industri og transport. Man kan tage hånd om alle aspekter af salgsprocessen for en virksomhed, fra identificering af kundeemner og udarbejdelse af værditilbud, til booking, afholdelse og opfølgning på møder. 

Tip en venDetaljer

Produktionschef til maskinproduktion - en nøgleposition på en kommende vækstrejse

Virksomhed, Esbjergregionen, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 13. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Om virksomheden

Vores kunde er kendt for højkvalitetsmaskiner og leverer løsninger til nogle af de største aktører inden for den globale medicinske industri. Der er tale om en mindre virksomhed beliggende i Esbjergregionen med specialiserede, erfarne og engagerede medarbejdere.

Efter nyt ejerskab, ledet af erfarne erhvervsfolk, planlægges en betydelig udvikling af virksomheden, herunder et helt nyt afsæt for og profilering af virksomheden. Vi søger derfor en dynamisk og nysgerrig produktionschef til en central rolle, hvor kursen er sat mod yderligere international vækst. 

Om jobbet

Du bliver en del af virksomhedens ledelse, hvor du vil få det overordnede ansvar for produktionen af blisterpakkemaskiner, produktion af kundetilpassede opsætninger og tilbehør samt produktion hos underleverandører. Samtidig arbejder du bredt med opgaver relateret til produktionen. Der er fokus på kvalitet for at kunne levere til et krævende marked inden for medicin og medicinsk udstyr.

Ansvarsområder og opgaver

 • overordnet ansvar for produktionen, herunder design/udvikling
 • ansvar for kvalitetsforhold
 • planlægning ift. salg og drift samt styring og koordination af ordrer
 • sparring med kunder ved specialsager
 • kalkulationsarbejde i samarbejde med salg og økonomi
 • indkøb og lagerstyring
 • projektledelse ved nye udliciteringer, kundeprojekter og optimeringsprojekter.

Kvalifikationer

 • relevant teoretisk uddannelse som produktionsingeniør, maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende
 • erfaring med produktion af maskiner, udstyr, komponenter, værktøjer eller lignende
 • erfaring med teamkoordinering og gerne med personaleledelse af et mindre team
 • forståelse for produktionsvirksomhedsprocesser med ambitioner om optimering
 • erfaring med indkøb
 • god IT-forståelse inden for produktionsvirksomheder
 • evne til eksekvering, afslutning og en 'hands-on' arbejdsstil med ledelsespotentiale
 • engelsk beherskes i skrift og tale.

Arbejdssted er Esbjerg. Din bopæl er maksimalt 1 times kørsel fra Esbjerg.

Velkommen som produktionschef

Vi søger dig, som har talentet og motivationen, og som tør gribe denne mulighed. Samtidig har vi også høje forventninger til dig. Til gengæld får du masser af støtte fra det nye ejerskab bestående af erfarne erhvervspersoner - du kommer ikke til at stå alene! Herudover får du muligheden for at blive en del af en ansvarlig og innovativ virksomhed, der værdsætter handlekraft og en vinderkultur, og som nu har sat kursen mod yderligere international vækst.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en grundig og praktisk introduktion til jobbet. En konkurrencedygtig gagepakke, som bl.a. består af en fast løn, fri telefon, bærbar computer og et attraktivt incitamentsprogram. Du kan glæde dig til en hverdag, der byder på varierende opgaver, ligesom du kommer til at arbejde i et tillidsfuldt og uformelt arbejdsmiljø præget af faglighed, fleksibilitet og fokus på teamets succes.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du opfordres til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade dit CV og eventuelt din ansøgning herunder.

Tip en venDetaljer

Teamorienteret konstruktionsingeniør. Diplom- eller civilingeniør

Ingeniørvirksomhed, Esbjergregionen, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 11. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vores kunde er en anerkendt rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende i Esbjergregionen.

Virksomheden er ikke blandt de største, men har gennem en dedikeret, målrettet og fokuseret indsats formået at positionere sig som en foretrukken leverandør og samarbejdspartner af rådgivning vedrørende alle facetter af byggeriet og kan notere særdeles interessante projekter på referencelisten. Det går stærkt, og flere projekter kommer til. Dermed er der plads til endnu en kollega, som ønsker at være en del af et tillidsfuldt og uformelt arbejdsmiljø præget af fleksibilitet og fokus på succes som team og dermed på medarbejdernes trivsel. Det er store ord, men det er den hverdag, der venter dig i dit nye job!

Dine arbejdsområder vil være inden for følgende:

 • projektering og udarbejdelse af statisk dokumentation og beregninger
 • udarbejdelse af tegnings- og projektmateriale - både til udbud og udførelse
 • opfølgning under projektets udførelse.

