Alsidig regnskabsmedarbejder

EFApaint, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 23. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For EFApaint A/S i Esbjerg søger vi en dygtig, alsidig og ansvarsbevidst regnskabsmedarbejder til en spændende lokalforankret virksomhed med unikke miljørigtige produkter. Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, der er danmarksmester i arbejdsmiljø, og som arbejder målrettet med FN’s klimamål? 

Så se mere her - da EFApaint faktisk har vundet Arbejdsmiljøprisen i Danmark i 2022 for virksomheder i kategorien Kemi og vådt arbejde.

EFApaint er en virksomhed, der udvikler, producerer og sælger autentisk maling og træpleje med fokus på både funktion, design og unikke egenskaber. Virksomheden har stærke værdier og en høj anciennitet blandt medarbejderne. Som regnskabsmedarbejder vil du spille en central rolle i virksomheden og være ansvarlig for en bred vifte af regnskabs- og administrative opgaver.

Om jobbet

Du vil referere til den administrerende direktør og have en helt central rolle, hvor du samarbejder med indkøbskoordinatoren, sælgere, kundeservice, ledergruppen og det øvrige personale.

Arbejdsopgaver:

 • finans-, debitor- og kreditorbogføring
 • likviditetsstyring og håndtering af kontakt til bank, revisor, forsikring og offentlige myndigheder
 • udførelse af administrative opgaver inden for regnskab og økonomi
 • drift og vedligeholdelse af virksomhedens IT-systemer, herunder Business Central, samt kontakt med IT-partner
 • lønadministration og overordnet personaleadministration inklusiv GDPR
 • udarbejdelse af perioderegnskab og klargøring til årsregnskab.

Andre administrative opgaver håndteres i tæt samarbejde med indkøbskoordinatoren. Derudover er det dit ansvar at sikre virksomhedens aftaler om datasikkerhed og prokura samt udarbejdelse af budgetter for salg, omkostninger og likviditet. Du vil også være med til at sikre løbende udvikling af funktioner i Business Centrals økonomifunktion.

Om dig

Du har solid erfaring fra en bogholderi- eller regnskabsafdeling. Som person er du initiativrig, imødekommende, fleksibel og serviceminded. Du befinder dig godt i en rolle som tovholder med en bred palet af regnskabsmæssige og andre administrative opgaver. Du har en god analytisk tilgang til dit arbejde og møder dagen med godt humør samt en positiv indstilling. Foruden dette vil følgende være en fordel i stillingen:

 • du er superbruger af Officepakken og har erfaring med ERP-systemer
 • du kan varetage de fleste opgaver i et bogholderi og har gerne relevant erfaring fra en international virksomhed
 • du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau
 • du har erfaring med bogføring og administration.

Vi søger den kvalitetsbevidste alsidige regnskabsmedarbejder, der har evnen til at være det naturlige midtpunkt, og som både kan samarbejde med kollegaer og være en fortrolig rådgiver for ledelsen.

Virksomheden tilbyder

Et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. Oven i det, har du en aktie i at bidrage til udvikling af mere bæredygtig maling i verden, i en virksomhed der har vundet Arbejdsmiljøprisen 2022.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Elektriker/automatiktekniker, 3x12 timer på fast daghold

C&D Foods, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 23. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du have en spændende karriere hos en førende producent af kvalitetsfødevarer med gode arbejdstider, et godt arbejdsmiljø og konkurrencedygtig løn? Så har du nu muligheden for at blive en del af et professionelt team som industrielektriker eller automatiktekniker i vedligeholdelsesafdelingen hos C&D Foods.

Om stillingen

Vi søger en elektriker/automatiktekniker til en attraktiv stilling, uden rejsedage, i en spændende og ekspansiv produktionsvirksomhed i kontinuerlig drift. Du bliver en del af vedligeholdelsesteamet, der vedligeholder virksomhedens eksisterende produktionslinjer og arbejder med projekter. 

Som industrielektriker eller automatiktekniker i vedligeholdelsesafdelingen vil du have en nøglerolle i at sikre, at produktionen kører gnidningsfrit og med minimal nedetid. Fabrikken kører i kontinuerlig drift, og du vil blive en del af et erfarent og professionelt team, der arbejder tæt sammen for at opretholde høje standarder for driftssikkerhed og kvalitet.

Din arbejdstid vil være torsdag, fredag og lørdag fra kl. 06.40 til kl. 19.00. Du vil komme til at arbejde med reaktivt vedligeholdelsesarbejde på produktionslinjerne samt planlægning og gennemførelse af planlagte vedligeholdelsesopgaver. Dine primære opgaver: 

 • fejlfinde og optimere på produktionslinjerne 
 • forebyggende vedligeholdelse af maskiner og udstyr
 • du vil samarbejde med produktionsteamet om at identificere og prioritere opgaver og sikre, at alle opgaver udføres til tiden og med høj kvalitet
 • vidensdeling med kollegaer.

Din baggrund

Du har en baggrund som industrielektriker, automatiktekniker eller lignende. Du har gerne praktisk erfaring med reparation af og fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg. Inden for det tekniske område vil der både være arbejde af elektrisk og mekanisk karakter. Det vil være en fordel, hvis du har fornuftig erfaring med PLC fejlfinding på ladderniveau. 

Derudover forventer vi, at du

 • har erfaring med industrielle installationer
 • er stabil og har erfaring med planlægning af eget arbejde
 • kan begå dig på engelsk i skrift og tale
 • har gode samarbejdsevner og kan sikre en god kommunikation med produktionen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk introduktion i jobbet og ansættelse i en global virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor et trygt og godt arbejdsmiljø samt faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt. 

C&D Foods tilbyder en konkurrencedygtig løn, der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring, samt en række attraktive personalegoder, herunder pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Stillingen har ingen rejsedage. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller mail jj@pay-back.dk.

Om virksomheden

C&D Foods (Denmark) A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med produktionsenheder i 7 lande er én af de største private label-producenter af hunde- og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der omkring 300 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 700 mio. DKK. C&D Foods i Esbjerg er koncernens største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre.

Tip en venDetaljer

Head of IT

2care4, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 15. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger dig, som er ambitiøs, erfaren og en visionær leder, der mestrer at bygge relationer og skabe interne partnerskaber. Unik lederstilling, hvor du i høj grad påvirker 2care4’s digitale transformation på koncernniveau.

Om virksomheden

2care4 er en international virksomhed, der siden grundlæggelsen i 2005 har oplevet en hastig vækst inden for parallelimport af medicin og generisk medicin. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 350 medarbejdere fordelt i Europa og omsætter årligt for mere end DKK 1 mia.

2care4 er præget af stor dedikation og handlekraft, og der arbejdes effektivt med gensidig respekt, og hvor viljen til at lykkes i fællesskab præger hverdagen. Læs mere om 2care4 her.

Om dig og jobbet

Vi søger en erfaren Head of IT til at lede virksomhedens teknologiinitiativer. Som Head of IT får du ansvaret for at styre alle overordnede aspekter af virksomhedens IT- og teknologisystemer, herunder infrastruktur, softwareudvikling og datasikkerhed.

Du får ansvar for vigtige områder bl.a.

 • ledelse og support af et team på 14 IT-specialister og -udviklere placeret i Danmark og Polen
 • styring af den interne værdikæde ud fra et IT-perspektiv
 • IT-sikkerhed
 • funktionens overholdelse af GxP-kvalitetsstandarder
 • understøttelse af forretningsudviklingen ved at sikre, at IT-infrastrukturen er tilpasset virksomhedens strategiske mål
 • ledelse af eksterne IT-leverandører for at sikre, at virksomheden modtager ydelser af høj kvalitet
 • budgetansvar for IT-funktionen
 • ERP-transformation og interne SQL-projekter
 • ledelse af transformationen fra et on-premise setup til en cloudløsning
 • understøtte den løbende forretningsudvikling.

Vi ønsker, du kommer med disse kompetencer:

 • bachelor-, diplom- eller kandidatgrad i økonomi, datalogi, IT eller et beslægtet felt
 • mindst 5 års kontinuerlig erfaring i en lederstilling i en større IT-afdeling
 • erfaring med ledelse og udvikling af teams
 • kendskab til GxP-kvalitetsstandarder
 • erfaring med ledelse af eksterne IT-leverandører
 • bred erfaring med ERP-systemer og SQL.

Det primære arbejdssted er hovedkontoret i Esbjerg. 2care4 har som virksomhed etableret en række fleksibilitetsordninger - herunder vil der være mulighed for at arbejde enkelte dage hjemmefra eller fra virksomhedens kontor i Odense.

Stillingen kræver villighed til at rejse ca. 25-30 dage om året, primært til Polen og Tyskland.

Vi har muligheden, vil du gribe den?

