Logistics and Sourcing Coordinator

VardePubliceret 14. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af FiberVisions a/s i Varde, søger vi en ambitiøs Logistics and Sourcing Coordinator.

Om jobbet

Som ny kollega tilbydes du en spændende rolle i logistikteamet med fokus på disponering, kundeservice, logistikløsninger og daglig drift, men også på optimeringer, forbedringer, læring og udvikling.

Afdelingen tænker og handler dynamisk. Derfor er det vigtigt, at du som teamets nye medarbejder kan og vil bidrage bl.a. til arbejdet med en strategisk tilgang, hvor indkøb af indgående varer bliver tænkt ind i forretningsmodeller og værdikæden. Som Logistics and Sourcing Coordinator bliver du en del af supply chain-organisationen og har reference til logistikchefen. 

Dine væsentligste opgaver

Et af dine vigtigste arbejdsområder er disponering af indgående varer. Her bliver du ansvarlig for korrekt disponering af en lang række varer i henhold til fastlagte disponeringsplaner. Det er også dig, som sikrer korrekt råvaredisponering. Dette sker i tæt samarbejde med produktionsplanlæggerne, salg og logistikchefen.

Et andet ansvars- og arbejdsområde er transportafvikling, primært import end-to-end, hvor du sikrer optimale logistik- og transportløsninger. Dette sker i et tæt samarbejde med produktionsplanlægningen samt import-/eksportmanageren.

Udover ovennævnte arbejdsområder bliver du systemmæssig ansvarlig for varemodtagelse og stamdata vedrørende leverandører, ligesom du kommer til at arbejde med egne kunder i relation til forecasts, ordrebehandling, opfølgning og fakturering. Dvs. opgaver der ligger under funktionen kundeservice som en intern back office-funktion i logistikafdelingen.

Om dig

Som person er du positiv og teamorienteret. Du er vedholdende og struktureret, detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget og teamets arbejde. Du har en god og naturlig autoritet, der tager afsæt i din faglighed. Du besidder viljen og evnen til at tilegne en teknisk viden, hvad angår råvarer, produktion og processer.

Yderligere ønsker vi, at du

 • har flere års erfaring inden for logistik og disponering og har arbejdet med internationale samarbejdspartnere
 • har en relevant uddannelse inden for supply chain
 • er initiativrig, resultatorienteret og sikrer, via grundighed, høj kvalitet i dit arbejde
 • er positiv og omgængelig, og du kan lide at samarbejde med andre mennesker
 • er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne
 • ser en udfordring i løbende at optimere systemer og rutiner
 • har god forretningsforståelse og tænker i helheder
 • behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau
 • er fortrolig med relevante IT-værktøjer
 • har evt. en baggrund som indkøber, speditør eller logistikkoordinator
 • er god til at samarbejde og kommunikere på tværs af organisationen.

Velkommen hos FiberVisions a/s

Vi søger blandt de dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en markedsledende virksomhed med højeste standarder.

FiberVisions tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en global, ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende operationelle udfordringer inden for logistik, men som også giver dig mulighed for at berøre arbejde af strategisk karakter for funktionen.

FiberVisions tilbyder gode løn- og arbejdsforhold i en 37 timers stilling med flexordning. FiberVisions lægger vægt på medarbejdernes trivsel og sikkerhed og har flere personalearrangementer gennem året. Ligeledes tilbydes sundhedsundersøgelser og andre goder, da balance mellem arbejde og privatliv vægtes højt. 

Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor koncernsproget er engelsk, og hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt. Arbejdssted er Varde.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FiberVisions er en ordreproducerende, international virksomhed med salg til hele verden og søsterselskaber i USA og Kina. FiberVisions beskæftiger mere end 200 personer i Varde og godt 500 på globalt plan. FiberVisions er førende på sit felt, er forretnings- og markedsorienteret og omsætter for ca. 1 mia. kr. om året. FiberVisions producerer syntetiske fibre til hele verden inden for BtB-segmentet og udvikler fibre og processer i tæt samarbejde med kunderne. FiberVisions’ succes bygger på dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere - og et dynamisk lederteam. FiberVisions er ejet af den thailandske polyesterkoncern, Indorama Ventures Public Company Limited, med hovedsæde i Bangkok.

Læs mere på  www.fibervisions.com.

Tip en venDetaljer

Quality Engineer til markedsledende global virksomhed i vækst

TønderPubliceret 12. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være en del af den globale markedsledende virksomhed inden for produktion af æggebakker? Kan du lede QA-projekter på en fabrik i kontinuerlig drift og indgå som en vigtig brik i et team af dedikerede og kompetente kollegaer? Så er du måske den Quality Engineer, vi søger!

På vegne af Brødrene Hartmann A/S i Tønder søger vi en Quality Engineer, der arbejder udviklingsrettet med kvalitetssikring af fabrikkens performance. Du kommer bl.a. til at samarbejde med virksomhedens kvalitetskoordinatorer og det interne auditorkorps og lede forskellige projektgrupper.

Om jobbet

Som Quality Engineer får du bl.a. ansvaret for QA-projekter med særligt fokus på løbende forbedringer, diverse analyser og support til produktionen.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

 • systematisk arbejde med løbende forbedringer
 • QA-projekter
 • opfølgning på kvalitetsmål og kvalitetsomkostninger
 • ansvar for sikring af kvaliteten ved introduktion af nye materialer og/eller processer
 • afhjælpning af produktionsfejl gennem koordinering og prioritering af aktiviteter
 • behandling af kundereklamationer - herunder udfyldelse af 8D-rapporter
 • vedligeholdelse og videreudvikling af ISO9001-processerne i ledelsessystemet
 • sikre compliance i produktionen til ISO9001.

Om dig

Som person er du positiv, teamorienteret og besidder viljen samt evnen til at tilegne dig en teknisk viden, hvad angår råvarer, produktion og processer.

Du er vedholdende, struktureret og resultatorienteret med fokus på detaljer, og du har høje standarder for dit eget og teamets arbejde. Du har en god og naturlig autoritet og en god portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Samtidig er du tillidsfuld, møder dine kollegaer i øjenhøjde og inddrager dem i forandringerne.

Din baggrund

Du har en kvalitetsfaglig baggrund suppleret med gode IT- og analytiske kompetencer. Teoretisk er du sikkert uddannet produktions- eller kemiingeniør, men en anden ingeniør- eller teknisk baggrund og indfaldsvinkel kan også være relevant for at bestride stillingen.

Vi forventer, at du har

 • erfaring med kvalitetsstyringsprocesser, metoder og værktøjer fra en produktionsvirksomhed
 • stærke analyse- og problemløsningsevner
 • projektledererfaring
 • færdigheder på højt niveau i Microsoft Office-værktøjerne, især Excel
 • gode skriftlige og mundtlige kommunikationsfærdigheder og behersker dansk og engelsk på højt niveau.

Kendskab til LEAN vil være en fordel.

Rollen vil positionere dig som et naturligt bindeled i virksomheden, således at du indtager en funktion med en bred berøringsflade fra fabrikkens operationelle opgaver til tværorganisatorisk projektarbejde, som kan have berøring til andre Hartmann-fabrikker i Europa.

Det forventes, at du har eller tager bopæl i hensigtsmæssig køreafstand til Tønder.

Velkommen hos Brødrene Hartmann

Vi tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en markedsledende virksomhed med højeste standarder, et ambitionsniveau, hvor overliggeren ligger højt, og hvor man har midlerne til at nå målene.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en global, ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ikke mindst en stilling, der byder på varierende udfordringer inden for kvalitetsområdet.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

_______________________________________________________________________________________

Brødrene Hartmann A/S er børsnoteret og blandt verdens førende producenter af ægemballage i støbepap og én af verdens største producenter af maskiner til fremstilling af emballage i støbepap. Brødrene Hartmann blev stiftet i 1917. Virksomhedens markedsposition er opnået via stærke teknologiske kompetencer og indgående erfaring med produktion af støbepap siden 1936. Koncernen havde i 2020 ca. 2.200 medarbejdere og omsatte for DKK 2,5 mia. I Danmark beskæftiger Brødrene Hartmann A/S ca. 500 personer, heraf 450 i Tønder.

Læs mere om Hartmann her.

Tip en venDetaljer

Key Account Manager med fokus på teknisk rådgivning og salg til bl.a. vindenergisektoren

DanmarkPubliceret 6. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Klauke, som indgår i den amerikanske Emerson Electric koncern, søger vi en initiativrig og forretningsorienteret Key Account Manager, der gennem forhandlere kan udvikle salget til professionelle brugere i Danmark bl.a. inden for vind- og solenergi samt "energilagre".

Om Klauke 

Klauke er kendt som benchmark for innovation og sikkerhed, hvor kunden er professionelle brugere af installationsværktøjer og tilbehør primært i el- og industrisegmentet. Du bliver en del af den skandinaviske organisation, som p.t. tæller 12 medarbejdere, heraf 7 i Danmark, som arbejder med produkter relateret til VVS-branchen (RIDGID) og i fremtiden også elbranchen (Klauke). Se mere om Klauke her.

Om dig og opgaven

For at understøtte og videreudvikle Klaukes position i Danmark søger vi en KAM, som gennem drive og engagement medvirker til eksekveringen af Klaukes strategi. Du vil få en central position i krydsfeltet mellem Klaukes produktsortiment, forhandlere samt slutkunden, der primært vil være inden for sektoren "vedvarende energi" og producenter af eltavler. 

Dit fokus vil være en langsigtet indsats, hvor kundesegmenterne (slutbrugerne) bearbejdes over tid, men samtidig uden du mister det daglige fokus på samarbejdet med forhandlere i Danmark, som varetager alt salg til kunderne.

