Nysgerrig sikringstekniker med håndværksmæssig baggrund som elektriker e.l.

Esbjerg Låseteknik, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 6. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For Esbjerg Låseteknik søger vi en nysgerrig sikringstekniker, der har mod på at lære nyt og udvikle sine kompetencer. Det kan du i én af Sydvestjyllands førende og største låse- og sikringsfirmaer. Tænder du på at arbejde med den nyeste teknik, i et team der brænder for at levere den bedste kundeløsning? Så har vi drømmejobbet til dig!

Om jobbet

Din opgave bliver at servicere kunder og lave nye installationer. Du skal primært håndtere arbejdsopgaver inden for adgangskontrol, dørtelefoni og dørautomatik, men vil også komme i berøring med almindeligt låsearbejde.

Der bliver god mulighed for oplæring, da du kommer til at gå sammen med en meget erfaren sikringstekniker, der forventeligt går på pension inden for en kortere årrække. Det er planen, at du med tiden kommer til at overtage nogle af hans store, faste kunder som bl.a. hører til nogle af byens største arbejdspladser. Selvom du hovedsageligt skal arbejde med erhverv hos store, faste kunder, skal du også forvente, at du enkelte dage kommer til at hjælpe private kunder med deres opgaver.

Indgangene til jobbet kan være mange. Det kan være, at du har erfaring fra branchen eller har en håndværksmæssig uddannelse som f.eks. elektriker eller tømrer. Har du gåpåmodet og er indstillet på at lære og arbejde med både de elektriske og mekaniske aspekter i faget, så skal teamet nok lære dig resten.

Vi søger en medarbejder, som er ansvarsbevidst, og som kan arbejde målrettet og selvstændigt, men samtidig være en god teamplayer. Du vil løbende få mulighed for at deltage i relevante kurser.

Vi forventer at du

 • er serviceminded
 • kan lide at have mange bolde i luften
 • har gode samarbejdsevner
 • har gyldigt kørekort B
 • har en ren straffeattest.

Virksomheden tilbyder

Et spændende job i en virksomhed i rivende udvikling. Der er ordnede forhold og et godt team af glade medarbejdere, som bliver dine kolleger. Løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og flextid.

Om virksomheden

Esbjerg Låseteknik er grundlagt i Esbjerg i 1957 og er én af Sydvestjyllands førende og største låse- og sikringsfirmaer, der beskæftiger sig med salg og installation af bl.a. låsesystemer, adgangskontrol, alarmsystemer, videoovervågning, sikringsgitre, dørtelefoner og dørautomatik m.m.

Esbjerg Låseteknik er en virksomhed med en lang tradition for stor faglig stolthed, og som altid sætter en ære i at udføre godt håndværk. Esbjerg Låseteknik er autoriseret ASSA ABLOY/Ruko guldforhandler og har altid fokus på at yde god og høj kundeservice.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail: cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Nysgerrig maskiningeniør med fokus på prototypeudvikling

MacArtney Offshore Wind Solutions, Esbjerg eller Bur, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 30. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For MacArtney Offshore Wind Solutions søger vi en dygtig maskiningeniør til styrkelse af et velfunderet mechanical team på 8 dedikerede medarbejdere. Du vil indgå i en spændende og ekspansiv international virksomhed med et uformelt og godt arbejdsmiljø. Du kan arbejde ud fra kontoret i Esbjerg eller Bur ved Holstebro, hvor teamet leverer produkter og løsninger på et højt teknisk niveau til kunder verden over.

Motiverer det dig at finde løsninger på meget komplekse, tekniske udfordringer? Er du en ambitiøs maskiningeniør, der er teknisk nysgerrig, og vil du gerne være med til at sætte dit præg på resultaterne og gøre verden lidt grønnere? Så er dette job måske det rette match til dig!

Om jobbet

Overordnet set får du ansvaret for mekaniske opgaver inden for offshoreprojekter. Alt efter interesse og erfaring kan det være konstruktioner til både offshore vind, marine og sub sea. Du har mulighed for at følge produktet fra salg til levering. Du kommer til at arbejde med maskindesign, prototyping, styrkeberegninger, offshorekonstruktioner inden for finmekanik samt større stålkonstruktioner.

Har du evnerne og lysten, kan du på sigt blive teknisk ekspert/specialist (lead) inden for specifikke produktgrupper.

Ansvarsområdet omfatter desuden følgende opgaver:

 • nyudvikling af maskiner og udstyr til offshoreindustrien
 • sikre at en konstruktion passer optimalt ind i produktionen (Design for Manufacturing)
 • holde dig ajour med trends og gældende standarder inden for de enkelte disciplinområder
 • aktiv del af projektgruppen med stærkt fokus på "scope of work", tidsplan og budget
 • sikre optimal koordinering og prioritering af arbejdsopgaver og tæt samarbejde med kunder under udviklingen af ​​designet.

Din profil

Du er ligetil, åben og vedholdende. Du har forretningsforståelse, masser af energi og drive - og du trives med forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag. Du kan lide at udfordre "plejer", og det foregår problemfrit med dine gode kommunikationsevner. Du bidrager med stor gennemslagskraft, mens du forbliver en god kollega. Du har overblik og er rolig. Du har en proaktiv tilgang til dine opgaver og er vant til at arbejde selvstændigt. Ydermere kan du prioritere dine opgaver og altid bevare overblikket, så deadlines overholdes.

Din baggrundsprofil:

 • uddannet maskiningeniør med min. 5 års relevant erfaring - gerne hos en maskinbygger
 • du er velfunderet i 3D-modellering (Inventor) samt styrkeberegninger
 • du har stor interesse for teknisk udvikling og udvikling af prototyper
 • du er kvalitetsbevidst og formår at balancere kvalitet og økonomi
 • du kommunikerer flydende på dansk og engelsk på et teknisk niveau.

Generelt besidder du en stor værktøjskasse inden for almen maskinteknik, der gør, at du er god til at spotte innovative løsninger i projektarbejdet. Du evner at følge og forstå standarder og har flair og stor interesse i at tilegne dig viden - både fra værkstedet og mekanikafdelingen.

Virksomheden tilbyder

Et job i en international virksomhed, der har store ambitioner, og som har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du også kan udvikle dig gennem spændende opgaver med selvstændighed og ansvar.

Kontinuerlig kompetenceudvikling, gode karrieremuligheder og attraktive ansættelsesvilkår.

Stillingen kan besættes med udgangspunkt fra kontoret i Esbjerg eller Bur ved Holstebro.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail: cp@pay-back.dk.

Om MacArtney

MacArtney-koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden. MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978, med koncernhovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney-koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 19 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtney-produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.

Tip en venDetaljer

Økonomichef til vækstvirksomhed

Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 30. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Om dig og jobbet

Som økonomichef kan du glæde dig til at blive en del af et team af motiverede og specialiserede kollegaer. Virksomheden er velkonsolideret, har succes som leverandør og partner inden for et nicheområde og som leverandør til anerkendte samarbejdspartnere i Danmark. Virksomheden er beliggende i Esbjerg og omsætter for ca. 350 mio. kr. årligt og beskæftiger ca. 175 medarbejdere i Danmark.