Din profil

Du kan arbejde selvstændigt, er teamorienteret, ligesom du er præcis og fremsynet og forstår at tænke langsigtet. Du trives med en bred kontaktflade og respekteres af kunder og kollegaer for din faglighed.

 • du er uddannet diplom- eller civilingeniør med speciale i bærende konstruktioner og har minimum 2 års erfaring (og gerne flere) fra en rådgivende ingeniørvirksomhed
 • du har god forståelse for statik samt solid viden inden for konstruktionsfaget og om forskellige konstruktionsmaterialer
 • du har kendskab til FEM-modellering
 • du er engageret, ansvarsbevidst og er god til at strukturere dit eget arbejde
 • du er god til at samarbejde og er i stand til at etablere og udvikle gode relationer - både med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere
 • du har ambitioner om at udvikle dig både fagligt og personligt
 • du taler og skriver dansk
 • det er et plus, men ikke et krav, hvis du har erfaring med 3D-projektering i Revit.

Er du certificeret statiker, eller ønsker du at specialisere dig gennem en certificering, er dette et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine forventninger til en virksomhed med højeste standarder.

Du tilbydes ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed med en stærk kultur og teamånd, hvor jobbet løbende bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende og faglige udfordringer inden for ingeniørfaget.

Naturligvis indeholder jobbet en attraktiv og konkurrencedygtig løn, men måske vigtigere et ansættelsesforhold i en virksomhed som lægger stor vægt på fleksibilitet og medarbejdernes trivsel, da balance mellem arbejde og privatliv vægtes højt. Du kan således glæde dig til at arbejde i et uformelt miljø med glade, kompetente og loyale kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Produktchef - revision

Digital Revisor, Århus, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 7. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du revisor, stærk i rådgivningsfunktionen og interesseret i digitaliseringen og automatisering af revisionsbranchen? Så er du måske den rette kandidat til at optimere og videreudvikle Digital Revisors onlineværktøj til revisionsbranchen, der udmærker sig ved at være markedets hurtigste og mest tidsoptimerende værktøj. 

Om stillingen 

Vi søger en produktchef med baggrund som revisor, der brænder for at arbejde med rådgivning/sparring og har lyst til at skubbe til digitaliseringen i revisionsbranchen. Du får mulighed for at dykke ned i fagligheden, yde kompetent rådgivning/sparring og hjælpe revisorer med at skabe en god proces. 

Som produktchef får du det faglige ansvar for at bygge revisionsdelen af systemet op, så du har rig mulighed for at sætte dit helt eget præg på, hvordan værktøjet kommer til at se ud og fungere. Det betyder, at du analyserer, tester, holder dig opdateret med fagligt indhold, og sikrer at systemet revisionsfagligt lever op til gældende lovgivning. Revisionsmodellen bygges dermed op af dig, naturligvis i et tæt samarbejde med resten af teamet hos Digital Revisor, hvor du kan trække på de nødvendige ressourcer. 

Samtidig vil du have en rolle i forhold til onboarding af nye kunder, som introduceres til systemet, og hvordan det kan hjælpe deres revisionshus til en nemmere og mere digitaliseret hverdag. Herunder vil du fungere som second-level support i forhold til revisionsfaglige spørgsmål og generelt løfte hele teamet hos Digital Revisor til en højere grad af revisionsfaglighed. 

Dine opgaver ser sådan ud:

 • udvikling af systemet med en revisorfaglig tilgang
 • drive det digitale værktøjs roadmap på dit fagområde og bidrage til den optimale faglige retning 
 • onboarding af nye kunder i revisor- og bogholdersegmentet via onlinemøder
 • afholdelse af webinarer samt fysiske kurser.

Vi søger blandt de bedste

Vi søger en udadvendt og analytisk skarp revisor med 4-6 års erfaring i dannelse af årsrapporter. Du har formentlig en uddannelse som HD-R eller cand.merc. Du er interesseret i digitaliseringen af revisorbranchen og har lyst til at udvikle et værktøj, der tager processen for dannelsen af årsrapporter og selvangivelser til nye højder. 

Du er den ideelle kandidat, hvis du: 

 • befinder dig godt i rådgivningsfunktionen og har lyst til at yde rådgivning og sparring til revisorer
 • har teknisk flair og gode IT-kundskaber
 • kan skabe gode relationer til kunder gennem onlinemøder
 • kan udvise tålmodighed, når du skal vejlede og rådgive kunder 
 • trives i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde er alfa og omega for at nå målene.

Hvem er Digital Revisor?