Hovedopgaverne vil være:

 • støtte og udvikling af eksisterende forhandlere gennem rådgivning og produkttræning
 • udvikling af kundesegmenter inden for bl.a. vind- og solenergi samt elindustrien
 • selvstændig planlægning og gennemførsel af kundebesøg hos eksisterende og nye kunder samt forhandlere
 • forretningsudvikling gennem langsigtet og struktureret bearbejdning inden for udvalgte segmenter
 • igangsætning af initiativer der øger Klaukes brand awareness blandt potentielle slutbrugere
 • opfølgning på kunder, forhandlere og salgsprocessen.

Din baggrund og erfaring

Vi forestiller os, at du har flere års salgserfaring som KAM eller har arbejdet med teknisk salg/projektsalg til professionelle kunder inden for industrien, hvor den grønne energisektor er blandt dine fokusområder. Har du en elteknisk baggrund, er det en fordel, men ikke et krav.

Personlige kvalifikationer:

 • relationsskabende med gode kommunikations- og forhandlingsevner
 • kompetent og professionel sælger, hvor du når dine mål gennem din faglighed og rådgivning
 • vant til at kommunikere og rådgive i forhold til tekniske løsninger
 • selvmotiverende, initiativrig, resultatorienteret og selvstændig
 • kan opretholde og følge en høj grad af etik i henhold til selskabets firmapolitik
 • arbejder sikkert i Office-pakken
 • flydende i dansk skrift og tale og behersker engelsk på et godt niveau. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

Din bopæl er sikkert i regionen omkring København, Odense, Vejle, Århus eller Esbjerg, men kan være overalt i Danmark, hvor du til dels arbejder ud fra dit hjemmekontor, men også fra virksomhedens danske kontor. Du skal være indstillet på rejsedage, da du arbejder i hele Danmark og til tider støtter dine kollegaer i Skandinavien. Virksomheden har kontor i Karlslunde, hvor ledelsen samt støttefunktioner inden for service og support holder til. Du vil få en grundig oplæring og introduktion til Klaukes produktsortiment og løbende videreuddannelse fra den tyske organisation.  

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du er med til at præge udviklingen i en vækstorienteret virksomhed. Du får en særdeles grundig oplæring, engagerede kollegaer og refererer til virksomhedens danske direktør. Du tilbydes en attraktiv og konkurrencedygtig gagepakke, som består af fast løn og resultatløn med attraktivt indtjeningspotentiale, bil på hvide plader og fuldt udstyret hjemmekontor.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Tonny Lang, tlf. 5055 5666 eller pr. mail: tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om Emerson Electric

Emerson (NYSE: EMR), der har hovedsæde i St. Louis, Missouri (USA), er en global teknologi- og teknikvirksomhed, der leverer innovative løsninger til kunder på markeder inden for industri, handel og beboelse.

Emerson Automation Solutions hjælper virksomheder, der arbejder inden for process manufacturing, hybrid manufacturing og discrete manufacturing med at maksimere produktionen og beskytte medarbejderne og miljøet samtidig med, at energiforbruget og driftsomkostningerne optimeres.

Emerson Commercial and Residential Solutions bidrager til at sikre komfort og sundhed, beskytte fødevarekvaliteten og -sikkerheden, fremme energieffektiviteten og skabe en bæredygtig infrastruktur. Du finder yderligere information på www.emerson.com.

Emersons verdensomspændende Professional Tools-virksomheder tilbyder den bredeste portefølje af pålidelige værktøjer og teknologier for dem, der arbejder i mekaniske, elektriske og blikkenslagerbrancherne. Med udpræget ekspertise fra RIDGID, Greenlee og Klauke, leverer virksomheden pålidelige produkter, som yder driftssikkerhed til industriens hårdeste udfordringer.

Klauke, Greenlee og HDE-varemærkerne står for innovation, sikkerheds- og omkostningseffektivitet ved installationsteknologi, ubetinget og uden kompromis. Professionelle brugere verden over stoler på virksomhedens produkter og applikationsorienterede løsninger, både i forbindelse med elektrisk forbindelsesteknologi, værktøjer og måleudstyr. Du finder yderligere information på www.klauke.com.

Tip en venDetaljer

Fleksibel servicetekniker til maskiner og dyrkningssystemer i Europa

EsbjergPubliceret 6. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ønsker du et grønt job, der kombinerer mekanik, elteknik, frihed, ansvar og oplevelser i hele Europa? Så har vi drømmejobbet til dig! 

Om virksomheden

Ellepot A/S udvikler, producerer og sælger maskiner og dyrkningssystemer til primært prydplante- og grøntsagsgartnerier samt skovvirksomheder, og virksomheden sælger sine systemer globalt med en eksportandel på 97%. Ellepot A/S beskæftiger ca. 70 ansatte og er beliggende i Esbjerg, hvor man råder over 7.800 m2 produktions- og administrationsfaciliteter.

Du finder yderligere oplysninger om Ellepot på hjemmesiden: www.ellepot.dk.

Om jobbet

Med base i Esbjerg og som en del af serviceteamet får du en spændende hverdag fyldt med alsidige arbejdsopgaver inden for elteknik og klassisk mekanisk montage og service.

Du bliver Ellepots tekniker i Europa og bliver en integreret del af et globalt team, der arbejder tæt sammen såvel i planlægningsfasen som under udførelsen af arbejdet. Når du er ansat, vil du gennemgå et introforløb, hvor du med god oplæring fra montageafdelingen lærer alle maskiner at kende.

Du er med ved idriftsætning af maskiner hos virksomhedens kunder og varetager efterfølgende service og vedligehold, backup, fejlfinding og lettere teknisk support. Når du er hjemme, deltager du i montageteamet i Esbjerg, hvilket gør, at du får et uvurderligt indblik i maskinernes opbygning og funktionalitet. Det er et krav, at du besidder både mekanisk og elteknisk erfaring og brænder for at løse de udfordringer, du måtte komme til at stå overfor. Dine arbejdsopgaver vil være service og idriftsætning af maskiner. Når det er nødvendigt, vil du altid kunne trække på ekspertise fra kollegaer i huset samt eksterne softwarespecialister og programmører. 

Selvom din eltekniske erfaring er vigtig, er hovedparten af jobbet service, vedligehold og support på mekaniske konstruktioner. Det er derfor vigtigt, at du tænker i helheder og ser dyrkningssystemerne, dit arbejde og ansvarsområde som en helhed med kunden i centrum.

Jobbet kræver ca. 90 rejsedage pr. år primært i Europa, men kan også være resten af verden og typisk med en varighed af 1-2 uger. Rejserne kan være med fly eller gulpladebil, der stilles til rådighed.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Esbjerg eller maks. en times kørsel herfra.

Din profil

Indgangene til jobbet kan være mange. Du kan have en mekanisk eller elteknisk uddannelse som maskinmester, automatikmekaniker, automatiktekniker, industrielektriker, mekaniker el.lign., og du har praktisk erfaring med industri og produktion samt rejseaktivitet.

 • Du er omgængelig, udadvendt, kvalitetsbevidst og serviceminded.
 • Du overskuer let mekaniske sammenhænge, og hvordan mekaniske enheder skal arbejde sammen.
 • Du er "problemløser", der får kundernes problemer løst og er i stand til at prioritere din tid.
 • Du arbejder målrettet og struktureret således, at tidsplaner overholdes.
 • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer.
 • Du ser det som en spændende udfordring at møde mennesker fra forskellige kulturer.
 • Det er et krav, at du taler og skriver dansk og engelsk på et pænt niveau.
 • Det er et krav, at du har kørekort til bil. Har du også truckkort er det en fordel.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med gode kollegaer og en stor grad af frihed under ansvar samt masser af oplevelser i hele Europa og en lille aktie i at gøre verden lidt grønnere.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

 

Tip en venDetaljer

Teknisk Key Account Manager - automationsprojekter

Esbjerg, Kolding eller OdensePubliceret 5. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S, søger vi en teknisk Key Account Manager til automation. Er det dig, der kan identificere kunden, tage den indledende dialog og køre projektet frem til, at opgaven kan overdrages til én af Holtecs projektledere? Har du en automations-/elteknisk baggrund kombineret med et kommercielt mindset, så er det lige dig, vi søger.

Stillingen kan besættes med udgangspunkt fra afdelingen i Esbjerg, Kolding eller den kommende afdeling i Odense.  

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret ingeniørvirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 130+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kundesegmentet er bredt, eksempelvis maskinfabrikker, OEM-fabrikanter samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus, Tønder og tavleproduktion i Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Du arbejder primært i området omkring Esbjerg, trekantområdet og Fyn med proaktivt, struktureret og selvstændigt projektsalg, hvor du har det overordnede budget- og kundeansvar. I samarbejde med Holtecs afdelingsleder og salgsteamet, definerer du kundesegmenter og udarbejder en plan for realisering af de opstillede salgsmål. Kundernes opgaver kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver på flere tusinde timer. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange af projekterne er tale om udvikling af prototyper, hvor dedikeret projektledelse er en stor del af opgaven.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • analysere og segmentere markedet
 • i samarbejde med afdelingslederen, definere og lægge en strategi for bearbejdning af nye og eksisterende kunder
 • brainstorming, ideudvikling og teknisk sparring med kunder omkring nye opgaver/projekter
 • udarbejde tilbud i samarbejde med Holtecs projektledere
 • opfølgning på tilbud og dialog med kunder omkring tilretning og igangsætning af opgaver.

Dit høje personlige drive er således nøglen til din succes.

For den rette kandidat er der tale om en unik karrierestilling med rig mulighed for personlig udvikling og indflydelse på fremtiden i en spændende virksomhed. 

Om dig

Den ideelle kandidat er en udadvendt teknisk profil, der elsker teknik og har en softwareudvikler- eller konstruktørbaggrund. Dansk og engelsk beherskes i skrift og tale, ligesom IT beherskes ubesværet.