Du tilbydes en stilling i en særdeles attraktiv virksomhed, hvor ønsket er, at du både får indflydelse, men også tager ansvar. Yderligere tilbydes:

 • et udfordrende og spændende job i en dynamisk virksomhed i vækst
 • en konkurrencedygtig lønpakke inklusive pensionsordning, sundhedssikring og andre fordele
 • en mulighed for at lede et talentfuldt IT-team og udvikle dine lederevner.

Stillingen refererer til 2care4’s CFO og indgår i virksomhedens udvidede ledergruppe.

Vi søger blandt de bedste og har høje forventninger til dig. Til gengæld får du muligheden for at blive en del af en virksomhed, som har sat kursen mod yderligere international vækst, og som har midlerne, strategien, ambitionerne til at nå målene.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du opfordres til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade dit CV og eventuelt din ansøgning herunder.

Tip en venDetaljer

Udviklingsingeniør, kemiingeniør, til international rolle i en global virksomhed med bæredygtighed i fokus

FiberVisions, Varde, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 10. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du kemiingeniør med erfaring inden for plastindustrien eller beslægtet kemisk industri, og har du lyst til at arbejde som udviklingsingeniør i en global og innovativ virksomhed i vækst? Så er du måske den nye kollega hos FiberVisions/Indorama Hygiene Group i Varde.

Om stillingen og dine opgaver

Vi søger en dygtig udviklingsingeniør, der selvstændigt kan varetage opgaver inden for produktudvikling, materialetests og analyser af mono- og bikomponente fibre. Som FiberVisions’ nye udviklingsingeniør skal du kunne arbejde selvstændigt og målrettet med udviklingsprojekter og fra start til slut sikre, at disse projekter kommer i mål. 

Udviklingsafdelingen arbejder proaktivt med nye innovative løsninger og er involveret i hele projektets levetid, fra projektets start til levering til kunden. Du skal således kunne tænke både teknisk og forretningsorienteret.  

Vi søger en udviklingsingeniør til at varetage en række spændende og udfordrende opgaver i virksomhedens udviklingsafdeling bl.a.

 • deltagelse i større udviklingsopgaver
 • selvstændig kontakt til leverandører og kunder på egne udviklingsprojekter
 • sikring af korrekt gennemførelse af egne forsøg og projekter
 • systematisk dokumentation af egne resultater og observationer
 • definering af materialetest og -prøvning.

Det er vigtigt at have en evne til at holde mange bolde i luften på samme tid og samtidig få dem til at lande rigtigt. Udviklingsafdelingen er kendetegnet ved at få projekter i mål til tiden. 

Vi forventer, at du

 • har en uddannelse som kemiingeniør eller lignende 
 • besidder viden om plastmaterialers strukturelle egenskaber
 • arbejder systematisk og struktureret
 • har erfaring med materialetest
 • har erfaring fra plastindustrien eller beslægtet industri
 • behersker engelsk i skrift og tale
 • har erfaring med og anerkender vigtigheden af dokumentation
 • har erfaring med forskning og udvikling.

Engelsk er det daglige sprog i store dele af den interne kommunikation imellem kollegaer i Danmark (Varde) og søsterselskaber i Irland, Tyskland, USA og Israel. Det er derfor vigtigt, at du behersker engelsk i skrift og tale. 10-20 rejsedage årligt i Europa må forventes.

Bopæl 

Det er et krav, at du har eller er villig til at tage bopæl maksimalt 45 minutters kørsel fra Varde. 

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk oplæring og ansættelse i en global, social ansvarlig og innovativ virksomhed, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade dit CV og eventuelt ansøgning herunder. Dit CV bedes fremsendt på engelsk.

Spørgsmål

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller mail tl@pay-back.dk.

Om virksomheden

FiberVisions a/s er en del af Indorama Hygiene Group. FiberVisions er en ordreproducerende, international virksomhed med salg til hele verden og søsterselskaber i hele verden. FiberVisions beskæftiger mere end 200 personer i Varde og godt 500 på globalt plan. FiberVisions er førende på sit felt, er forretnings- og markedsorienteret og omsætter for ca. 1 mia. kr. om året. FiberVisions producerer syntetiske fibre til hele verden inden for BtB-segmentet og udvikler fibre og processer i tæt samarbejde med kunderne. FiberVisions’ succes bygger på dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere - og et dynamisk lederteam. FiberVisions er ejet af den thailandske koncern, Indorama Ventures Public Company Limited, med hovedsæde i Bangkok.

Læs mere om Indorama Hygiene Group her. Læs mere om FiberVisions her.  

Tip en venDetaljer

Maskiningeniør til konstruktion og design af maskiner og udstyr

IRAS, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 10. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

IRAS A/S er en førende leverandør af avanceret teknologi og udstyr til fiske- og aquakulturindustrien, og virksomhedens produkter afsættes globalt. Som maskiningeniør får du en central rolle i konstruktion og design af avanceret teknologi til IRAS A/S’ globale kunder. 

Om jobbet

Du vil arbejde med alt fra idégenerering og udvikling af nye produkter til optimering af eksisterende teknologi. Du bliver en del af et dygtigt og yderst erfarent team på i alt 4 personer i konstruktionsafdelingen, som arbejder tæt sammen med salgsteamet og produktionen for at sikre, at de udviklede produkter er af højeste kvalitet og lever op til kundernes strenge krav og forventninger.

Dine hovedopgaver vil omhandle:

 • design og konstruktion af maskiner
 • udarbejdelse af manualer
 • udarbejdelse af "layout" til salgsafdelingen
 • test af maskiner og udstyr på virksomhedens egen prøvestand.

Herudover vil du yde assistance med teknisk support til kunder globalt, hvor rådgivning og salg af specialkomponenter indgår i kundedialogen. 

Stillingen byder på mulighed for rejser ifm. projektering/kundebesøg og teknisk supportbesøg samt messedeltagelse. Ca. 15-20 planlagte rejsedage årligt kan derfor forventes.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en uddannelse som maskiningeniør og gerne i kombination med en håndværksmæssig uddannelse som f.eks. smed, og at du har erfaring med konstruktion og design af maskiner til industrielle formål. Er du uddannet produktionsteknolog og har du erfaringerne, vi søger, hører vi meget gerne fra dig. 

Vores ønsker til dig:

 • du er vant til at arbejde med 3D-modellering i Inventor
 • du har erfaring i brugen af Autodesk Vault
 • du har nogle års erfaring med design og konstruktion af maskiner.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med beregninger og simulationer i f.eks. FEM eller CFD.

Om dig

Som person er du selvstændig med gode samarbejdsevner, og du er vant til at arbejde med deadlines og projekter med flere interessenter. Du har gode kommunikationsevner ift. tekniske løsninger og kan kommunikere klart og tydeligt på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Din bopæl er maksimalt 45 minutters kørsel fra virksomhedens adresse i Esbjerg.

Virksomheden tilbyder

IRAS A/S tilbyder en attraktiv stilling og ansættelsespakke, herunder konkurrencedygtig løn, pensionsordning og andre medarbejdergoder. Virksomheden er dedikeret til at støtte sine medarbejderes personlige og professionelle udvikling, og der tilbydes muligheder for uddannelse og i denne rolle chancen for, i løbet af nogle år, at accelerere karrieren.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, og er du interesseret i at tage udfordringen op og blive en del af IRAS A/S? At lære og udvikle dig i en nichebranche hvor virksomheden agerer globalt? Så er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Om virksomheden

IRAS A/S er en førende leverandør af innovative løsninger til den moderne fiske- og aquakulturindustri. Virksomheden tilbyder en bred vifte af avancerede løsninger inden for losning, sortering, vejning, isning, opbevaring og interne distributionssystemer i procesanlæg.

Virksomhedens specialister er eksperter i råvarehåndtering og har opbygget omfattende erfaring og knowhow inden for håndtering af fisk gennem flere årtier. IRAS A/S tilbyder både enkeltmaskiner og komplette systemer, der kan tilpasses kunders specifikke behov og krav.

Som leverandør på et globalt marked er IRAS A/S forpligtet til at levere produkter af høj kvalitet og enestående kundeservice. Virksomheden arbejder tæt sammen med kunder for at forstå deres behov og sikre, at de får den rigtige løsning til deres virksomhed. 

Hos IRAS A/S er de stolte af virksomhedens ry som en pålidelig partner og en førende aktør i den globale branche for leverandører af avanceret teknologi og udstyr til fiske- og aquakulturindustrien.

Virksomheden ejes og drives af 3. generation ved søskendeparret Tina S. Knudsen og Peter S. Rasmussen. Værdisættet er forankret i familiens stærke værdier som tillid, nærvær, loyalitet og sammenhold og kulturen kan beskrives som uformel og tillidsfuld overalt i organisationen. 