Digital Revisor er et onlineværktøj til dannelse af årsrapporter og selvangivelser. Der trækkes data fra e-conomic, Uniconta, Dinero, Billy mv. til opstilling af en årsrapport og en selvangivelse. Digital Revisor er et procesværktøj, hvor man har kodet revisors arbejdsproces ind, og det er din revisorviden, der skal bruges til at gøre processen endnu skarpere.

Digital Revisor har 3 kundesegmenter. Det ene segment er selskaber og virksomheder, der bogfører selv og fortsætter flowet i Digital Revisor for at danne årsrapport og selvangivelse. Et andet segment er revisorer og bogholdere, som bruger værktøjet professionelt til at danne årsrapporter og selvangivelser for deres klienter. Det tredje segment er boligudlejere og forældrekøbere, der skal indrapportere til Skat. 

Virksomheden har høj vækst i Danmark og er et hold sammensat af folk med baggrund inden for softwareudvikling, økonomi og revision samt kommunikation og salg. 

Arbejdssted: Århus.

Virksomheden tilbyder

Der lægges vægt på en arbejdskultur, der giver dig mulighed for at nyde fleksible arbejdstider uden de traditionelle peaks for revisionsbranchen i foråret. Du bliver en del af et positivt og dynamisk team, hvor ideer hurtigt omsættes til handling. 

Hos Digital Revisor værdsættes ikke kun effektivitet og professionalisme, men også det gode humør og kammeratskab, der skaber en positiv arbejdsatmosfære i en varieret hverdag med forskelligartede opgaver. Der er plads til både gode grin og venlig konkurrence, især når man udfordrer hinanden på de virtuelle slagmarker.

Ud over det faglige aspekt af arbejdet prioriteres sociale arrangementer og fredagshygge højt. Det er vigtigt for Digital Revisor at skabe et miljø, hvor du ikke kun trives fagligt, men også kan glæde dig til at gå på arbejde hver dag. 

Velkommen til et team, hvor arbejdsglæde og samarbejde er i fokus!

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

 

Tip en venDetaljer

Kundeservicemedarbejder Skandinavien

RIDGID Scandinavia A/S, Karlslunde, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 26. februar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du passion for kundeservice og lyst til at arbejde med professionelle værktøjer inden for VVS- og industrisegmentet? Ønsker du at være en del af en fantastisk virksomhedskultur i et mindre team og samtidig en vigtig holdspiller i en international kundeserviceorganisation? Så er muligheden der nu hos RIDGID Scandinavia A/S. 

Om jobbet

Vi søger en intern kundeservicemedarbejder, som kan styrke og støtte salgsaktiviteterne i Skandinavien.

Som kundeservicemedarbejder vil din arbejdsplads være i Karlslunde ved København. Salgskontoret er en integreret del af det skandinaviske team, der består af 12 medarbejdere, hvoraf 8 er baseret i Danmark. På salgskontoret i Karlslunde arbejder du sammen med 6 dygtige og engagerede kollegaer, som supporterer den eksterne salgsorganisation og kunder i de skandinaviske lande.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • rådgivning og support via telefon og mail
 • tilbud, support og ordrehåndtering, herunder rådgivning om leveringstider m.v.
 • salgsrapportering samt opdatering og vedligeholdelse af produkt- og stamdata i egne og eksterne systemer
 • administrativ support til salgsteamet i Skandinavien 
 • ad hoc-opgaver relateret til funktionen.

Dine kvalifikationer

Som person er du serviceminded, detaljeorienteret, systematisk, omhyggelig og ansvarsfuld. Herudover kan du sætte flueben ved nedenstående:

 • minimum 2 års erfaring inden for kundeservice som intern salgsmedarbejder eller lignende
 • initiativtager med et kundeorienteret fokus
 • taler dansk på et højt niveau og behersker engelsk på et godt niveau - det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til svensk, norsk, finsk eller tysk
 • gode IT-færdigheder, herunder Excel  
 • rutineret bruger af ERP.

Har du kendskab til værktøj og/eller maskiner, f.eks. fra håndværkerbutik, byggebranchen, industri eller lignende er det en fordel, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

 • En grundig oplæring, introduktion og løbende træning i RIDGIDs produktsortiment.
 • Et spændende og afvekslende job i et internationalt, multikulturelt miljø.
 • Et lille, lokalt team med et godt sammenhold og en tæt forbindelse til dine kollegaer.
 • Et job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Tonny Lang, tlf. 60 888 444 eller pr. mail: tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om RIDGID og Emerson-koncernen

RIDGID er en del af den globale Emerson-koncern, der har hovedsæde i St. Louis, Missouri (USA). Emerson skaber innovative løsninger til kunder på markeder inden for industri, handel og byggeri og producerer en bred portefølje af pålideligt og professionelt værktøj og teknologi til virksomheder, der arbejder i brancher relateret til det mekaniske, elektriske samt VVS. Med ekspertise fra RIDGID, Greenlee og Klauke leverer Emerson produkter, som yder driftssikkerhed til industriens hårdeste udfordringer.