Vi forventer, at du

 • har et væsentligt kendskab til industriel automation
 • er udadvendt, er en selvstarter og har erfaring med B2B-salg
 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
 • er handlekraftig og kvalitetsbevidst
 • har erfaring med projektsalg, udarbejdelse af tilbud og høj grad af forretningsforståelse. 

Virksomheden tilbyder

Holtec tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau og omhandler bl.a. fast løn, sundhedsordning, pensionsordning, bilordning efter statens takster og telefon samt IT-udstyr til hjemmekontor.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail: cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Teknisk kundeservicemedarbejder til reservedele, der vil gøre en grøn forskel

EsbjergPubliceret 5. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ønsker du et job, der kombinerer kundeservice, kvalitet og grøn teknologi, og elsker du at løse dine kunders problemer? Så har vi drømmejobbet til dig her!

Da Ellepot ønsker en endnu mere fokuseret indsats på kundeservice af reservedele, har de valgt at oprette en dedikeret stilling til netop dette. Ellepot ønsker at finde en grøn ildsjæl, der som fokusområde har ordreekspedition af reservedele. Ellepots maskiner, der står i over 130 lande, er ekstremt vigtige for gartnerierne. Derfor er du en vigtig spiller i at få kundernes planter til at gro - i bogstaveligste forstand. Den tidligere ansvarlige for området har efter en årrække i virksomheden fået andre opgaver internt, men vil stå for din oplæring og daglige støtte i opgaverne.

Om Ellepot

Ellepot udvikler, producerer og sælger maskiner og dyrkningssystemer til primært prydplante- og grøntsagsgartnerier samt skovvirksomheder. Virksomheden sælger sine systemer globalt med en eksportandel på over 98%. Virksomheden beskæftiger ca. 70 ansatte og er beliggende i Esbjerg, hvor man råder over 7.800 m2 produktions- og administrationsfaciliteter.

Du finder yderligere oplysninger om Ellepot på hjemmesiden: www.ellepot.dk.

Om jobbet

Med base i Esbjerg, og som en del af serviceteamet, får du en spændende hverdag fyldt med alsidige arbejdsopgaver inden for kundeservice, kommunikation på engelsk, problemløsning og ordrekvalitetsstyring i Navision. Du bliver en integreret del af et globalt team, der arbejder tæt sammen, hvor kvalitet og kundeservice er i højsædet.

Du vil få en bred vifte af opgaver såsom:

 • håndtering af kundehenvendelser på telefon og e-mail - primært på engelsk
 • problemidentificering med bistand fra et stærkt team i teknisk afdeling
 • ordrehåndtering i Navision
 • opfølgning på ordrer og forsendelser.

Det vil være en stilling med stor grad af frihed i planlægningen af din arbejdsdag, og der er mulighed for at præge indholdet i forhold til din erfaring og uddannelse.

Din profil

For at få succes i jobbet, skal du have smil i stemmen, være serviceminded og lidt af en blæksprutte. Indgangene til jobbet kan være mange. Det kan være, at du er kundeservicemedarbejder eller ordrebehandler. Det kan også være, at du er tekniker, mekaniker eller elektriker. Det vigtigste er, at du er teknisk nysgerrig og brænder for at yde verdensklasse kundeservice.

 • Du er omgængelig, udadvendt, kvalitetsbevidst og kan lide at få sat tingene i system.
 • Du er "problemløser", der får kundernes problemer løst og er i stand til at prioritere din tid.
 • Du arbejder målrettet og struktureret således, at tidsplaner overholdes.
 • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer.
 • Det er et krav, at du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau. Mestrer du andre sprog, er det et plus.

Hvis du har gåpåmod og er teknisk nysgerrig, så skal teamet nok lære dig resten.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med gode, erfarne kollegaer og en stor grad af frihed under ansvar, hvor man selv har mulighed for at præge sin hverdag og få ting til at gro.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Lønbogholder

VardePubliceret 5. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af FiberVisions a/s i Varde søger vi en positiv og motiveret kollega til økonomiafdelingen, som har interesse for lønfunktionen.

Stillingen er nyoprettet. Vi søger en medarbejder, hvor du i samarbejde med selskabets anden lønbogholder får ansvaret for gage- og lønudbetalingen til selskabets ca. 200 medarbejdere - såvel funktionærer som timelønnede medarbejdere.

Systemmæssigt arbejder FiberVisions p.t. med Lessor-PM, Concorde XAL og MS Office-pakken.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte

 • udarbejdelse af de løbende gage- og lønudbetalinger
 • opgørelse af gage- og lønmellemværende ved til- og fratrædelser
 • beregning af feriepenge, ferietillæg m.v.
 • administration/indberetning til SKAT, pensionsselskaber og arbejdsgiverorganisationer
 • ansøgning om diverse sociale ydelser
 • vedligeholdelse af stamkartoteker
 • kreditorbogføring samt relevante statistikker
 • afstemninger
 • ad hoc-opgaver relateret til økonomifunktionen.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant kontoruddannelse og eventuelt nogle års erfaring fra en lignende stilling. Måske har du også en opdateret paratviden om overenskomstforhold, funktionærloven, ferieloven samt øvrige lovgivningsmæssige forhold med relation til gage- og lønadministration. Vigtigst er dog, at du har motivationen for faget, da FiberVisions tilbyder støtte og grundig oplæring i rollen fra kompetente kollegaer.

Er du nyuddannet med en mellemlang videregående uddannelse som f.eks. finansøkonom eller finansbachelor, hører vi meget gerne fra dig.

Du er en sikker IT-bruger og behersker bl.a. Excel på brugerniveau. 

Som person er det afgørende, at du er omhyggelig og med udpræget styr på detaljer. Dansk og engelsk beherskes i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk oplæring og ansættelse i en global, social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du refererer til virksomhedens Finance Manager og kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Arbejdssted: Varde.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på telefon 50 555 666 eller mail  tl@pay-back.dk.

______________________________________________________________________________

FiberVisions er en ordreproducerende, international virksomhed med salg til hele verden og søsterselskaber i USA og Kina. FiberVisions beskæftiger mere end 200 personer i Varde og godt 500 på globalt plan. FiberVisions er førende på sit felt, er forretnings- og markedsorienteret og omsætter for ca. 1 mia. kr. om året. FiberVisions producerer syntetiske fibre til hele verden inden for BtB-segmentet og udvikler fibre og processer i tæt samarbejde med kunderne. FiberVisions’ succes bygger på dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere - og et dynamisk lederteam. FiberVisions er ejet af den thailandske polyesterkoncern, Indorama Ventures Public Company Limited, med hovedsæde i Bangkok.

Læs mere på  www.fibervisions.com.

Tip en venDetaljer

Automation Engineer

KoldingPubliceret 4. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Gram Equipment A/S i Kolding søger vi en Automation Engineer til udvikling af fremtidens PLC-, HMI- og robotkoder.

Verdens førende producent af iscrememaskiner søger en Automation Engineer

Brænder du for at arbejde med fremtidens PLC- og robotprogrammering? Interesserer du dig for teknologi og komplekse automationsopgaver? Trives du med en hverdag præget af en stor kontaktflade? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og sælger verdens mest innovative og fascinerende udstyr til industriel isproduktion?

Om jobbet

Med reference til Global Head of Automation vil du som Automation Engineer indgå i et internationalt team af fagligt kompetente medarbejdere, der alle arbejder med udvikling af fremtidens PLC- og HMI-løsninger til industriel isproduktion. Teamet er globalt og består af engagerede medarbejdere, der p.t. er fordelt på sites i Kolding og Tyrkiet.

Du vil blive en del af en række spændende projekter til internationale kunder, hvor du selv er ansvarlig for din egen produktgruppe. Du følger på tæt hold fremstillingsprocessen i Gram Equipment A/S’ egen produktion og er med i automationsprojekterne fra start til slut.

Dine primære ansvarsområder vil i samarbejde med den øvrige organisation og globale kunder omfatte: 

•   PLC- og HMI-softwareudvikling (primært Allen-Bradley)

•   robot- og servoprogrammering

•  udvikling af kundespecifikke, højteknologiske softwareløsninger

•   performancetest af udstyr, både hjemme og on-site hos virksomhedens globale kunder (FAT- og SAT- test)

•   standardisering af programmer 

•   procesoptimering.

Du skal forvente op til 40 udenlands rejsedage årligt, da virksomhedens kunder er placeret globalt. Som erfaren Automation Engineer vil du 2 x 1 uge årligt indgå i en meget lukrativ vagtordning, der sørger for support til kunderne.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en relevant teknisk uddannelse som softwareingeniør, automationsingeniør, maskinmester eller lignende med erfaring inden for PLC- og HMI-programmering, dokumentation, indkøring og test, og det vil være en fordel med en håndværksmæssig baggrund fra el-faget. Det forventes, at du har 4+ års erfaring fra en lignende stilling.

Har du erfaring med programmeringsprojekter i forbindelse med udvikling af større og komplekse procesanlæg især i fødevareindustrien, er det et stort plus.

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale.

Personlig profil

Det er altafgørende, at du trives med en bred kontaktflade i et professionelt og internationalt miljø. 

Din arbejdsform er struktureret, systematisk og organiseret samtidig med, at du evner at udfordre det bestående og finde nye, kreative løsninger. Dine kollegaer betegner dig som samarbejdsorienteret og en god sparringspartner.

Som person er du udadvendt, vedholdende, og du kommunikerer åbent og ærligt på alle niveauer i organisationen og ud mod kunderne. Du har en naturlig gennemslagskraft, der bygger på din konstruktive tilgang til opgaverne og ikke mindst dit gode humør.