IRAS A/S beskæftiger ca. 25 medarbejdere, er velkonsolideret og en anerkendt leverandør i en nicheindustri.

Se mere om virksomheden her.

Tip en venDetaljer

Praktisk funderet teknisk designer/produktionsteknolog til greentech maskiner

Ellepot, Esbjerg , Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 4. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For Ellepot i Esbjerg søger vi en praktisk funderet teknisk designer, produktionsteknolog eller maskintekniker. Trives du med en alsidig hverdag, hvor du vil få en central rolle i forbindelse med konstruktion af greentech maskiner? Ønsker du et job, der kombinerer maskiner, grøn teknik og kvalitet i en markedsledende virksomhed, der gør verden lidt grønnere? Så har vi her drømmejobbet til dig!

Om virksomheden
Ellepot A/S udvikler, producerer og sælger maskiner og dyrkningssystemer, der erstatter plastpotter med papirpotter til prydplante- og grøntsagsgartnerier samt skovvirksomheder. Virksomheden sælger sine systemer globalt med en eksportandel på over 98%. Virksomheden beskæftiger ca. 80 ansatte og er beliggende i Esbjerg, hvor man råder over 8.000 m2 produktions- og administrationsfaciliteter. Virksomheden er i kraftig vækst og har tocifrede vækstrater årligt. 

Du finder yderligere oplysninger om Ellepot A/S her.

Om jobbet

For at styrke virksomhedens fortsatte positive udvikling søges en teknisk designer, produktionsteknolog eller maskintekniker med god forståelse for konstruktion af maskiner. Du vil referere til den tekniske chef og vil sidde sammen med det tekniske team og udviklingsafdelingen, hvor der vil være god mulighed for sparring. Du vil komme til at arbejde med 3D-tegning, produktudvikling, oprettelse af styklister, udarbejdelse af manualer og indkøb af varer. Du vil hurtigt lære at sætte pris på den dynamik og puls, der er i branchen, og opleve at virksomheden har sat kunden i centrum og mener det. 

Din profil

Du er uddannet teknisk designer, produktionsteknolog eller maskintekniker og har arbejdet med 3D-konstruktion af maskiner. Udover at være specialist evner du også at arbejde godt og konstruktivt sammen med andre mennesker for i fællesskab at frembringe ultimative løsninger. 

Du trives med en hverdag, der tidsmæssigt er ligeligt fordelt mellem tegning i Inventor og de mere praktiske opgaver såsom oprettelse af styklister i Navision, teknisk indkøb, udarbejdelse af manualer og andet ad hoc-arbejde.

Vi forventer, at du

 • arbejder målrettet og struktureret, så deadlines overholdes
 • har erfaring med 3D-konstruktion af maskiner - gerne i Inventor
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer
 • har erfaring med indkøb og udarbejdelse af tegninger, manualer, dokumentation og styklister - gerne i Navision
 • taler og skriver dansk og engelsk på et godt niveau. 

Har du en håndværksmæssig baggrund som f.eks. smed eller industritekniker, er det et plus.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Esbjerg eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. For den ambitiøse vil der være gode muligheder for at udvikle sig i denne stilling. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet. Oven i det, er du med til at gøre verden lidt grønnere og sikre grundlaget for en årlig produktion af mere end 8.000.000.000 miljørigtige papirpotter.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Kommercielt orienteret Product Manager

MacArtney, Bur (Holstebro), Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 25. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For MacArtney Wind Solutions i Bur ved Holstebro søger vi en kommercielt orienteret Product Manager. Du bliver ansvarlig for at udvikle produktprogrammet af nogle meget spændende og innovative maritime og offshore produkter, der er markedsledende og ofte går til kanten af det mulige. For at styrke fokus på offshoreindustrien har MacArtney etableret en selvstændig og fokuseret forretningsenhed i Bur/Vemb ved Holstebro. Denne forretningsenhed har ansvaret for at udvikle, sælge, producere, installere og servicere maskiner, handling equipment og udstyr til MacArtneys maritime og offshore wind kunder. 

Som MacArtneys nye commercial Product Manager får du ansvaret for avancerede produkter og løsninger inden for subsea cable installation and recovery. Overordnet set er dit vigtigste mål at styrke virksomhedens konkurrencekraft. I et marked i stærk vækst er udviklingen af en powerful produktstrategi et helt centralt element.

Stillingen

En vigtig opgave bliver at afdække markedet og ikke mindst kundernes behov, og sikre at MacArtneys produktprogram matcher dette. Konkret skal du sikre, at man møder markedets krav om digitalisering, og at produkterne understøtter den grønne omstilling.

Du støtter og træner sælgerne til altid at præsentere tilbud af den højest mulige kvalitet, og som fremstiller MacArtney gunstigt i sammenligning med konkurrenter. Du videreudvikler løbende salgsdokumentation og markedsføringsmaterialer.

I samarbejde med leveranceorganisationen (engineering, automation, procurement & production) jagter du systematisk optimeringer, der kan føre til kvalitetsforbedringer, hurtigere levering eller lavere kostpriser.

Du er garant for, at udviklingsprojekterne er afstemt med den langsigtede produktstrategi. Når et udviklingsprojekt er afsluttet, sikrer du, at de nye applikationer/løsninger integreres i standardprogrammet og prissættes konkurrencedygtigt. Kommercielt er du ansvarlig for at planlægge selve produktlanceringen.

Ansvarsområde

Din vigtigste opgave er at styrke MacArtneys konkurrencekraft og derved sikre en høj kundetilfredshed, som skaber mulighed for både mer- og nysalg i fremtiden.

Arbejdsområdet inkluderer også følgende opgaver:

 • udvikle produktstrategi og produktudviklingsprogram
 • støtte og udfordre den tekniske leveranceorganisation omkring udvikling, forbedringer og forankring af nye kompetencer
 • støtte sælgerne med at granske udbud, udvikle tilbud og deltage i kundemøder
 • koordination og samarbejde med den tekniske leveranceorganisation
 • udvikle og/eller fordybe relationer til stakeholders i kundens organisation.

Din profil

Du er resultatorienteret og har et kommercielt drive. Du afdækker systematisk markedet og konkurrenter, men er også dygtig til at lytte og afdække kundens behov. Kombinationen af din tekniske indsigt og din markeds- samt kundeforståelse betyder, at du fremstår tillidsvækkende. Det giver dig en stor personlig gennemslagskraft.

Du trives i det spændende felt mellem at udvikle MacArtneys produktprogram og styrke virksomhedens konkurrenceposition og ikke mindst styrke kundernes konkurrenceevne med dedikerede løsninger og produkter, der matcher deres forventninger.

Du motiveres af stillingsopslaget, fordi du får muligheden for et stort selvstændigt ansvar, hvor du kan sætte alle dine kompetencer i spil. At MacArtney befinder sig i en entreprenant fase gør dig kun endnu mere interesseret, for du ved, at der opstår muligheder i ambitiøse virksomheder, som er i en positiv udvikling.

Din strukturerede arbejdsform sikrer, at du kan holde styr på mange detaljer i en travl og til tider hektisk hverdag. Du anvender naturligt IT-værktøjer i dit daglige arbejde, ligesom du taler og skriver engelsk på et professionelt niveau.

Din baggrund

 • min. 5 års erfaring fra en rolle som produktansvarlig, projektleder eller evt. sælger
 • erfaring fra en projektorienteret virksomhed - gerne maskinbygning
 • sandsynligvis en kvalificerende teknisk uddannelse, alternativt min. 5 års erfaring og "proven track record" fra en tilsvarende jobrolle
 • det er en fordel, hvis du har erfaring med digitalisering og løsninger inden for tilsvarende branche
 • det er kvalificerende, hvis du har erfaring med at gennemføre udfordrende forandringsprocesser.

Virksomheden tilbyder

Et spændende job i en international virksomhed, der er i god vækst og har store ambitioner - og som har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Et job hvor du vil have stor indflydelse på at skabe rammerne. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, fra koncept til installation, hvor der er plads til, at også du kan udvikle dig gennem opgaver med selvstændighed, ansvar og personlig udvikling.

Stillingen er fuldtid og arbejdsstedet er på MacArtney A/S - Offshore Wind Solutions’ kontor i Bur, 10 km vest for Holstebro. Kontoret er beliggende i køreafstand fra Thyborøn, Ringkøbing, Skjern, Tarm, Ikast/Herning, Skive, Struer og Hurup.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Hvordan søges stillingen

Send venligst din ansøgning via linket nedenfor. Kun elektroniske ansøgninger accepteres. Du modtager en bekræftelse på e-mail.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat findes.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Om MacArtney

MacArtney-koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978, med koncernhovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney-koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN), Singapore (SG) samt MacArtney Hydraulics A/S i Klinkby. Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 23 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtneys produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.