Emerson-koncernen har forpligtet sig til at fremme en kultur, hvor hver enkelt medarbejder værdsættes og respekteres. Hos Emerson bidrager et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø til en rig udveksling af idéer, der inspirerer til innovation og frembringer de bedste løsninger til virksomhedens kunder. Emerson støtter flere medarbejderledede ressourcegrupper, der fremmer en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads og støtter medarbejdernes faglige udvikling for at få adgang til ledelsesmuligheder. Denne filosofi er grundlæggende for Emersons værdier, og der tages dermed ansvar for at efterlade verden et bedre sted.

Læs mere om RIDGID her og om Emerson her.

Tip en venDetaljer

Projektleder med baggrund som VVS-installatør eller VVS-montør

John Josefsen ApS, Esbjerg , Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 22. februar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger dig, som er uddannet VVS-installatør eller VVS-montør, som har erfaring eller interesse for at arbejde med projektledelse, økonomistyring og beregninger, og som evner at jonglere i krydsfeltet mellem projekt- og teamledelse og praktisk VVS-arbejde.

Stillingen

Som en nøgleperson i virksomheden vil din hverdag være alsidig og kræver både traditionelle VVS-færdigheder samt overordnet styrings- og projektansvar.

Du vil være med i hele processen fra installationer og reparationer til rekruttering af montører, teamledelse, projektering og kvalitetssikring, hvor du samtidig er kontaktpersonen til kunder og projekternes samarbejdspartnere.

I rollen får du mulighed for aktivt at bidrage til udviklingen af både dine egne kompetencer og virksomhedens vækst. 

Dit ansvar forventes at udvikle sig i takt med virksomhedens vækst, og vi ønsker, at du vokser med virksomheden. Din rolle vil derfor gradvist udvides, og du vil få større ansvar for entrepriserne, hvilket åbner op for spændende udviklingsmuligheder i fremtiden.

Om dig og din baggrund

Vi ønsker, at du har en baggrund som VVS-installatør eller VVS-montør og har erfaring med en koordinerende rolle eller med projektledelse. Vigtigst er dog din faglighed og din motivation for opgaverne og stillingen, da virksomheden er indstillet på at give dig den nødvendige støtte og oplæring. 

Som person har du en praktisk og proaktiv tilgang til opgaverne, som skal løses, ligesom du har lysten til og erfaring med dialogen med kunder, entreprenører og leverandører. 

I kombination med din faglige baggrund er du struktureret og velorganiseret. Du skaber og bevarer et godt overblik over dine projekter. Din tilgang er præget af fokus på løsninger, hvor du tilfører positiv energi og godt humør - selv i travle perioder. Du formår at holde styr på opgaver, tidsplaner, aftaler og følge projekterne helt frem til aflevering. 

Din bopæl er maksimalt 30 minutters kørsel fra Esbjerg.

Velkommen hos John Josefsen

Vi søger blandt de dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en virksomhed med højeste standarder og et højt ambitionsniveau.

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer i en positiv, samarbejdende og tillidsfuld kultur. 

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om virksomheden

John Josefsen ApS er en anerkendt og veletableret VVS-virksomhed med p.t. ca. 20 ansatte. Virksomheden er etableret i 1973 og har opbygget en solid base af kunder, som løbende udbygges. John Josefsen ApS er specialiseret i at håndtere diverse VVS- og ventilationsopgaver inden for nybyggeri og renovering og betjener en bred vifte af kunder - primært erhvervskunder, boligselskaber og offentlige institutioner. Med fokus på kvalitet og professionalisme har virksomheden skabt sig en stærk position som en pålidelig samarbejdspartner i regionen i og omkring Esbjerg. Læs mere om virksomheden her.

Tip en venDetaljer

Alsidig, nysgerrig elektriker, automatiktekniker el.lign.

Esbjerg Mejeri, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 12. februar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for fejlfinding på maskiner og automationsudstyr, og drømmer du om at få en hverdag, hvor du vil få indsigt i forskellige high-end maskiner, så er du måske Esbjerg Mejeris nye medlem til elektrikerteamet. Arla Foods Esbjerg Mejeri er ved at blive udvidet for 1 mia. kr. Maskinparken og de tekniske løsninger, der er valgt, er fra allerøverste hylde med fokus på meget høj oppetid og optimalt vedligehold. Er det noget, som du kan se dig som en del af? Så læs videre. 