Med reference til den adm. direktør, og som en del af virksomhedens lederteam, bliver dit ansvar at styrke og løfte økonomifunktionen, så denne imødekommer de fremtidige forventninger, som stilles til funktionen i en ambitiøs vækstvirksomhed. 

En anden vigtig opgave er at understøtte direktionen i de dialoger og forhandlinger, som løbende finder sted. Du indtager derfor naturligt en fortrolig position som sparringspartner for direktionen. Du har 4 personer i reference i økonomiafdelingen.

Af opgaver kan nævnes:

 • optimering af processer, rapporteringssystemer og KPI’er
 • financial og business controlling med fokus på igangværende arbejde
 • likviditetsstyring 
 • kalkulationer, forecasts og perioderapportering
 • årsregnskab og selvangivelse
 • ansvarlig for kontrakter
 • analyser af investeringscases og udviklingsprojekter.

Du har en god og naturlig portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Teoretisk er du sikkert uddannet cand.merc.aud., HD(R) eller har en tilsvarende relevant uddannelse. Vi forestiller os, at du kommer med minimum 3 års praktisk erfaring fra en stilling som regnskabschef, økonomichef eller CFO i en produktionsvirksomhed. 

Vi forventer, du har eller tager bopæl maks. 45 minutters kørsel fra Esbjerg.

Lad os starte dialogen

Stillingen aflønnes på attraktive vilkår. Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Europæisk kvalitetschef

Midt-/Vestjylland eller trekantsområdet, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 29. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være en del af en markedsledende virksomhed inden for produktion af komplette og automatiserede produktionsanlæg? Kan du sætte et team og lede en kvalitetsafdeling på tværs af flere lokationer i Europa? Så er det måske dig, vi søger!

Om virksomheden

Vores kunde er blandt de førende producenter af højteknologiske maskiner og produktionsanlæg til en nicheindustri. Virksomhedens markedsposition er opnået via stærke teknologiske kompetencer og indgående erfaring. Virksomheden beskæftiger ca. 350 medarbejdere i Europa, er velkonsolideret og omsætter årligt for et stort 3-cifret millionbeløb.

Om jobbet

Som europæisk kvalitetschef, i en nyoprettet stilling, får du det fulde ansvar for funktionen og med fokus på opbygning og ledelse af reklamations- og kvalitetsafdelingen. Du bliver en del af ledergruppen og har reference til den europæiske CEO.

En naturlig del af jobbet er samarbejde med bl.a. supply chain-organisationen, salg og udvikling. Jobbet stiller derfor krav til, at du som person er team- og løsningsorienteret og kan betragte operationelle udfordringer fra et helhedsperspektiv.

Dit hovedansvar vil være:

 • at definere og drive et optimalt strategisk setup og den operationelle drift omkring reklamations- og kvalitetsfunktionen i Europa.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

 • ledelse af ca. 4 kvalitetsmedarbejdere i Europa
 • QA-projektledelse
 • opfølgning på kvalitetsmål og kvalitetsomkostninger
 • ansvar for sikring af kvaliteten ved introduktion af nye materialer og/eller processer
 • en definerende og aktiv rolle ift. kunderejsen ved reklamationer - herunder struktureret arbejde med bl.a. 8D-rapporter
 • løbende forbedringer og videreudvikling af reklamations- og kvalitetsprocesser.

Om dig

Som person er du positiv og teamorienteret. Du har en god og naturlig autoritet, der tager afsæt i din faglighed. Samtidig er du tillidsfuld, møder dine kollegaer og medarbejdere i øjenhøjde og inddrager dem i forandringerne.

Du besidder evnen til at tilegne dig en teknisk viden, hvad angår varer og komponenter, produktion og processer.

Din baggrund

Du har erfaring som leder af en kvalitetsafdeling. Teoretisk forestiller vi os, at du er ingeniør, tekniker eller teknolog.

Vi forventer, at du har

 • erfaring med kvalitetsstyringsprocesser, metoder og værktøjer
 • erfaring med personaleledelse
 • stærke samarbejds-, analyse- og problemløsningsevner
 • gode skriftlige og mundtlige kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk.

Arbejdssted er i Midt-/Vestjylland eller i trekantsområdet.

Velkommen som europæisk kvalitetschef

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en markedsledende virksomhed med højeste standarder, et ambitionsniveau, hvor overliggeren ligger højt, og hvor man har midlerne til at nå målene.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende operationelle udfordringer inden for kvalitet, men som også giver dig mulighed for at arbejde strategisk.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Tip en venDetaljer

Automationsingeniør

KVM A/S, Kjellerup, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 28. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For KVM A/S søges en automationsingeniør, der brænder for at arbejde med løsninger på et højt niveau, hvor teknologi og innovation er i fokus. KVM A/S fremstiller maskiner, håndteringsanlæg, robotter og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Arbejdsstedet er virksomhedens domicil i Kjellerup.

Stillingen og dine opgaver

Som automationsingeniør hos KVM får du mulighed for at følge hele konstruktionen af anlæggene/maskinerne, og du får under hele forløbet en bred kontaktflade til både kunder og kollegaer i salg, projektledelse, produktion og montage.

KVM skaber hele tiden nye maskiner samt udvikler på de eksisterende for at give kunderne mulighed for at producere de bedst mulige produkter. Virksomheden er på forkant med teknologiske udviklinger inden for automation, og for den interesserede vil der ydermere være rig mulighed for at prøve kræfter med IT-sikkerhed, netværk, SQL-databaser, VBA-programmering m.m.

Produktionen er fysisk placeret i forbindelse med udviklingsafdelingen, og du er derfor også en del af at få den teoretiske løsning ført ud i livet i samarbejde med produktionen. Ligeledes får du muligheden for at følge produktet, fra start til det færdige anlæg står hos kunden, hvilket også giver dig mulighed for at rejse og se noget af verden (gennemsnitligt 40-60 rejsedage om året).

Det primære fokus i stillingen vil være PLC-programmering (hovedsageligt Rockwell), SCADA samt test og idriftsættelse af anlæg. Det vil være en fordel, såfremt du kan bidrage med yderligere kompetencer inden for følgende områder: maskinsikkerhed herunder risikovurdering efter DS/EN ISO 13849, IT-sikkerhed, SQL-databaser, .NET-programmering, udarbejdelse af specifikationer til styrings- og reguleringskoncepter, projektering af anlæg, frembringelse af dokumentation og driftsinstruktioner.

Dine kvalifikationer

Du har sikkert en baggrund som automationsteknolog, automationsingeniør, elingeniør eller lignende. Det er vigtigt, at du brænder for komplekse PLC-styringer og SCADA-systemer. Du behersker dansk og engelsk såvel skriftligt som mundtligt. Som person er du kendetegnet ved, at du

 • har lyst til at arbejde med komplekse opgaver på en struktureret måde, hvor du har styr på såvel de store linjer som detaljerne
 • kan arbejde internationalt og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
 • er en teamplayer og tager naturligt ejerskab for dine opgaver og agerer proaktivt
 • har let ved at kommunikere - både forståeligt og præcist
 • trives med udfordringer og løsninger på et højt fagligt niveau
 • har en interesse for teknik og procesregulering, der sammen med en praktisk tilgang til opgaverne er bærende for dine løsninger.