 

Tip en venDetaljer

QHSE Engineer med potentiale til at vokse ind i en rolle som Group QHSE Manager

MacArtney, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 18. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For MacArtneys headquarter i Esbjerg søger vi en QHSE-ekspert. Kan du løse daglige udfordringer, mens du forudser potentielle risici? Forstår du at bruge dine kompetencer til at skabe værdi for virksomheden på tværs af afdelinger? Er det mon dig, vi leder efter? Du har nu en unik mulighed, i et planlagt generationsskifte, for at komme med på en utrolig spændende vækstrejse med en ny forretningsstrategi, hvor QHSE-indsatsen spiller en central rolle.

Stillingen

Vi søger en ambitiøs QHSE Engineer til at drive og videreudvikle Quality, Health, Safety & Environment-området for MacArtney Underwater Technology A/S. Her er en mulighed for den profil, der ønsker at arbejde med mennesker, sikkerhed og procesoptimering på tværs af en international virksomhed i vækst.

Som den nye QHSE Engineer vil du have reference til Group QHSE Manager og indgå i et team bestående af 3 medarbejdere. Rollen er et vigtigt omdrejningspunkt i organisationen, hvorfor du vil få en plads i managementteamet, der består af 7 personer. Du vil i stillingen have en bred berøringsflade både i Danmark og med virksomhedens datterselskaber ude i verden.

Efter grundig oplæring og introduktion til MacArtneys kvalitets- og arbejdsmiljøsystemer, samt organisationens processer og værdier, vil den rette kandidat kunne arbejde sig ind i rollen som Group QHSE Manager.

Ansvarsområde

Dit overordnede ansvar vil være at drive og videreudvikle MacArtneys managementsystem (ISO9001 & ISO45001). Du vil være ansvarlig for at yde intern og ekstern teknisk support samt koordinere aktiviteter på tværs af funktioner i MacArtney HQ og datterselskaberne. Derudover er det essentielt, at du sikrer løbende forbedringer og optimeringer inden for QHSE-området samt formår at implementere politikker og standarder, så de bliver en del af arbejdsgangene.

Ansvarsområdet omfatter desuden følgende opgaver:

 • udøvelse og implementering af overordnet kvalitetssikring i MacArtney-gruppen herunder global implementering af QA-politikken hos datterselskaberne
 • sikre etablering af relevante processer for opretholdelse af et højt sikkerhedsniveau med høj kvalitet
 • styrkelse af de metodiske discipliner på tværs af organisationen
 • yde support, rådgivning og træning for at lette implementeringen af ​​krav til QHSE managementsystem
 • motivation og udvikling af QHSE-kultur på tværs af MacArtney-gruppen
 • håndtering af globale NCR'er
 • udøve og sikre igangsætning af kvalitetskontrol i Esbjerg
 • implementering og overholdelse af QHSE ISO-certificering
 • overvågning af risikostyringsaktiviteternes effektivitet på lokationerne og projekterne, især for eventuelle væsentlige ændringer eller større beslutninger, samt yde rådgivning og støtte
 • udførelse af interne og eksterne audits - herunder leverandøraudits og forberedelse af datterselskaber til ISO9001 certificering
 • gennemgang/evaluering af leverandør- og underleverandørkvalitetssystemer, arbejdsmetodeerklæringer og risikovurderinger udarbejdet i overensstemmelse med standarder, juridiske- og kundekrav.

På sigt vil den rette kandidat kunne overtage ansvarsområdet for QHSE, fungere som ledelsesrepræsentant (ISO 9001 & 45001) samt være ansvarlig for udarbejdelse og rapportering af ledelsesgennemgang. Derudover vil man være ansvarlig for AMO-organisationen, samt sikre at den fungerer i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Din profil

Du er ligefrem, udadvendt og vedholdende, og du er en inspirerende teamplayer. Du har stor teknisk forståelse og indsigt, masser af energi og drive. Du nyder at udfordre "plejer", og det foregår problemfrit med dine fremragende og empatiske kommunikationsevner. Du bidrager med stor gennemslagskraft, og du formår at skabe forståelse for din dagsorden. Du trives med at være den, der sætter struktur på tingene og afslutter opgaverne. Ydermere er du proaktiv, kan prioritere dine opgaver og bevarer altid overblikket med din analytiske tilgang til opgaverne.

Du har en baggrundsprofil, der inkluderer:

 • uddannelse inden for ingeniør-, teknologi-, produktions- eller relateret QHSE-område
 • minimum 5 års relateret erhvervserfaring fortrinsvis fra ingeniør-/produktionsmiljø
 • betydelig erfaring med styring og ledelse af et globalt QHSE-system
 • indgående kendskab til alle elementer af kvalitetssikring og sundhed og sikkerhed
 • god forståelse for kritiske faktorer og håndtering heraf
 • evnen til at fokusere på detaljer, identificere afvigelser fra QHSE-standarder og foreslå muligheder for forbedringer
 • god til at spotte løsninger samt være innovativ i opgaver
 • meget stærke samarbejds- og kommunikationsevner
 • dansk- og engelskkundskaber på højt teknisk niveau, både mundtligt og skriftligt
 • lede undersøgelse af større kvalitetssvigt, undersøgelser af uheld/hændelser, identificere de grundlæggende årsager og foreslå korrigerende og forebyggende handlinger.

Virksomheden tilbyder

Et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor MacArtneys team sørger for grundig oplæring i rollen. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar. Stillingen er fuldtid og arbejdslokationen er i Esbjerg.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Hvordan søges stillingen

Send venligst din ansøgning via linket nedenfor. Kun elektroniske ansøgninger accepteres. Du modtager en bekræftelse på e-mail.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben indtil den rette kandidat findes.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Om MacArtney

MacArtney-koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978 med koncernhovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney-koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 19 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtneys produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.

Tip en venDetaljer

Mekanisk konstruktør til vækstvirksomhed

PBN A/S, Videbæk, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 17. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For PBN A/S søger vi en kompetent konstruktør, der kan udvikle tekniske løsninger på et højt niveau, og som har lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst - med spændende fremtidsvisioner.

Om virksomheden og stillingen

PBN A/S udvikler og producerer standard- og specialløsninger til vindindustrien og andre industrier i hele verden, hvor alle anlæg udvikles kundespecifikt. Virksomheden har igennem de seneste år gennemgået en spændende udvikling og er nu klar til næste step, hvor der bliver sat yderligere skub i udviklingen. For at styrke den fortsatte positive udvikling søges en konstruktør med god forståelse for konstruktion af maskiner og specialløsninger.

PBN A/S fremstiller selv maskinerne helt fra bunden, lige fra design til produktion af de svejste konstruktioner der indgår i maskinerne. Du vil derfor som konstruktør være med fra idéfasen, til løsningen leveres til kunden. Her vil du komme til at arbejde med 3D-tegning, produktudvikling, oprettelse af styklister, design for manufacturing etc. Produktionen er fysisk placeret i forbindelse med konstruktionsafdelingen, og du er derfor også en del af at få den teoretiske løsning ført ud i livet i samarbejde med produktionen.

Du vil hurtigt lære at sætte pris på den dynamik og puls, der er hos PBN A/S og opleve, at virksomheden har sat kunden i centrum og mener det.

Dine primære opgaver vil være:

 • idéudvikling, design og konstruktion af standard- og specialløsninger
 • overdragelse af tegningsmateriale til produktionen
 • sikre at en konstruktion passer optimalt ind i produktionen (design for manufacturing)
 • opfølgning med leverandører og egen produktion
 • sikre optimal koordinering og prioritering af arbejdsopgaver og tæt samarbejde med kunder under udviklingen af ​​designet.

Din profil

Du er uddannet produktionsteknolog, maskintekniker eller maskiningeniør og har arbejdet med 3D-konstruktion af maskiner. Udover at være specialist evner du også at arbejde godt og konstruktivt sammen med andre mennesker for i fællesskab at frembringe ultimative løsninger.

Vi forventer, at du

 • arbejder målrettet og struktureret, så deadlines overholdes
 • har erfaring med 3D-konstruktion af maskiner - gerne i SolidWorks
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer
 • har erfaring med svejste konstruktioner
 • har erfaring med 2D-dokumentation til produktionen og gerne erfaring med svejsetegninger
 • taler og skriver dansk og engelsk på et godt niveau.

Har du en håndværksmæssig baggrund som f.eks. smed eller industritekniker, er det et plus.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Videbæk eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. For den ambitiøse vil der være gode muligheder for at udvikle sig i denne stilling. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Produktionschef til vækstvirksomhed inden for specialmaskiner

PBN A/S, Videbæk, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 17. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For PBN A/S søger vi en produktionschef til en dynamisk produktion, der arbejder med kundespecifikke løsninger af stålkonstruktioner og specialmaskiner. 

