printshare

Europæisk kvalitetschef

Midt-/Vestjylland eller trekantsområdet, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 29. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være en del af en markedsledende virksomhed inden for produktion af komplette og automatiserede produktionsanlæg? Kan du sætte et team og lede en kvalitetsafdeling på tværs af flere lokationer i Europa? Så er det måske dig, vi søger!

Om virksomheden

Vores kunde er blandt de førende producenter af højteknologiske maskiner og produktionsanlæg til en nicheindustri. Virksomhedens markedsposition er opnået via stærke teknologiske kompetencer og indgående erfaring. Virksomheden beskæftiger ca. 350 medarbejdere i Europa, er velkonsolideret og omsætter årligt for et stort 3-cifret millionbeløb.

Om jobbet

Som europæisk kvalitetschef, i en nyoprettet stilling, får du det fulde ansvar for funktionen og med fokus på opbygning og ledelse af reklamations- og kvalitetsafdelingen. Du bliver en del af ledergruppen og har reference til den europæiske CEO.

En naturlig del af jobbet er samarbejde med bl.a. supply chain-organisationen, salg og udvikling. Jobbet stiller derfor krav til, at du som person er team- og løsningsorienteret og kan betragte operationelle udfordringer fra et helhedsperspektiv.

Dit hovedansvar vil være:

 • at definere og drive et optimalt strategisk setup og den operationelle drift omkring reklamations- og kvalitetsfunktionen i Europa.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

 • ledelse af ca. 4 kvalitetsmedarbejdere i Europa
 • QA-projektledelse
 • opfølgning på kvalitetsmål og kvalitetsomkostninger
 • ansvar for sikring af kvaliteten ved introduktion af nye materialer og/eller processer
 • en definerende og aktiv rolle ift. kunderejsen ved reklamationer - herunder struktureret arbejde med bl.a. 8D-rapporter
 • løbende forbedringer og videreudvikling af reklamations- og kvalitetsprocesser.

Om dig

Som person er du positiv og teamorienteret. Du har en god og naturlig autoritet, der tager afsæt i din faglighed. Samtidig er du tillidsfuld, møder dine kollegaer og medarbejdere i øjenhøjde og inddrager dem i forandringerne.

Du besidder evnen til at tilegne dig en teknisk viden, hvad angår varer og komponenter, produktion og processer.

Din baggrund

Du har erfaring som leder af en kvalitetsafdeling. Teoretisk forestiller vi os, at du er ingeniør, tekniker eller teknolog.

Vi forventer, at du har

 • erfaring med kvalitetsstyringsprocesser, metoder og værktøjer
 • erfaring med personaleledelse
 • stærke samarbejds-, analyse- og problemløsningsevner
 • gode skriftlige og mundtlige kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk.

Arbejdssted er i Midt-/Vestjylland eller i trekantsområdet.

Velkommen som europæisk kvalitetschef

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en markedsledende virksomhed med højeste standarder, et ambitionsniveau, hvor overliggeren ligger højt, og hvor man har midlerne til at nå målene.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende operationelle udfordringer inden for kvalitet, men som også giver dig mulighed for at arbejde strategisk.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Tip en venAndre stillinger