Virksomheden tilbyder dig

Et spændende job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling. Organisationen er kendetegnet ved en positiv og ligefrem kultur, hvor du kan se frem til en hverdag med stor frihed i udførelsen af dit arbejde og tillid til, at du gør det godt og driver udviklingen i den rigtige retning. Du vil få gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i dynamiske teams med dygtige og kompetente kollegaer i både udvikling og produktion.

Løn forhandles efter kvalifikationer - herunder personalegoder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 3152 8191 eller pr. mail: jj@pay-back.dk.

Om KVM A/S

KVM fremstiller maskiner, håndteringsanlæg, robotter og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Salget sker i Europa, Mellemøsten og USA. Virksomheden har i dag datterselskaber i USA, England, Tyskland og Sverige. KVM har ca. 150 medarbejdere med størstedelen i Kjellerup.

Læs mere om virksomheden her.

Tip en venDetaljer

Elektriker

Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 17. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af kunde søger vi 1-2 dygtige elektrikere til opgaver primært i regionen omkring Esbjerg.

Dine opgaver vil spænde bredt inden for industri, renovering og byggeri, men omfatter også opgaver for boligforeninger og lignende.

Din profil og dine kvalifikationer

Da du bliver en del af et serviceteam, er det et krav, at du brænder for at servicere og at skabe tilfredse kunder. Du skal holde af en varieret hverdag med forskellige arbejdsopgaver. Du har en løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er uddannet elektriker, er ansvarsbevidst, arbejdsom og er parat til at engagere dig som en del af et velfungerende team.

Vi tilbyder

 • Et udfordrende job i en professionel virksomhed.
 • En selvstændig stilling med gode faglige udviklingsmuligheder.
 • En konkurrencedygtig løn, der svarer til stillingens krav og dine kvalifikationer samt erfaring.
 • Firmabil, mobiltelefon, pensionsordning og sundhedsforsikring.
 • Gode, uhøjtidelige og pålidelige kollegaer, som vil tage godt imod dig i et humoristisk og afslappet miljø.

Spørgsmål

Specifikke spørgsmål omkring jobbet og ansættelsesforhold bedes rettet til Pay-Back specialist rekruttering, Tonny Lang pr. mail tl@pay-back.dk eller pr. telefon 60 88 84 44.

Ansøgning

Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade en kort ansøgning og CV via knappen "ANSØG" herunder. Ansøgninger fremsendt pr. mail vil ikke blive behandlet.

Tip en venDetaljer

Product Safety & Regulatory Affairs Specialist

FiberVisions, Varde, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret Thursday, November 17, 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

FiberVisions a/s in Varde - owned by the Thai group Indorama Ventures Public Company Limited - is looking for a Product Safety & Regulatory Affairs Specialist (Engineer). In close cooperation with the Product Stewardship Director of the Hygiene Vertical in IVL, you will be part of an exciting working day in a market-leading international group.

The Position

We look for a candidate who can be responsible for

 • securing product safety in the EU - in complex and challenging areas requiring a high level of product safety - such as: hygiene, food contact materials, and medical devices
 • communicating with customers and suppliers giving high quality product safety feedback
 • monitoring and implementing regulatory changes, providing technical support, and clearly communicating the results of these activities to relevant stakeholders
 • assessing product safety evaluations of materials, products, and processes.

You work in a structured way collecting and processing knowledge about our products and raw materials. You are quick at getting an overview and assisting with answers, advice, and guidance internally and externally. You are at the forefront of the product safety requirements for products in our industry.

You contribute to a more sustainable future for FiberVisions and Indorama Ventures - while you grow within a culture dominated by innovation, trust and belonging.

Your Role    

 • You monitor, communicate, and implement relevant legislation within product safety.
 • You support sales and R&D with advice and guidance.
 • You contribute to evaluating and approving new raw materials.
 • You carry out risk assessments of products and processes.
 • You ensure that requests for product safety are dealt with in a timely and professional manner.
 • You set higher standards in the industry - growing your own potential.
 • You serve as product safety liaison officer in relation to suppliers, customers, research centers, industry organizations, and other stakeholders.
 • You participate in the global product stewardship team within Indorama Ventures.

Your Skills

You have a logical and systematic mindset and take responsibility within your area of expertise. You are self-motivated, work independently, and thrive on working with details and meeting deadlines. You have a positive attitude in life, are honest and able to communicate with colleagues at all levels of the organization - and you convey complex information in a precise manner.

You are structured, detail oriented, and analytical. You have a good spirit and gain respect thanks to your behavior. You ask a lot of yourself and give the best possible service without compromising on quality.  

You have strong written and verbal skills in English, strong IT-skills, and understand the importance of documentation. Educational background: high level scientific education - such as chemical engineer, environmental engineer or similar. In case you do not have all the qualifications required - but possess the skills and mindset to grow into the role - we encourage you to apply for the position. 

Job Opportunities

You are offered a challenging position with versatile tasks in a customer-oriented international company. Through a committed effort, you will have the opportunity to influence your own as well as the company's development. In addition to a high professional level, it will be the personal profile we emphasize, as it is the people we hire, who make the difference.

Job Application

Applications are processed on an ongoing basis and handled confidentially. If this position interests you, we encourage you to apply as soon as possible. You can apply by clicking the "APPLY" button below.

Details

If you want to hear more about this position - please contact Product Stewardship Director, Jane Beith Nielsen, FiberVisions a/s. Tel:  +45 79 94 22 36 or senior consultant Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering. Tel: +45 60 88 84 44 or by email at tl@pay-back.dk.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

FiberVisions is the global leader in developing, manufacturing, and marketing polyolefin staple fibers for nonwoven applications.

FiberVisions uses proprietary technology and state-of-the-art manufacturing facilities to supply innovative products to customers in industries such as hygiene, textiles, automotive and construction. With the broadest product portfolio of any polyolefin staple fiber company and five manufacturing sites around the world, FiberVisions can supply the products the customers need, where they need them. The Varde entity employs approx. 200 out of the 500 people in FiberVisions - and has a turnover of approx. 1 billion DKK. The success of FiberVisions is based on skilled, committed, and well-trained employees - and a dynamic management team. FiberVisions is known for innovation, high quality products and superior customer service and is owned by Indorama Ventures Public Company Limited with headquarters in Bangkok.

Read more here.

About Indorama Ventures                    

Indorama Ventures Public Company Limited, listed in Thailand (Bloomberg ticker IVL.TB), is one of the world’s leading petrochemicals producers, with a global manufacturing footprint across Europe, Africa, Americas, and Asia Pacific. The company’s portfolio comprises Combined PET, Integrated Oxides and Derivatives, and Fibers. Indorama Ventures products serve major FMCG and automotive sectors, i.e., beverages, hygiene, personal care, tire and safety segments. Indorama Ventures has approx. 26,000 employees worldwide and consolidated revenue of US$14.6 billion in 2021. The Company is listed in the Dow Jones Emerging Markets and World Sustainability Indices (DJSI).

Read more here.

Tip en venDetaljer

Kundeservicemedarbejder Skandinavien

RIDGID, Karlslunde, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 15. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af RIDGID, som indgår i den amerikanske Emerson-koncern, søger vi en serviceminded og ansvarsbevidst kunderservicemedarbejder til salgskontoret i Karlslunde.