Om virksomheden og stillingen

PBN A/S udvikler og producerer standard- og specialløsninger til vindindustrien og andre industrier i hele verden, hvor alle anlæg udvikles kundespecifikt. Virksomheden har igennem de seneste år gennemgået en spændende udvikling og er nu klar til næste step, hvor der bliver sat yderligere skub i udviklingen. For at styrke den fortsatte positive udvikling søges en produktionschef med gode ledelsesmæssige kompetencer og erfaring inden for stålkonstruktioner.  

Stillingen som produktionschef er nyoprettet, og vi søger dig, som har drivet og lysten til at videreudvikle og opbygge en smidig og effektiv produktion. Fundamentet er solidt, men vi har brug for dig, som kan sætte tingene i system, skabe effektive processer og definere de retningslinjer/arbejdsmetoder, som produktionen skal følge.

Som produktionschef kommer du tidligt med i processen og er med til at sparre på de projekter, der udvikles, så produktionen er i stand til at håndtere dem bedst muligt. Du vil generelt få en hverdag, hvor du er meget synlig og et omdrejningspunkt i forhold til dagligdagen hos PBN A/S.

Din primære opgaver og ansvarsområder:

 • ledelse og planlægning af produktionen
 • ledelse af miljø- og sikkerhedsarbejdet i produktionen
 • ledelse af lager og indgangskontrol
 • sparring med konstruktionsafdelingen og projektledere om kommende ordrer
 • opfølgning på ordrer, sikring af materialer på stedet til rette tid, ressourcebehov etc.
 • vedligeholdelse af driftsmateriel og ejendomme samt investering i driftsmateriel
 • budgetansvarlig.

Din profil

Du har relevant erfaring fra en lignende stilling inden for produktion af stålkonstruktioner og gerne specialmaskiner. Uddannelsesmæssigt har du formentligt en relevant videregående uddannelse. Det vil være en klar fordel, hvis du har oparbejdet en god svejseforståelse igennem din karriere, da dette er et centralt omdrejningspunkt i stillingen. Din arbejdsform er præget af systematik, kvalitet, og du har en høj grad af vedholdenhed, som sikrer, at du når i mål med dine opgaver.

Vi forventer følgende af dig:

 • ledelse falder dig naturligt - og du er god til det
 • du har erfaring med en virksomhed i vækst
 • du er som leder en "problemløser", som er i stand til at holde mange bolde i luften og gribe dem alle igen
 • du arbejder målrettet og struktureret, så tidsplaner overholdes
 • du bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer
 • du har erfaring med diverse IT-værktøjer som Navision og Excel på brugerniveau
 • det er et krav, at du taler og skriver dansk og engelsk på et rimeligt niveau.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Videbæk eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. For den ambitiøse vil der være gode muligheder for at udvikle sig i denne stilling. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Business & Traceability Controller

Zirq Medical, Stenlille, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 1. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du arbejde med bæredygtige løsninger med fuld sporbarhed i en virksomhed, hvor medicinsk affald betragtes som en cirkulær ressource?

Om jobbet

Som Business & Traceability Controller hos Zirq Medical A/S får du en central rolle i udviklingen og optimeringen af virksomhedens controlling og rapportering. Stillingen er nyoprettet, og der er derfor store muligheder for at sætte rammerne og definere indholdet af stillingen.

Omdrejningspunktet for rollen udspringer af øgede fremtidige krav til sporbarhed og dokumentation omkring produkter og processer.

Rollen definerer sig gennem en række centrale opgaver i forhold til retningslinjer, som er bestemt på et overordnet og regulatorisk niveau. Afledt heraf kommer du i høj grad til at arbejde med stakeholder management, dvs. interne og eksterne interessenter. Stillingen refererer til Senior Vice President hos Zirq Medical A/S. Arbejdssted er i Stenlille, med mulighed for hjemmearbejdsplads, når dette er hensigtsmæssigt.

Dine hovedarbejdsområder vil omhandle:

 • definere og deltage i opbygningen af rapportering for business, proces og sporbarhed
 • udvikle og optimere på processer og systemer til indsamling af produktions- og kommercielle data
 • sikre valide datagrundlag vedrørende bl.a. recycling rates, mål og KPI ift. compliance
 • deltagelse i kundemøder, opfølgning på kundehenvendelser og kundekontakt ift. compliance
 • stakeholder management.

Om dig

Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en reguleret branche og har arbejdet med controlling og rapportering gerne med en kommerciel vinkel. Uddannelsesmæssigt har du en mellemlang eller videregående uddannelse (BSc, diplom, cand.merc.) sandsynligvis inden for erhvervsøkonomi, f.eks. business controller.

Der er desuden ønsker om, at du

 • er meget struktureret med et analytisk mindset
 • har flair for at gennemskue processer
 • er datadrevet og superbruger i bl.a. Excel og har erfaring med eller interesse for BI
 • kan skabe overblik over data, analyser og observationer og med baggrund heri, udarbejde brugbar rapportering
 • er analytisk og struktureret med et forretningsmæssigt fokus.

Herudover er du i stand til at agere i en dynamisk organisation, hvor du, for dit funktionsområde, fungerer som kontakt- og samlingspunkt imellem leverandører, kunder, ledelse og de interne kvalitets- og regulatoriske funktioner.

Velkommen hos Zirq Medical

Zirq Medical tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og engagement. Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke, som bl.a. består af en fast løn, fri telefon, bærbar computer og mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.

Du kan glæde dig til en hverdag, der byder på varierende opgaver i et team af dygtige specialister, ligesom du kommer til at arbejde i et tillidsfuldt og uformelt arbejdsmiljø præget af faglighed, fleksibilitet og fokus på fælles succes.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Om virksomheden

Zirq Medical A/S og datterselskaberne Letbek A/S, Outercore ApS og MiCollect ApS, beskæftiger ca. 150 ansatte og omsætter samlet årligt for mere end DKK 200 mio. På sitet i Stenlille beskæftiges 25 medarbejdere.

Zirq Medical udfordrer den konventionelle tankegang og udvikler nye løsninger på, hvordan man kan skabe en positiv forandring ved at sende ressourcer i cirkulation. Virksomheden går konstant nye veje i undersøgelsen af, hvordan man ved hjælp af innovativ teknologi kan genanvende klodens værdifulde ressourcer og genvinde så meget af det kasserede materiale som muligt - i stedet for at brænde det af. Zirq Medical tager hånd om alt det, der er sværest at genanvende, for eksempel farligt medicinsk affald og arbejder hver dag med at forbedre, optimere og videreudvikle de løsninger, vi kender - så virksomheder effektivt kan give det liv i nye produkter.

Virksomhedens løsninger betyder, at kunderne er med til at reducere klimaaftrykket frem for at fortsætte den tunge belastning. Gennem Zirq Medicals arbejde hjælpes virksomheder med at bevæge sig i den rigtige retning, så vi som samfund aktivt kan træffe valg, der er med til at bevare kloden og sikre, at fremtidige generationer ikke vil mangle de grundlæggende ressourcer, de har brug for.

Læs mere om Zirq Medical her.

Tip en venDetaljer

Værkfører

Virksomhed i Vejen-området, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 31. marts 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For kunde i Vejen-området, en veldrevet ordreproducerende virksomhed, søger vi en kompetent, engageret og motiverende værkfører.

Om dig og stillingen

I rollen som værkfører bliver du ansvarlig for en produktion med ca. 45-50 medarbejdere. Du refererer til produktionschefen og bliver en nøgleperson for fabrikkens udvikling og performance, KPI-styring, målnedbrydning, eksekvering og optimering.

Dine vigtigste opgaver er at have det overordnede overblik og sikre en optimal drift i produktionen. Når det går stærkt, er du i stand til at planlægge, lede og motivere medarbejderne, så der bliver leveret den rette kvalitet til tiden.

Væsentligste arbejdsopgaver og fokusområder:

 • drifts- og ledelsesmæssigt ansvar for produktionen
 • sikre at produktionsplanerne følges og produktionsmål opnås
 • sætte retningslinjer for medarbejderne via opfølgning på personale- og performancemøder
 • udvikle og styrke samarbejdet i dit team og motivere dine medarbejdere
 • løbende fokus på effektivitet og strukturering, optimering og forbedring
 • fastholde et fortsat fokus på udvikling af en sund og positiv virksomhedskultur.

Dine kvalifikationer

Du leder og motiverer dine medarbejdere ved at være synlig og dygtig til at eksekvere på en tillidsfuld og empatisk måde. Igennem din faglighed, dit engagement, gode humør, evnen til at samarbejde, en god portion struktur og en vis pondus, får du dit team med og når dine mål.