Gram Equipment A/S tilbyder

Du bliver en del af en markedsledende, solid virksomhed i vækst, der arbejder med branchens nyeste teknologier. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige personlige og faglige udvikling.

Læs mere om Gram Equipment A/S her.

Ansøgning    

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og indkalder derfor kandidater til samtaler løbende.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Fleksibel vedligeholdstekniker til Ellepots papirproduktion

EsbjergPubliceret 4. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ønsker du ansvaret for at holde en papirproduktion kørende hos Ellepot i Esbjerg, kombineret med mekanisk konstruktion? Så har vi drømmejobbet til dig!

Om jobbet

Med base i Esbjerg og som en del af vedligeholds- og montageteamet får du en spændende hverdag, der er fyldt med alsidige arbejdsopgaver inden for elteknik og klassisk mekanisk montage samt vedligehold af maskiner.

Du bliver Ellepots vedligeholdstekniker, hvis hovedansvar er at holde Ellepots vigtige papirproduktion kørende med forebyggende vedligehold og hurtig igangsætning ved nedbrud. Der er tale om 8 specialudviklede maskiner til en unik nicheproduktion, som er med til at formindske plast i gartnerierne og dermed gøre jorden lidt grønnere.

Når maskinerne i papirproduktionen kører planmæssigt, indgår du i montageteamet i hallen ved siden af. Her vil du sammen med 20 kollegaer bygge de maskiner op, der kommer ud at stå i gartnerier verden over, som producerer organiske papirpotter frem for traditionelle plastpotter.

Du vil på begge arbejdsområder få god oplæring og mulighed for at trække på medarbejdere med op til 30 års erfaring, da der blandt medarbejderne hos Ellepot generelt er en meget høj anciennitet.

Det er et krav, at du besidder både mekanisk og elteknisk erfaring og brænder for at løse de udfordringer, du måtte komme til at stå overfor. Dine arbejdsopgaver vil være ligeligt fordelt mellem service og vedligehold af maskinerne i papirafdelingen, som har første prioritet, og montage og opbygning af Ellepot-maskinerne.

Jobbet kræver, at man bor eller er villig til at tage bopæl i Esbjerg eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Om Ellepot

Ellepot udvikler, producerer og sælger maskiner og dyrkningssystemer til primært prydplante- og grøntsagsgartnerier samt skovvirksomheder. Virksomheden sælger sine systemer globalt med en eksportandel på 98%. Virksomheden beskæftiger ca. 70 ansatte og er beliggende i Esbjerg, hvor man råder over 7.800 m2 produktions- og administrationsfaciliteter.

Du finder yderligere oplysninger om Ellepot på hjemmesiden: www.ellepot.dk.

Din profil

Indgangene til jobbet kan være mange. Du kan have en mekanisk eller elteknisk uddannelse som automatikmekaniker, automatiktekniker, industrielektriker, mekaniker el.lign. og har praktisk erfaring med service og vedligehold.

 • Du er omgængelig, udadvendt, kvalitetsbevidst og serviceminded.
 • Du overskuer let mekaniske sammenhænge, og hvordan mekaniske enheder skal arbejde sammen.
 • Du er "problemløseren", der får problemer løst og er i stand til at prioritere din tid.
 • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer.
 • Det er et krav, at du taler og skriver dansk samt gerne engelsk på et rimeligt niveau.

Du tilbydes

Et spændende og alsidigt job med gode kollegaer og en stor grad af frihed under ansvar og en lille aktie i at gøre verden lidt grønnere.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

 

Tip en venDetaljer

Account Manager, teknisk salg - byggeindustrien

Fyn/SjællandPubliceret 4. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Master Builders Solutions Denmark A/S søger vi en initiativrig og forretningsorienteret Account Manager, med en baggrund som f.eks. bygningskonstruktør eller ingeniør (byggeri), der kan udvikle salget af tekniske løsninger inden for vandtætning og imprægneringssystemer.

Om Master Builders Solutions Denmark A/S

Master Builders Solutions Denmark A/S er en del af MBCC Group, som på globalt plan beskæftiger ca. 7.500 medarbejdere med fokus på byggeindustrien. MBCC Group er til stede i mere end 60 lande. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 30 medarbejdere. Læs mere om virksomheden her: https://www.master-builders-solutions.com/da-dk.

Om dig og opgaven

Personen, vi søger, vil gennem stort engagement medvirke til eksekveringen af Master Builders Solutions’ salgsstrategi i Danmark inden for vandtætning og imprægneringssystemer, hvor du arbejder i krydsfeltet imellem bygherre, rådgiver og entreprenør, såvel i mødelokalet som produktspecialisten på byggepladsen eller på andre lokationer, hvor produkterne anvendes. Din arbejdsuge vil typisk bestå af 2 dage med fysiske kunde-/rådgivermøder og 3 dage, hvor du varetager dit arbejde fra hjemmekontoret, bl.a. via Teams- og telefonmøder.  

Hovedopgaverne vil være:

 • udvikling og gennemførsel af rådgivende salgsaktiviteter
 • selvstændig planlægning og gennemførsel af rådgivende kundemøder, online og fysiske, hos eksisterende og nye kunder
 • forretningsudvikling gennem struktureret bearbejdning inden for udvalgte segmenter
 • opfølgning på kunder og salgsprocessen.

Din baggrund og erfaring

Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør eller bygnings- eller konstruktionsingeniør. Du har erfaring som f.eks. byggeleder eller projektleder, eller du har arbejdet med rådgivning/teknisk salg til professionelle kunder inden for byggeindustrien.

Personlige kvalifikationer:

 • gode kommunikationsevner og forhandlingsevner
 • kompetent og professionel konsulent, hvor du når dine mål gennem din faglighed og rådgivning
 • vant til at kommunikere og rådgive i forhold til tekniske løsninger
 • initiativrig, resultatorienteret og selvstændig
 • du er flydende i dansk skrift og tale og behersker engelsk på et godt niveau.

Din bopæl er på Fyn eller Sjælland eller i trekantområdet, hvor du arbejder ud fra dit hjemmekontor. Primært salgsdistrikt er Fyn og Sjælland, men du skal være indstillet på at arbejde i hele Danmark.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du er med til at præge udviklingen i en vækstorienteret virksomhed. Du får den nødvendige oplæring, engagerede kollegaer og refererer til virksomhedens salgschef. Du tilbydes en attraktiv og konkurrencedygtig gagepakke, som består af fast løn og resultatløn med attraktivt indtjeningspotentiale, bil på hvide plader. Du arbejder ud fra dit hjemmekontor.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger stillingen via "ANSØG"-knappen herunder.

MBCC Group

Building a sustainable future together! The MBCC Group employs more than 7,500 people in more than 60 countries worldwide. We combine technology with construction expertise to develop solutions that help our customers to be successful and provide sustainable construction solutions for everyone.

Our brands: Master Builders SolutionsPCIThermotekWolman, Fire ProtectorsColorbiotics, Watson Bowman Acme, TPH, Bluey and Fabpro Polymers offer innovative and sustainable systems and solutions to help build and renovate industrial and residential buildings as well as for infrastructure projects above and below ground.

We are committed to provide an environment of mutual respect and equal employment opportunities are available to all applicants and teammates without regard to race, color, religion, national origin, age, physical and mental disability, marital status, sexual orientation, gender identity, military and veteran status, and any other characteristic protected by applicable law. MBCC Group believes that diversity and inclusion among our teammates is critical to our success as a global company, and we seek to recruit, develop and retain the most talented people from a diverse candidate pool.

Tip en venDetaljer

Værkfører

EsbjergregionenPubliceret 4. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For kunde i Esbjergregionen, en veldrevet mellemstor produktionsvirksomhed, søger vi en kompetent, engageret og motiverende værkfører.

Om dig og jobbet

I rollen som værkfører for plastekstrudering bliver du ansvarlig for en produktion med 25 medarbejdere. Du refererer til fabrikschefen og bliver en nøgleperson for fabrikkens udvikling og performance, KPI-styring, målnedbrydning, eksekvering og optimering.

Væsentligste arbejdsopgaver og fokusområder

 • Drifts- og ledelsesmæssigt ansvar for ekstruderingslinjerne.
 • Sikre at produktionsplanerne følges og produktionsmål opnås.
 • Sætte retningslinjer for medarbejderne via opfølgning på dit personale og performancemøder.
 • Udvikle og styrke samarbejdet i dit team og motivere dine medarbejdere.
 • Løbende fokus på effektivitet og strukturering, optimering og forbedring.

Du leder og motiverer dine medarbejdere ved at være synlig og dygtig til at eksekvere på en tillidsfuld og empatisk måde. Igennem din faglighed, dit engagement, gode humør, evnen til at samarbejde, en god portion struktur og en vis pondus, får du dit team med og når dine mål.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du medbringer erfaring fra en stilling som værkfører eller produktionsleder, hvor du har haft personaleansvar.

Vi ønsker, at du har en relevant uddannelse f.eks. som maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende. Det er et krav, at du medbringer erfaring fra en lignende stilling som leder i en produktion. Da produktionen foregår i døgndrift 7 dage om ugen, skal du være indstillet på en vis fleksibilitet ift. arbejdstiden - når nødvendigt.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk oplæring og ansættelse i en social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv atmosfære i en ambitiøs virksomhed i kraftig vækst.

Arbejdssted: Esbjergregionen.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger stillingen via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Head of Sales med potentiale til Sales Director til international stilling inden for vindenergi

EsbjergPubliceret 22. december 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du katalysatoren, som kan eksekvere HARCO Heavy Liftings ambitiøse salgsstrategi i form af kundespecifikke løsninger til markedsledende, globale virksomheder inden for offshore vind? Kan du se dig selv vokse i en virksomhed, som vækster med raketfart og er båret af stort drive og entreprenørånd? Så er du måske den næste "Maritime Star" hos HARCO Heavy Lifting A/S.