Om RIDGID og Emerson-koncernen

RIDGID er en del af den globale Emerson-koncern, der har hovedsæde i St. Louis, Missouri (USA). Emerson skaber innovative løsninger til kunder på markeder inden for industri, handel og byggeri og producerer en bred portefølje af pålideligt og professionelt værktøj og teknologi til virksomheder, der arbejder i brancher relateret til det mekaniske, elektriske samt VVS. Med ekspertise fra RIDGID, Greenlee og Klauke leverer Emerson produkter, som yder driftssikkerhed til industriens hårdeste udfordringer.

Emerson-koncernen har forpligtet sig til at fremme en kultur, hvor hver enkelt medarbejder værdsættes og respekteres. Hos Emerson bidrager et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø til en rig udveksling af idéer, der inspirerer til innovation og frembringer de bedste løsninger til virksomhedens kunder. Emerson støtter flere medarbejderledede ressourcegrupper, der fremmer en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads og støtter medarbejdernes faglige udvikling for at få adgang til ledelsesmuligheder. Denne filosofi er grundlæggende for Emersons værdier, og der tages dermed ansvar for at efterlade verden et bedre sted.

Læs mere om RIDGID her og om Emerson her.

Om jobbet

Som kundeservicemedarbejder bliver du en del af det europæiske kundeserviceteam, hvor du får ansvaret for de skandinaviske lande. Du får base på RIDGID’s salgskontor i Karlslunde, hvor du, i kundeserviceteamet, får 4 dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver kontaktperson for eksterne kunder (inkl. key account kunder) og interne afdelinger, og du sikrer en hurtig og pålidelig kommunikation og ordreopfølgning. Du besvarer indgående opkald, og du opretter ordrer i ERP-systemet (JD Edwards). Dine arbejdsopgaver vil også omfatte rådgivning om produktsortimentet til kunderne og oprettelse af ordrer via telefon og e-mail. Herudover skal du yde administrativ support til salgsteamet i Skandinavien samt andre ad-hoc opgaver.

Dine kvalifikationer

 • Minimum 3 års erfaring i et kommercielt, kundefokuseret og internationalt kundeserviceteam.
 • Serviceminded, omhyggelig og ansvarsfuld.
 • Initiativtager, teamplayer og multitasker med en kundeorienteret tankegang.
 • Kendskab til at arbejde med andre kulturer.
 • Gode organiseringsevner og computerfærdigheder.
 • Taler dansk på et højt niveau og behersker engelsk på et godt niveau. Du kan kommunikere på svensk og/eller norsk og/eller finsk. Kendskab til andre sprog er en fordel.
 • Teknisk interesse vil være en fordel, men ikke et krav.
 • Kendskab til ERP- og/eller CRM-systemer vil være en fordel.

Virksomheden tilbyder

 • Et interessant job i et internationalt, multikulturelt miljø.
 • Et lille, lokalt team med en tæt forbindelse til dine kollegaer.
 • Et job med udviklingsmuligheder.
 • En konkurrencedygtig gagepakke.
 • En grundig oplæring og introduktion til RIDGID’s produktsortiment.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Tonny Lang, tlf. 60 888 444 eller pr. mail: tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Konstruktionsingeniør

Ajcon, Vejle, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 4. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at udvikle projekter lige fra idéfase til projektafslutning? Og ønsker du at blive en del af en succesfuld virksomhed, der har specialiseret sig i byggetekniske løsninger inden for fødevarer, transport, industri- og administrationsbyggeri, catering samt køle-/frysehuse? Så har vi drømmejobbet til dig!

Om virksomheden og jobbet

For Ajcon A/S søges en bygningsingeniør med speciale i konstruktioner til en udfordrende stilling, hvor du bliver et centralt omdrejningspunkt i state-of-the-art byggerier inden for virksomhedens kompetenceområder. Du kommer til at arbejde med projekter inden for forskellige komplekse former for byggerier, der kræver, at du er faglig ambitiøs.

Ajcon A/S har siden 1975 skabt byggetekniske løsninger funderet på særlige specialistkompetencer til en lang række af faste kunder over hele landet. Ajcon A/S arbejder ud fra en ambitiøs vækststrategi og har en ambition om at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område og levere nøglefærdige byggerier fra idéoplæg til ibrugtagning. Du bliver en del af hele processen lige fra den indledende idéfase til selve projektudviklingen og frem til projektafslutningen.

Hos Ajcon A/S vil du opleve, at tempoet er højt - ligesom kvalitetsniveauet i byggerierne - og der lægges derfor stor vægt på teknisk kvalitet i projekteringen. Du bliver en del af et godt og faglig stærkt team i et kreativt miljø med mange spændende opgaver. Læs mere om Ajcon A/S og se nogle af deres spændende referencer her.

Din baggrund - fagligt og personligt

Du er faglig kompetent og har lyst til at være en del af et team, som gør projekter til virkelighed! Hos Ajcon A/S har du et tæt samarbejde med byggelederne og de relevante beslutningstagere. Det giver en smidig og effektiv projekteringsproces, hvor du kan fokusere på det faglige. Du ser dig selv som en dygtig rådgiver, er handlekraftig og løsningsorienteret og har både den teoretiske og kreative faglighed, der gør, at du kommer i mål med projekterne.

 • Du er uddannet diplom- eller civilingeniør og har minimum 5 års erfaring fra en rådgivende ingeniørvirksomhed.
 • Du har lyst til at involvere dig i projekterne lige fra idéfasen til projektudviklingen og frem til projektafslutningen.
 • Du har erfaring med projektering af bygningskonstruktioner.
 • Du har interesse og lyst til såvel skitsering som detailprojektering samt optegning i Revit.
 • Du har projekteringserfaring inden for industri- og administrationsbyggeri.
 • Du har udpræget erfaring med gældende normer for konstruktioner.
 • Som person er du ansvarlig, systematisk og energisk.
 • Du er ikke bange for at holde fast på dine idéer overfor både interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Du trives i et team og er god til at kommunikere med kollegaer fra andre afdelinger i huset.

Derudover lægges der vægt på, at du er i stand til selvstændigt at projektere byggerier, at du er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kollegaer og har en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde.

Ajcon A/S tilbyder dig

Hos Ajcon A/S bliver du en del af et kompetent team, der arbejder ud fra virksomhedens flotte og inspirerende lokaler i Vejle. Du vil opleve et stærkt fokus på arbejdsmiljø, og en virksomhed der er velvidende om, at medarbejderne er Ajcons stærkeste og mest unikke ressource. Du bliver derfor en del af en kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt, og hvor "frihed under ansvar" er en selvfølge.

Såfremt du har et ønske om at blive certificeret statiker, så bakker Ajcon A/S gerne op om den proces.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Legal Officer

2care4 - Esbjerg eller Odense, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 13. oktober 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af 2care4 søger vi, til en nyoprettet stilling, en Legal Officer, cand.jur. eller cand.merc.(jur.), med særlig interesse for immaterialret (IPR). Arbejdssted er i Esbjerg eller Odense.

Om virksomheden

2care4 er en international virksomhed, der siden grundlæggelsen i 2005 har oplevet en hastig vækst inden for parallelimport af medicin og generisk medicin. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 350 medarbejdere fordelt i Europa. Virksomheden omsætter årligt for mere end DKK 1 mia.