Uddannelsesmæssigt kan du have flere forskellige indgange til stillingen. Vigtigst er, at du er en naturlig leder og har et glimt i øjet, et smil på læberne og brænder helhjertet for den daglige ledelse af en dynamisk produktion, hvor du ikke er bange for at gå forrest og vise vejen.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du har ledelseserfaring, som kan være oparbejdet i en lignende produktionsvirksomhed eller eventuelt på en byggeplads.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk oplæring og ansættelse i en social ansvarlig og innovativ virksomhed, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv atmosfære i en solid virksomhed med ambitionerne på plads. 

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3151 8191 eller pr. mail jj@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Teamorienteret konstruktionsingeniør. Diplom- eller civilingeniør

Ingeniørvirksomhed i Esbjergregionen, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 28. marts 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vores kunde er en anerkendt rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende i Esbjergregionen.

Virksomheden er ikke blandt de største, men har gennem en dedikeret, målrettet og fokuseret indsats formået at positionere sig som en foretrukken leverandør og samarbejdspartner af rådgivning vedrørende alle facetter af byggeriet og kan notere særdeles interessante projekter på referencelisten. Det går stærkt, og flere projekter kommer til. Dermed er der plads til endnu en kollega, som ønsker at være en del af et tillidsfuldt og uformelt arbejdsmiljø præget af fleksibilitet og fokus på succes som team og dermed på medarbejdernes trivsel. Det er store ord, men det er den hverdag, der venter dig i dit nye job!

Dine arbejdsområder vil være inden for følgende:

 • projektering og udarbejdelse af statisk dokumentation og beregninger
 • udarbejdelse af tegnings- og projektmateriale - både til udbud og udførelse
 • opfølgning under projektets udførelse.

Din profil

Du kan arbejde selvstændigt, er teamorienteret, ligesom du er præcis og fremsynet og forstår at tænke langsigtet. Du trives med en bred kontaktflade og respekteres af kunder og kollegaer for din faglighed.

 • du er uddannet diplom- eller civilingeniør med speciale i bærende konstruktioner og har minimum 2 års erfaring (og gerne flere) fra en rådgivende ingeniørvirksomhed
 • du har god forståelse for statik samt solid viden inden for konstruktionsfaget og om forskellige konstruktionsmaterialer
 • du har kendskab til FEM-modellering
 • du er engageret, ansvarsbevidst og er god til at strukturere dit eget arbejde
 • du er god til at samarbejde og er i stand til at etablere og udvikle gode relationer - både med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere
 • du har ambitioner om at udvikle dig både fagligt og personligt
 • du taler og skriver dansk
 • det er et plus, men ikke et krav, hvis du har erfaring med 3D-projektering i Revit.

Er du certificeret statiker, eller ønsker du at specialisere dig gennem en certificering, er dette et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine forventninger til en virksomhed med højeste standarder.

Du tilbydes ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed med en stærk kultur og teamånd, hvor jobbet løbende bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende og faglige udfordringer inden for ingeniørfaget.

Naturligvis indeholder jobbet en attraktiv og konkurrencedygtig løn, men måske vigtigere et ansættelsesforhold i en virksomhed som lægger stor vægt på fleksibilitet og medarbejdernes trivsel, da balance mellem arbejde og privatliv vægtes højt. Du kan således glæde dig til at arbejde i et uformelt miljø med glade, kompetente og loyale kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Teamleder til hold af erfarne mødebookere

Dansk Salgsoptimering, Højbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 27. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du bruge telefonen effektivt, og kan du stå i spidsen for ét af Danmarks stærkeste hold af mødebookere? Så har du her alletiders mulighed for at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst!

Er det dig? Så læs videre, for vi søger en teamleder for Dansk Salgsoptimering i Højbjerg.

Om jobbet

Dansk Salgsoptimering er en ung, succesfuld virksomhed i stor vækst, og derfor søger man nu en teamleder for et hold af 8 erfarne mødebookere. Alt mødebooking er B2B, og arbejdstiden ligger i hverdage mandag-fredag i tidsrummet 8-16 (fredag 8-13) på Axel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg. Grunden til Dansk Salgsoptimerings succes er, at man har et lille dedikeret team af nogle af Danmarks mest erfarne og dygtigste mødebookere. Man lægger stor vægt på kvalitet og gennemsigtighed i alle faser af samarbejdet, da man tror fuldt og fast på, det er nøglen til et langt og værdiskabende samarbejde. Man er nu vokset tilpas meget til, at det er nødvendigt at få en teamleder ind til at stå for den daglige ledelse af det erfarne hold på 8 mødebookere.

Det forventes, at man i denne stilling selv kommer til at ringe 60% af tiden, og 40% af tiden vil være ledelse/administrativt arbejde.

Der er et godt og spændende arbejdsmiljø med en glad tone i et lille team af erfarne kollegaer, hvor målsætningen er, at du går hjem glad og tilfreds hver eneste dag.

Om dig

Vi forestiller os, at du er udadvendt, positiv, har erfaring med at bruge telefonen som arbejdsredskab, er drevet af at skabe resultater og ikke lader dig slå ud af et afslag. Derudover forventer vi, at du har erfaring med rollen som teamleder.

Vi forventer, at:

 • du har minimum 3 års erfaring med mødebooking/ledelse
 • du er en empatisk leder, der kan motivere dit hold
 • du er nysgerrig og kan lide at tale med mange forskellige mennesker
 • du er videbegærlig og frisk på at blive udfordret og smiler i telefonen
 • du er stabil og engageret.

Virksomheden tilbyder

 • Høj fast løn.
 • Gode karrieremuligheder i en vækstende virksomhed.
 • Gode, erfarne kollegaer til at bakke dig op.
 • Et stærkt fagligt miljø med masser af erfaring.
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Kenni Simmelsgaard tlf. 239 239 74, ks@pay-back.dk.

Om virksomheden

Dansk Salgsoptimering er en mindre virksomhed i vækst og med stor efterspørgsel fra nye kunder. Hos Dansk Salgsoptimering bliver der fokuseret på kvalitet over kvantitet, og derfor giver man gerne en fast høj løn til de rette medarbejdere, så man kan fokusere lige så meget på processen som på selve resultaterne. Virksomheden booker møder for mange forskellige slags virksomheder, også til egne sælgere, og man får mulighed for at få den opgave, der passer bedst til lige præcis én selv.

Dansk Salgsoptimerings koncept går ud på at strukturere og optimere salget for virksomheder, hovedsageligt i brancherne byggeri, industri og transport. Man kan tage hånd om alle aspekter af salgsprocessen for en virksomhed, fra identificering af kundeemner og udarbejdelse af værditilbud, til booking, afholdelse og opfølgning på møder.

Tip en venDetaljer

Elektronikfagtekniker/værkstedstekniker

MacArtney, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 22. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du lide spændende udfordringer? Er du interesseret i at arbejde med specialiserede undervandsløsninger? Så har du her alletiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold!

MacArtney er én af verdens førende leverandører af innovativ, state-of-the-art undervandsteknologi og har mere end 40 års erfaring inden for området.

Virksomheden kombinerer innovative idéer med de nyeste tekniske muligheder og søger en elektronikfagtekniker til konstruktion af sine multiplexer-systemer samt produktion af en lang række undervandsprodukter inden for elektronikområdet. Vi søger en person, der enten allerede har indgående kendskab til multiplexere eller ser det som en mulighed for at udvikle sig til specialist inden for området.

Stillingen

Multiplexere fungerer som link for dataudveksling mellem havbund og overflade. Som værkstedstekniker på elektronikværkstedet skal du bl.a. opbygge topsides samt andre enheder til multiplexer-systemer.

MacArtney har stor erfaring og ekspertise i udvikling og produktion af kundespecifikke projekter inden for offshore, ocean science, søværn samt vedvarende energi, hvilket betyder, at hver dag byder på nye, spændende udfordringer.

Du bliver en del af et velfungerende team af 34 kompetente og dedikerede kollegaer. Virksomheden har en travl og uformel organisation, som er præget af, at der leveres produkter og løsninger på et højt teknisk niveau.

Ansvarsområde

Overordnet set vil du, sammen med resten af teamet, have ansvaret for, at kvaliteten af MacArtneys produkter er meget høj, samt at afdelingens opgaver bliver leveret til tiden.

Ansvarsområdet inkluderer følgende opgaver:

 • elektronisk og mekanisk samling af undervandsmultiplexer-systemer, ofte enkeltstyks-arbejde og kundetilpassede løsninger
 • reparationer og fejlfinding på undervandsmultiplexer-systemer
 • udførelse af kvalitetskontrol ved gennemførelse af bl.a. tryktest op til 700 bar samt elektriske tests af producerede produkter
 • lodning af MacArtney-designede print, SMD
 • montage og opbygning af kabelløsninger - herunder lodning af kabler og stik
 • ad hoc-opgaver i værkstedet.