Om virksomheden

HARCO Heavy Lifting A/S blev stiftet i 2020 og beskæftiger sig på globalt plan med rådgivning, projekter og serviceopgaver relateret til offshore vind-segmentet. Virksomheden har på kort tid positioneret sig som en vækstvirksomhed inden for branchen og har modtaget anerkendelser og nomineringer, der vil bane vejen for yderligere vækst. Virksomheden beskæftiger p.t. ca. 20 medarbejdere og servicerer nogle af verdens førende brands inden for havvindmøller.

Læs mere om virksomheden her.

For at konsolidere organisationen til yderligere vækst søger vi nu en kommerciel fokuseret Head of Sales med potentiale til Sales Director. HARCO Heavy Lifting A/S har stor succes som leverandør til og partner med mange internationale virksomheder. En position virksomheden ønsker at sætte endnu mere fokus på ved at udnytte det væsentlige potentiale, der findes i markedet - såvel i Danmark som på de europæiske nærmarkeder og globalt.

Ledelse af strategiske salgsprocesser inden for håndtering, servicering og installation af offshore vindmøller

Med reference til den adm. direktør, og som en del af virksomhedens lederteam, er dit ansvar og din opgave at fortsætte væksten, løfte omsætningen og lønsomheden. Det gør du sammen med dit salgsteam, som p.t. består af 2 medarbejdere, og virksomhedens team af specialiserede teknikere.

Du leder salgsprocessen ift. business cases, herunder bl.a. estimerede omkostninger og tilbud, og du vedligeholder relationer til potentielle kunder. Her indgår du i et samarbejde, der positionerer HARCO Heavy Lifting A/S som den foretrukne samarbejdspartner.

Hovedopgaverne i stillingen vil være inden for områderne

 • business development 
 • key account management
 • markedsføring 
 • tenders, kontraktgennemgang og udarbejdelse af tilbud.

Om dig

For at få succes i jobbet skal du være en udadvendt og kommerciel orienteret person med solid erfaring med løsnings-/konceptsalg.

Herudover er det vigtigt, at

 • du er en inspirerende leder og kollega, der forstår at knytte relationer både internt og eksternt
 • du besidder en god portion naturlig autoritet, hvor du via synlighed og tilgængelighed udfylder leder- og salgsrollen
 • du har international erfaring
 • du fungerer godt i en virksomhedskultur, der kan beskrives som jordnær, men også direkte, ambitiøs og entusiastisk
 • du forstår vigtigheden af at arbejde systematisk, analytisk og strategisk, så vækstmålene for hvert segment indfries.

Virksomheden rummer alle nødvendige kompetencer til at onboarde dig sikkert i jobbet. Det er derfor ikke et krav, at du har brancheerfaring, men din erfaring skal bygge på et teknisk fundament, hvor du har bevist dine evner inden for løsningssalg.

Din teoretiske baggrund er en videregående uddannelse af kommerciel karakter f.eks. HD eller cand.merc. Samtidig er der behov for, at du har gode engelskkundskaber og er fortrolig med IT.

Vi søger blandt de bedste og vil udfordre dig

Du får det kommercielle ansvar for at videreudvikle HARCO Heavy Lifting A/S, som er i kraftig vækst, og du får muligheden for at skabe en succes blandt højt profilerede kunder.

Vi søger blandt de bedste! Til gengæld tilbydes attraktive ansættelsesforhold, der modsvarer stillingens krav. Vi giver dig også gode muligheder for personlig og faglig udvikling, som en del af et lederteam, der drives af passion, sammenhold, vindermentalitet og ikke mindst engagement.

Jobbet fordrer ca. 40-60 rejsedage pr. år globalt. Arbejdssted vil være i Esbjerg.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk eller CEO Henrik Harkes, HARCO Heavy Lifting A/S på telefon 40709762.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Salgs- og kvalitetskoordinator, produktionsteknolog

BredebroPubliceret 15. december 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af FINSØ A/S i Bredebro søger vi en initiativrig og kompetent produktionsteknolog, med en håndværksmæssig baggrund, til en stilling i salg.

Om opgaven

Til en nyoprettet stilling søger FINSØ A/S en kollega, der træder ind i det interne salgsteam. I teamet håndteres bl.a. kundehenvendelser, kalkulationer, CAD-tegninger, ordrebehandling, kvalitets- og reklamationsbehandlinger, 8D-rapporter m.v.

Teamet er præget af høj faglighed, holdånd, hjælpsomhed og ikke mindst godt humør. Afdelingen er bindeleddet imellem virksomhedens kunder, der tæller nogle af regionens største maskinfabrikker, samt produktionen hos FINSØ A/S. FINSØ A/S fungerer ofte som en integreret partner hos sine kunder og er kendetegnet ved at være en foretrukken samarbejdspartner.

Hovedopgaverne vil være:

 • kalkulationer og tilbudsberegning med baggrund i kundespecifikke forespørgsler
 • ordremodtagelse, ordrebehandling og efterkalkulationer
 • reklamationsbehandling, afvigelser, 8D-rapporter og interne korrigerende justeringer
 • kundedialog, opfølgning og support
 • ad hoc-opgaver i samarbejde med kollegaer og ekstern support relateret til kvalitet, ISO-audits, APV, sikkerhed og miljø samt SoMe marketing og opdateringer af hjemmeside.

Din baggrund og erfaring

Du er uddannet produktionsteknolog eller maskintekniker og har en håndværksmæssig baggrund som smed eller maskinarbejder.

Du er ansvarsfuld og kan gennemskue tekniske problemstillinger. Du kan træffe beslutninger selvstændigt, er smilende, imødekommende og en ægte holdspiller, der bidrager til teamet med fleksibilitet og positiv indstilling til, at opgaverne skal løses i fællesskab.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en intern teknisk stilling i en salgs-, kvalitets- eller konstruktionsafdeling hos en maskinfabrik, et større smedeværksted eller en produktionsvirksomhed med mekanisk produktion af komponenter eller maskiner.

Personlige kvalifikationer:

 • gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • kompetent og professionel, hvor du når dine mål gennem samarbejde, din faglighed og rådgivning
 • vant til at kommunikere i forhold til tekniske løsninger
 • arbejder selvstændigt
 • IT-kompetencer på relativt højt niveau
 • erfaring med CAD og læsning af konstruktionstegninger
 • du er flydende i dansk skrift og tale og behersker engelsk på et godt niveau. Taler du tysk er det en fordel.

Din bopæl er maksimalt 1 times kørsel fra virksomhedens adresse i Bredebro.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du er med til at præge udviklingen i en solid og veldrevet virksomhed med en god teamkultur, sammenhold, højt humør samt et tillidsfuldt og godt samarbejde på tværs af virksomhedens afdelinger. Stillingen aflønnes på et konkurrencedygtigt niveau. FINSØ A/S prioriterer medarbejdertrivsel højt og tilbyder bl.a. kantineordning, sundhedsforsikring m.v.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Jonas Jørgensen på telefon 3152 8191 eller pr. mail jj@pay-back.dk eller seniorkonsulent Tonny Lang på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om FINSØ A/S

FINSØ A/S blev etableret i 2013 som en familieejet virksomhed med afsæt i det værdi- og forretningsgrundlag, der blev etableret tilbage i 1997 af Søren Walz og Finn Jørgensen for FINSØ Maskinfabrik I/S. Virksomheden har til huse i Bredebro i Sønderjylland og beskæftiger cirka 30 medarbejdere.

FINSØ A/S er en ordreproducerende virksomhed, som arbejder med spåntagning, smedearbejde, produktion af delkomponenter samt vådlakering og brunering iht. kundespecifikke behov.

Læs mere om FINSØ A/S her: www.finsoe.dk.

Tip en venDetaljer

Byggeleder

SjællandPubliceret 23. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Om virksomheden

MUFFBYG A/S har en ambition om at blive blandt de markedsledende totalentreprenører og foretrukne samarbejdspartnere inden for fag- ,hoved- og totalentrepriser i Danmark.

Uanset entreprisens omfang og karakter, er kvalitet, stram projektstyring samt en klar og holdbar tidsplan, strategiske pejlemærker og kerneværdier. Virksomheden er velkonsolideret og beskæftiger ca. 110 medarbejdere.

Læs mere om MUFFBYG her: www.muffbyg.dk.

Om jobbet

Vi søger en byggeleder, som kan træde ind i igangværende og nye opgaver på Sjælland. De kommende år vil du bl.a. være tilknyttet projekterne Cirkelhuset og Skovgaarden i Køge, som begge udføres i totalentrepriser. Sideløbende med disse projekter vil du blive involveret i nye opgaver.

Du kommer til at arbejde på byggepladsen med ansvaret for bl.a.

 • ajourføring og opfølgning af tidsplan
 • lede og koordinere byggepladsen
 • styring og ajourføring af byggepladsområdet
 • samarbejde med AMK
 • kvalitetssikre/opfølgning på UE.

Om dig

Du er uddannet konstruktør, eventuelt kombineret med en håndværksmæssig uddannelse som tømrer.

Er du nyuddannet konstruktør, hører vi også gerne fra dig.  

Bopæl

Din bopæl er på Sjælland.

Velkommen hos MUFFBYG A/S

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en virksomhed med højeste standarder og et højt ambitionsniveau.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Alsidig servicetekniker, der trives i krydsfeltet mellem mekanik og el

RingkøbingPubliceret 23. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På grund af øget aktivitetsniveau hos Stampes Elektro i Ringkøbing søger vi en alsidig servicetekniker med god elteknisk og mekanisk viden.

Om dig                

Vi søger en alsidig servicetekniker, der trives i krydsfeltet mellem det mekaniske og elektriske. Vi forventer ikke, at du kan omvikle en motor og ved alt om ATEX, vi søger snarere en mekanisk og elteknisk funderet kollega, der trives med afvekslende arbejde - så skal du nok lære alt det andet.