2care4 er præget af stor dedikation og handlekraft. Der arbejdes effektivt med gensidig respekt, og viljen til at lykkes sammen præger hverdagen. Læs mere om 2care4 her:

Om dig og jobbet

Vi tilbyder en nyoprettet stilling i en særdeles attraktiv virksomhed, hvor du får en unik mulighed for indflydelse på forretningen, og du medvirker til at definere rammerne for funktionen. Her kan du udvikle dig fagligt og kan afprøve og udvikle dine kompetencer i en organisation og branche i rivende udvikling.

Vi forventer, du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.(jur.). Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra f.eks. advokatbranchen, offentlig myndighed eller som in-house jurist i en større virksomhed. Optimalt har du erfaring med juridisk arbejde vedrørende patenter og varemærker, eller du har interesse i at specialisere dig inden for området immaterialret (IPR).

Er du nyuddannet, og har du et stort gåpåmod, er proaktiv, og tør du give dig i kast med nye og ubekendte områder med stor energi og troen på at lykkes, hører vi også gerne fra dig.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være relateret til

 • immaterialret (IPR)
 • juridiske afklaringer og lovfortolkning knyttet til konkrete sager og sagsområder
 • juridisk sparring til organisationen
 • implementering af interne guidelines
 • kontraktforhold relateret til funktionen
 • kontakt til juridiske samarbejdspartnere, organisationer og myndigheder.

Som person er du vedholdende og struktureret. Du er detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget arbejde samtidig med, at du sætter en ære i at optimere inden for dit ansvarsområde. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, store som små, og løser dem gennem dialog med de øvrige afdelinger i Danmark og kollegaer internationalt.

Vi forventer, du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Taler du tysk, er det en fordel, men ikke et krav.

Arbejdssted

Esbjerg eller Odense med mulighed for hjemmearbejde, når dette er hensigtsmæssigt.

Vi tilbyder en unik mulighed

Vi søger blandt de bedste og har høje forventninger til dig. Til gengæld får du muligheden for at blive en del af en virksomhed, som har sat kursen mod yderligere international vækst, og som har midlerne, strategien, ambitionerne til at nå målene.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du opfordres til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk også selvom dine kompetencer ikke matcher alle stillingens krav.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade dit CV og eventuelt din ansøgning herunder.

Tip en venDetaljer

Tavlebygger/elektriker til automationsprojekter

Holtec Automatic A/S, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 28. september 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af kunde, Holtec Automatic i Esbjerg, søger vi en tavlebygger/elektriker til spændende automationsprojekter, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og interessante opgaver.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 150+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus, Odense og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec her.

Om jobbet

Vi søger en tavlebygger, som fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. Afdelingen i Esbjerg vil være udgangspunktet for dit arbejde som ud over tavlebyg vil være tilretning af tegningsarbejde, test og kvalitetssikring af tavler og, hvis du ønsker lidt adspredelse, servicebesøg hos kunder i nærområdet. Du vil referere til projektchefen og have et team af dynamiske kollegaer i værkstedet.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatikmekaniker, elektriker, industrielektriker eller tilsvarende.

Da Holtec har mange udviklingsopgaver er det vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor idé, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer endvidere, at du:

 • arbejder fleksibelt og selvstændigt
 • har en god ordenssans og er en problemløser, der kommer i mål til tiden
 • kan læse eldiagrammer og evt. foretage ændringer og tilpasninger i tegneprogrammer
 • taler og skriver dansk på et højt niveau samt engelsk på rimeligt niveau
 • har et højt humør - også i travle perioder.

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du en del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe på 30+ medarbejdere, som består af konstruktører, softwareudviklere og teknikere/tavlebyggere i Esbjerg, der samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk

Tip en venDetaljer

Erfaren, stabil mødebooker eller sælger

Dansk Salgsoptimering, Højbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 17. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan dit smil høres i telefonen, og kan du bruge telefonen effektivt, så har du her alletiders mulighed for at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst! Er det dig? Så læs videre, for vi søger en erfaren mødebooker eller sælger for Dansk Salgsoptimering i Højbjerg.

Om jobbet

Da der er en lang venteliste på kunder, der gerne vil bruge Dansk Salgsoptimering, søger vi en erfaren mødebooker eller sælger 25-37 timer om ugen til B2B mødebooking og/eller salg. Arbejdstiden ligger på hverdage mandag-fredag i tidsrummet 8-16 (fredag 8-13) på Axel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg. Grunden til ventelisten er, at Dansk Salgsoptimering har et lille dedikeret team af nogle af Danmarks mest erfarne og dygtigste mødebookere. Man lægger stor vægt på kvalitet og gennemsigtighed i alle faser af samarbejdet, da man tror fuldt og fast på, det er nøglen til et langt og værdiskabende samarbejde.

Jobbet er kendetegnet ved fleksibel arbejdsplanlægning, hvor der i høj grad kan tage hensyn til dine fritidsaktiviteter og mulighed for hjemmearbejdsdage 1-2 dage om ugen. Det er udelukkende B2B, så ingen aften- og weekendarbejde. Der er et godt og spændende arbejdsmiljø med en glad tone i et lille team af erfarne kollegaer, hvor målsætningen er, at du går hjem glad og tilfreds hver eneste dag.

Om dig

Vi forestiller os, at du er udadvendt, positiv, har erfaring med at bruge telefonen som arbejdsredskab, er drevet af at skabe resultater og lader dig ikke slå ud af et afslag.

Vi forventer, at du

 • har minimum 3 års erfaring med mødebooking eller salg
 • er nysgerrig og kan lide at tale med mange forskellige mennesker
 • er videbegærlig og frisk på at blive udfordret og smiler i telefonen
 • er stabil og engageret.

Virksomheden tilbyder

 • høj fast løn
 • stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider
 • mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen
 • gode, erfarne kollegaer til at bakke dig op
 • et stærkt fagligt miljø med masser af erfaring
 • gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Kenni Simmelsgaard, tlf. 239 239 74, ks@pay-back.dk.

Om virksomheden

Dansk Salgsoptimering er en mindre virksomhed i vækst og med stor efterspørgsel fra nye kunder. Hos Dansk Salgsoptimering bliver der fokuseret på kvalitet over kvantitet, og derfor giver man gerne en fast høj løn til de rette medarbejdere, så man kan fokusere lige så meget på processen som på selve resultaterne. Virksomheden booker møder for mange forskellige slags virksomheder, også til egne sælgere, og man får mulighed for at få den opgave, der passer bedst til lige præcis én selv.

Dansk Salgsoptimerings koncept går ud på at strukturere og optimere salget for virksomheder, hovedsageligt i brancherne byggeri, industri og transport. Man kan tage hånd om alle aspekter af salgsprocessen for en virksomhed, fra identificering af kundeemner og udarbejdelse af værditilbud, til booking, afholdelse og opfølgning på møder.

Tip en venDetaljer

Teamorienteret konstruktionsingeniør. Diplom- eller civilingeniør

Ingeniørvirksomhed i Esbjergregionen, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 10. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vores kunde er en anerkendt rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende i Esbjergregionen.

Virksomheden er ikke blandt de største, men har gennem en dedikeret, målrettet og fokuseret indsats formået at positionere sig som en foretrukken leverandør og samarbejdspartner af rådgivning vedrørende alle facetter af byggeriet og kan notere særdeles interessante projekter på referencelisten. Det går stærkt, og flere projekter kommer til. Dermed er der plads til endnu en kollega, som ønsker at være en del af et tillidsfuldt og uformelt arbejdsmiljø præget af fleksibilitet og fokus på succes som team og dermed på medarbejdernes trivsel. Det er store ord, men det er den hverdag, der venter dig i dit nye job!