Om virksomheden og jobbet

Esbjerg Mejeri er ét af Arla Foods’ mest profitable mejerier, og ca. 400 medarbejdere holder mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 40 andre dygtige kollegaer tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at Esbjerg Mejeri når de fastlagte produktionsmål. Derfor vil du få en central rolle i virksomheden. Det inkluderer, at du kommer til at indgå i teamet for produktionsområdet, hvor høj faglighed og samarbejde er nøgleordene.

Sammen med dine kollegaer på dag-, aften- og nathold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange spændende tekniske udfordringer. Det være sig både planlagte og akutte. 

Du vil indgå i et, for branchen meget attraktivt, 8 ugers rul. På 4 uger vil du arbejde 2 uger dagvagt, en uge skiftevis i aften eller nat, en 12 timers weekend og en uge fri. Herudover har du naturligvis dine normale 5 ugers ferie og 5 feriefridage.  

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange. Du har sikkert en elteknisk uddannelse som elektriker, automatiktekniker, automationsteknolog el.lign. Har du automationserfaring og lyst til at specialisere dig i den retning, er der store muligheder for dette sammen med automationsteamet. Esbjerg Mejeri har nemlig en bred vifte af forskellige automationsløsninger, som løbende skal opdateres og forbedres.

 • Du er omgængelig, udadvendt, kvalitetsbevidst og serviceminded.
 • Du overskuer let elmæssige sammenhænge, og hvordan mekaniske enheder skal arbejde sammen.
 • Du er "problemløseren", der får problemer løst og er i stand til at prioritere din tid.
 • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer.
 • Du kan fejlfinde på både mekaniske og elektriske anlæg og er fortrolig med IT.
 • Det er et krav, at du taler og skriver dansk på et pænt niveau samt læser og taler engelsk på et rimeligt niveau.

Din praktiske erfaring er ikke afgørende, da vi giver dig den nødvendige oplæring bl.a. med en mentorordning og efteruddannelse. Har du gejsten, så skal teamet nok lære dig resten. Glæd dig til at blive en del af et team med 40 dedikerede vedligeholdsteknikere/ elektrikere, der alle går til opgaven med både højt humør og professionalisme.

Du tilbydes

Et spændende job i en innovativ virksomhed i vækst. Organisationen er kendetegnet ved en positiv og ligefrem kultur, hvor du kan se frem til en hverdag med stor frihed i udførelsen af dit arbejde og tillid til, at du gør det godt og driver udviklingen i den rigtige retning. 

På Esbjerg Mejeri bliver du en del af en teknologisk produktionsfacilitet, der er under kraftig udvidelse, og hvor alle aktivt bidrager til det gode arbejdsmiljø. Læring er en naturlig del af jobbet, og du kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder og lære nyt hver dag.

Ydermere tilbydes du en attraktiv gagepakke efter mejeribrugets overenskomst, funktionærlignende ansættelse, sundhedssikring, kantineordning og en aktiv personaleforening med 2-3 årlige arrangementer. 

Du får en ansvarsfuld rolle med spændende, varierende arbejdsopgaver i et team med godt sammenhold og høj faglighed. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

 

Tip en venDetaljer

Elektronikfagtekniker, værkstedstekniker eller elektriker til high end subsea specialudstyr

MacArtney, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 8. februar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du lide spændende udfordringer? Er du interesseret i at arbejde med specialiserede undervandsløsninger? Så har du her alletiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold og sikkert stifte bekendtskab med en helt ny verden!

MacArtney har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af kundespecifikke projekter inden for offshore, ocean science, militæret samt vedvarende energi, hvilket betyder, at hver dag byder på nye, spændende udfordringer.

Stillingen

I elektronikværkstedet produceres der elektronikprodukter med høj kompleksitet, som f.eks. multiplexere der fungerer som link for dataudveksling mellem havbund og overflade.

Der er tale om et nicheområde med meget høje kvalitetskrav, og derfor vil der være grundig og struktureret sidemandsoplæring i jobbet. Du vil samtidig have god mulighed for sparring med de 10 andre dygtige specialister i teamet. De primære opgaver vil være opbygning af systemer samt test af egenproduktion af print.

For at se hvordan der arbejdes i elektronikværkstedet, kan du gå ind og se mere her.

Ansvarsområde

Overordnet set vil du, sammen med resten af teamet, have ansvaret for, at kvaliteten af MacArtneys produkter er top of class, samt at afdelingens opgaver bliver leveret til tiden.