Er du elektrotekniker, elektromekaniker, skibsmontør, automekaniker, industrielektriker og har lyst til at arbejde på tværs af flere fagområder, er dette jobbet for dig!

Du kommer til at arbejde med:

 • nyinstallation, opstilling og service af generatoranlæg og maskiner
 • reparation og vedligehold af elmotorer, pumper, generatorer, elværktøj og lignende
 • opdatering af tegninger i PCSCHEMATIC
 • tilbudsarbejde - på sigt.

Har du erfaring med styringer, automation og PLC-programmering, vil det være et stort plus, men ikke et krav.

Hverdagen er meget alsidig og dynamisk. Det er vigtigt, at du er serviceminded, udadvendt, kan tænke rationelt og levere et godt stykke håndværk, så kunden kommer tilbage.

Om virksomheden

Stampes Elektro er en solid og veldrevet elektro- og automationsvirksomhed med særlig fokus på salg og service af automationsopgaver, generatoranlæg samt elektromotorer og gear.

Virksomheden har en lang historik med seriøse projekter og har siden 1961 ageret både som total- og delleverandør af eltekniske og mekaniske løsninger samt service.

Herudover forhandles og serviceres industrielle generatorer fra ePower og GreenPower, elektromotorer, gear og reservedele samt egenudviklet specialudstyr.

Virksomheden beskæftiger 7 medarbejdere med kompetencer inden for elektro, mekanisk konstruktion og styrings-software, men også montage, service og vedligehold. Kundesegmentet omfatter industri, offshore, landbrug, installatører og offentlige myndigheder.

Stampes Elektro blev i foråret 2019 en del af Holtec-gruppen, en automationsvirksomhed med store vækstambitioner, som har afdelinger spredt ud over landet og ca. 130 medarbejdere. Relationen har åbnet for synergieffekter i form af tilgang til nye potentielle kunder og samarbejde om ressourcer og kompetencer på tværs af afdelingerne.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Stampes Elektro her og om Holtec A/S her.

Virksomheden tilbyder

Stampes Elektro tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur. Stor mulighed og frihed til at sætte dit præg på egen arbejdsdag. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Elektrikere

EsbjergPubliceret 22. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af kunde søger vi et antal dygtige elektrikere til opgaver primært i Esbjerg og omegn.

Virksomheden beskæftiger ca. 20 medarbejdere. Dine opgaver vil spænde bredt inden for industri og byggeri, men omfatter også opgaver for nogle af Esbjergs boligforeninger og lignende.

Din profil og dine kvalifikationer

Da du bliver en del af et serviceteam, er det et krav, at du brænder for at servicere og at skabe tilfredse kunder. Du skal holde af en varieret hverdag med forskellige arbejdsopgaver. Du har en løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er uddannet elektriker, er ansvarsbevidst, arbejdsom og er parat til at engagere dig som en del af et velfungerende team.

Virksomheden tilbyder

 • Et udfordrende job i en professionel virksomhed.
 • En selvstændig stilling med gode faglige udviklingsmuligheder.
 • En konkurrencedygtig løn, der svarer til stillingens krav og dine kvalifikationer samt erfaring.
 • Firmabil, mobiltelefon, pensionsordning og sundhedsforsikring.
 • Gode, uhøjtidelige og pålidelige kollegaer, som vil tage godt imod dig i et humoristisk og afslappet miljø.

Spørgsmål

Specifikke spørgsmål omkring jobbet og ansættelsesforhold bedes rettet til Pay-Back specialist rekruttering, Tonny Lang pr. mail tl@pay-back.dk eller pr. telefon 50 555 666.

Ansøgning

Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade en kort ansøgning og CV via knappen "ANSØG" herunder. Ansøgninger fremsendt pr. mail vil ikke blive behandlet.

Tip en venDetaljer

Reparatør til teknisk service

VardePubliceret 17. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

RC Plast A/S i Varde søger en reparatør til produktion af højkvalitets-plastgranulater.

RC Plast A/S er en velkonsolideret, danskejet virksomhed, der gennem sit fokus på bæredygtighed leverer plastgranulater gennem regenerering af genanvendelige plastråstoffer. Et vigtigt element i visionen for RC Plast A/S er, at fremtiden skal bygges på en bæredygtig, cirkulær tankegang for genanvendelse af ressourcer. Virksomheden beskæftiger p.t. 25 medarbejdere. Du kan læse mere om RC Plast A/S på www.rcplast.dk.

Om jobbet

RC Plast A/S indsamler, sorterer og genanvender plastaffald fra primært industrivirksomheder. Affaldet forarbejdes på fabrikken til nye højkvalitets-plastgranulater, som afsættes i Danmark og andre europæiske lande. 

RC Plast A/S mangler en reparatør, der kan

 • bidrage til, at optimal driftstid maksimeres på alle produktionslinjer
 • udføre reparationer ved nedbrud
 • udføre ugentlig vedligehold, når linjerne holder stille
 • bestille reservedele
 • holde styr på reservedelslageret
 • teste brandforebyggende foranstaltninger, såsom ABA-anlæg og sprinkleranlæg
 • lave andet forefaldende arbejde. 

Stillingen er en dagholdsstilling. Ønsket opstart senest 1. januar 2022.

Om dig

 • Du har en relevant uddannelse som mekaniker, smed eller lignende.
 • Du har erfaring med reparatørarbejdet i en industriel produktionsvirksomhed. 
 • Du har et gyldigt kørekort og et truckcertifikat.
 • Du evner at sætte dig ind i, hvordan maskinerne virker og forstår sammenhængen mellem maskinen og produktionsprocessen.
 • Du tænker logisk og er hurtig til at finde årsagen til et problem.
 • Du er indstillet på at tage ansvar, er fleksibel, pligtopfyldende, mødestabil og har god ordenssans.
 • Du taler og skriver dansk.
 • Du har bopæl maksimalt 25 minutters kørsel fra fabrikken i Varde.

Virksomheden tilbyder

 • Mulighed for faglig sparring.
 • En konkurrencedygtig løn, gode kollegaer og ordnede ansættelsesforhold.
 • Arbejdstøj og sikkerhedssko.

Spørgsmål

Specifikke spørgsmål omkring jobbet og ansættelsesforhold bedes rettet til RC Plast A/S, teknisk ansvarlig Uwe Tankred pr. mail: ut@rcplast.dk.

Øvrige spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering pr. mail: info@pay-back.dk.

Ansøgning

Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade en kort ansøgning og CV via knappen "ANSØG" herunder. 

Ansøgninger fremsendt pr. mail vil ikke blive behandlet.

Tip en venDetaljer

Projektleder med key account-ansvar for innovative automationsprojekter

IkastPubliceret 16. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec-gruppen søger vi en multidynamisk projektleder med key account-ansvar for automationsprojekter til afdelingen i Ikast. Da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver, søger vi en profil, som trives i brændpunktet mellem kunderne og konstruktionsafdelingen. En teknisk profil, der forstår kunderne og kan udvikle deres ideer, specificere projektet og overdrage opgaven til konstruktionsafdelingen.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af et kompetent team af dedikerede medarbejdere. Når én af Holtecs sælgere har "åbnet døren", skal du som projektleder med key account-ansvar deltage i den første dialog med nye kunder omkring udvikling af ideer, indtil rammen er defineret for det færdige projekt. Du er den tekniske kapacitet, der kan gå i dialog med kunderne omkring løsningsmuligheder. Når rammen for projektet er sat, beregner du en pris, evt. sammen med den ansvarlige konstruktør, og afleverer projektet videre til teamet, når kunden er klar.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

 • hovedansvar for udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme
 • udvikling, sparring og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning.

Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være elinstallatør, maskinmester, elingeniør, automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdsmængden kan veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø
 • har erfaring fra jobs i branchen
 • har gode kommunikationsegenskaber f.eks. ved præsentation af løsninger over for kunder og kollegaer.

Har du erfaring med projektering af UL-, CSA-, eller ATEX-tavler er det et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Multidynamiske elkonstruktører/projektledere til automationsprojekter

Esbjerg, Kolding, Ikast, Hobro og AarhusPubliceret 16. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne elkonstruktører/projektledere til 5 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Ikast, Hobro og Aarhus, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver. 

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder vil du indgå i afdelingens konstruktionsteam, der består af dedikerede medarbejdere. Som elkonstruktør og projektleder, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende elkonstruktører, varetage udviklingen af kundespecifikke løsninger i rette tid, kvalitet og budgetramme. Dette gøres i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte

 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning
 • udvikling og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • design og dokumentation i PCSCHEMATIC, EPLAN eller SEE Electrical (CADdy ++)
 • indkøb af komponenter/materialer
 • opfølgning på fremdrift i tavleværkstedet.

Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø.

Har du erfaring med projektering af UL-, CSA-, eller ATEX-tavler er det et plus, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Multidynamiske PLC-softwareudviklere

Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg og AarhusPubliceret 16. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S søger vi flere erfarne PLC-softwareudviklere til 5 af Holtecs afdelinger i Esbjerg, Kolding, Hobro, Aalborg og Aarhus, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og spændende opgaver.  

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder, vil du indgå i afdelingens softwareteam, der består af dedikerede medarbejdere. Du vil arbejde i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Som softwareudvikler/programmør, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende programmører i afdelingen, varetage udviklingen af software og automation samt styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de andre afdelinger i Holtec.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Opgaverne vil spænde bredt fra brainstorming til ideudvikling, hvor parter fra forskellige faggrupper er repræsenteret. Projekterne følges videre fra idefasen over udvikling til idriftsætning hos virksomhedens kunder.