Dine arbejdsområder vil være inden for følgende:

 • projektering og udarbejdelse af statisk dokumentation og beregninger
 • udarbejdelse af tegnings- og projektmateriale - både til udbud og udførelse
 • opfølgning under projektets udførelse.

Din profil

Du kan arbejde selvstændigt, er teamorienteret, ligesom du er præcis og fremsynet og forstår at tænke langsigtet. Du trives med en bred kontaktflade og respekteres af kunder og kollegaer for din faglighed.

 • du er uddannet diplom- eller civilingeniør med speciale i bærende konstruktioner og har minimum 2 års erfaring (og gerne flere) fra en rådgivende ingeniørvirksomhed
 • du har god forståelse for statik samt solid viden inden for konstruktionsfaget og om forskellige konstruktionsmaterialer
 • du har kendskab til FEM-modellering
 • du er engageret, ansvarsbevidst og er god til at strukturere dit eget arbejde
 • du er god til at samarbejde og er i stand til at etablere og udvikle gode relationer - både med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere
 • du har ambitioner om at udvikle dig både fagligt og personligt
 • du taler og skriver dansk
 • det er et plus, men ikke et krav, hvis du har erfaring med 3D-projektering i Revit.

Er du certificeret statiker, eller ønsker du at specialisere dig gennem en certificering, er dette et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine forventninger til en virksomhed med højeste standarder.

Du tilbydes ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed med en stærk kultur og teamånd, hvor jobbet løbende bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende og faglige udfordringer inden for ingeniørfaget.

Naturligvis indeholder jobbet en attraktiv og konkurrencedygtig løn, men måske vigtigere et ansættelsesforhold i en virksomhed som lægger stor vægt på fleksibilitet og medarbejdernes trivsel, da balance mellem arbejde og privatliv vægtes højt. Du kan således glæde dig til at arbejde i et uformelt miljø med glade, kompetente og loyale kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Salgschef med en baggrund som maskiningeniør

Akkerman, København, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 4. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af vores kunde Akkerman, søger vi en initiativrig og forretningsorienteret salgschef med en baggrund som maskiningeniør, der kan udvikle salget af ingeniørydelser primært på Sjælland.

Om virksomheden

Akkerman har siden 2013 leveret ingeniørydelser til industrielle virksomheder i Danmark og resten af EU. Akkerman kombinerer strategisk forretningsforståelse med specialiserede ingeniørkompetencer, og virksomheden varetager herigennem en afgørende rolle for sine kunder som ekstern leverandør af ingeniørydelser. Akkerman er et 100% danskejet selskab med mere end 100 ingeniører og programmører ansat i Odesa, Kyiv, Lviv og Kharkiv, hvor Akkerman har kontorer. Se mere om Akkerman her.

Om jobbet

Vi søger en hands-on salgschef, der gennem stort drive og engagement vil få ansvaret for eksekvering af Akkermans salgsstrategi på Sjælland. Som salgschef kommer du til at arbejde med salg til eksisterende kunder, rådgivning på højt teknisk niveau samt løbende udvikling af kundeporteføljen. Det vil være gennem opsøgende nysalg og relationssalg, du udbygger kundeporteføljen. Der er ikke personaleansvar i stillingen.

Hovedopgaverne vil være

 • udvikling og gennemførsel af salgsaktiviteter, hvor du bliver budgetansvarlig for salgsmål
 • selvstændig planlægning og gennemførsel af kundebesøg hos eksisterende og nye kunder
 • forretningsudvikling gennem bearbejdning og udvikling af nye kunder inden for udvalgte segmenter
 • struktureret opfølgning på kunder og salgsprocessen.

Du skal forvente at besøge hovedkvarteret i Odesa 1-2 gange årligt, når det ikke længere frarådes at rejse til Ukraine.

Om dig - din baggrund og erfaring

Vi forestiller os, at du har erfaring med teknisk salg og rådgivning, og at du er uddannet maskiningeniør.

Personlige kvalifikationer:

 • gode kommunikationsevner og forhandlingsevner
 • kompetent og professionel sælger, hvor du når dine mål gennem rådgivning
 • vant til at kommunikere og rådgive i forhold til tekniske løsninger
 • initiativrig, resultatorienteret og selvstændig.

Din bopæl er i København.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du i meget stort omfang er med til at præge udviklingen i en vækstorienteret virksomhed. Du får den nødvendige oplæring, engagerede kollegaer og refererer til virksomhedens direktør, som assisterer dig i salgsarbejdet. Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke, som består af fast løn og resultatløn med meget attraktivt indtjeningspotentiale, bil på gule plader, hjemmekontor m.v.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Administrationschef

MUFFBYG A/S, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 1. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af MUFFBYG A/S søger vi en administrationschef med kompetencer inden for juridiske kontraktforhold.

Er du drevet af vækst, forretningsudvikling og optimeringer inden for administration? Vil du sætte dit præg på fremtiden i en sund, dynamisk og veldrevet virksomhed, og er du parat til at påtage dig udviklingsansvaret for funktionsområdet? Så har vi drømmejobbet til dig i en virksomhedskultur, hvor sammenhold, positivitet og tillid er nogle af kendetegnene.

Om virksomheden

MUFFBYG A/S har en ambition om at blive blandt de markedsledende totalentreprenører og den foretrukne samarbejdspartner inden for fag- og hovedentrepriser i Danmark.

Uanset entreprisens omfang og karakter er kvalitet, stram projektstyring samt en klar og holdbar tidsplan strategiske pejlemærker og kerneværdier. Virksomheden er velkonsolideret og beskæftiger ca. 150 medarbejdere.

Læs mere om MUFFBYG A/S her.

Om jobbet

Som administrationschef bliver din vigtigste opgave at sikre overblik, systematik, løbende justeringer og opdateringer af virksomhedens kommercielle og interne kontraktforhold.

Dine primære arbejdsopgaver vil hovedsageligt være relateret til:

 • kontrakter og kontraktforhold
 • interne guidelines
 • GDPR
 • HR
 • virksomhedens stamdata
 • kontaktperson til juridiske samarbejdspartnere, myndigheder og organisationer inden for funktionsområdet.

Sekundært vil funktionen også omfatte en koordinerende rolle imellem eksterne samarbejdspartnere og interne forhold vedrørende SoMe- og IT-funktioner.

Stillingen refererer til selskabets direktør og har ikke personaleansvar. Vi forventer, du behersker dansk og gerne engelsk i skrift og tale.

Om dig

Som person er du smilende, positiv og teamorienteret. Du er vedholdende, struktureret og fokuseret på at få afsluttet påbegyndte opgaver. Du er detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget arbejde samtidig med, at du sætter en ære i at optimere inden for dit fagområde.

Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, store som små, og løser dem i samarbejde og dialog på tværs af afdelingerne i MUFFBYG A/S.

Din uddannelse kan være jurist, cand.merc.(jur.), eller advokat, cand.jur. Alternativt har du en anden relevant videregående uddannelse på kandidatniveau f.eks. cand.merc.aud.