Din profil

Du har et godt humør og er arbejdsom. Du brænder for det gode håndværk og har en positiv og proaktiv tilgang til dine opgaver. Derudover er du god til at skabe personlige relationer og fungerer godt i samarbejdet med andre. Du arbejder målrettet og engagerer dig i opgaverne. Der lægges vægt på, at du er ansvarsfuld, struktureret og er kvalitetsbevidst. Du er desuden fleksibel og trives i en travl hverdag.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Esbjerg eller maks. 1 times kørsel herfra.

Din baggrund

 • Uddannet elektronikfagtekniker, elektronikmekaniker eller anden relevant uddannelse.
 • Forståelse og flair for elektronik, mekanik og fejlsøgning.
 • Min. 3 års relevant erfaring fra lignende stilling.
 • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

MacArtney tilbyder

Et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor teamet sørger for grundig oplæring i rollen. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail: cp@pay-back.dk.

Om MacArtney

MacArtney-koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978 med koncernhovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney-koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 20 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtneys produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.

Tip en venDetaljer

Multidynamiske elkonstruktører/projektledere til automationsprojekter

Holtec Automatic A/S, Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast, Ringkøbing og Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 20. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne elkonstruktører/projektledere til 8 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast, Ringkøbing og Sønderborg, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver. 

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af dedikerede medarbejdere. Som elkonstruktør og projektleder, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende elkonstruktører, varetage udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme. Dette gøres i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning
 • udvikling og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • design og dokumentation i PCSCHEMATIC, EPLAN eller SEE Electrical (CADdy ++)
 • indkøb af komponenter/materialer
 • opfølgning på fremdrift i tavleværkstedet.

Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø.

Har du erfaring med projektering af UL-, CSA-, eller ATEX-tavler er det et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Multidynamiske PLC-softwareudviklere

Holtec Automatic A/S, Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast og Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 20. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne PLC-softwareudviklere til 7 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg, Aarhus, Ikast og Sønderborg, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver.  

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder, vil du indgå i afdelingens softwareteam, der består af dedikerede medarbejdere. Du vil arbejde i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Som softwareudvikler/programmør, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende programmører i afdelingen, varetage udviklingen af software og automation samt styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Opgaverne vil spænde bredt fra brainstorming til ideudvikling, hvor parter fra forskellige faggrupper er repræsenteret. Projekterne følges videre fra idefasen over udvikling til idriftsætning hos virksomhedens kunder.

Herudover kan du agere projektleder på dine egne softwareprojekter og være ansvarlig for kundekontakten fra ide til aflevering.

Introduktionen til Holtec vil foregå sammen med virksomhedens erfarne programmører og teknikere. Holtecs kunder er nationale som internationale, hvorfor jobbet vil kræve 30-50 rejsedage årligt, typisk af 1-2 ugers varighed.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt med et naturligt fokus på tilfredse kunder
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle efter ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • har erfaring med programmering i Siemens, Beckhoff, Allen-Bradley eller Omron på forholdsvist højt niveau - har du også kendskab til frekvensomformere og servosystemer, er dette også et plus.

Som et aktivt medlem af det tekniske team, bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe af softwareudviklere, konstruktører og teknikere, som samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Innovativ elkonstruktør

MacArtney Offshore Wind Solutions, Bur, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 20. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger en dygtig og innovativ elkonstruktør/hardware designer til MacArtney Offshore Wind Solutions, da man ønsker at styrke automationsteamet med endnu en profil. Du vil blive en del af en dynamisk, projektorienteret organisation med fokus på innovation og nytænkning i et spændende miljø med mange hardwarekollegaer. Du er tæt på projekterne, da løsningerne bliver bygget i hallen lige ved siden af, hvor du sidder.

Læs mere om MacArtney her.

Jobbet

Med reference til Head of Automation vil du indgå I automationsteamet, der er et velfunderet teknisk team bestående af 6 medarbejdere. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til et mindre standardspil til komplette, kundespecifikke udviklingsopgaver, der aldrig er bygget før. Udover at være en aktiv del af en organisation, der leverer produkter og løsninger på et højt teknisk niveau til kunder verden over, får du mulighed for at følge produktet fra salg til leverance.

Du får en varieret arbejdsdag med opgaver såsom:

 • hardware design og udarbejdelse af eldokumentation i PCSCHEMATIC m.m.
 • vedligeholdelse af elektriske databaser i PCSCHEMATIC samt indkøbssystemet Navision
 • deltage i kickoffmøder og sikre korrekt designbase fra salgsafdeling
 • sikre anvendelsen af gældende standarder
 • holde dig ajour med tendenser og gældende standarder inden for de enkelte områder
 • deltagelse i idriftsættelse og FAT
 • specifikation af kontrolelementer på udstyrets hardware/software, teknisk beskrivelse, risikovurdering og CE-mærkning
 • sparring og vidensdeling med kollegaer.

Din profil

Som person er du god til at sætte ting i system og skabe processer. Du ser ofte muligheder for at optimere arbejdsgange - arbejde smartere. Du er hjælpsom, har et godt drive og gode kommunikationsevner, når nye systemer og processer skal implementeres eller tilpasses. Du er teamplayer og bidrager med positiv energi og en løsningsorienteret tilgang.

Kvalifikationer

 • Du har en elteknisk baggrund, måske som elinstallatør, maskinmester, elingeniør eller tilsvarende relevant uddannelse.
 • Du har flere års erfaring med PCSCHEMATIC og er rutineret i at tegne PLC-styrede maskinanlæg, gerne med frekvensomformer.
 • Du har erfaring med udarbejdelse af eldokumentation, funktionsbeskrivelser, brugermanualer m.m.
 • Erfaring med idriftsættelse og FAT af automationsanlæg vil være en fordel.
 • Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

Et job i en international virksomhed, der har store ambitioner, og som har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du også kan udvikle dig gennem spændende opgaver med selvstændighed og ansvar. Et job i et utrolig velfungerende team, hvor alle hjælper alle og interesserer sig for hinanden i et rart arbejdsmiljø med en god omgangstone.

Bopæl

Det er et krav, at du bor eller er villig til at tage bopæl inden for en times kørsel fra Bur.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Dynamisk servicetekniker/elektriker til automationsprojekter

HS-Tec, Esbjerg, Kolding og Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 31. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af HS-Tec søger vi flere dynamiske serviceteknikere til lokationerne i Esbjerg, Kolding og Sønderborg. Virksomheden er veldrevet og har siden start haft stor tilgang af nye kunder og interessante opgaver. Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk team, som har sat kundeservice og personlig udvikling i højsædet, så læs mere om jobbet herunder.

Om jobbet

Vi søger en servicetekniker, som fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. Da du bliver en del af en stor familie, kan der tages individuelle hensyn, og der tages i vid udstrækning højde for dit familieliv, dine kompetencer, udviklingsområder og ønsker til arbejdsfunktioner.

Du får egen servicebil, telefon og tablet og kører ud hjemmefra til kunderne i dit nærområde. Opgaverne spænder bredt, lige fra maskinmontage, kabelføring, tavlebyg, idriftsættelser af maskiner til almindelig service og kvalitetskontrol samt test og fejlfinding.

Vil du gerne rejse og ud at se verden, eller ønsker du at blive teamleder eller få en supervisorrolle, kan dette også imødekommes. Om du ønsker at rejse 20 eller 100 dage om året, og hvordan du lægger dine timer på ugen, kan langt hen ad vejen tilpasses netop dig og dine ønsker.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være industrielektriker, automatiktekniker, maskinmester, automationsteknolog eller tilsvarende.

Det vigtigste er, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor service, nyeste teknologi og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer endvidere, at du:

 • arbejder fleksibelt og selvstændigt og ser det som en naturlig ting, at du først kører hjem, når kundens maskine kører
 • har en god logisk sans og er en god problemløser, der ikke går i panik, når du står overfor en udfordring, du ikke har mødt før
 • kan læse eldiagrammer og har god mekanisk forståelse
 • taler og skriver dansk på et højt niveau samt engelsk på rimeligt niveau
 • har højt humør - også i travle perioder.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Gagepakken indeholder også en gulpladebil, telefon, tablet, flextid og sundhedsordning. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Om virksomheden

HS-Tec ApS er en elteknisk service- og montagevirksomhed, der udfører alle former for elektriske installationsopgaver på maskiner og i industrien. Virksomheden er autoriseret elinstallatør og kan derfor udføre opgaver på både maskinanlæg og i den faste installation.