Ansvarsområdet inkluderer følgende opgaver:

 • elektrisk og mekanisk samling af undervandsmultiplexer-systemer, ofte enkeltstyks-arbejde og kundetilpassede løsninger
 • reparationer og fejlfinding på undervandsmultiplexer-systemer
 • udførelse af kvalitetskontrol ved gennemførelse af bl.a. tryktest op til 700 bar samt elektriske tests af producerede produkter
 • lodning af MacArtney-designede print
 • montage og opbygning af kabelløsninger - herunder lodning af kabler og stik
 • ad hoc-opgaver i værkstedet.

Din profil

Du har et godt humør og er arbejdsom. Du er ansvarsfuld, struktureret og er kvalitetsbevidst, samtidig med at du er fleksibel og trives i en dynamisk hverdag.

Har du gejsten og nysgerrigheden til at lære mere om denne spændende verden, så skal teamet bag dig nok klæde dig på til, at du kan lykkes med dine projekter og udvikle dig i jobbet.

Din baggrund

 • uddannet elektronikfagtekniker, elektronikmekaniker, tavlebygger, elektriker, automatikmekaniker eller anden relevant uddannelse
 • interesse eller flair for elektronik og mekanik
 • relevant erfaring fra lignende stilling
 • behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

MacArtney tilbyder

Et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor teamet sørger for grundig oplæring i rollen. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du opfordres til at kontakte seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Multidynamiske elkonstruktører/projektledere til automationsprojekter

Holtec - Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast og Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 2. februar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne elkonstruktører/projektledere til 7 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast og Sønderborg, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver. 

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 150+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Kolding, Ikast, Aarhus, Struer og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af dedikerede medarbejdere. Som elkonstruktør og projektleder, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende elkonstruktører, varetage udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme. Dette gøres i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning
 • udvikling og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • design og dokumentation i PCSCHEMATIC, EPLAN eller SEE Electrical (CADdy ++)
 • indkøb af komponenter/materialer
 • opfølgning på fremdrift i tavleværkstedet.

Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø.

Har du erfaring med projektering af UL-, CSA-, eller ATEX-tavler er det et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Multidynamiske PLC-softwareudviklere

Holtec - Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast og Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 2. februar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne PLC-softwareudviklere til 7 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast og Sønderborg, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver.  

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 150+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Kolding, Ikast, Aarhus, Struer og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder, vil du indgå i afdelingens softwareteam, der består af dedikerede medarbejdere. Du vil arbejde i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Som softwareudvikler/programmør, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende programmører i afdelingen, varetage udviklingen af software og automation samt styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Opgaverne vil spænde bredt fra brainstorming til ideudvikling, hvor parter fra forskellige faggrupper er repræsenteret. Projekterne følges videre fra idefasen over udvikling til idriftsætning hos virksomhedens kunder.

Herudover kan du agere projektleder på dine egne softwareprojekter og være ansvarlig for kundekontakten fra ide til aflevering.

Introduktionen til Holtec vil foregå sammen med virksomhedens erfarne programmører og teknikere. Holtecs kunder er nationale som internationale, hvorfor jobbet vil kræve 30-50 rejsedage årligt, typisk af 1-2 ugers varighed.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt med et naturligt fokus på tilfredse kunder
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle efter ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • har erfaring med programmering i Siemens, Beckhoff, Allen-Bradley eller Omron på forholdsvist højt niveau - har du også kendskab til frekvensomformere og servosystemer, er dette også et plus.

Som et aktivt medlem af det tekniske team, bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe af softwareudviklere, konstruktører og teknikere, som samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Supply Chain Project Manager

Bramidan, Bramming, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 15. januar 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger en innovativ og implementeringsstærk Supply Chain Project Manager til Bramidan A/S, som kan drive projekter, optimere processerne og skabe en forskel i en global og kompleks forsyningskæde.

Om Bramidan A/S og stillingen 

Bramidan A/S er én af verdens største producenter af ballepressere til affald. Virksomhedens hovedkontor og produktion ligger i Bramming. Herudover har selskabet egne og associerede virksomheder forskellige steder i Europa og USA. Produktionen bygger på et solidt fundament af dygtige medarbejdere, udnyttelse af robotter ifm. svejse- og malearbejde, en stærk forsyningskæde og digitalisering.

Læs mere om Bramidan A/S her.

I rollen som Supply Chain Project Manager får du ansvaret for en række tværfunktionelle projekter inden for forsyningskæden. I de kommende år vil en del af fokus primært være rettet mod opgraderingen af ERP-systemet samt implementeringen af nye digitale løsninger i hele forsyningskæden. Du vil bl.a. være drivkraften i implementeringen af et kommende Warehouse Management System (WMS) samt andre digitale værktøjer, der vil forbedre effektiviteten i Bramidans forsyningskæde.