Din erhvervserfaring kan være nogle år fra f.eks. advokatbranchen, offentlig myndighed, som in-house jurist eller som administrationschef i en mellemstor eller større virksomhed, hvor du har arbejdet med kontraktforhold.

Velkommen til MUFFBYG A/S

MUFFBYG A/S tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag byder på nye, spændende udfordringer og varierende opgaver i en dynamisk virksomhed og branche. Jobbet giver dig også mulighed for at berøre arbejde af strategisk karakter for funktionen.

MUFFBYG A/S tilbyder gode løn- og arbejdsforhold i en virksomhed, som lægger vægt på medarbejdernes trivsel, da balance mellem arbejde og privatliv vægtes højt. 

Arbejdssted er Esbjerg.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Servicetekniker/tavlebygger/elektriker til automationsprojekter

Holtec Automatic Nord, Hobro, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 21. juli 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic Nords afdeling i Hobro, søger vi en servicetekniker/tavlebygger/elektriker til spændende automationsprojekter, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og interessante opgaver.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 140+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec her.

Om jobbet

Vi søger en servicetekniker, som fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. Afdelingen i Hobro vil være udgangspunktet for dit arbejde, som vil være en blanding af tavlebyg, lettere tegningsarbejde og af og til "brandslukning" hos kunder og planlagte idriftsættelser af maskiner og almindelig service og kvalitetskontrol.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatikmekaniker, elektriker, industrielektriker eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor idé, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer endvidere, at du:

 • arbejder fleksibelt og selvstændigt og ser det som en naturlig ting, at du først kører hjem, når kundens maskine kører igen
 • har en god logisk sans og er en god problemløser, der ikke går i panik, når en produktionslinje står stille
 • har erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til selv at planlægge din dag
 • kan læse el-diagrammer og kan foretage ændringer og tilpasninger i CAD- programmer
 • taler og skriver dansk på et højt niveau samt engelsk på rimeligt niveau
 • højt humør - også i travle perioder.

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe på over 10 medarbejdere bestående af konstruktører, softwareudviklere og teknikere i Hobro, som samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Technical Engineering Manager

C&D Foods, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 9. juli 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For vores kunde, C&D Foods (Denmark) A/S i Esbjerg, søger vi en Technical Engineering Manager, der har relevant erfaring med ledelse af en større teknisk afdeling. 

Om stillingen og dine opgaver

I stillingen som Technical Engineering Manager hos C&D Foods (Denmark) A/S refererer du til fabriksdirektøren og bliver en del af fabrikkens topledelse. Du får ansvar for at sikre en effektiv og proaktiv drift af den tekniske afdeling og får ansvar for udvikling og drift af fabrikkens tekniske anlæg. Dette gøres via en god organisering af den tekniske afdeling, så opgaverne løses med maksimal effektivitet og høj omkostningsbevidsthed, uden at fødevaresikkerheden bringes i fare.

Som leder er det dit ansvar at motivere, sætte retning og udvikle dine medarbejdere, hvor du har fokus på sikkerhed og trivsel samt opfølgning på aftalte nøgletal. Du inddrager dine medarbejdere i beslutningsprocesserne for at øge deres arbejdsglæde og skærpe interessen for de daglige opgaver. Hele tiden sikrer du en god kommunikation om igangværende og kommende aktiviteter. Den tekniske afdeling består af ca. 30 medarbejdere, hvor du sammen med dit team gennemfører en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan, der løbende forbedrer oppetider og kontinuerligt vedligeholder og optimerer.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • ledelse og udvikling af den tekniske afdeling
 • bidrage til og være en aktiv del af ledelsen på fabrikken samt løbende rapportering til koncernledelsen
 • udvikling af vedligeholdelsesplaner og sikring af en proaktiv tilgang til arbejdet
 • være ansvarlig for afdelingens drifts- og investeringsbudget
 • ansvar for at lovgivningen overholdes
 • indgå i tæt dialog med den tekniske koncernledelse
 • selvstændigt agerer projektleder eller projektdeltager i diverse relevante projekter.

Din baggrund og kompetencer

Du har en relevant teknisk uddannelse som ingeniør, maskinmester eller lignende. Det vigtigste er dog, at du har solid erfaring fra en lignende stilling, hvor du har praktisk teknisk erfaring, været en del af ledergruppen og en aktiv del af den daglige drift på fabrikken. Såfremt du har oparbejdet den erfaring i en international kontekst, vil det være optimalt. Du har erfaring med at arbejde med data og er i stand til at argumentere og få dine budskaber igennem via data.

Derudover forventer vi, at du har:

 • erfaring med daglig vedligehold og drift af en stor maskinpark og bygninger
 • relevant hands-on erfaring med optimerings- og Leanprojekter
 • en god økonomisk forståelse med erfaring inden for rapportering
 • en proaktiv, energisk og målrettet tilgang, hvor vedholdenhed og nysgerrighed falder dig naturligt.

Det er et krav, at du har erfaring med personaleledelse og projektledelse. Ideelt har du erfaring med fødevareproduktion.

Du skriver og taler engelsk på forhandlingsniveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller mail jj@pay-back.dk.

_____________________________________________________________________________________________________________

C&D Foods (Denmark) A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med produktionsenheder i 7 lande er én af de største private label-producenter af hunde- og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der omkring 300 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 700 mio. DKK. C&D Foods i Esbjerg er koncernens største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre.

Tip en venDetaljer

Innovativ elkonstruktør

MacArtney Offshore Wind Solutions, Bur, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 6. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger en dygtig og innovativ elkonstruktør/hardware designer til MacArtney Offshore Wind Solutions, da man ønsker at styrke automationsteamet med endnu en profil. Du vil blive en del af en dynamisk, projektorienteret organisation med fokus på innovation og nytænkning i et spændende miljø med mange hardwarekollegaer. Du er tæt på projekterne, da løsningerne bliver bygget i hallen lige ved siden af, hvor du sidder.

Læs mere om MacArtney her.

Jobbet

Med reference til Head of Automation vil du indgå I automationsteamet, der er et velfunderet teknisk team bestående af 6 medarbejdere. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til et mindre standardspil til komplette, kundespecifikke udviklingsopgaver, der aldrig er bygget før. Udover at være en aktiv del af en organisation, der leverer produkter og løsninger på et højt teknisk niveau til kunder verden over, får du mulighed for at følge produktet fra salg til leverance.

Du får en varieret arbejdsdag med opgaver såsom:

 • hardware design og udarbejdelse af eldokumentation i PCSCHEMATIC m.m.
 • vedligeholdelse af elektriske databaser i PCSCHEMATIC samt indkøbssystemet Navision
 • deltage i kickoffmøder og sikre korrekt designbase fra salgsafdeling
 • sikre anvendelsen af gældende standarder
 • holde dig ajour med tendenser og gældende standarder inden for de enkelte områder
 • deltagelse i idriftsættelse og FAT
 • specifikation af kontrolelementer på udstyrets hardware/software, teknisk beskrivelse, risikovurdering og CE-mærkning
 • sparring og vidensdeling med kollegaer.

Din profil

Som person er du god til at sætte ting i system og skabe processer. Du ser ofte muligheder for at optimere arbejdsgange - arbejde smartere. Du er hjælpsom, har et godt drive og gode kommunikationsevner, når nye systemer og processer skal implementeres eller tilpasses. Du er teamplayer og bidrager med positiv energi og en løsningsorienteret tilgang.