Herudover kan du agere projektleder på dine egne softwareprojekter og være ansvarlig for kundekontakten fra ide til aflevering.

Introduktionen til Holtec vil foregå sammen med virksomhedens erfarne programmører og teknikere. Holtecs kunder er nationale som internationale, hvorfor jobbet vil kræve 30-50 rejsedage årligt, typisk af 1-2 ugers varighed.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt med et naturligt fokus på tilfredse kunder
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle efter ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • har erfaring med programmering i Siemens, Beckhoff, Allen-Bradley eller Omron på forholdsvist højt niveau - har du også kendskab til frekvensomformere og servosystemer, er dette også et plus.

Som et aktivt medlem af det tekniske team, bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe af softwareudviklere, konstruktører og teknikere, som samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Innovativ CTS-programmør med Niagara 4-erfaring

Aalborg, Hobro og AarhusPubliceret 16. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic i Aalborg, Hobro og Aarhus søger vi en CTS-programmør med Niagara 4-erfaring og flere års erfaring med bygningsautomatik. Vi søger en ildsjæl, der vil være med til at opbygge denne specialenhed i Holtecs softwareteam af erfarne softwareudviklere.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret ingeniørvirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley, Omron og Niagara 4 i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 130+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kundesegmentet er bredt, eksempelvis maskinfabrikker, OEM-fabrikanter samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus, Tønder og tavleproduktion i Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Med reference til Holtecs afdelingsleder, der har 10+ års erfaring med store CTS-projekter, vil du indgå i afdelingens softwareteam, der består af dedikerede medarbejdere. Du vil arbejde i en projektorienteret organisation, hvor der er fokus på innovation og nytænkning.

Som CTS-programmør får du en unik mulighed for at være med til at præge og videreudvikle Holtecs CTS-afdeling. Du vil primært sidde med softwareudvikling og design i Niagara 4-platformen med datakommunikation med andre systemer og databaser. Der vil være mulighed for sparring med virksomhedens nuværende softwareprogrammører, konstruktører og teknikere samt afdelingslederen, der har arbejdet intensivt med området. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette fabrikker og kundespecifikke udviklingsopgaver i tæt samarbejde med kunden.

Herudover kan du agere projektleder på dine egne softwareprojekter og være ansvarlig for kundekontakten fra ide til aflevering. Projekterne vil foregå sammen med virksomhedens erfarne elkonstruktører og softwareudviklere. Holtecs kunder er nationale som internationale, hvorfor der kan være behov for 10-20 rejsedage årligt - typisk af et par dages varighed.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt med et naturligt fokus på tilfredse kunder
 • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • har erfaring med programmering i Niagara 4 på højt niveau - har du også kendskab til Beckhoff eller andre PLC-systemer og databaser, er dette et plus.

Som et aktivt medlem af det tekniske team, bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe af softwareudviklere, konstruktører og teknikere, som samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Dette er en unik stilling, hvor vi blot mangler dig til at være med til at udvikle Niagara 4-platformen samt videreudvikle Holtecs CTS-afdeling.   

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau og kan indeholde bil.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Projektledere til totalentrepriser på Sjælland

SjællandPubliceret 15. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Om virksomheden

MUFFBYG A/S har en ambition om at blive blandt de markedsledende totalentreprenører og foretrukne samarbejdspartnere inden for fag-, hoved- og totalentrepriser i Danmark.

Uanset entreprisens omfang og karakter, er kvalitet, stram projektstyring samt en klar og holdbar tidsplan, strategiske pejlemærker og kerneværdier. Virksomheden er velkonsolideret og beskæftiger ca. 110 medarbejdere.

Læs mere om MUFFBYG her: www.muffbyg.dk.

Om jobbet

Vi søger to projektledere, som kan træde ind i nye opgaver på Sjælland, som udføres i totalentrepriser. Jobbet vil være med opstart i projektet "Orangerierne" i Værløse og Cirkelhusene i Køge.

Du bliver en del af et team af byggeledere og projektledere på Sjælland, som tæller 7 personer. Alle med indgående kendskab til byggeriets mange facetter. Du vil få ansvar og opgaver, som til fulde kan udfordre dine kompetencer og ønsker, hvor du bliver involveret i nye opgaver fra den indledende fase af projektet frem til, at afleveringsforretningen finder sted.

Du bliver en del af byggeledelsen og får ansvaret for den daglige praktiske ledelse af byggepladsen, herunder:

 • tidsplanlægning og styring/opfølgning
 • økonomistyring og opfølgning 
 • kontrahering af UE samt forhandling 
 • afholdelse af byggemøder
 • kontakt til leverandører og underentreprenører
 • bygherrekontakt/-møder
 • indkøb og styring af materiel
 • kvalitetssikring af projektet  
 • rådgiverkontakt.

Om dig

Du er uddannet konstruktør eller ingeniør, kombineret med en håndværksmæssig uddannelse, gerne som tømrer.

Du har minimum 2 års erfaring inden for byggeledelse eller projektledelse af fag- og/eller totalentrepriser.

Helt grundlæggende elsker du at bygge og brænder for det, du laver! Du har flair for økonomi og kvalitet samt et godt kendskab til IT og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

På pladsen er du holdspilleren, som agerer med et sikkert overblik blandt projektets mange aktører. Du er løsningsorienteret, har styr på detaljerne, er struktureret og ansvarsfuld. Herudover er du glad og positiv og i besiddelse af et højt personligt drive og ikke mindst et godt humør.

Som leder opleves du som tillidsskabende og kommunikerer klart og tydeligt med de forskellige aktører inden for byggeriet.

Du sætter stor pris på samarbejde, og påtager dig også naturligt ansvaret og arbejder selvstændigt og struktureret med sans for detaljer uden at miste tempo og overblik.

Bopæl

Vi ønsker du har eller er indstillet på at tage bopæl på Sjælland.

Velkommen hos MUFFBYG A/S

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en virksomhed med højeste standarder og et højt ambitionsniveau.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende udfordringer inden for byggeri og ledelse, men som også giver dig mulighed for at arbejde strategisk.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venDetaljer

Operatører til produktion af højkvalitets-plastgranulater

VardePubliceret 3. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

RC Plast A/S i Varde søger medarbejdere til produktionen.

RC Plast A/S er en velkonsolideret, danskejet virksomhed, der gennem sit fokus på bæredygtighed leverer plastgranulater gennem regenerering af genanvendelige plastråstoffer. Et vigtigt element i visionen for RC Plast A/S er, at fremtiden skal bygges på en bæredygtig, cirkulær tankegang for genanvendelse af ressourcer. Virksomheden beskæftiger p.t. 25 medarbejdere. Du kan læse mere om RC Plast A/S på www.rcplast.dk.

Om jobbet

RC Plast A/S indsamler, sorterer og genanvender plastaffald fra primært industrivirksomheder. Affaldet forarbejdes på fabrikken til nye højkvalitets-plastgranulater, som afsættes i Danmark og andre europæiske lande. 

RC Plast A/S udvider nu produktionen og søger medarbejdere, til både dag og nathold, hvor du kommer til at arbejde på 2-holdsskift.

Om dig

 • Du har erfaring med at arbejde i en industriel produktionsvirksomhed. 
 • Du har et gyldigt kørekort og et truckcertifikat.
 • Du evner at sætte dig ind i forskellige produktionsprocesser og forstår sammenhænge i processen.
 • Du er indstillet på at tage ansvar, er fleksibel, pligtopfyldende, mødestabil og har god ordenssans.
 • Du taler og skriver dansk.
 • Du har bopæl maksimalt 25 minutters kørsel fra fabrikken i Varde.

Optimalt er du uddannet håndværker, plastmager eller industri-/procesoperatør, men det er ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

En konkurrencedygtig løn, gode kollegaer og ordnede ansættelsesforhold.

Betalte pauser, arbejdstøj og sikkerhedssko.

Spørgsmål

Specifikke spørgsmål omkring jobbet og ansættelsesforhold bedes rettet til RC Plast A/S, driftsleder Steen Johansen pr. mail: sj@rcplast.dk.

Øvrige spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering pr. mail: info@pay-back.dk.

Ansøgning

Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade en kort ansøgning og CV via knappen "ANSØG" herunder. 

Ansøgninger fremsendt pr. mail vil ikke blive behandlet.

Tip en venDetaljer

VVS-ingeniør/-tekniker, byggeri

EsbjergPubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For INGENIØRVÆRKET i Esbjerg søger vi en alsidig VVS-ingeniør/-tekniker, der gerne vil udfordres og være en del af en succesfuld virksomhed med vokseværk. INGENIØRVÆRKET har stor ordretilgang med mange nye, spændende og udviklende projekter. Derfor søger vi endnu en ildsjæl til at styrke virksomhedens installationsafdeling.

Om INGENIØRVÆRKET og stillingen

INGENIØRVÆRKET er et dynamisk ingeniørhus med 12 medarbejdere, der dækker alle byggeriets faggrupper. Hos INGENIØRVÆRKET får du ansvar og stor indflydelse på processen samt varierende og fagligt udfordrende opgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med både offentlige/private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder og interne kollegaer. Som projekterende ingeniør får du mulighed for at arbejde på tværs af faggrænser og er tæt på kunderne.

INGENIØRVÆRKET er en teknisk moderne virksomhed med fokus på sammenhold, teamspirit og godt købmandskab. Man er tæt på sine kunder, og der er meget kort fra tanke til handling.

Som VVS-ingeniør/-tekniker bliver du en nøgleperson i virksomheden, hvor du får selvstændigt ansvar for egne projekter, der varierer fra industri- og domicilbyggeri til undervisningsfaciliteter, boligforeninger og sygehuse. Du får en spændende hverdag med opgaver, der omfatter rådgivning, medprojektering og tilsyn inden for VVS. Opgaverne kan skifte mellem deltagelse i projekteringsopgaver, design og gennemførsel af byggeprojekter. Du får ansvaret for beregninger og projektering, og dit ejerskab følger projektet fra start til slut.