Du vil indtage en central nøglerolle som både projektleder og aktiv deltager, og du vil arbejde tæt sammen med kollegaerne i Supply Chain, produktionen, IT og andre interessenter. Evnen til at lede projekter fra start til slut og sikre levering inden for aftalte tidsrammer og budgetter er afgørende. 

Som en del af dine arbejdsopgaver vil du også være en nøglespiller i udviklingen af nøgletal (KPI'er) og oprettelsen af visuelle dashboards, der bidrager til øget transparens i værdikæden. Derudover vil du i samarbejde med produktionsplanlæggeren kontinuerligt forfine Bramidans planlægningsværktøjer samt arbejde med videreudvikling og implementering af en robust og driftssikker forecastmodel.

Dine opgaver og ansvarsområder vil være:

 • drive udviklingsprojekter på tværs af Supply Chain, fra analyse og roadmaps til problemløsning, implementering og opfølgning for at sikre, at resultater leveres
 • håndtering af projektplanlægning, business case, risikostyring og implementering
 • identificere behov for fremtidige udviklingsområder og prioritere disse ud fra ressourcebehov og værdiskabelse
 • forskellige hands on-opgaver i Supply Chain.

Vi søger blandt de absolut dygtigste talenter 

Til rollen som Supply Chain Project Manager søger vi en strategisk og implementeringsstærk kandidat med solid erfaring inden for projektledelse, IT og forsyningskædeoptimering. Evnen til at trives i et dynamisk miljø og påvirke virksomhedens udvikling er nøglen til succes i denne rolle.

Du har en relevant uddannelse som f.eks. produktionsingeniør, cand.merc., HD eller lignende med fokus på planlægning og supply chain. 

Vi har følgende forventninger til dig: 

 • dokumenteret erfaring med projektledelse inden for forsyningskæden og IT-implementering
 • solid viden om forsyningskædens funktioner inklusive planlægning, logistik og indkøb samt erfaring med ERP-systemer
 • evnen til at implementere og arbejde med digitale værktøjer og systemer
 • stærke menneskelige færdigheder med en proaktiv tilgang til samarbejde på tværs af afdelinger og niveauer
 • blik for at løsningerne også skal kunne fungere i praksis på produktionsgulvet
 • analytisk tilgang til at udvikle og implementere KPI'er og forbedre processer.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller pr. mail jj@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Tip en venDetaljer

Erfaren R&D maskiningeniør til vækstvirksomhed

PBN A/S, Videbæk, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 20. december 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For PBN A/S søger vi en erfaren R&D maskiningeniør med stærke kompetencer inden for konstruktion, styrkeberegning og kompleks produktudvikling. Du kommer til at arbejde med tekniske løsninger på et højt niveau i en projektorienteret virksomhed, hvor innovation og faglighed prioriteres.  

Om virksomheden og stillingen

PBN A/S udvikler og producerer standard- og specialløsninger til vindindustrien og andre industrier i hele verden, hvor alle anlæg udvikles kundespecifikt. Virksomheden har igennem de seneste år gennemgået en spændende udvikling og er nu klar til næste step, hvor der bliver sat yderligere skub i udviklingen. For at styrke den fortsatte positive udvikling søges en erfaren maskiningeniør med gode kompetencer inden for mekanisk konstruktion og FEM beregninger. 

PBN A/S fremstiller selv maskinerne helt fra bunden, lige fra idé til design og endelig produktion. I rollen som R&D ingeniør, bliver du en nøglespiller og centralt omdrejningspunkt i udviklingen af kundespecifikke projekter og specialmaskiner i et tæt samarbejde med kunden og produktionen.

Du bliver en del af et team med 4 kompetente kollegaer, som alle er stærke profiler inden for mekanisk design og strukturberegninger, hvorfor du vil have gode muligheder for sparring. Du vil her få ansvaret for egne projekter samt indgå i tværgående teamwork på større projekter. Sammen sikrer I, at kvalitet, performance og sikkerhed går op i en højere enhed.

Du er sikret en dynamisk hverdag, da afdelingen parallelt med udviklingsprojekterne også supporterer den løbende produktion. Du vil få en bred berøringsflade med hele organisationen og mulighed for sparring på kryds og tværs. Du vil hurtigt lære at sætte pris på den dynamik og puls, der er hos PBN A/S, og opleve at virksomheden har sat kunden i centrum og mener det. 

Dine primære opgaver vil være: 

 • produktudvikling - med fokus på mekanik og struktur
 • produktdesign i CAD (3D/2D)
 • FEM beregninger i Solid Works og andre styrkeberegninger
 • komponentudvælgelse samt udarbejdelse af indkøbsspecifikationer
 • sikre overensstemmelse med gældende standarder
 • identificere, dokumentere og implementere nye teknologier/koncepter inden for dit ansvarsområde
 • supportere organisationen med teknisk viden.