Kvalifikationer

 • Du har en elteknisk baggrund, måske som elinstallatør, maskinmester, elingeniør eller tilsvarende relevant uddannelse.
 • Du har flere års erfaring med PCSCHEMATIC og er rutineret i at tegne PLC-styrede maskinanlæg, gerne med frekvensomformer.
 • Du har erfaring med udarbejdelse af eldokumentation, funktionsbeskrivelser, brugermanualer m.m.
 • Erfaring med idriftsættelse og FAT af automationsanlæg vil være en fordel.
 • Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

Et job i en international virksomhed, der har store ambitioner, og som har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du også kan udvikle dig gennem spændende opgaver med selvstændighed og ansvar. Et job i et utrolig velfungerende team, hvor alle hjælper alle og interesserer sig for hinanden i et rart arbejdsmiljø med en god omgangstone.

Bopæl

Det er et krav, at du bor eller er villig til at tage bopæl inden for en times kørsel fra Bur.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Projektleder med key account-ansvar for innovative automationsprojekter

Holtec Automatic A/S, Ikast, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 6. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec-gruppen søger vi en multidynamisk projektleder med key account-ansvar for automationsprojekter til afdelingen i Ikast. Da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver, søger vi en profil, som trives i brændpunktet mellem kunderne og konstruktionsafdelingen. En teknisk profil, der forstår kunderne og kan udvikle deres ideer, specificere projektet og overdrage opgaven til konstruktionsafdelingen.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 140 medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec her.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af et kompetent team af dedikerede medarbejdere. Når én af Holtecs sælgere har "åbnet døren", skal du som projektleder med key account-ansvar deltage i den første dialog med nye kunder omkring udvikling af ideer, indtil rammen er defineret for det færdige projekt. Du er den tekniske kapacitet, der kan gå i dialog med kunderne omkring løsningsmuligheder. Når rammen for projektet er sat, beregner du en pris, evt. sammen med den ansvarlige konstruktør, og afleverer projektet videre til teamet, når kunden er klar.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

 • hovedansvar for udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme
 • udvikling, sparring og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning.

Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være elinstallatør, maskinmester, elingeniør, automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdsmængden kan veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø
 • har erfaring fra jobs i branchen
 • har gode kommunikationsegenskaber f.eks. ved præsentation af løsninger over for kunder og kollegaer.

Har du erfaring med projektering af UL-, CSA-, eller ATEX-tavler er det et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Multidynamiske PLC-softwareudviklere

Holtec Automatic A/S, Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast og Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 6. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne PLC-softwareudviklere til 7 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast og Sønderborg, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver.  

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder, vil du indgå i afdelingens softwareteam, der består af dedikerede medarbejdere. Du vil arbejde i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Som softwareudvikler/programmør, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende programmører i afdelingen, varetage udviklingen af software og automation samt styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Opgaverne vil spænde bredt fra brainstorming til ideudvikling, hvor parter fra forskellige faggrupper er repræsenteret. Projekterne følges videre fra idefasen over udvikling til idriftsætning hos virksomhedens kunder.

Herudover kan du agere projektleder på dine egne softwareprojekter og være ansvarlig for kundekontakten fra ide til aflevering.

Introduktionen til Holtec vil foregå sammen med virksomhedens erfarne programmører og teknikere. Holtecs kunder er nationale som internationale, hvorfor jobbet vil kræve 30-50 rejsedage årligt, typisk af 1-2 ugers varighed.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt med et naturligt fokus på tilfredse kunder
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle efter ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • har erfaring med programmering i Siemens, Beckhoff, Allen-Bradley eller Omron på forholdsvist højt niveau - har du også kendskab til frekvensomformere og servosystemer, er dette også et plus.

Som et aktivt medlem af det tekniske team, bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe af softwareudviklere, konstruktører og teknikere, som samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Multidynamiske elkonstruktører/projektledere til automationsprojekter

Holtec Automatic A/S, Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast, Ringkøbing og Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 6. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne elkonstruktører/projektledere til 8 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast, Ringkøbing og Sønderborg, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver. 

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af dedikerede medarbejdere. Som elkonstruktør og projektleder, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende elkonstruktører, varetage udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme. Dette gøres i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning
 • udvikling og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • design og dokumentation i PCSCHEMATIC, EPLAN eller SEE Electrical (CADdy ++)
 • indkøb af komponenter/materialer
 • opfølgning på fremdrift i tavleværkstedet.

Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø.

Har du erfaring med projektering af UL-, CSA-, eller ATEX-tavler er det et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Teknisk Key Account Manager - automationsprojekter

Holtec Automatic A/S, Esbjerg, Kolding eller Odense, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 9. marts 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S, søger vi en teknisk Key Account Manager til automation. Er det dig, der kan identificere kunden, tage den indledende dialog og køre projektet frem til, at opgaven kan overdrages til én af Holtecs projektledere? Har du en automations-/elteknisk baggrund kombineret med et kommercielt mindset, så er det lige dig, vi søger.

Stillingen kan besættes med udgangspunkt fra afdelingen i Esbjerg, Kolding eller den kommende afdeling i Odense.  

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret ingeniørvirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 130+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kundesegmentet er bredt, eksempelvis maskinfabrikker, OEM-fabrikanter samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus, Tønder og tavleproduktion i Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Du arbejder primært i området omkring Esbjerg, trekantområdet og Fyn med proaktivt, struktureret og selvstændigt projektsalg, hvor du har det overordnede budget- og kundeansvar. I samarbejde med Holtecs afdelingsleder og salgsteamet, definerer du kundesegmenter og udarbejder en plan for realisering af de opstillede salgsmål. Kundernes opgaver kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver på flere tusinde timer. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange af projekterne er tale om udvikling af prototyper, hvor dedikeret projektledelse er en stor del af opgaven.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • analysere og segmentere markedet
 • i samarbejde med afdelingslederen, definere og lægge en strategi for bearbejdning af nye og eksisterende kunder
 • brainstorming, ideudvikling og teknisk sparring med kunder omkring nye opgaver/projekter
 • udarbejde tilbud i samarbejde med Holtecs projektledere
 • opfølgning på tilbud og dialog med kunder omkring tilretning og igangsætning af opgaver.

Dit høje personlige drive er således nøglen til din succes.

For den rette kandidat er der tale om en unik karrierestilling med rig mulighed for personlig udvikling og indflydelse på fremtiden i en spændende virksomhed. 

Om dig

Den ideelle kandidat er en udadvendt teknisk profil, der elsker teknik og har en softwareudvikler- eller konstruktørbaggrund. Dansk og engelsk beherskes i skrift og tale, ligesom IT beherskes ubesværet.

Vi forventer, at du

 • har et væsentligt kendskab til industriel automation
 • er udadvendt, er en selvstarter og har erfaring med B2B-salg
 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
 • er handlekraftig og kvalitetsbevidst
 • har erfaring med projektsalg, udarbejdelse af tilbud og høj grad af forretningsforståelse. 

Virksomheden tilbyder

Holtec tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau og omhandler bl.a. fast løn, sundhedsordning, pensionsordning, bilordning efter statens takster og telefon samt IT-udstyr til hjemmekontor.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail: cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.