Du er

 • uddannet ingeniør eller installatør inden for projektering af installationer og har minimum 5 års erfaring som projekterende ingeniør/installatør og har et godt kendskab til 3D, IKT og BIM
 • ambitiøs, ansvarsbevidst, pligtopfyldende og har et højt humør, der bidrager positivt til det gode kollegiale miljø og sammenhold
 • god til at arbejde selvstændigt og struktureret, er fleksibel og kan have flere bolde i luften
 • udadvendt og kan føre en god dialog med virksomhedens samarbejdspartnere på dansk i skrift og tale på højt niveau.

Har du erfaring med projektledelse af større byggerier, er det et plus.

Du tilbydes

Du tilbydes ansættelse i et ingeniørhus, der de sidste år har haft vokseværk og en solid indtjening. Det er en bundsolid og veldrevet virksomhed med spændende og udviklende byggeprojekter i alle størrelser til en voksende portefølje af faste kunder.

Endvidere tilbydes du

 • et spændende job i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en yderst positiv stemning og gode kollegaer, du fagligt kan sparre med, hvor du får meget stor medindflydelse på egen arbejdssituation
 • et udfordrende job i et dynamisk miljø præget af godt humør, hjælpsomhed, effektivitet og faglighed
 • ​​en firmakultur, som er præget af en flad organisation, højt prioriteret medarbejdertrivsel, hurtige beslutninger samt en sund balance mellem arbejde og fritid
 • ​en ugentlig arbejdstid på 37 timer samt en attraktiv løn inkl. pension, sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, studieture mv.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 / cp@pay-back.dk eller Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 / jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Dynamisk projektleder, byggeri

EsbjergPubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For INGENIØRVÆRKET i Esbjerg søger vi en dynamisk projektleder, der gerne vil udfordres og være en del af en succesfuld virksomhed med store ambitioner. For den rette vil der være en unik mulighed for medejerskab. INGENIØRVÆRKET har stor ordretilgang med mange nye, spændende og udviklende projekter. Derfor søger vi endnu en projektleder med baggrund som konstruktionsingeniør eller installationsingeniør, der kan styre projekteringen fra start til slut og sikre tilfredse kunder og samarbejdspartnere.

Om INGENIØRVÆRKET og stillingen

INGENIØRVÆRKET er et dynamisk ingeniørhus med 12 medarbejdere, der dækker alle byggeriets faggrupper. Ambitionerne er store, og der er spændende opgaver på et fagligt højt niveau og vokseværk i dobbelt gazelle-tempo på såvel top- som bundlinje. Firmaets stærke vækst bygger på en professionel håndtering af byggesagerne, hvor der er styr på tingene, og hvor de mange byggesager trods stor travlhed håndteres solidt og ordentligt.

Hos INGENIØRVÆRKET får du ansvar og stor indflydelse på processen samt varierende og fagligt udfordrende opgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med både offentlige/private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder og interne kollegaer. Som projektleder får du mulighed for at arbejde på tværs af faggrænser og er tæt på kunderne.

INGENIØRVÆRKET er en teknisk moderne virksomhed med fokus på sammenhold, teamspirit og godt købmandskab. Man er tæt på sine kunder, og der er meget kort fra tanke til handling. Som projektleder bliver du en nøgleperson i virksomheden, hvor du får selvstændigt ansvar for egne projekter, der varierer fra industri- og domicilbyggeri til undervisningsfaciliteter, boligselskaber og sygehuse. Det forventes, at du sikrer et højt fagligt niveau i projekterne samt formår at kommunikere professionelt med relevante interessenter.

Om dig

Du er

 • uddannet ingeniør inden for projektering af installationer eller konstruktioner og har erfaring med projektering samt projektledelse
 • god til at arbejde selvstændigt og målrettet og løser de udfordringer, som opstår med udgangspunkt i "kundens bedste"
 • ambitiøs og vil gerne selv bidrage til den fortsatte vækst og udvikling af organisationen
 • forhandlingsvant, forstår tværfaglige problemstillinger og kan have flere bolde i luften
 • hands-on ifm. projektet og den tilhørende økonomi og har måske også et købmandsgen        
 • er ansvarsbevidst og pligtopfyldende omkring dine opgaver og har et højt humør, der bidrager positivt til et godt kollegialt miljø
 • er udadvendt og kan føre en god dialog med virksomhedens samarbejdspartnere på dansk i skrift og tale på højt niveau.

Har du erfaring med projektledelse af større byggerier, er det et plus.

Du tilbydes

Du tilbydes ansættelse i et ingeniørhus, der de sidste år har haft dobbelt gazelle-vækst på såvel top- som bundlinje. Det er en bundsolid og veldrevet virksomhed med spændende og udviklende byggeprojekter i alle størrelser til en voksende portefølje af faste kunder.

Endvidere tilbydes du

 • et spændende job i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en yderst positiv stemning og gode kollegaer, hvor du får meget stor medindflydelse på egen arbejdssituation
 • et udfordrende job i et dynamisk miljø, præget af godt humør, hjælpsomhed, effektivitet og faglighed
 • ​​en firmakultur, som er præget af en flad organisation, højt prioriteret medarbejdertrivsel, hurtige beslutninger samt en sund balance mellem arbejde og fritid
 • ​en ugentlig arbejdstid på 37 timer samt en attraktiv løn inkl. pension og sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, studieture mv.

Desuden er der for den rette ildsjæl mulighed for medejerskab. Virksomheden præsterer høje vækstrater og solide afkast og står på et meget spændende sted, hvor du kan være en central spiller i virksomhedens næste væksteventyr.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 / cp@pay-back.dk eller Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 / jj@pay-back.dk.

Tip en venDetaljer

Dynamisk konstruktionsingeniør, byggeri

EsbjergPubliceret 13. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For INGENIØRVÆRKET i Esbjerg søger vi en dynamisk konstruktionsingeniør (gerne certificeret), der vil udfordres og være en del af en succesfuld virksomhed med store ambitioner. For den rette vil der være en unik mulighed for medejerskab. INGENIØRVÆRKET har stor ordretilgang med mange nye, spændende og udviklende projekter. Derfor søger vi endnu en konstruktionsingeniør til at styrke virksomhedens konstruktionsafdeling.

Om INGENIØRVÆRKET og stillingen

INGENIØRVÆRKET er et dynamisk ingeniørhus med 18 medarbejdere, der dækker alle byggeriets faggrupper. Ambitionerne er store, og der er spændende opgaver på et fagligt højt niveau og vokseværk i dobbelt gazelle-tempo på såvel top- som bundlinje. Firmaets stærke vækst bygger på en professionel håndtering af byggesagerne, hvor der er styr på tingene, og hvor de mange byggesager trods stor travlhed håndteres solidt og ordentligt.

Hos INGENIØRVÆRKET får du ansvar og stor indflydelse på processen samt varierende og fagligt udfordrende opgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med både offentlige/private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder og interne kollegaer.

INGENIØRVÆRKET er en teknisk moderne virksomhed med fokus på sammenhold, teamspirit og godt købmandskab. Man er tæt på sine kunder, og der er meget kort fra tanke til handling. Virksomheden udnytter de muligheder, teknologien tilbyder, og anvender bl.a. de nyeste FEM- og 3D-tegneprogrammer. Som konstruktionsingeniør får du selvstændigt ansvar for egne konstruktionsprojekter, der varierer fra industri- og domicilbyggeri til undervisningsfaciliteter, boligselskaber og sygehuse. Det forventes, at du sikrer et højt fagligt niveau i sagerne samt formår at kommunikere professionelt med relevante interessenter.

Om dig

Du er

 • uddannet diplom- eller civilingeniør og har minimum 3 års erfaring med projektering af bærende konstruktioner. Er du certificeret statiker eller har ønske om at blive det, er det et plus
 • god til at arbejde selvstændigt og struktureret og løser de udfordringer, som opstår med udgangspunkt i "kundens bedste"
 • ambitiøs og vil gerne selv bidrage til den fortsatte vækst og udvikling af organisationen
 • er ansvarsbevidst og pligtopfyldende omkring dine opgaver og har et højt humør, der bidrager positivt til et godt kollegialt miljø.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med projektering af bærende konstruktioner i forbindelse med industri, domicilbyggeri, undervisningsfaciliteter, boligforeninger og sygehuse. Du vil have kontakt til bygherre, myndigheder, entreprenører og producenter.

Du tilbydes

Du tilbydes ansættelse i et ingeniørhus, der de sidste år har haft dobbelt gazelle-vækst på såvel top- som bundlinje. Det er en bundsolid og veldrevet virksomhed med spændende og udviklende byggeprojekter i alle størrelser til en voksende portefølje af faste kunder.

Endvidere tilbydes du

 • et spændende job i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en yderst positiv stemning og gode kollegaer, hvor du får meget stor medindflydelse på egen arbejdssituation
 • et udfordrende job i et dynamisk miljø, præget af godt humør, hjælpsomhed, effektivitet og faglighed
 • ​​en firmakultur, som er præget af en flad organisation, højt prioriteret medarbejdertrivsel, hurtige beslutninger samt en sund balance mellem arbejde og fritid
 • ​en ugentlig arbejdstid på 37 timer samt en attraktiv løn inkl. pension og sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, studieture mv.

Desuden er der for den rette ildsjæl mulighed for medejerskab. Virksomheden præsterer høje vækstrater og solide afkast og står på et meget spændende sted, hvor du kan være en central spiller i virksomhedens næste væksteventyr.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 / cp@pay-back.dk eller Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 / jj@pay-back.dk

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.