Din profil

Du er uddannet maskiningeniør og har god erfaring med konstruktion, beregning og udvikling af komplekse maskiner. Udover at være specialist evner du også at arbejde godt og konstruktivt sammen med andre mennesker for i fællesskab at frembringe ultimative løsninger.

Vi forventer, at du

 • arbejder målrettet og struktureret, så deadlines overholdes
 • har en struktureret tilgang til udviklingsarbejdet og vant til at sikre en løbende og grundig dokumentation
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer
 • har en bred teknisk viden og interesse for maskiner og nyeste teknologi
 • kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale. 

Har du en håndværksmæssig baggrund som f.eks. smed eller industritekniker, er det et plus.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Videbæk eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. For den ambitiøse vil der være gode muligheder for at udvikle sig i denne stilling. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. Hos PBN A/S indgår du i en virksomhed med ordnede forhold, og du tilbydes en lønpakke, som også omhandler fritvalgskonto og sundhedsforsikring. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Elkonstruktør/projektleder til automationsprojekter

Holtec, Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 8. december 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec i Sønderborg søger vi en projektleder (automation/elkonstruktør), der sammen med teamet vil være med til at udbygge Holtecs afdeling i Sønderborg.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 150+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 10 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Kolding, Ikast, Aarhus, Odense og Struer. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec her

Om jobbet

Holtec i Sønderborg oplever god vækst, og vi søger derfor yderligere en projektleder/elkonstruktør, der kan være med til at forme og udbygge afdelingen i samarbejde med afdelingslederen og de 12 medarbejdere, der allerede har skabt et solidt grundlag. Som et aktivt medlem af Holtecs tekniske team bliver du en del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe, i tæt samarbejde med såvel softwareteamet, produktion som øvrige afdelinger i Holtec-gruppen. 

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • dialog med kunder om problemstillinger og løsninger
 • tilbudsarbejde herunder kalkulation
 • tegning og arbejde i PCSCHEMATIC og EPLAN
 • projektmøder
 • dokumentationsarbejde
 • indkøb af materialer.

Du vil få en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du arbejder med projektledelse på tværs af organisationen. Du bliver ansvarlig for, at procedurer, ressourceplaner, tidsplaner og budgetter overholdes i projekterne og deltager i montage, sluttest og ikke mindst formulering af løsningens dokumentation. 

Om dig

Du har en relevant elteknisk baggrund som f.eks. elektriker, elinstallatør, maskinmester eller ingeniør og med kendskab til de nævnte arbejdsområder. Har du erfaring med UL, CSA, CE, Atex, offshore er det et plus, men ikke et krav.

Vi forventer, at du:

 • er entreprenør af natur og drives af udvikling og vækst
 • kan arbejde selvstændigt med projekter
 • har evnen til at samarbejde både internt/eksternt og kan skabe tillid
 • er kvalitetsbevidst og leverer til tiden
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus
 • har en god føling med både HW og SW
 • ser mersalg som en god service til din kunde og kan sælge disse løsninger til eksisterende kunder
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur. Du får mulighed for at sætte dit præg og være med til at bygge en afdeling op i en multidynamisk virksomhed. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Tavlebygger/elektriker til automationsprojekter

Holtec, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 18. oktober 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af kunde, Holtec i Esbjerg, søger vi en tavlebygger/elektriker til spændende automationsprojekter, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og interessante opgaver.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 150+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus, Odense og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec her

Om jobbet

Vi søger en tavlebygger, som fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. Afdelingen i Esbjerg vil være udgangspunktet for dit arbejde som ud over tavlebyg vil være tilretning af tegningsarbejde, test og kvalitetssikring af tavler og, hvis du ønsker lidt adspredelse, servicebesøg hos kunder i nærområdet. Du vil referere til projektchefen og have et team af dynamiske kollegaer i værkstedet.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatikmekaniker, elektriker, industrielektriker eller tilsvarende.

Da Holtec har mange udviklingsopgaver er det vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor idé, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer endvidere, at du:

 • arbejder fleksibelt og selvstændigt 
 • har en god ordenssans og er en problemløser, der kommer i mål til tiden
 • kan læse eldiagrammer og evt. foretage ændringer og tilpasninger i tegneprogrammer
 • taler og skriver dansk på et højt niveau samt engelsk på rimeligt niveau
 • har et højt humør - også i travle perioder.

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du en del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe på 30+ medarbejdere, som består af konstruktører, softwareudviklere og teknikere/tavlebyggere i Esbjerg, der samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.