HS-Tec er en del af Holtec-gruppen, som er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed, der agerer som totalleverandør og delleverandør af industriel automation i form af eltekniske/styringstekniske anlæg og ydelser. Holtec er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner. Der arbejdes også med Allen-Bradley og Omron i huset, og virksomheden har forhandling af industrielle robotter. Dette giver en stærk position ift. at være kundernes foretrukne partner.

Holtec-gruppen beskæftiger 150+ medarbejdere på 11 afdelingskontorer i DK, og kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder. Holtec-gruppen afvikler 1000+ projekter hvert år og er certificeret efter ISO9001:2015. Der lægges stor vægt på, at medarbejderne skal føle sig godt tilpas i virksomheden, og man er derfor opmærksom på at sikre et godt arbejdsmiljø med fokus på den enkeltes udviklingsmuligheder og ambitioner.

Læs mere om HS-Tec her eller om Holtec Automatic her.

Tip en venDetaljer

Projektleder med key account-ansvar for innovative automationsprojekter

Holtec Automatic A/S, Ikast, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 10. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec-gruppen søger vi en multidynamisk projektleder med key account-ansvar for automationsprojekter til afdelingen i Ikast. Da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver, søger vi en profil, som trives i brændpunktet mellem kunderne og konstruktionsafdelingen. En teknisk profil, der forstår kunderne og kan udvikle deres ideer, specificere projektet og overdrage opgaven til konstruktionsafdelingen.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 140 medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec her.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af et kompetent team af dedikerede medarbejdere. Når én af Holtecs sælgere har "åbnet døren", skal du som projektleder med key account-ansvar deltage i den første dialog med nye kunder omkring udvikling af ideer, indtil rammen er defineret for det færdige projekt. Du er den tekniske kapacitet, der kan gå i dialog med kunderne omkring løsningsmuligheder. Når rammen for projektet er sat, beregner du en pris, evt. sammen med den ansvarlige konstruktør, og afleverer projektet videre til teamet, når kunden er klar.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

 • hovedansvar for udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme
 • udvikling, sparring og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning.

Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være elinstallatør, maskinmester, elingeniør, automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdsmængden kan veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø
 • har erfaring fra jobs i branchen
 • har gode kommunikationsegenskaber f.eks. ved præsentation af løsninger over for kunder og kollegaer.

Har du erfaring med projektering af UL-, CSA-, eller ATEX-tavler er det et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Tavlebygger/elektriker til automationsprojekter

Holtec Automatic A/S, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 10. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af kunde, Holtec Automatic i Esbjerg, søger vi en tavlebygger/elektriker til spændende automationsprojekter, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og interessante opgaver.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 150+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus, Odense og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec her.

Om jobbet

Vi søger en tavlebygger, som fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. Afdelingen i Esbjerg vil være udgangspunktet for dit arbejde som ud over tavlebyg vil være tilretning af tegningsarbejde, test og kvalitetssikring af tavler og, hvis du ønsker lidt adspredelse, servicebesøg hos kunder i nærområdet. Du vil referere til projektchefen og have et team af dynamiske kollegaer i værkstedet.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatikmekaniker, elektriker, industrielektriker eller tilsvarende.

Da Holtec har mange udviklingsopgaver er det vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor idé, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer endvidere, at du:

 • arbejder fleksibelt og selvstændigt
 • har en god ordenssans og er en problemløser, der kommer i mål til tiden
 • kan læse eldiagrammer og evt. foretage ændringer og tilpasninger i tegneprogrammer
 • taler og skriver dansk på et højt niveau samt engelsk på rimeligt niveau
 • har et højt humør - også i travle perioder.

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du en del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe på 30+ medarbejdere, som består af konstruktører, softwareudviklere og teknikere/tavlebyggere i Esbjerg, der samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk

Tip en venDetaljer

Automatiktekniker

C&D Foods, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 20. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk vedligeholdsteam, hvor sikkerhed, kvalitet, procesforståelse, systematisk fejlfinding, oppetid og samarbejde er vigtige nøgleord? Så er denne stilling hos C&D Foods måske noget for dig!

Om stillingen

Vi søger en automatiktekniker/elektriker til en attraktiv stilling, uden rejsedage, i en spændende og ekspansiv produktionsvirksomhed i kontinuerlig drift. Du bliver en del af automationsteamet i vedligeholdsafdelingen, der vedligeholder virksomhedens eksisterende produktionslinjer og arbejder med projekter.

Din arbejdstid vil være lørdag og søndag fra 06.40 til 19.00. Om lørdagen skal du arbejde med reaktivt vedligeholdelsesarbejde på produktionslinjerne samt planlægning af det vedligeholdelsesarbejde, der skal udføres om søndagen, hvor maskinerne står stille. Fordelingen af opgaverne vil cirka være 70% mekanisk og 30% elektrisk. Dine primære opgaver:

 • fejlfinde og optimere på produktionslinjerne
 • planlægge og udføre planlagt vedligeholdelsesarbejde
 • indkøring af maskiner efter service
 • vidensdeling med kollegaer.

Din baggrund

Du har en baggrund som automatiktekniker, industrielektriker eller lignende. Du har gerne praktisk erfaring med reparation af og fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg. Inden for det tekniske område vil der både være arbejde af elektrisk og mekanisk karakter. Det vil være en fordel, hvis du har fornuftig erfaring med PLC fejlfinding på ladderniveau.

Derudover forventer vi, at du

 • har erfaring med industrielle installationer
 • er stabil og har erfaring med planlægning af eget arbejde
 • kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk introduktion i jobbet og ansættelse i en global virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Arbejdsugen er på 24 timer, men du aflønnes for 37 timer. Stillingen kræver ingen rejsedage.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller mail jj@pay-back.dk.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

C&D Foods (Denmark) A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med produktionsenheder i 7 lande er én af de største private label-producenter af hunde- og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der omkring 300 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 700 mio. DKK. C&D Foods i Esbjerg er koncernens største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre.

Tip en venDetaljer

Salgschef med en baggrund som maskiningeniør

Akkerman, København, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 4. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af vores kunde Akkerman, søger vi en initiativrig og forretningsorienteret salgschef med en baggrund som maskiningeniør, der kan udvikle salget af ingeniørydelser primært på Sjælland.

Om virksomheden

Akkerman har siden 2013 leveret ingeniørydelser til industrielle virksomheder i Danmark og resten af EU. Akkerman kombinerer strategisk forretningsforståelse med specialiserede ingeniørkompetencer, og virksomheden varetager herigennem en afgørende rolle for sine kunder som ekstern leverandør af ingeniørydelser. Akkerman er et 100% danskejet selskab med mere end 100 ingeniører og programmører ansat i Odesa, Kyiv, Lviv og Kharkiv, hvor Akkerman har kontorer. Se mere om Akkerman her.

Om jobbet

Vi søger en hands-on salgschef, der gennem stort drive og engagement vil få ansvaret for eksekvering af Akkermans salgsstrategi på Sjælland. Som salgschef kommer du til at arbejde med salg til eksisterende kunder, rådgivning på højt teknisk niveau samt løbende udvikling af kundeporteføljen. Det vil være gennem opsøgende nysalg og relationssalg, du udbygger kundeporteføljen. Der er ikke personaleansvar i stillingen.

Hovedopgaverne vil være

 • udvikling og gennemførsel af salgsaktiviteter, hvor du bliver budgetansvarlig for salgsmål
 • selvstændig planlægning og gennemførsel af kundebesøg hos eksisterende og nye kunder
 • forretningsudvikling gennem bearbejdning og udvikling af nye kunder inden for udvalgte segmenter
 • struktureret opfølgning på kunder og salgsprocessen.

Du skal forvente at besøge hovedkvarteret i Odesa 1-2 gange årligt, når det ikke længere frarådes at rejse til Ukraine.

Om dig - din baggrund og erfaring

Vi forestiller os, at du har erfaring med teknisk salg og rådgivning, og at du er uddannet maskiningeniør.

Personlige kvalifikationer:

 • gode kommunikationsevner og forhandlingsevner
 • kompetent og professionel sælger, hvor du når dine mål gennem rådgivning
 • vant til at kommunikere og rådgive i forhold til tekniske løsninger
 • initiativrig, resultatorienteret og selvstændig.

Din bopæl er i København.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du i meget stort omfang er med til at præge udviklingen i en vækstorienteret virksomhed. Du får den nødvendige oplæring, engagerede kollegaer og refererer til virksomhedens direktør, som assisterer dig i salgsarbejdet. Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke, som består af fast løn og resultatløn med meget attraktivt indtjeningspotentiale, bil på gule plader, hjemmekontor m.v.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.